Jump to content

vfm κινέζικο στα 150 ευρω

BASILISP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλος ένας που κάνει την κλασσική ερώτηση,

Χθές έπεσε στη θάλασσα το lenovo a806 και παρότι προσπάθησα αρκετά, μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Όποτε θέλω νέο κινητό με πόσο λιγότερο των 150 εύρω.

Με ενδιαφέρει καλή μπαταριά, gps, θέλω 2 gb ram, γενικότερα ενα κινητό απροβληματιστο, χωρίς πολλά πολλά? Εννοείται απο κίνα.

Δεν με ενδιαφέρει, κάμερα και το 4g.

Βλέπω οτι πολλοί προτείνεται xiaomi redmi. Τι λέτε για το redmi 3; επιμένω μέχρι 5 ιντσες! Υπάρχει κάτι καλυτερό;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Περιμένουμε να έρθει το redmi 3 για να το κρίνουμε αλλά φαίνεται καλή επιλογή στις 5 ίντσες! Αλλιώς αναγκαστικά πας στο meizu m2.

Παρε το Lumia 640 Lte.Το πηρα σημερα.Πρωτη φορα σε windows phone και με βλεπω να μενω οριστικα.Αν δεν εισαι απ αυτους που θελουν να βαζουν κ να βγαζουν εφαρμογουλες κ παιχνιδακια μυστηρια τοτε μη ψαχνεσαι ασκοπα.παρτο.το κινητο απιστευτο πραγματικα!!

Γρηγορο,ομορφο, σημμαζεμενες διαστασεις, σουπερ μπαταρια,κ το σημαντικοτερο τερμα τα λαγκαρισματα.facebook/twiter/instagram και γενικοτερα οι περισοτερες εφαρμογες τις πετυχενεις ανετα κ στα wd phone.

Σε ευχαριστώ Γιάννη αλλά θέλω να μείνω στο περιβάλλον android..

. Το a806 που είχα δεν κόλλαγε, ούτε προβλήματα είχα ποτέ. Δεν βρίσκω κάποιο άλλο κινητό, εκτός του redmi3...

Σε ευχαριστώ Γιάννη αλλά θέλω να μείνω στο περιβάλλον android..

. Το a806 που είχα δεν κόλλαγε, ούτε προβλήματα είχα ποτέ. Δεν βρίσκω κάποιο άλλο κινητό, εκτός του redmi3...

Κι εγώ είμαι στην ακριβώς ίδια φάση. Προτιμώ 5 ίντσες, θέλω να γλιτώσω όσα περισσότερα λεφτά γίνεται, και το Redmi 3 με καλύπτει απόλυτα. Μάλλον θα περιμένω κανά δεκαήμερο ακόμα, αλλά κάθε μέρα είμαι στο τσακ να την δώσω την παραγγελία από vickmall. Μίλησα και με το κατάστημα (selina) και μου είπε ότι είναι όντως σε stock και έτοιμο να φύγει.

Υπόψη ότι σε κανά 10ήμερο τα περισσότερα κινεζομάγαζα ή θα κλείσουν για 2 βδομάδες ή θα υπολειτουργούν λόγω του spring festival που έχουν εκεί και θα καθυστερούν τις παραγγελίες σημαντικά.

Δε σε πιέζω, απλά σε προειδοποιώ.

Υπόψη ότι σε κανά 10ήμερο τα περισσότερα κινεζομάγαζα ή θα κλείσουν για 2 βδομάδες ή θα υπολειτουργούν λόγω του spring festival που έχουν εκεί και θα καθυστερούν τις παραγγελίες σημαντικά.

Δε σε πιέζω, απλά σε προειδοποιώ.

Το ξέρω ρε ****το.. Δεν υπάρχει άλλη λύση μάλλον. Ή τώρα ή σε κανά μήνα.

- p1m (απο ελλαδα) (

)

- k4000 pro (μολις κυκλοφορησε, διαδοχος του απλου k4000, νομιζω δεν εχει notification led) (

)

- redmi 3 (καθυστερει, βεβαιωσου για ελληνικα, για ραδιοφωνο, για notification led κτλ) (

)

* διαθετουν gps, αλλα για την ακριβεια-αποδοση τους ψαξε το κι εσυ

* η μπαταρια του p1m (4000mah) και του redmi 3 (4100mah) ειναι μη αφαιρουμενες.

η μπαταρια του k4000 (4600mah) ειναι αφαιρουμενη

* το p1m και το k4000 pro ειναι κανονικα δικαρτα (3 ξεχωριστες θεσεις: 2 για sim και 1 για καρτα sd)

ενω το redmi 3 ειναι υβριδικo δικαρτo (2 θεσεις: 1 για sim και 1 κοινη για sim/sd).

* αν και εγραψες πως δε σε ενδιαφερει, το p1m και το k4000 pro υποστηριζουν

και την μπαντα 800mhz ενω το redmi 3 οχι.

Edited by telefoneri

Φιλε telefoneri ,

σε ευχαριστω και παλι για τις πολυ ενδιαφερουσες προτασεις!

Θα το ψαξω λιγο παραπανω αλλα μαλλον με βλεπω με το redmi3... :)

Διάβασα οτι το redmi3 έχει ενα μικρό notification led κάτω απο το κεντρικό κουμπί. Επίσης στα σάιτ που πωλειται λένε οτι έχει στο multilingual και ελληνικά!

Διάβασα οτι το redmi3 έχει ενα μικρό notification led κάτω απο το κεντρικό κουμπί.

Επίσης στα σάιτ που πωλειται λένε οτι έχει στο multilingual και ελληνικά!

μακαρι να εχει notif led. αναμενω να το δω και σε βιντεο για επιβεβαιωση.

τα ελληνικα δεν πρεπει να ειναι εργοστασιακα. ειναι custom rom.

η original-εργοστασιακη rom του redmi 3 εχει μονο κινεζικα και αγγλικα.

αν επιλεξεις τη rom με τα ελληνικα μαλλον δε θα κανει αυτοματα update.

θα μπορεις βεβαιως να περνας αλλες ανεπισημες rom μεσω του υπολογιστη

με φλασαρισμα κτλ εαν εισαι του αθληματος

Edited by telefoneri