mplevris Δημοσιεύτηκε January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2016 Θα ήθελα η βοήθειά σας Εχω ένα παλιό υπολογιστή και ο οποίος έμεινε κανα 2 μέρες χωρίς ρεύμα αφού ο γιος μου τον εβγαλε από την πρίζα κατά λάθος Τον έβαλα λοιπόν στη πρίζα ξανά και παρατηρώ ότι με το που τον βάζω δίνει ρεύμα κατευθείαν χωρίς να του πατήσω το power button ,όμως δεν δινει σήμα στην οθόνη αλλά και δεν ακούγεται κάποιο μπιπ από μέσα. Προσπαθώ να κλείσω με παρατεταμένο πάτημα του power button αλλά δεν κάνει κάτι.Κλείνει μόνο από το πίσω πλήκτρο "on-off" του τροφοδοτικού και όταν το ανοίγω ξανά (από το πίσω κουμπί )δίνει ρεύμα πάλι ,δουλευουν τα ανεμιστηράκια όλα το λαμπάκι της motherboard αλλά ούτε εκκίνηση υπολογιστή γίνεται ούτε ακούει και κάποια εντολή π.χ. πάτημα να ανοίξει το dvd player Πρόβλημα τροφοδοτικού , motherboard ή κάτι άλλο; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και σε εμένα συμβαίνει αυτό που λες σε παλιό υπολογιστή αν δεν είναι στο ρεύμα για καιρό, άστο κανα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο να δουλεύει έτσι και μετά κάνε restart από το κουμπί (αν έχει) αλλιώς σβήστο και ξανάναψε το, σε μένα έτσι δουλεύει πάντως.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πέθανε. Καμένη κάρτα γραφικών πιθανότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πέθανε. Καμένη κάρτα γραφικών πιθανότατα. Πέθανε όντως αλλά από μητρική Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πέθανε όντως αλλά από μητρική το έχεις τσεκάρει; το έχω πάθει και εγώ βέβαια και ήταν όντως η μητρική. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 το έχεις τσεκάρει; το έχω πάθει και εγώ βέβαια και ήταν όντως η μητρική. Αλλαξα τροφοδοτικό αποσυνδεσα και το on off από τη μητρική, έβγαλα τη μπαταρία και μηδενισα το bios χωρίς αποτέλεσμα. Ξεκούμπωσα τα πάντα από τη μητρική και τα έβαζα ένα ένα όμως τίποτα το πρόβλημα παραμένει. Άρα μάλλον τα έπαιξε η και πάμε για αναβάθμιση Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Σίγουρα τα έπαιξε,αλλά μου κάνει εντύπωση να το πάθει επειδή απλά την είχατε εκτός ρεύματος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 βγαλε μια τις ραμ και ξαναβαλε τις, μια μια και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 βγαλε μια τις ραμ και ξαναβαλε τις, μια μια και δες. Στο προηγούμενο μήνυμα γράφω ότι έβγαλα τα πάντα από τη μητρική και τα έβαζα ένα ένα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Στο προηγούμενο μήνυμα γράφω ότι έβγαλα τα πάντα από τη μητρική και τα έβαζα ένα ένα Συγγνώμη δεν το καταλαβα, απλα μου εχει τυχει πολλες φορές να φταίνε οι ραμ, ειδικά οταν κανει αυτο που λες να αναβει μονο του και να δουλεύουν τα ανεμιστηρακια στο τερμα. Φαντάζομαι δεν βλεπεις κανενα φουσκωμενο πυκνωτη πανω στη μητρικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Συγγνώμη δεν το καταλαβα, απλα μου εχει τυχει πολλες φορές να φταίνε οι ραμ, ειδικά οταν κανει αυτο που λες να αναβει μονο του και να δουλεύουν τα ανεμιστηρακια στο τερμα. Φαντάζομαι δεν βλεπεις κανενα φουσκωμενο πυκνωτη πανω στη μητρικη. Δε βλέπω τίποτα. Εκατσα τώρα και το ελυσα όλο και το μονο που βλέπω περίεργο είναι ότι κάτω από την ψυκτρα δεν υπάρχει θερμική αλοιφή και οταν έβαλα το δάχτυλο πάνω στη cpu εκαιγε πολύ. Θα βρω αύριο θερμική αλοιφή να του βάλω μπας και, αν και δεν το πιστεύω Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Εγώ θα πόνταρα σε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών αφού η μητρική δεν κάνει κάποιο σήμα... Η cpu θέλει σίγουρα θερμοαγώγιμη αλλά δεν θα προλάβαινε να υπερθερμανθεί προτού ανοίξει ο υπολογιστής. Η σειρά θα ήταν άνοιγμα pc, άνοιγμα-προβολή οθόνης, υπερθέρμανση cpu, αυτόματο κλείσιμο υπολογιστή, αυτόματο κλείσιμο και οθόνης. Ξεκούμπωσε αν θες την gpu, καθάρισέ την από σκόνη και ξανακούμπωσε την και δοκίμασε. Edited January 9, 2016 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ θα πόνταρα σε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών αφού η μητρική δεν κάνει κάποιο σήμα... Αν δεν κάνει η μητρική σήμα,το είπε το ποίημα. Αν ήταν κάρτα γραφικών θα έκανε Χ μπιπ και για κάθε χαλασμένο εξάρτημα πάλι Χ μπιπ. Αφού δεν κάνει αλλά δίνει ρεύμα,ξέρεις τον ένοχο. Βασικά ποστάρει το μηχάνημα; κάνει ήχο ενεργοποίησης; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Βασικά ποστάρει το μηχάνημα; κάνει ήχο ενεργοποίησης; Όχι δεν ανοίγει το συστημα .Μόλις του δώσεις ρεύμα κάνει σαν να δουλεύει αλλά μεχρι εκεί Δεν υπακούει σε κανένα πατημα κουμπιού και αναγκαστικά το βγάζεις από την πρίζα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μητρική 99%....Ακόμα και Χωρίς Κάρτα γραφικών έπρεπε να βάλει μήνυμα λάθους Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Όχι δεν ανοίγει το συστημα .Μόλις του δώσεις ρεύμα κάνει σαν να δουλεύει αλλά μεχρι εκεί Δεν υπακούει σε κανένα πατημα κουμπιού και αναγκαστικά το βγάζεις από την πρίζα ήχο κάνει;αυτό ρωτά βασικά. Αν δεν κάνει το "μπιπ" που λογικά έκανε κάθε φορά που άναβε,είναι η μητρική. Μιας και το ίδιο έπαθα πριν ένα μήνα σχεδόν 100 μητρική. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Απορώ πως δεν έχει προτείνει κανείς βλάβη στο ίδιο το τροφοδοτικό.. Δοκίμασε με ένα άλλο εάν μπορείς...Ενδέχεται να μην έχει αρκετά Amps στις εξόδους του (βλάβη στους τελική βαθμίδα ενισχυτών)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Απορώ πως δεν έχει προτείνει κανείς βλάβη στο ίδιο το τροφοδοτικό.. Δοκίμασε με ένα άλλο εάν μπορείς...Ενδέχεται να μην έχει αρκετά Amps στις εξόδους του (βλάβη στους τελική βαθμίδα ενισχυτών)... Δεν το προτείνει κανείς γιατί απλά εχω γράψει οτι δοκίμασα και με αλλο τροφοδοτικό και είχα το ίδιο αποτέλεσμα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Απορώ πως δεν έχει προτείνει κανείς βλάβη στο ίδιο το τροφοδοτικό.. Δοκίμασε με ένα άλλο εάν μπορείς...Ενδέχεται να μην έχει αρκετά Amps στις εξόδους του (βλάβη στους τελική βαθμίδα ενισχυτών)... Δεν ρωτάμε γιατί διαβάσαμε και τα υπόλοιπα μηνύματα εκτός του αρχικού.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 καλά ρε παιδιά μην βαράτε!!!! Παράλειψή μου...να βοηθήσουμε προσπαθούμε όλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Κατα αρχάς ένας καλός τεχνικός ξεκινά το ψαξιμο από την αρχή της βλάβης. Πιασε τον γιο σου και ρωτα τόν γιατί έβγαλε το pc από την μπριζα,μπορεί να πιασεις κανένα "λαγο" ετσι και να γλυτωσεις ωρες ασχολιας. Ζητω συγνώμη εκ των προτέρων απο τον συνforumμιτη για το σχόλιο μου αλλά μεταξύ σοβαρου και αστειου μου θυμίζει μια "ματσακονιά" που ειχε κάνει ο δικός μου ο γιός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts