miltiadesxri Δημοσιεύτηκε January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2016 Γεια σας παιδιά, όπως πολλοί απο εσάς έτσι και εγώ μπαίνω στην διαδικασία αγοράς κινητού. Προφανώς σε τέτοια εποχή τα χρήματα είναι περιορισμενα , οποτε θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάποια vfm και φθηνά κινητα(<150€). Δυστυχώς δεν μπορω να παραγγειλω απο Κίνα. Επίσης θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησημοποιησω 4g (πακέτο) πρόγραμμα σε 3g κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδιά, όπως πολλοί απο εσάς έτσι και εγώ μπαίνω στην διαδικασία αγοράς κινητού. Προφανώς σε τέτοια εποχή τα χρήματα είναι περιορισμενα , οποτε θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάποια vfm και φθηνά κινητα(<150€). Δυστυχώς δεν μπορω να παραγγειλω απο Κίνα. Επίσης θα ήθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησημοποιησω 4g (πακέτο) πρόγραμμα σε 3g κινητό. Αν το κινητό δεν υποστηρίζει 4G τότε πως θα το χρησιμοποιήσεις? Θα είσαι μόνο με 3G. Τώρα όσον αφορά την επιλογή της συσκευής, γράψε μας πέραν της τιμής, και τί απαιτήσεις έχεις από ένα κινητό, για να σου απαντήσουν οι γνώστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Στο μπάτζετ που αναφέρεις από Ελλάδα δεν είναι και πολλές οι επιλογές. Android μεριά: 1) Αυτό παίρνει πολύ καλές κριτικές: http://www.skroutz.gr/s/7723431/Doogee-Valencia-2-Plus-16GB.html 2) Αξιόλογο αλλά χωρίς φοβερή κάμερα: http://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html 3) Αξιόλογο αλλά χωρίς φοβερή μπαταρία: http://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.html 4) Αυτό αξίζει με το παραπάνω και μη σε φοβίζει το 1,5 μόλις GB RAM....είναι σα να χει 2 ;) : http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html Windows phone μεριά: Αξιολογότατο σε όλα, με μόνο περιορισμό τις λιγότερες από το android εφαρμογες: http://www.skroutz.gr/s/6536691/Microsoft-Lumia-640-XL-3G-Dual-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όσον αφορά την ερώτηση εννοούσα αν έχω πχ 200mb κάθε μήνα 4g μπορω να τα χρησημοποιησω ως 3g? Τώρα για το κινητό, θα ήθελα να ηταν μέχρι 5 ιντσες και να έχει 4πυρινο cpu. Σκεφτομαι το lenovo a6000, το moto e lte 2nd, lumia 640 3g, lg spirit 4g, lg magna. Ωστόσο για αυτά τα κινητά δεν υπάρχει official cyanogenmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όσον αφορά την ερώτηση εννοούσα αν έχω πχ 200mb κάθε μήνα 4g μπορω να τα χρησημοποιησω ως 3g? Τώρα για το κινητό, θα ήθελα να ηταν μέχρι 5 ιντσες και να έχει 4πυρινο cpu. Σκεφτομαι το lenovo a6000, το moto e lte 2nd, lumia 640 3g, lg spirit 4g, lg magna. Ωστόσο για αυτά τα κινητά δεν υπάρχει official cyanogenmod. Απο αυτα σαφως το 640 ειναι το καλυτερο, πολυ καλυτερο βασικα. Μετα παει το μοτο ε 2, αν θες ανδροιδ, αν και το λουμια ειναι καλυτερο. Τωρα τα υπολοιπα καλυτερα αστα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 lenovo p1m (android) microsoft lumia 640 lte (windows) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχει διάφορα αν πάρω το 3g 640? Δεν χρησημοποιω 4g, η μονη διάφορα είναι το chipset. Το ενα έχει sp 400 ενω το άλλο 410. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχει διάφορα αν πάρω το 3g 640? Δεν χρησημοποιω 4g, η μονη διάφορα είναι το chipset. Το ενα έχει sp 400 ενω το άλλο 410. Noμιζω ολα τα 640 εχουν τον 400... δεν νομιζω να κανω λαθος γιατι σημερα εψαχνα για το 640. Παντως ουτε στο gsm στο σπεκ λιστ λεει τπτ για 410. διωρθωστε με αν εχω αδικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 δίκιο εχεις εγώ εκανα λάθος, νόμιζα ηταν όπως το moto e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Γεια σας και παλι, έχω καλά νέα, μάλλον θα πάρω κινεζικό απο vickmall. Είμαι αναμεσα στο meizu m2 και redmi 2 pro, καθώς το redmi είναι ακόμα στα 140+. Επίσης δεν θέλω τα note, γιατί 5.5 ίντσες είναι πολλές για κινητό. Τέλος, έχει πάρει κανεις απο vickmall και να του έχει χαλάσει? Δεν εμπιστευομαι και πολύ το συστημα εγγύησης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πάρε τη φθηνή εκδοση του redmi note 2 με τα 16 GB τοτε, που τη βρίσκεις κάτω από τα 120 ευρώ, μιας κ παίρνει sd card και με τα ρεστα πάρε θήκες, tempered κ.λ.π. Το vickmall από τα πιο αξιόπιστα Κινεζικα, μην ανησυχείς καθόλου. Αν πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, φταίει η συσκευή και όχι το μαγαζί! :p Αν είσαι τόσο γκαντεμης και τύχεις σε τέτοια συσκευη δε, έχουν πολύ καλό after sales, για να το στειλεις πίσω, don't worry...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Όσον αφορά την ερώτηση εννοούσα αν έχω πχ 200mb κάθε μήνα 4g μπορω να τα χρησημοποιησω ως 3g? . Είναι σαν να λες έχω ένα αμάξι που πιάνει τα 180, μπορώ να πηγαίνω με 120; Κοινως η εταιρεία σου δίνει 200mb, το αν θα είσαι σε, 3g ή 4g είναι άσχετο. Ποσο μάλλον όταν π.χ. σε κάποιες περιοχές δεν έχεις καν 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadesxri Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) meizu m2 ή redmi 2 pro? Δεν θέλω note γιατί είναι πολύ μεγαλα. Θα έπαιρνα το redmi 3 αλλά είναι ακόμα 150€ Edited January 22, 2016 by miltiadesxri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 meizu m2 ή redmi 2 pro? Δεν θέλω note γιατί είναι πολύ μεγαλα. Θα έπαιρνα το redmi 3 αλλά είναι ακόμα 150€ παρε m2 πιο καινουριο, πιο ομορφο,πιο ποιοτικο δεν δειχνει την πλαστικουρα του οπως το xiaomi, πιο δυνατο σε specs, εχει ερθει επισημα στην ελλαδα αν χρειαστεις τπτ αξεσουαρ κτλ Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts