Dromeas Δημοσιεύτηκε October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2003 Gia na diamartiri8oume oloi enantia ths klikas pou exoun stisei oi 3 apo tis 4 etaireis kinhths thlefonias sthn Ellada... Gia na diamartiri8oume oloi enantia sto fasistiko ka8estos tou OTE (kai oxi mono).... Th Paraskeyh stis 12:00 to mesimeri kaleste oloi apo to kinhto sas thlefono sto sta8ero sas kai afisteto na xtipaei mexri na termatistei h klisi, kante to gia 10 fores, oste na blokaroun ta diktya kai na ma8oun OI ETAIREIES oti oi katanalotes exoun dinamh!!! :!: Steilte to akoloy8o SMS stous filous sas, einai akrivos 159 xaraktires: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2003 @ 12:00 Μ.Μ. ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ! ΠΡΟΟΘΙΣΕ ΤΟ SMS ΠΑΝΤΟΥ! :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 poli kali idea :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Wirelessly posted (Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Exairetiki idea!Mpravo!Tha to kano! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 λέω και εγώ... ποιος άλλος. ρε αθεόφοβε... 10 η ώρα το πρωί σμσ??? τι σου φταίω? :) τέσπα... θα το κάνω και εγώ! :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 To exo grapsei sta: http://www.techteam.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=31642#31642 http://forum.dotteam.gr/phpbb/viewtopic.php?p=114830#114830 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=401529#401529 http://www.forums.gr/showthread.php?s=&threadid=3619 http://www.texnokosmos.com/forum/viewtopic.php?p=7260#7260 http://www.entash.com/forum/viewtopic.php?p=2991#2991 http://katinanews.gr/forums/viewtopic.php?p=10627#10627 http://www.inka.gr/default.asp?categoryName=Forum&group_id=973&topic_id=2120&message_id=2548 Kai to exo stilei sta: info@in.gr flash@flash.gr editors@eone.gr info@e-go.gr press@yme.gr info@eett.gr ...Tis vlepo tis etaireies na zoun sin8ikes seismou 1999 :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 vasika 10/10 einai paraskevi!!!!!! opote to sms tha vgei 162 xaraktires!!!! distixos eimai afstria kai de tha mporeso na simetasxo! :( efxomai na to kanoun xiliades xristes!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Diorthothike gia Paraskeyh :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy vasika 10/10 einai paraskevi!!!!!! opote to sms tha vgei 162 xaraktires!!!! distixos eimai afstria kai de tha mporeso na simetasxo! :( efxomai na to kanoun xiliades xristes!!!!! από το εξωτερικό δεν μπορεί κάποιος να κάνει αναπάντητες? :confused: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Το προώθησα σε 15 άτομα από τη λίστα μου, που πιστεύω ότι θα το προωθήσουνε κι αυτοί. Οι υπόλοιποι είναι πρόβατα ελευθέρας βοσκής :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dromeas ...Tis vlepo tis etaireies na zoun sin8ikes seismou 1999 :whistle: Ακριβώς ;) Τόσο γερό θα είναι το ταρακούνημα που θα πάθουν οι τρισάθλιοι :!: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 :!: Ενα δυνατό spam email προς όλες τις εταιρίες νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο! Αυτό δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosg :!: Ενα δυνατό spam email προς όλες τις εταιρίες νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο! Αυτό δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη επιτυχία! Η μέθοδος του mass mail απέτυχε. Μέσα σε 7 μέρες έφυγαν πάνω από 100 e-mail προς τα δίκτυα, ΕΕΤΤ, Υπουργό Ανάπτυξης και ΙΝΚΑ, αλλά οι εν λόγω κύριοι μας έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά -θρασύτατα- τα δίκτυα συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές (αυτή είναι η απάντησή τους στις διαμαρτυρίες μας) Επομένως δεν μένουν άλλες λύσεις από τις επαναλαμβανόμενες ημερήσιες αποχές από τα SMS και τις μαζικές πραγματοποιήσεις (αναπάντητων) κλήσεων για να τους μπλοκάρουμε τα δίκτυα... Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Nα φτιαχτούν 1-2 bannerakia για να τα ενσωματώσουμε στις σελίδες μας? Κι αυτή η τακτική, προτείνω να συνεχιστεί. Όσο αυξάνουν τις τιμές, τόσο πιο έντονη να γίνεται η διαμαρτυρία μας. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Πολύ καλή ιδέα. Και αυτό αν γίνει θα περάσει άμεσο μήνυμα στην κλίκα. Αλλά πιστεύω ότι ποιο άμεσο μήνυμα θα περάσει αν ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Αυτό με την αναπάντητη στο σταθερό θα το κάνω σίγουρα μπας και καταλάβουν οι αλήτες. Θα γράψω για αυτό το topic στην κεντρική σελίδα του site μου και ευχαρίστως να βάλω και banner αν φτιάξει κάποιος! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Προς το παρόν προτείνω να μην αρχίσουμε να δίνουμε ο καθένας διαφορετικές εκδοχές για το τι πρέπει να κάνουμε την Παρασκευή που μας έρχεται. Έτσι θα μπερδευτούμε, άλλα θα κάνει ο ένας και άλλα ο άλλος και στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα. Ας κάνουμε την Παρασκευή τις μαζικές αναπάντητες κλήσεις και αργότερα (μετά από 7-10 μέρες π.χ.) κανονίζουμε κατι άλλο, όπως αποχή από τα SMS ή κλείσιμο των κινητών. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Ας κάνουμε την Παρασκευή τις μαζικές αναπάντητες κλήσεις και αργότερα (μετά από 7-10 μέρες π.χ.) κανονίζουμε κατι άλλο, όπως αποχή από τα SMS ή κλείσιμο των κινητών. AKΡΙΒΩΣ!!! Θα φτιάξω εγώ 2-3 bannerakia. Ως το απόγευμα θα είναι έτοιμα. Θα σας ενημερώσω. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Πολύ καλή ιδέα. Και αυτό αν γίνει θα περάσει άμεσο μήνυμα στην κλίκα. Αλλά πιστεύω ότι ποιο άμεσο μήνυμα θα περάσει αν ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Αυτό με την αναπάντητη στο σταθερό θα το κάνω σίγουρα μπας και καταλάβουν οι αλήτες. Θα γράψω για αυτό το topic στην κεντρική σελίδα του site μου και ευχαρίστως να βάλω και banner αν φτιάξει κάποιος! Έτοιμο το κείμενο στην κεντρική σελίδα του site μου :devil: :devil: Το κάνω copy & paste: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Εστάλη Σάββατο, 4/10/2003, 12:17:13 PM από dimangelid Διαμαρτυρηθείτε όλοι ενάντια στην κλίκα που έχουν φτιάξει οι 3 από τις 4 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας ( Cosmote, Vodafone, Telestet) και για τις αυξήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες στις τιμές τις κινητής τηλεφωνίας. Διαμαρτυρηθείτε για την αισχρή πολιτική του ΟΤΕ. Καλέστε όλοι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι από το κινητό σας στο σταθερό σας και αφήστε το να χτυπήσει μέχρι να τερματιστεί η κλήση. Κάντε το 10 φορές για να μπλοκάρουν τα δίκτυα και να καταλάβουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες ότι οι καταναλωτές έχουν δύναμη! Μπείτε και στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=5460 . Στείλτε επίσης και το ακόλουθο γραπτό μήνυμα στους φίλους σας: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2003 @ 12:00 Μ.Μ. ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ! ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ SMS ΠΑΝΤΟΥ! Αν θέλετε μπείτε και στο http://www.dimangelid.gr/ για να το δείτε! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iggy75 Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Πολυ καλη κινηση! Πρεπει ομως να ενημερωθει ο κοσμος ταχυτατα! Και βεβαια να σταλουν email προς τα cc των εταιριων που να εξηγουν γιατι γινεται αυτη η κινηση και γιατι θα παρατηρηθει το <μπουκωμα>! Παμε ολοι για ενημερωση των υπολοιπων! Καλο θα ηταν να μπει και στην πρωτη σελιδα του myphone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Ετσι ολοι μαζι σαν μια γροθια εναντια στις εταιριες!!!!!!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Enimero8ikan idi meso e-mail ta kanalia: Mega Ant1 (kala aytoi den kseroun oti yparxei to e-mail? ekana C&P to keimeno sth forma tou site tous :blink: ) Alter (Etoimasou Tatiana :p ) Star (Etoimasou Lampiri :lol: ) ERT ... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Allo kai touto: ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- info@starchannel.gr (reason: 550 Host unknown) ----- Transcript of session follows ----- 550 5.1.2 info@starchannel.gr... Host unknown (Name server: starchannel.gr.: host not found) Lampiri mou se vlepo na xaneis thn idisi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Και Ηigh-Εnd User και αγωνιστής ο Δρομέας....μου θυμίζει τους σοσιαλιστες (αγωνιστές) του 70 που μεταμορφώθηκαν σε διευθυντάδες το 90. Διαφωνώ με αυτη την πρόταση αυτή, πρώτον γιατι το κινητό μου είναι εργαλείο για να εξυπηρετεί εμένα. Δεν είναι για να προσπαθώ να αλλάξω τιμολογιακές πολιτικες τηλεπικοινωνιακών κολοσσών, δέυτερον πιστευώ δεν έχει νόημα μια τέτοια ενέργεια στην παρούσα φάση που έρχεται η φορητότητα(=η πραγματική εκδίκηση του καταναλωτή), τρίτον είμαι αντίθετος με μαζικά trends "να στείλουμε ΟΛΟΙ ενα μήνυμα, να κλείσουμε ΟΛΟΙ τα κινητα". τέταρτον, έχω την εντύπωση οτι αν στείλω το μαζικό SMS που προτείνει ο δρομέας σε όλους τους φίλους μου δεν θα στενοχωρηθούν και πολυ οι εταιρίες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 @alfa 156 - Η διαμαρτυρία δεν είναι ΜΕΣΩ του SMS που θα στείλουμε. - Ναι είναι εργαλείο το κινητό. Δεν είπαμε να το κλείσεις την Παρασκευή!!! - Με τις αυξήσεις που κάνουνε.... η Φορητότητα δεν θα είναι πλέον η πραγματική εκδίκηση του καταναλωτή όπως λες. Το αντίθετο θα έλεγα. ;) BTW. Έτοιμο και το δικό μου κείμενο στο site μου. Είναι πλέον φανερό ότι είμαστε τα θύματα ενός συγκαλυμμένου trust. Καιρός να διαμαρτυρηθούμε όλοι, ενάντια στις αλυσιδωτές αυξήσεις που εγκαινιάσανε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Μπαράζ αυξήσεων: Αυξήσεις παγίων. Μειώσεις επιδοτήσεων! Αύξηση τιμών Sms προς εξωτερικό. Αυξήσεις πακέτων καρτοκινητής. Κατάργηση ΔΩΡΕΑΝ 3λεπτων & 5λεπτων στα εταιρικά! Υπερβολικές χρεώσεις για GPRS! Τι άλλο θα ακολουθήσει; Παρατηρούμε εδώ και καιρό μια σύμπλευση ως προς τα τιμολόγια και τις αυξήσεις. Είναι τελικά 3 διαφορετικές εταιρίες? Ή μήπως 3 παραλλαγές ενός και μοναδικού consortium? ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ στην εξάρτηση από την κινητή τηλεφωνία! ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ στην εξασφάλιση της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για την αισχρή πολιτική του ΟΤΕ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για την απάθεια των Καταναλωτικών Ινστιτούτων, «Εκπροσώπων», Φορέων και Οργανώσεων!!! ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ! ! ! Καλέστε όλοι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2003, στις 12 το μεσημέρι από το κινητό σας προς το σταθερό σας και αφήστε το να χτυπήσει μέχρι να τερματιστεί η κλήση. Κάντε το για να καταλάβουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες ότι οι καταναλωτές έχουν δύναμη! Στείλτε επίσης και το ακόλουθο μήνυμα, με SMS, στους φίλους & γνωστούς σας:! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤ. - 12μμ ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΤΙ OI KATANAΛΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ SMS ΑΥΤΟ! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 Και Ηigh-Εnd User και αγωνιστής ο Δρομέας....μου θυμίζει τους σοσιαλιστες (αγωνιστές) του 70 που μεταμορφώθηκαν σε διευθυντάδες το 90. Kala oxi oti perimena na akouso tipota kalitero ek merous sou, epidi omos apex8anome th mizeria, kai idios epidi exo kefia gia dikous mou logous, se prospernao me ena FF (opos kano alloste edo kai kairo) kai ...h zoh sinexizetai :p Perastka :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 ΟΚ, την Παρασκευή θα προκαλέσουμε (μάλλον) υπερφόρτωση... Για να δούμε :) Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να μάθουν αυτοί που θα την υποστούν, και το λόγο αυτης της κίνησης, γιατι αλλιώς θα μας γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μονο αν το κάνουμε κάθε μέρα. ή πάρει δημοσιότητα, θα τους.... κοστίσει :) Keep Walking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts