Jump to content

Επιλογή κινητου

miltiadesxri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, όπως πολλοί απο εσάς έτσι και εγώ μπαίνω στην διαδικασία αγοράς κινητού. Προφανώς σε τέτοια εποχή τα χρήματα είναι περιορισμενα , οποτε θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάποια vfm και φθηνά κινητα(<150€). Δυστυχώς δεν μπορω να παραγγειλω απο Κίνα. Επίσης θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησημοποιησω 4g (πακέτο) πρόγραμμα σε 3g κινητό.

Γεια σας παιδιά, όπως πολλοί απο εσάς έτσι και εγώ μπαίνω στην διαδικασία αγοράς κινητού. Προφανώς σε τέτοια εποχή τα χρήματα είναι περιορισμενα , οποτε θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάποια vfm και φθηνά κινητα(<150€). Δυστυχώς δεν μπορω να παραγγειλω απο Κίνα. Επίσης θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησημοποιησω 4g (πακέτο) πρόγραμμα σε 3g κινητό.

Αν το κινητό δεν υποστηρίζει 4G τότε πως θα το χρησιμοποιήσεις? Θα είσαι μόνο με 3G.

Τώρα όσον αφορά την επιλογή της συσκευής, γράψε μας πέραν της τιμής, και τί απαιτήσεις έχεις από ένα κινητό, για να σου απαντήσουν οι γνώστες.

Στο μπάτζετ που αναφέρεις από Ελλάδα δεν είναι και πολλές οι επιλογές.

Android μεριά:

1) Αυτό παίρνει πολύ καλές κριτικές: http://www.skroutz.gr/s/7723431/Doogee-Valencia-2-Plus-16GB.html

2) Αξιόλογο αλλά χωρίς φοβερή κάμερα: http://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html

3) Αξιόλογο αλλά χωρίς φοβερή μπαταρία: http://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.html

4) Αυτό αξίζει με το παραπάνω και μη σε φοβίζει το 1,5 μόλις GB RAM....είναι σα να χει 2 ;) : http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html

Windows phone μεριά:

Αξιολογότατο σε όλα, με μόνο περιορισμό τις λιγότερες από το android εφαρμογες: http://www.skroutz.gr/s/6536691/Microsoft-Lumia-640-XL-3G-Dual-8GB.html

Όσον αφορά την ερώτηση εννοούσα αν έχω πχ 200mb κάθε μήνα 4g μπορω να τα χρησημοποιησω ως 3g? Τώρα για το κινητό, θα ήθελα να ηταν μέχρι 5 ιντσες και να έχει 4πυρινο cpu. Σκεφτομαι το lenovo a6000, το moto e lte 2nd, lumia 640 3g, lg spirit 4g, lg magna. Ωστόσο για αυτά τα κινητά δεν υπάρχει official cyanogenmod.

Όσον αφορά την ερώτηση εννοούσα αν έχω πχ 200mb κάθε μήνα 4g μπορω να τα χρησημοποιησω ως 3g? Τώρα για το κινητό, θα ήθελα να ηταν μέχρι 5 ιντσες και να έχει 4πυρινο cpu. Σκεφτομαι το lenovo a6000, το moto e lte 2nd, lumia 640 3g, lg spirit 4g, lg magna. Ωστόσο για αυτά τα κινητά δεν υπάρχει official cyanogenmod.

Απο αυτα σαφως το 640 ειναι το καλυτερο, πολυ καλυτερο βασικα. Μετα παει το μοτο ε 2, αν θες ανδροιδ, αν και το λουμια ειναι καλυτερο. Τωρα τα υπολοιπα καλυτερα αστα :p

Έχει διάφορα αν πάρω το 3g 640? Δεν χρησημοποιω 4g, η μονη διάφορα είναι το chipset. Το ενα έχει sp 400 ενω το άλλο 410.

Έχει διάφορα αν πάρω το 3g 640? Δεν χρησημοποιω 4g, η μονη διάφορα είναι το chipset. Το ενα έχει sp 400 ενω το άλλο 410.

Noμιζω ολα τα 640 εχουν τον 400... δεν νομιζω να κανω λαθος γιατι σημερα εψαχνα για το 640. Παντως ουτε στο gsm στο σπεκ λιστ λεει τπτ για 410. διωρθωστε με αν εχω αδικο...

Γεια σας και παλι, έχω καλά νέα, μάλλον θα πάρω κινεζικό απο vickmall. Είμαι αναμεσα στο meizu m2 και redmi 2 pro, καθώς το redmi είναι ακόμα στα 140+. Επίσης δεν θέλω τα note, γιατί 5.5 ίντσες είναι πολλές για κινητό. Τέλος, έχει πάρει κανεις απο vickmall και να του έχει χαλάσει? Δεν εμπιστευομαι και πολύ το συστημα εγγύησης τους.

Πάρε τη φθηνή εκδοση του redmi note 2 με τα 16 GB τοτε, που τη βρίσκεις κάτω από τα 120 ευρώ, μιας κ παίρνει sd card και με τα ρεστα πάρε θήκες, tempered κ.λ.π.

Το vickmall από τα πιο αξιόπιστα Κινεζικα, μην ανησυχείς καθόλου.

Αν πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, φταίει η συσκευή και όχι το μαγαζί! :p

Αν είσαι τόσο γκαντεμης και τύχεις σε τέτοια συσκευη δε, έχουν πολύ καλό after sales, για να το στειλεις πίσω, don't worry...;)

Όσον αφορά την ερώτηση εννοούσα αν έχω πχ 200mb κάθε μήνα 4g μπορω να τα χρησημοποιησω ως 3g? .

Είναι σαν να λες έχω ένα αμάξι που πιάνει τα 180, μπορώ να πηγαίνω με 120;

Κοινως η εταιρεία σου δίνει 200mb, το αν θα είσαι σε, 3g ή 4g είναι άσχετο. Ποσο μάλλον όταν π.χ. σε κάποιες περιοχές δεν έχεις καν 4g.

meizu m2 ή redmi 2 pro? Δεν θέλω note γιατί είναι πολύ μεγαλα. Θα έπαιρνα το redmi 3 αλλά είναι ακόμα 150€ Edited by miltiadesxri

meizu m2 ή redmi 2 pro? Δεν θέλω note γιατί είναι πολύ μεγαλα. Θα έπαιρνα το redmi 3 αλλά είναι ακόμα 150€

παρε m2 πιο καινουριο, πιο ομορφο,πιο ποιοτικο δεν δειχνει την πλαστικουρα του οπως το xiaomi, πιο δυνατο σε specs, εχει ερθει επισημα στην ελλαδα αν χρειαστεις τπτ αξεσουαρ κτλ

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος