jor1ge Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εγώ την έχω πάρει εδώ και 10 μέρες. Κινητό Ουγγαρίας αλλά είχα φλασάρει από πριν την ευρωπαϊκή generic που κυκλοφορεί στα sites Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ξέρουμε η καινούρια έκδοση τι διορθώνει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Παρατήρησα πιο δυνατό φωτισμό και πολύ ομαλή λειτουργία. Δεν έχω δει κάποιο bug ως τώρα. Μόνο που για πιο ομαλή λειτουργία έκανα reset τη συσκευή. Από την εποχή του g4 έχω παρατηρήσει ότι αν γίνει επαναφορά μετά από κάθε update λειτουργεί πιο ομαλά η συσκευή. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Πήγα σήμερα 9 η ώρα στην procordia το g5 μου που εκτός το backlight bleed(απαντάνε έτσι ειναι οι led οθόνες), έχω βρει και 5 pixel πάνω δεξιά που στο μαύρο δείχνουν μπλε και ανάλογα πως το πιέσεις σε αυτό το σημείο σβήνουν και ανάβουν. Ε λοιπόν το λέω στην κοπέλα και μου λέει βγάλε τον κωδικό και κάνε hardreset, μετά μου λέει δείξε μου που είναι, της λέω καλά 2K οθόνη μέρα μεσημέρι πως να τα δείς και επέμενε. Τέλος πάντων μου κράτησε το κινητό και μου είπε να περιμένω μέχρι 7 εργάσιμες και της λέω καλα θα περιμένω 10 μέρες χωρίς τηλέφωνο για να μου πείτε στο τέλος ότι δεν περνάει η οθόνη εγγύηση και είναι μια χαρά; και μου λεει: Εμεις τα φτιάχνουμε πάντα και αργούμε γιατί είχε έλλειψη ανταλλακτικά για g4 και σκάσανε όλα μαζί... Με λίγα λόγια περιμένω να παραλάβω το τηλέφωνο σε καμιά βδομάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα δουν καν pixels και θα μου το δώσουν το ίδιο... Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Πάντως σε κάποιο update ελπίζω να βελτιώσουν το πρόγραμμα επεξεργασίας της κάμερα πολυ επιθετικό είναι και με ψηφιακό θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_ath Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εγώ την έχω πάρει εδώ και 10 μέρες. Κινητό Ουγγαρίας αλλά είχα φλασάρει από πριν την ευρωπαϊκή generic που κυκλοφορεί στα sites Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που τη βρίσκουμε την ευρωπαϊκή generic και πως την περνάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Που τη βρίσκουμε την ευρωπαϊκή generic και πως την περνάμε; Έχει κάποια διαδικασία αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο. Το θέμα είναι ότι υπάρχει περίπτωση να σου βγάλουν άκυρη την εγγύηση σε περίπτωση που το ανακαλύψουν. Δε παίρνω όρκο αλλά σε μερικά κινητά που έχει περαστεί Ρομ άλλης χώρας έχει κοπεί η εγγύηση . Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3448273 Πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή, κάποια στιγμή θα σου έρθει η αναβάθμιση. Δεν έχει τεράστια διάφορα η v10e Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 5, 2016 by jor1ge Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_ath Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Έχει κάποια διαδικασία αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο. Το θέμα είναι ότι υπάρχει περίπτωση να σου βγάλουν άκυρη την εγγύηση σε περίπτωση που το ανακαλύψουν. Δε παίρνω όρκο αλλά σε μερικά κινητά που έχει περαστεί Ρομ άλλης χώρας έχει κοπεί η εγγύηση . Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3448273 Πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή, κάποια στιγμή θα σου έρθει η αναβάθμιση. Δεν έχει τεράστια διάφορα η v10e Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ! Θα κάνω υπομονή καλύτερα αν και τελευταία η procordia δεν μας τα λέει και πολύ καλά στο θέμα εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Οκ συμφωνώ μαζί σου και έχω ξεκολλήση από το bleeding που έχει η οθόνη μου, αλλά δεν επιτρέπετε να μου το πουλάς ούτε 200 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Κάποιοι αυτό περιμένουμε :p Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absolute0 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ξέρουμε η καινούρια έκδοση τι διορθώνει???? Ένας φίλος έγραψε πριν ότι διορθώνει το quadrooter bug της Qualcomm. :) Παράθεση "He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past." - George Orwell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Χαιρετω το νημα παιδια!!απο σημερα ευτυχης κατοχος του g5 titan grey!!καταπληκτικο κινητο και πολυ πιο γρηγορο απο το v10.!!!! Παμε σε μια ερωτηση!! :) Απο tempered glass τι προτεινεται?? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλοδουλευτο! Από οθόνη πώς το βλέπεις?? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου. Η οθόνη του v10 ήταν καλύτερη και ειδικά στα χρώματα.. Έχει πάρει κανείς γυαλί από το mrgadget στην Θεσσαλονίκη? Sent from my awesome titan LG G5 Edited September 9, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου. Η οθόνη του v10 ήταν καλύτερη και ειδικά στα χρώματα.. Έχει πάρει κανείς γυαλί από το mrgadget στην Θεσσαλονίκη? Sent from my awesome titan LG G5 Καλοδουλευτο και καλες φωτο:) περιμένουμε να ανεβασεις πολλες εκει που ξερεις. Βρε φιλε αν η οθονη του ειναι χειροτερη απο το v10 τοτε μιλαμε για μεγαλη ητα... Δεν το παιρνω ουτε για δοκιμη.:mad: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Είναι χειρότερη δυστυχώς.. Και στα χρώματα και στο κοντράστ.. Το καταλαβαίνεις ακόμη και στο Tapatalk που έχω το μαύρο θέμα. Στου v10 ήταν βαθύ μαύρο... Πάντως πολύ ωραίο κινητό. Άνετο κράτημα, όμορφη συσκευή, δεν κουράζει καθόλου. :) Sent from my awesome titan LG G5 Edited September 9, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Είναι χειρότερη δυστυχώς.. Και στα χρώματα και στο κοντράστ.. Το καταλαβαίνεις ακόμη και στο Tapatalk που έχω το μαύρο θέμα. Στου v10 ήταν βαθύ μαύρο... Πάντως πολύ ωραίο κινητό. Άνετο κράτημα, όμορφη συσκευή, δεν κουράζει καθόλου. :) Sent from my awesome titan LG G5 Το g5 κατ εμέ είναι μία πολύ καλή βελτίωση του g2 αν προσέξετε το μέγεθος και το σχήμα εν μέρει του φέρνουν ένα άψογο τηλέφωνο όσο για το v10? Μία κατηγορία μόνο του άλλη κλάση.Καλοριζικο και απροβληματιστο να είναι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα πω και άλλες εντυπώσεις αργότερα. :) άμα μπορείτε να πείτε τι γυαλί να πάρω θα το εκτιμούσα πολύ. Της nillkin είναι καλό? Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 @vasilis_hd2... στα 'λεγα φίλε μου ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Η διαφορα στην οθονη υπαρχει αλλα ειναι μικρη!Παντως το 5αρι πολυ ποιοτικη συσκευη και στο χερι παρα παρα πολυ καλο. Ο ηχος απο το ηχειο μακραν καλυτερος του v10.Στα ακουστικα τωρα που εχω τα pistons 2 διαφορες δεν ειδα. Ταχυτητα το g5 ανωτερο παντου και φενεται απο την πρωτη στιγμη.Εχει την σπιρταδα η οποια βεβαια υπαρχει και στο v10 αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο. Καμερες δεν τεσταρα ακομη αλλα η wide angle που ειδα λιγο σπερνει...απιστευτη... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordCat Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλησπέρα το LG Backup της συσκευής ξέρει κανείς αν σώζει τα πάντα (πρόοδος παιχνιδιών που δεν έχουν cloud save και γενικώς οποιεσδήποτε αλλαγές έχω κάνει από τις εργοστασιακές εφαρμογές)? Ρωτάω γιατί έχω έρθει απο ρουταρισμένο κινητό και εκεί δεν είχα θέματα. Αν όχι έχετε να προτείνεται κάποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 @vasilis_hd2... στα 'λεγα φίλε μου ;) Γιωργη δικιο ειχες απλα οι αποψεις ηταν αντικρουομενες. Αλλα αφου το ειδες εσυ απο κοντα και το λεει και ο johny δεν εχω κανενα λογο ποια να ψαχνομαι. Και οι δυο σας ειχατε ο ενας g4 και ο αλλος v10 οποτε σθγουρακι το off που τρωει μονο και μονο λογο οθονης.:( Καλυτερο το δικο σου g4 που εχω τωρα χαχαχαχ:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Κοίτα βασιλη είναι λίγο κατώτερη αλλά συνηθίζεται. Δεν την λες και άσχημη. Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Βασίλη ο πρώτος που θα έπαιρνα g5 πίστεψέ με θα ήμουν εγώ μιας και ασχολούμαι με φωτογραφία αρκετά έστω και ως απλός χομπιστας...όμως το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε ένα κινητό είναι η οθόνη του κι εκεί πάσχει πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό όχι μόνο σε επίπεδο ναυαρχίδων αλλά και από πολύ φθηνότερα κινητά...το συγκεκριμένο g4 που κρατάς το λάτρεψα φίλε έχει βγάλει μοναδικές για κινητό φωτογραφίες με μια οθόνη καταπληκτική...βλέποντας όμως την οθόνη του edge s7 είχες απόλυτο δίκιο....τα ξεχνάς όλα, πώς μετά να πας στην υποδυεστερη του g5.??? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 φιλε μου αν ασχολήσε με φωτογραφία, ούτε για πλάκα δεν πάς στις ΥΠΕΡκορεσμένες οθόνες της Samsung. Και είχα αρκετά Samsung..προτιμώ τελικά τα γήινα αληθινά χρώματα στις UHD οθόνες της LG. Απλώς τα υπερκορεσμένα εντυπωσιάζουν εύκολα.. αν θέλεις πιστότητα χρωματική πολύ απλά τα ξεχνάς τα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts