zaf123 Δημοσιεύτηκε January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2005 εχω winxp sp2 και τρεχοντας ενα αρχειο σετθπ μου βγαζει το μηνυμα:16 bit windows subsystem......c:\windows\system32\autoexec.nt...the system file is not suitable for runnong ms-dos and microsoft windows application....καμια ιδεα κανεις????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Pes mas ti programma prospatheis na egkatastiseis??? Exei simasia... Einai 16bito to programma pou pas na valeis ekei einai to provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 to programma einai to spss 11..einai statistiko programma.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Εχεις ιδεα με ποια windows ειναι συμβατο; Αν κανεις δεξι κλικ στο setup.exe στην καρτελα compatibility ισως βρεις καποια λυση προσομειωνοντας την εγκατασταση στην καταλληλη εκδοση των windows.... Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Εγώ που πέρυσι είχα το SPSS 10 δούλευε μια χαρά (πάνω σε WinMe). Πάνω στα ΧΡ δεν δοκίμασα να το βάλω ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 egw exw spss 10 h' 11 se xp k einai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaf123 (10 Ιαν. 2005 , 16:29) to programma einai to spss 11..einai statistiko programma.... Εχω την ''αίσθηση''ότι το SPSS 11'' είναι gia MAC. :( http://www.spss.com/products/alpha.cfm?letter=all Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts