lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Δεν σε καταλαβα..Να απαιτησεις απο μια εταιρια να κανει κατι που δεν μπορει να κανει? Που δεν εχει τα καταλληλα μεσα-τεχνογνωσια? Πλιν της teledome καμια αλλη εταιρια δεν εχει τα μεσα να υποστηριξει κατι τετοιο. Και μερικες που το κανουν,το κανουν πιλοτικα και συνηθως σε εταιρικους πελατες. Μην παραλογιζομαστε. Αυτό ακριβώς δεν λέω; :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Αρα λοιπον,απο τη στιγμη που κανενας εναλλακτικος δεν εχει δικο του δικτυο,πως θα τον αναγκασει η ΕΕΤΤ να κανει φορητοτητα αριθμου? Εξερεση παντα η Teledome Τί εννοείς; Αφού η Vivodi και η Telepassport (γι'αυτες ξέρω, γι'αυτές λέω) έχουν δικό τους δίκτυο. Αφού το λένε ξεκάθαρα οτι παίζουν χωρίς ΟΤΕ. Full LLU λέει η vovodi δίνοντάς σου το dslphone και αντίστοιχα η telepassport με την Υπηρεσία TP Online. Αρα για να γίνω πιο σαφής, η vivodi και η telepassport δεν επιτρέπεται να αρνηθούν τη φορητότητα αριθμού κόβοντας τον ΟΤΕ.ε; Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Αρα λοιπον,απο τη στιγμη που κανενας εναλλακτικος δεν εχει δικο του δικτυο,πως θα τον αναγκασει η ΕΕΤΤ να κανει φορητοτητα αριθμου? Εξερεση παντα η Teledome Και η Telepassport με τη vivodi δίνουν σταθερή σε ιδιώτες χωρίς πΟΤΕ, αλλά ακόμα δεν έχουν διαθέσιμη τη φορητότητα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Και η Telepassport με τη vivodi δίνουν σταθερή σε ιδιώτες χωρίς πΟΤΕ, αλλά ακόμα δεν έχουν διαθέσιμη τη φορητότητα. Τί εννοείς; Αφού η Vivodi και η Telepassport (γι'αυτες ξέρω, γι'αυτές λέω) έχουν δικό τους δίκτυο. Αφού το λένε ξεκάθαρα οτι παίζουν χωρίς ΟΤΕ. Full LLU λέει η vovodi δίνοντάς σου το dslphone και αντίστοιχα η telepassport με την Υπηρεσία TP Online Και για τους δυο :VoIP δεινουν,οχι σταθερη. Δεν μπορει να γινει φορητοτητα αριθμου σε VoIP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 VoIP δεινουν,οχι σταθερη. Δεν μπορει να γινει φορητοτητα αριθμου σε VoIP. Γιατί; Με ποια λογική; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Γιατί; Με ποια λογική; Γιατι δεν ειναι σταθερη τηλεφωνια. Και σιγουρα η ΕΕΤΤ δεν θα επιτρεψει κατι τετοιο με το σκεπτικο οτι η ποιοτητα της υπηρεσιας ειναι πολυ χαμηλη. (Υποθεσεις κανω ετσι?Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο απο την ΕΕΤΤ το θεωρω αυτονοητο ομως.) Για να μη νομιζουμε οτι ειναι δικο μας προνομιο, ουτε εδω στην Αγγλια μπορεις να κανεις φορητοτητα σε VoIP. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις γεωγραφικο νουμερο,οπως κανουν vivodi και Telepassport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Γιατι δεν ειναι σταθερη τηλεφωνια. Και σιγουρα η ΕΕΤΤ δεν θα επιτρεψει κατι τετοιο με το σκεπτικο οτι η ποιοτητα της υπηρεσιας ειναι πολυ χαμηλη. (Υποθεσεις κανω ετσι?Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο απο την ΕΕΤΤ το θεωρω αυτονοητο ομως.) Για να μη νομιζουμε οτι ειναι δικο μας προνομιο, ουτε εδω στην Αγγλια μπορεις να κανεις φορητοτητα σε VoIP. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις γεωγραφικο νουμερο,οπως κανουν vivodi και Telepassport. Ειλικρινά δε βλέπω τι σχέση έχει το αν η υπηρεσία είναι VoIP ή κανονικό τηλέφωνο με το τι νούμερο θα έχεις. Η Telepassport, ενημερωτικά, έχει πει ότι σύντομα θα έχει φορητότητα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ειλικρινά δε βλέπω τι σχέση έχει το αν η υπηρεσία είναι VoIP ή κανονικό τηλέφωνο με το τι νούμερο θα έχεις. Η Telepassport, ενημερωτικά, έχει πει ότι σύντομα θα έχει φορητότητα. Me neither,αλλα ολο και καποιος λογος θα υπαρχει αν σκεφτεις οτι ουτε εδω στην Αγγλια το παρεχουν. Η Telepassport θα εχει φορητοτητα μονο εκτος VoIP (αν εχει αναπτυξει ενα αξιολογο δικτυο). Δεν εχω επιχειρηματα να το στηριξω αλλα θα δεις οτι ετσι ειναι :) Edit Εχω ενα επιχειρημα τελικα. Αν ημουν εγω η ΕΕΤΤ δεν θα επετρεπα την φορητοτητα απο σταθερο σε VoIP γιατι σε περιπτωση που ο πολιτης δεν θα εχει ρευμα δεν θα εχει και τηλεφωνο,ξερετε φανταζομαι ποσο συχνα πεφτει το ρευμα. Για αυτο το (σοβαρο για μενα) λογο θα τους απετρεπα να εχουν μονο VoIP τηλεφωνια με το να μη προσφερω την φορητοτητα. Επισης κι αλλο επιχειρημα, με το dslphone μπορεις να καλεσεις υπηρεσιες πρωτης αναγκης? (100,166 κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ο χρόνος θα δείξει. Edit Εχω ενα επιχειρημα τελικα. Αν ημουν εγω η ΕΕΤΤ δεν θα επετρεπα την φορητοτητα απο σταθερο σε VoIP γιατι σε περιπτωση που ο πολιτης δεν θα εχει ρευμα δεν θα εχει και τηλεφωνο,ξερετε φανταζομαι ποσο συχνα πεφτει το ρευμα. Για αυτο το (σοβαρο για μενα) λογο θα τους απετρεπα να εχουν μονο VoIP τηλεφωνια με το να μη προσφερω την φορητοτητα. Επισης κι αλλο επιχειρημα, με το dslphone μπορεις να καλεσεις υπηρεσιες πρωτης αναγκης? (100,166 κλπ) 1. Το ότι αν κοπεί το ρεύμα δε δουλεύει το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει με το αν θα υπάρχει η όχι φορητότητα, αφού έτσι κι αλλιώς μπορώ να βάλω Vivodi/Telepassport χωρίς κΟΤΕ, είτε χάνοντας το νούμερό μου είτε επειδή δεν είχα ποτέ πΟΤΕ. Άσε που με τα ασύρματα που έχουν πολλοί στα σπίτια τους αν κοπεί το ρεύμα δεν έχουν τηλέφωνο. 2. Το ότι δε μπορείς να καλέσεις τέτοια νούμερα πάλι δε λέει τίποτα. Δε μπορείς επειδή αυτές οι εταιρίες δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες συμβάσεις και όχι επειδή πρόκειται για VoIP τηλεφωνία. Μήπως μέσω Teledome μπορείς; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Παιδιά εγώ αν δεν κρατήσω τον ίδιο αριθμό, εταιρία δεν αλλάζω με τίποτα! Αν υποθέσουμε οτι κρατάω τον αριθμό μου σκεφτόμουν vivodi λόγω φθηνότερης, αλλά ακούγοντε πολλά για την ποιότητά της. Από την άλλη και η τρελεπασπορτ εντάξει μου είναι αν και λίγο ακριβότερη, έχει όμως στανταρ SDSL και η φήμη της είναι καλύτερη. Για την ώρα θα χρησιμοποιώ άλλες εταιρίες εκτός του ΟΤΕ μόνο για το DSL εως ότου φτάσουν σε ένα πιο σταθερό επίπεδο όπου θα έχουν ξεκαθαρίσει και οι σκοποί αυτών των εταιριών και θα τις εμπιστευόμαστε περισσότερο. Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Παιδιά εγώ αν δεν κρατήσω τον ίδιο αριθμό, εταιρία δεν αλλάζω με τίποτα! Αν υποθέσουμε οτι κρατάω τον αριθμό μου σκεφτόμουν vivodi λόγω φθηνότερης, αλλά ακούγοντε πολλά για την ποιότητά της. Από την άλλη και η τρελεπασπορτ εντάξει μου είναι αν και λίγο ακριβότερη, έχει όμως στανταρ SDSL και η φήμη της είναι καλύτερη. Για την ώρα θα χρησιμοποιώ άλλες εταιρίες εκτός του ΟΤΕ μόνο για το DSL εως ότου φτάσουν σε ένα πιο σταθερό επίπεδο όπου θα έχουν ξεκαθαρίσει και οι σκοποί αυτών των εταιριών και θα τις εμπιστευόμαστε περισσότερο. Η ποιότητα του DSLphone της vivodi είναι πολύ καλή. Το ADSL έχει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά το DSLphone όχι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ο χρόνος θα δείξει. 1. Το ότι αν κοπεί το ρεύμα δε δουλεύει το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει με το αν θα υπάρχει η όχι φορητότητα, αφού έτσι κι αλλιώς μπορώ να βάλω Vivodi/Telepassport χωρίς κΟΤΕ, είτε χάνοντας το νούμερό μου είτε επειδή δεν είχα ποτέ πΟΤΕ. Άσε που με τα ασύρματα που έχουν πολλοί στα σπίτια τους αν κοπεί το ρεύμα δεν έχουν τηλέφωνο. 2. Το ότι δε μπορείς να καλέσεις τέτοια νούμερα πάλι δε λέει τίποτα. Δε μπορείς επειδή αυτές οι εταιρίες δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες συμβάσεις και όχι επειδή πρόκειται για VoIP τηλεφωνία. Μήπως μέσω Teledome μπορείς; 1) Η ΕΕΤΤ προσπαθει να σε αποτρεψει απο το να εχεις σαν μονιμο νουμερο VoIP οχι γενικα απο την VoIP. 2) Τωρα σοβαρα μιλας? Δεν λεει τιποτα αν σε ενα σεισμο, γενικα κατασταση εκτατης αναγκης δεν μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 2) Τωρα σοβαρα μιλας? Δεν λεει τιποτα αν σε ενα σεισμο, γενικα κατασταση εκτατης αναγκης δεν μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο? :stupid: Ξαναδιάβασε καλύτερα τι γράφω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Edit Εχω ενα επιχειρημα τελικα. Αν ημουν εγω η ΕΕΤΤ δεν θα επετρεπα την φορητοτητα απο σταθερο σε VoIP γιατι σε περιπτωση που ο πολιτης δεν θα εχει ρευμα δεν θα εχει και τηλεφωνο,ξερετε φανταζομαι ποσο συχνα πεφτει το ρευμα. Για αυτο το (σοβαρο για μενα) λογο θα τους απετρεπα να εχουν μονο VoIP τηλεφωνια με το να μη προσφερω την φορητοτητα. Επισης κι αλλο επιχειρημα, με το dslphone μπορεις να καλεσεις υπηρεσιες πρωτης αναγκης? (100,166 κλπ) Εγώ δεν ήξερα οτί έτσι είναι η τηλεφωνία που λένε! Δηλαδή VoIP, δηλαδή μέσω dsl modem και τηλέφωνο ethernet τι κουφά είναι αυτά; Έχεις δίκιο τότε σε τέτοιες υπηρεσίες είναι κουφό να ισχύει η φορητότητα. Εγώ αυτά τα φοβάμαι, όπως όταν μου είχαν βάλει το netmod αλλά ευτυχώς το τηλέφωνο λειτουργούσε και όταν δεν το είχα στη πριζα(το netmod εννοώ :) ) Όπως επίσης και με τα ασύρματα τηλέφωνα που οι βάσεις πρέπει να είναι στην πρίζα! No ΔΕΗ no ΤΗΛΕΦΩΝΟ :!: EDIT: άλλαξα γνώμη δεν είναι κουφό να ισχύει η φορητότητα :o :D :D Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 :stupid: Ξαναδιάβασε καλύτερα τι γράφω. Ναι το διαβασα,τι δεν καταλαβα? Οτι δεν εχουν κανει ακομα διασυνδεση με το 100 και το 166? Γι'αυτο σου λεω οτι δεν μπορει να μιλας σοβαρα,αλλα και οτι αποκλειεται η ΕΕΤΤ να επιτρεψει την φορητοτητα αριθμου σε VoIP,μεχρι να γινουν καποια βασικα πραγματα (οπως να μπορεις να καλεις 166,100 κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Εγώ δεν ήξερα οτί έτσι είναι η τηλεφωνία που λένε! Δηλαδή VoIP, δηλαδή μέσω dsl modem και τηλέφωνο ethernet :wacko: τι κουφά είναι αυτά; Έχεις δίκιο τότε σε τέτοιες υπηρεσίες είναι κουφό να ισχύει η φορητότητα. Εγώ αυτά τα φοβάμαι, όπως όταν μου είχαν βάλει το netmod αλλά ευτυχώς το τηλέφωνο λειτουργούσε και όταν δεν το είχα στη πριζα(το netmod εννοώ :) ) Όπως επίσης και με τα ασύρματα τηλέφωνα που οι βάσεις πρέπει να είναι στην πρίζα! No ΔΕΗ no ΤΗΛΕΦΩΝΟ :!: Προς το παρον ετσι ειναι η τηλεφωνια που λενε,οπως ακριβως την περιγραφεις. Εγω στο σπιτι μου εχω και ασυρματο και σταθερο για ωρα αναγκης,και οι περισσοτεροι νομιζω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Ναι το διαβασα,τι δεν καταλαβα? Οτι δεν εχουν κανει ακομα διασυνδεση με το 100 και το 166? Γι'αυτο σου λεω οτι δεν μπορει να μιλας σοβαρα,αλλα και οτι αποκλειεται η ΕΕΤΤ να επιτρεψει την φορητοτητα αριθμου σε VoIP,μεχρι να γινουν καποια βασικα πραγματα (οπως να μπορεις να καλεις 166,100 κλπ) Μα σου ξαναλέω, το ότι δεν έχουν γίνει οι διασυνδέσεις αυτές δεν έχει να κάνει με το αν η υπηρεσία είναι VoIΡ ή όχι. Με αυτή τη λογική εξήγησέ μου το πώς η Teledome παρέχει φορητότητα αριθμού χωρίς να μπορείς να καλέσεις μέσω του PSTΝ τηλεφωνικού δικτύου της το 166. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μα σου ξαναλέω, το ότι δεν έχουν γίνει οι διασυνδέσεις αυτές δεν έχει να κάνει με το αν η υπηρεσία είναι VoIΡ ή όχι. Με αυτή τη λογική εξήγησέ μου το πώς η Teledome παρέχει φορητότητα αριθμού χωρίς να μπορείς να καλέσεις μέσω του PSTΝ τηλεφωνικού δικτύου της το 166. Σιγουρα δεν εχει να κανει αν ειναι VoIP η οχι. Εδω μερικες εταιριες μεχρι να εχουν διασυνδεση με Q περασε χρονος. Αν αυτο που λες ειναι 100% σιγουρο θα μας πεσουν τα μαλλια!!!!!!!!!!!! :X Για να ξαναερθουμε στο θεμα μας, απ'οτι ειδα τουλαχιστον για τη Θεσσαλονικη που γνωριζω τις περιοχες καλυπτει τουλαχιστον τη μιση πολη η Teledome. Αληθεια το δικτυο ειναι καθαρα δικο της, η νοικιαζει απο τον ΟΤΕ?Σημειωτεον οτι προσφερει και φορητοτητα αριθμου και μαλιστα δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Η ποιότητα του DSLphone της vivodi είναι πολύ καλή. Εμένα αυτό το πολύ καλή μου ακούγεται σαν να λες "μία στις τόσες να μην παίρνει τηλέφωνο δεν εγινε και τίποτα". Εννοώ οτι το πολύ καλή δεν μπορεί να σιγκριθεί με το τέλεια που είναι του ΟΤΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, να με παίρνουν όποτε θέλουν, να δουλείει η αναγνώριση, να έχω τέλεια ποιότητα ήχου χωρίς δικοπές και καθυστερήσεις ούτε για αστείο :!: Ανέφερα απλώς αυτά που έχω ακούσει από αλλους χρήστες. Χωρίς καμία περεξήγηση ετσι; :) Τώρα για τη φορητότητα νομίζω το εξαντλήσαμε :p λογικό μου φαίνεται να ισχύει και στα VoIP αλλά προσωπικά δεν θα αντικαταστούσα τον ΟΤΕ για VoIP. Ίσως αν δοκιμάσω ενα ip phone παράλληλα με τον ΟΤΕ και με ικανοποιήσει, ίσως τότε κόψω τον ΟΤΕ, ποτέ δεν ξέρεις. Ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Συμφωνώ πλήρως με τον kapcom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Φίλε kapcom ποιότητα ήχου σαν τον ΟΤΕ δεν πρόκειται να βρείς. Αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν καμία εταιρία να αποκτήσει τις υποδομές που ο ΟΤΕ έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια. Απο την άλλη θα έλεγα υπάρχουν και φορές που ο ΟΤΕ με έχει αφήσει χωρίς τηλεφωνο. Σχετικά με το VoIP. Επιβεβαιώνω πως η TelePassport θα προσφέρει φορητότητα στο VoIP! Τα νούμερα έκτακτης ανάγκης καθώς και το 131 νομίζω πως απο την tp υποστηρίζονται αρκεί στο τέλος να πατήσεις "#" (Θα το εφαρμόσω για να επιβεβαιωθώ) Οσο για την πτώση του ρεύματος... οι απαιτητικοί ας πάρουν ένα Ups. ;) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 νομίζω η Q προσφέρει ποιότητα που είναι εφάμιλλη του ΟΤΕ..... Η τελλας προσφέρει παρόμοια στις αστικές-υπεραστικές και στις διεθνείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts