marika7 Δημοσιεύτηκε January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2016 είμαι ανάμεσα στο umi rome και στο ulephone paris αλλά δε ξέρω τι είναι καλύτερο από τα δύο.Θέλω να αλλάξω τηλέφωνο και δεν θέλω να αλλάξω εύρος τιμής άντε μάξ 120. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το dual σιμ, καλή κάμερα και να μην λαγκάρει. Ως εναλλακτική σκεφτόμουν το meizu m2. εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) το rome δεν εχει notification led. τα κουμπια ηχου ειναι καπως χαλαρα. επισης η αυτονομια του rome δε δικαιωνει τα 2500mah που ισχυριζεται η umi οτι ειναι η μπαταρια του (ισως βελτιωθει με updates). το paris εχει notification led (μονοχρωμο). ομως δεν εχει 3gb ram. meizu m2 mini. ειναι αρκετα δοκιμασμενο, αλλα δεν εχει ραδιοφωνο, δεν εχει 800mhz, δεν εχει εργοστασιακα ελληνικα, θελει σκαλισμα. η μπαταρια ειναι μη αφαιρουμενη και ειναι υβριδικο δικαρτο (δεν εχει ξεχωριστη θεση για την καρτα sd ωστε να επεκτεινεις το χωρο. η θεση της sd ειναι κοινη με τη μια sim). δες το ulefone be pro 2 που εχει πολυχρωμο led. εχει ξεχωριστες θεσεις για τις sim και την sd και μπαταρια 2600mah. το rome ειναι ελαφρως πιο γρηγορο, αλλα το be pro 2 δεν προβληματιζει, δεν κολλαει ευκολα. συνοψη: προτεινω το be pro 2 + θηκη = 130$/120€ link Edited January 19, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το notification led πραγματικά μου είναι αδιάφορο είναι πολύ σπαστικό κατά τη γνώμη μου. Θα μου άρεσε περισσότερο αν είχε μπροστινό φλας. Τα 3gb Rom κάνουν τη διαφορά αλλά αν δε κάνω λάθος είναι τετραπυρηνο το Rome . Επίσης είδα και το leagoo elite 5.αλλα δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να συγκριθεί με το Paris. Έχει τρελή αυτονομία απ'οσο διαβάζω αλλά από ποιότητα κατασκευής κι αποδοσης, αγνοώ. Θα το κοιτάξω κι αυτό που μου είπες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) δεν ξερω αν το προσεξες εχω προσθεσει στοιχεια στο προηγουμενο σχολιο. συνηθως κανω απανωτα πολλαπλες τροποποιησεις, με προλαβες :O Edited January 19, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ωχ όντως σε πρόλαβα. Μόλις τσέκαρα το be pro. Ομολογώ ότι ενθουσιαστηκα αλλά μιας κι τα έχεις βλεφαριασει, το be pro έχει δυνατότητα βοντεοκλησης; και πόσο είναι το σαρ του; επίσης, τι βολεύει καλύτερα το κουμπάκι στο Paris ή τα touch κουμπιά του be pro? Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχει το τηλ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) δε θυμαμαι περι βιντεοκλησης, δεν εχω πλεον στα χερια μου το κινητο. για ποιο κουμπακι λες? αν εννοεις το στρογγυλο home button του paris, ειναι αφης, οπως του rome και του be pro 2, δεν ειναι φυσικο κουμπι. αρκετα κινεζικα δε γραφουν το sar. απλως αναφερουν οτι πληρουν-ικανοποιουν τους νομους-κανονισμους περι επιπεδων ακτινοβολιας της χωρας τους κτλ. μου κανει εντυπωση που σε ενοχλει το notification led. θεωρω οτι ειναι πολυ χρησιμο εως απαραιτητο για αρκετους. στο be pro 2 ειναι ρυθμιζομενο (διαλεγεις χρωμα και επισης μπορεις να το απενεργοποιησεις - δες link 1:23). Edited January 20, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Αλήθεια δεν είναι φυσικό; πωωωω απογοήτευση... Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά το be pro παρόλο που είναι περσινό μοντέλο. Δε μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα του Led, πραγματικά. Κάθε τρεις και λίγο φωσφοριζει σε ότι κι αν έρχεται μα ενημέρωση είναι μα το viber το φβ. Απίστευτα εκνευριστικό. Σου απόσπασμα τη προσοχή. (είσαι απίστευτα γρήγορος στις τροποποιησεις δε σε προλαβαινω) Edited January 20, 2016 by marika7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) τα φυσικα νομιζω χαλανε πιο ευκολα και λερωνονται πιο ευκολα. το be pro 2 εφτασε στους καταναλωτες πριν περιπου 2 μηνες. δεν ειναι παλιο μοντελο. εξωτερικα ειναι ιδιο αλλα εσωτερικα εχει διαφορες απο το παλαιοτερο be pro (πρωτη εκδοση). νομιζω μπορεις σε ικανοποιητικο βαθμο να ορισεις τον τροπο που ειδοποιουν-χρησιμοποιουν οι εφαρμογες το led. οπως και να 'χει, μπορεις να το απενεργοποιησεις πληρως. Edited January 20, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Τη μέρα τη βγάζει η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) ενας μεσος χρηστης βγαζει τη μερα σχετικα ανετα. ξεχασα να αναφερω οτι το rome εχει οθονη μονο 2 σημειων αφης αντι 5 που ειναι το συνηθες. ακομα, η καμερα εκεινου που περασε απο τα χερια μου (νομιζω εκδοση rom 3.01) ειχε μονο μια επιλογη αναλυσης στις φωτο κατι που ισως διορθωθει σε update. η γνωμη μου ειναι μη σε δελεαζουν τα 3gb ram του rom, εκτος αν εισαι gamer. ακομα, αν εισαι gamer (αναφερομαι σε βαρια-απαιτητικα παιχνιδια) τοτε μην παρεις το be pro 2. αλλιως ειναι ενα βολικο-ισοζυγισμενο κινητο. Edited January 20, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Όχι gamer δεν είμαι. Εγώ το θέλω για μουσική και τις βασικές λειτουργίες. Με ενδιαφέρει η dual sim περισσότερο. Αν ήταν το τηλ μου dual δε θα το άλλαζα. Είναι θέμα για μένα, βασικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Βιντεοκλήση μέσω δικτύου δύσκολα θα βρεις στα mtk που κυκλοφορούν τώρα -->που είναι με lollipop 5.1 και είναι στο budget σου.Στα περισσότερα αν όχι όλα,την έχουν αφαιρέσει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 είμαι ανάμεσα στο umi rome και στο ulephone paris αλλά δε ξέρω τι είναι καλύτερο από τα δύο.Θέλω να αλλάξω τηλέφωνο και δεν θέλω να αλλάξω εύρος τιμής άντε μάξ 120. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το dual σιμ, καλή κάμερα και να μην λαγκάρει. Ως εναλλακτική σκεφτόμουν το meizu m2. εσείς τι λέτε; Αναμεσα στα 2 το Paris είναι πιο αξιόπιστο, με το Rome δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Δοκιμασμένο το Ulefone, 3 συσκευές εχουν περάσει από τα χέρια μου και τις έδωσα σε φίλους που τις ήθελαν. Παράθεση Lenovo Vibe Z2 Pro / LG G3 32gb / Huawei Ascend Mate 7 / Sony Xperia Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Διάλεξε να πας Παρίσι μεριά, γιατί η Ρώμη από την :!: UMI :!: είναι χειρότερη και από τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι όταν ρίξανε τις μπόμπες!! :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το Paris έχει ωραίο σχεδιασμό αλλά δεν ξέρω στα χαρακτηριστικά του αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πέρα από το leagoo δεν έχω δει κάτι άλλο και σε 1gb Ram δε θέλω να πέσω. Βοντεοκλησης τα xiaomi διαθέτουν π.χ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts