Da_rudakos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εννοείται ανταπτορες..Πηρα 3 στο συνολο απο αυτούς και εχω ένα σαλόνι,ενα κρεβατοκάμαρα και 1 στο powerbank. http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Type-C-Male-to-Micro-USB-Data-Adapter-for-Mobile-Phone-p-999630.html http://m.banggood.com/BlitzWolf-USB-Type-C-to-Micro-USB-Adapter-Type-C-Male-to-Micro-USB-Female-Convert-Connector-p-1026317.html Επίσης μπορείς να πάρεις απλό καλώδιο να φορτιζεις με τους παλιούς φορτιστες http://m.banggood.com/BlitzWolf-2_4A-USB-Type-C-Reversible-Braided-Data-Cable-3_33ft1m-USB-2_0-A-Male-to-USB-3_1-Type-C-Male-p-1015832.html Δουλεύουν άψογα όλα τους σε One+3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ερώτηση νο. 3838449933Ο3, Την ανάλυσή της φωτο που την βρίσκουμε σαν ρύθμιση? Ελπίζω η ρύθμιση αυτή να μην έχει να κάνει μέσω του 4:3 και 16:9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ρε παιδιά... Μια ειλικρινή απάντηση, μην το φορτωθώ και δε μου κάνει. Η οθόνη κάνει δουλειά έξω ή θα ψάχνω σκιά σαν το S3;;; Το κινητό έχει το ραδιόφωνο που δεν μπορώ χωρίς και ενώ έλεγα να πάρω Ν7, διαπιστώνω ότι θα έχω θέμα με την έλλειψη ραδιοφώνου. Κάποιος μπορεί να μου πει υπεύθυνα, χωρίς φανατισμούς; (ειδικά αυτοί με s3 καταλαβαίνουν περισσότερο). Ευχαριστώ πολύ. Υπόψη ότι είμαι πολλές ώρες έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Από αυτά που είδα στα stand σε Πλαίσιο και public νομίζω ότι η συσκευή είναι σε οριακό σημείο για εξωτερικούς χώρους.Απλά η γνώμη μου...δίπλα στην οθόνη του g4 τεράστια διαφορά τόσο σε φωτεινότητα όσο και σε χρωματική απόδοση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ρε παιδιά... Μια ειλικρινή απάντηση, μην το φορτωθώ και δε μου κάνει. Η οθόνη κάνει δουλειά έξω ή θα ψάχνω σκιά σαν το S3;;; Το κινητό έχει το ραδιόφωνο που δεν μπορώ χωρίς και ενώ έλεγα να πάρω Ν7, διαπιστώνω ότι θα έχω θέμα με την έλλειψη ραδιοφώνου. Κάποιος μπορεί να μου πει υπεύθυνα, χωρίς φανατισμούς; (ειδικά αυτοί με s3 καταλαβαίνουν περισσότερο). Ευχαριστώ πολύ. Υπόψη ότι είμαι πολλές ώρες έξω. Το έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ. Μπορει indoor στο full να μην τυφλώνει οπως τα αλλα τηλέφωνα, αλλά εχει ΧΙΛΙΟΕΙΠΟΘΕΙ ότι το πραγματικό του full (boost) στην φωτεινότητα, το δινει ΜΟΝΟ στο ΑΥΤΟΜΑΤΟ! δεν μπορεις να βάλεις το FULL που μπορεί να δώσει η οθόνη σε φωτεινότητα με manual ρύθμιση φωτεινότητας. ΥΓ. και με το full boost του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Μέσα σε μαγαζιά το είδα κι εγώ και δεν με έπεισε. Ζητώ μια άποψη από αυτούς που το ζουν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ. Μπορει indoor στο full να μην τυφλώνει οπως τα αλλα τηλέφωνα, αλλά εχει ΧΙΛΙΟΕΙΠΟΘΕΙ ότι το πραγματικό του full (boost) στην φωτεινότητα, το δινει ΜΟΝΟ στο ΑΥΤΟΜΑΤΟ! δεν μπορεις να βάλεις το FULL που μπορεί να δώσει η οθόνη σε φωτεινότητα με manual ρύθμιση φωτεινότητας. ΥΓ. και με το full boost του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Και εγώ συμφωνώ με τον προλαλησαντα. Η οθόνη είναι οκ, οριακά μεν οκ δε! Τουλάχιστον εγώ κάτω απο ήλιο θεμα δεν είχα κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ. Μπορει indoor στο full να μην τυφλώνει οπως τα αλλα τηλέφωνα, αλλά εχει ΧΙΛΙΟΕΙΠΟΘΕΙ ότι το πραγματικό του full (boost) στην φωτεινότητα, το δινει ΜΟΝΟ στο ΑΥΤΟΜΑΤΟ! δεν μπορεις να βάλεις το FULL που μπορεί να δώσει η οθόνη σε φωτεινότητα με manual ρύθμιση φωτεινότητας. ΥΓ. και με το full boost του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Δεκτό! Ευχαριστώ! Το full boost όμως, κρατάει μερικά λεπτά (μέχρι πχ να μπει ο κόφτης που λένε; ) η αντέχει; Μου τυχαίνει να δουλεύω με το κινητό σερί "ώρες" έξω. (Σημειώσεις, mails, κλπ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ένα λεπτό μου φαίνεται...λογικά θα πρέπει να ενεργοποιείται κάθε φορά...ας μας πουν οι κάτοχοι καλύτερα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εγώ πάντως δεν είχα κανένα θεμα στον ήλιο. Μια χαρά έβλεπα. Τώρα αν κάποιος δουλεύει το κινητο περισσότερο εξω παρα μέσα και είναι νο1 κριτηριο του η φωτεινοτητα ας παει σε s7 να είναι και πιο ανετος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Έγραψα ότι σκεφτόμουν το note 7, αλλά καθημερινά διαπιστώνω πόσο απαραίτητο μου είναι το ραδιόφωνο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Έγραψα ότι σκεφτόμουν το note 7, αλλά καθημερινά διαπιστώνω πόσο απαραίτητο μου είναι το ραδιόφωνο! :) Παίρνεις ένα σετ Sony ακουστικά Bluetooth με ενσωματωμένο ράδιο και είσαι κομπλέ. Θα μου πεις δεν είναι λύση αυτή αλλά είναι μια εναλλακτική. Και ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, αν το χρησιμοποιείς πιο πολύ έξω πας για άλλη συσκευή γιατί καλό το boost αλλά αν δουλεύει συνέχεια θα μένεις από μπαταρία για πλάκα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Μια ερώτηση πως μεταφέρουμε εφαρμογές απο το τηλ στην sd card πχ viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ρε παιδιά... Μια ειλικρινή απάντηση, μην το φορτωθώ και δε μου κάνει. Η οθόνη κάνει δουλειά έξω ή θα ψάχνω σκιά σαν το S3;;; Το κινητό έχει το ραδιόφωνο που δεν μπορώ χωρίς και ενώ έλεγα να πάρω Ν7, διαπιστώνω ότι θα έχω θέμα με την έλλειψη ραδιοφώνου. Κάποιος μπορεί να μου πει υπεύθυνα, χωρίς φανατισμούς; (ειδικά αυτοί με s3 καταλαβαίνουν περισσότερο). Ευχαριστώ πολύ. Υπόψη ότι είμαι πολλές ώρες έξω. Κοιτα εγω που εχω το 10ρι σε φωτεινοτητα ειναι πιο καλο απο το g5 κολλητου μου (εκτος αν εχει θεμα το δικο του.) Θα σου προτεινω κατι και μη βαρεσεις.ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ θες με φωτεινοτητα που γαζωνει και ραδιοφωνο παρε ενα lumia 640 xl με μολις 137 ευρω και θα ξετρελαθεις ομως θα το αφησεις στην 8.1 Και επισης κρατας αυτο που εχεις και για την δουλεια χρησιμοποιεις το αλλο και υποψιν δεν θα πιστευεις τα ματια σου τι φωτογραφικη εχει και πολυ καλη αυτονομια το g5 θα ζοριστει να βγαλει μερα με φουλ φωτεινοτητα.Και ειπα μη βαρας.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 παιδια φοραει καπιος ζελατινα η τζαμι στην ο8ονη που να κα8εται καλα ?κ να πιανει ολοι την μπροστα οψη του κινιτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αν και δεν πήρα απάντηση εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές Π.Χ. Viber απο την εσωτερική μνήμη στην sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παιδια φοραει καπιος ζελατινα η τζαμι στην ο8ονη που να κα8εται καλα ?κ να πιανει ολοι την μπροστα οψη του κινιτου. Ζελατίνα της Spigen , έχει και 3 μέσα στη συσκευασία . Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εμένα κρατάει απο την μανα του που ηρθε με ζελατίνα.τοποθετημένη τελεια. Αλλα πηρα temperd glass Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Αν και δεν πήρα απάντηση εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές Π.Χ. Viber απο την εσωτερική μνήμη στην sd card Μιχάλη νομίζω ότι για να ξεκλειδωθεί αυτό πρέπει η κάρτα να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές ταχύτητας. Κάτι με 6 και πάνω είναι θυμάμαι. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ζελατίνα της Spigen , έχει και 3 μέσα στη συσκευασία . κα8εται καλα φιλε μου δεν κανει φουσκαλες και δεν σκαει ε? την φορας εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 κα8εται καλα φιλε μου δεν κανει φουσκαλες και δεν σκαει ε? την φορας εσυ? ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Βέβαια προϋποθέτει σωστή τοποθέτηση (σωστό καθαρισμό οθόνης, προσοχή στο κεντράρισμα κτλ) Εαν θέλεις σου στέλνω και φωτογραφία. Το έχω μαζί με θήκη της SPIGEN. Δε ρισκάρω με tempered glass με αυτή την κυρτότητα της οθόνης. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εμένα πάντως που είχε ζελατίνα απο την μάνα του στα πλάγια εχει αρχίσει να ξεφτίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeth50 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Χθές παρέλαβα απο σκρουτζομάγαζο στα 399 ευρώ σε ασημί χρώμα. Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι μόνο θετικές. Απο τις 6 το πρωί που το έβγαλα από την φόρτιση με αναμένο συνέχεια wifi, ίντερνετ, facebook, viber chat, games, και γενικά δεν το έχω αφήσει να πάρει ανάσα είμαι στο 52% μπαταρία. Οθόνη εκπληκτική, χρώματα ζωντανά, γρήγορο, ανοιξα επίτηδες 20 εφαρμογές ενώ έπαιζα παιχνίδια, και μπορώ να πώ ότι δεν κολάει πουθενά. Το κινητό είναι απο Ιταλία. Εβγαλα και την ζελατίνα και φόρεσα tembered glass απο eshop στα 13 ευρώ που κλύπτει όλη την οθόνη, ακόμα και την κούρμπα. Αξίζει τα λεφτά του πάντως. Το αν είναι καλύτερο από άλλα αυτο είναι γνώμη του καθενός και δεν θα το αναφέρω καν. Για μένα είναι η καλύτερη αγορά που έκανα φέτος και πιστέψτε με έχω αλλάξει 10 κινητά μέχρι τώρα και κανένα δεν ήταν low end κινητό!!:D Παράθεση LG G5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μιχάλη νομίζω ότι για να ξεκλειδωθεί αυτό πρέπει η κάρτα να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές ταχύτητας. Κάτι με 6 και πάνω είναι θυμάμαι. Είσαι σίγουρος για αυτο ? Δλδ θα πρέπει να αγοράσω Α class sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Βέβαια προϋποθέτει σωστή τοποθέτηση (σωστό καθαρισμό οθόνης, προσοχή στο κεντράρισμα κτλ) Εαν θέλεις σου στέλνω και φωτογραφία. Το έχω μαζί με θήκη της SPIGEN. Δε ρισκάρω με tempered glass με αυτή την κυρτότητα της οθόνης. και εγω φιλε πειρα τελικα μια spigen πολυ ωραια. την ζελατινα αυτη απο που την πειρες?μια φοτογραφια αν ητανε ευκολο θ τα ναι τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts