gmat Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Φίλε ippeas με μπέρδεψες λίγο έχεις το Ε715 ή το Ε710? Το Ε710 με το EASY GPRS ver 2.1.8 δουλεύει άψογα. To VODA μενού είναι αίσχος ...... συμφωνώ. Οσον αφορά τις μ....ίες, ΝΑΙ η VODA έχει κάνει αρκετές. Αλλά πιστεύω πως τα προβλήματά σου θα λυθούν με με EASY GPRS 2.1.8 εκτός από τις μεγάλες φωτό. Δεν έχει αφήσει ελεύθερο ΟΛΟ το μενού του Ε710. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Ναι έχεις δίκιο, από βιασύνη έγραψα Ε715 ενώ είναι το Ε710. Η έκδοση 2.1.5 που είχα δε δουλέυει. Μόλις κατέβασα την 2.1.8. Ελπίζω να μπορώ να κατεβάσω ήχους. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Για τις μεγάλες φωτό τι εννοείς? :worry: Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Παιδια ψαχνω εδω και και τρεις μερες για phone themes για το E710 Υπαρχουν πουθενα ωστε ετσι να αλλαξω καπως την οψη του vodafone menoy; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Εννοώ ότι και πάλι δεν μπορείς να "ανεβάσεις" μεγάλες φωτό. Ενώ τις VGA φωτό που τραβάς με την μηχανή τις "κατεβάζεις" στο PC. Από το PC στο E710 .... ΟΧΙ. :blink: Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Τελικά η έκδοση 2.1.8 δουλέυει μια χαρά. Ευτυχώς, πήγε η καρδιά στη θέση της. Φωτογραφίες από τον υπολογιστή στο κινητό, μόνο 128Χ128 βάζει. Τώρα έχω άλλη απορία. Με τη κάρτα της κοσμοτε που είχα, έστελνα μια χαρά τα MMS. Τώρα δε μου βγάζει στις ρυθμίσεις την επιλογή κοσμοτε παρά μόνο το προφίλ βονταφον και 3-4 άλλες που πρέπει μάλλον μόνος μου να φτιάξω, αλλά δε ξέρω τί κωδικούς και αριθμούς να δώσω. Προσπάθησα να στείλω και δε στέλνει. Μήπως θα πρέπει πάλι να στείλω σμς στο 1651 και να γράψω MMS S για να μου γίνουν οι ρυθμίσεις του προφίλ με μήνυμα αυτόματα όπως είχα κάνει στο V200? Αν ξέρεις πέσμου, και σόρι που σε κουράζω. Αν θέλεις μπορώ να σε αποζημιώσω με λαικά midi kai mmf. Thanks. Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Φίλε ippeas 1ον ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ... μια παρέα είμαστε όποιος μπορεί να βοηθήσει και θέλει βοηθάει. 2ον ΝΑΙ χρειάζονται οι ρυθμίσεις της COSMOTE. Δεν ξέρω αν θα αντικαταστήσουν αυτές της VODA ή θα καταχωρηθούν σε νέα θέση. Οπως και να έχει όμως μπορείς να επιλέξεις ποια θα είναι η default. Οσο για αποζημείωση....don't worry :( ....be :) (χμμ τα mmf όμως με γαργαλάνε. :rolleyes: Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 telmusic screen savers, εικόνες και τέτοια υπάρχουν πολλά. πχ http://www.tagtag.com αλλά ό,τι και να βάλεις, τα κοκκινάκια της VODA θα μείνουν. Μόνο με flash στο firmware αν κάνουμε κάτι. Οποιος μπορέσει να μου πει πως βγάζουμε τα κοκκινάκια από το menu τότε θα έχω ολοκληρώσει νέο firmware και θα το μοιραστώ μαζί σας. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Θα ζιπάρω μερικά και θα τα βάλω σύντομα. Πήγα στη βονταφον σήμερα για να πάρω θήκη και ρώτησα σχετικά... Δεν έχουν ιδέα!! Οι άνθρωποι είναι απλοί πωλητές και τίποτα περισσότερο. Εκτός από τα παιχνίδια που δε μπορείς να παίξεις τί άλλο σου κλειδώνει το μενού όταν έχεις κάρτα από άλλη εταιρία? Να ξέρω δηλαδή τι θα κερδίσω αλλάζοντας firmware. :rolleyes: Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista146 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee ( 8 Μάρ. 2004 , 09:47) Παιδιά κατέβασα το PIMS and File Manager EasyStudio της Samsung.Μόλις το ανοίγω όμως μου βγάζει ένα μπλέ παραθυράκι μέσα στο πρόγραμμα και προσπαθόντας να ολοκληρώσει μια λειτουργία περίπου στα μισά της μου γράφει: Unable to InitializeDAO/Jet Engine και εκεί κολλάει το πρόγραμμα.Τι συμβαίνει; Αντιμετωπίζω και εγώ το ιδιο πρόβλημα στον φορητό μου (Compaq Presario 2516). Πήρα τηλέφωνο στην Samsung και δεν ξέρουν τίποτε!! Δοκίμασα το ΄πρόγραμμα στον desktop που έχω και δουλεύει κανονικά!!!!! :blink: :blink: :blink: Παράθεση Cuore Sporivo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Παιχνίδια μπορείς να παίξεις, όποια κάρτα και να βάλεις , είναι στο κινητό δεν είναι στην κάρτα. Πέρα από τις υπηρεσίες άλλης ετιαρίας (πχ καλύτερο σήμα, καλύτερο wap μενού και κάτι τέτοια, δεν κερδίζεις κάτι διαφορετικό) Η κάρτα δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του μενού. Με cosmote ή TIM πάλι VODA μενού θα έχεις. Οταν είπα για κλειδωμένο μενού εννωούσα ότι το VODA μενού είναι περιορισμένο δεν εχει δώσει πλήρες το μενου (βλέπε μενου Ε700) πχ επιλογή χρώματος backround γιατί έχει βάλει τα κόκκινα To firmware προσπαθούμε να πειράξουμε αλλάζοντας τα ικονίδιά του και τις φωτογραφίες ή και τα animations. Το gif animation που εχεις στο Link έιναι για pC και όχι για το Ε710 Τα animations του Ε710 έχουν 4-6 καρέ με 16ή32 χρώματα. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 αν πήρες θήκη τότε μην φορτίζεις το κινητό με την θήκη γιατί ζεστένεται και με την μεταβολή θερμοκρασίας μπορεί να μαζέψει υγρασία. Κάτι που σίγουρα δεν θέλεις να συμβεί. Το Ε710 όσο λεπτεπίλεπτο και να φένεται είναι σκληρό καρύδι τελικά. Με λίγη προσοχή ούτε γρατσουνιά δεν παθαίνει. (Ποτέ στην τσέπη μαζί με τα κλειδιά) Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Πάντως εγώ δεν έχω παιχνίδια, ούτε επιλογή παρόμοια, εσύ έχεις? Για την αποζημείωση ...βάζω 20 τραγούδια. Και θα βάλω άλλη gif γιατί όπως σωστά είδες δε κάνει για το κινητό. Πάμε λοιπόν!Πρώτη δόση!greece.zip Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTAPAS Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Kalispera , katarxin mpravo gia to Board , exw to 710 kai thelw na steilw apo to kinito mou se allo , Eikona pou einai sto tilefono mou gia Fonto , Ginete? kai an yparxi kanena site pou mporw na vrw Pontiaka Polyfon. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=298289 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Τα τραγούδια τα έχω επεξεργαστεί, ώστε να ακούγονται καλύτερα και να είναι μικρότερα σε μέγεθος, (άλλαξα κάποια όργανα και τα έκοψα όσα ήταν μεγάλα). Δέυτερη δόση!hliobasilemata.zip Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Εικόνα. Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Άλλη μια. -Σημειωση απο moderator- : Το attachment αφαιρεθηκε, παρακαλω λιγο προσοχη στις εικονες που επισυναπτουμε. Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Εχω αγορασει το κινητο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Διαβασα οσο μπορουσα τις προηγουμενες σελιδες αλλα εχω ακομα καποιες αποριες. 1)Τα GR panafon-Vodafone GR υπαρχει τροπος να τα βγαλουμε; 2)Τι πρεπει να κανω όταν στελνω καποιο SMS για να μην αποθηκευετε αυτό στα εξερχομενα; 3)Τα MMS που δεχομαι δεν μπορω να τα κανω wallpaper η να τα περασω στο pc; 4)Που μπορω να βρω το προγραμμα για να εχω δονηση και ηχο μαζι; 5)Υπαρχει τροπος να κατεβασω παιχνιδια και αν ναι από που; Ευχαριστω!!!! Παράθεση Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia79 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 THELO NA ALLAKSO TA PANTA STO E 710 MBOREITE NA MOU PEITE POIOP KALODIO KAI POIO PROGRAMMA NA PARO? PHGA STO PLAISIO KAI DEN XEROUN ! ! ! EIXA TO NOKIA 6610 KAI EIXA POLY EYKOLA TA PRAGMATA TO VODAFONE MENU TO MISO THELO NA FYGEI DIABASA KAPOIA PAIDIA POU GRAPSANE ANALOGA ALLA DEN EIDA APANTHSEIS TI THA PEI FLASH? POTE THA TO EXETE ETOIMO? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ippeas ( 9 Μάρ. 2004 , 20:00) Άλλη μια. File ippea xalarose. Prosexe ligo ta attachment sou. :worry: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 τα εχουμε πει αυτα πολλες φορες εδω μεσα,αν διαβαζες λιγο το επισημο thread του κινητου σου θα επαιρνες και απαντηση στην ερωτηση σου...anyway μεταφορα στα samsung αρχειων(φοτο,ηχοι) απο κινητο σε κινητο μονο μεσω mms Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippeas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Σωστά, ίσως να υπάρχουν και ανήλικοι. Δε θα το ξανακάνω :o Πάντως είχε ενδιαφέρον :blink: Παράθεση Όχι άλλο κάρβουνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Εχω αγορασει το κινητο εδω και μια εβδομαδα και ειμαι :D :alien: :D . Τι φτιαχνει ο κορεατης Βεβαια κατι που δεν ειδα να εχει αναφερει κανεις ειναι η εξαφανιση της κατα τα αλλα εντυπωσιακης εξωτερικης οθονης στον δυνατο ηλιο :blink: Τωρα που ερχεται το καλοκαιρι :cool: πρεπει να ψαχνουμε για σκια πριν απαντησουμε μια κληση :worry: :worry: Τετοια εξωτερικη οθονη επρεπε να εχει περισοτερες δυνατοτητες απεικονησης. Οχι μονο την ωρα ή τις βουλες Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperionsky Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να μου πει τί ρυθμίσεις/βήματα χρειάζονται για να στείλω ΜΜS με το Ε700; Έχω Cosmote! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Στειλε MMS στο 1651 περιμενε να σου ερθει απαντηση με sms που να σε καλοσωριζει στην υπηρεσια (μεσα σε 24 ωρες), στις ρυθμισεις των mms ορισε το προφιλ της cosmote και μετα δες το manual ;) Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperionsky Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Ρυθμίσεις εννούσα τί βάζω για την cosmote. Στο site της λέει να στείλω μην. στο 1651 - MMS N για Νοkia, MMS E για Ericksson! Εγώ τί στέλνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts