Jump to content

tuflo susthma dakthlografhshs???programma

sculper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

eixa kapoio programma pou sou ma8aine tuflo susthma gia plhktrologish sto pc alla me to teleutaio format to esbhsa.....htan kai freeware kserei kaneis pou mporo na bro kati tetoio kai ellhniko an einai dunaton??????

euxaristo polu

Έχω εγώ ένα πολύ καλό και είναι και ελληνικό. ;) Το μόνο κακό ότι το έχω δώσει σε έναν φίλο μου. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ΡΜ να σου το στείλω όταν το πάρω. :)

EDIT: Ρώτησα τον φίλο, θα το πάρω αύριο αν είναι, αν θες σου το στέλνω, νομίζω μικρό αρχειάκι είναι. Δεν πρέπει να υπάρχει ιντερνετ, το είχε δώσει ΤΟ ΒΗΜΑ παλαιότερα αυτό το προγραμματάκι. :)

Καλημέρα. για κοίτα εδώ

http://www.gnu.org/software/gtypist/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Παιδιά επειδή το πρόγραμμα έχει αρχειάκι .exe, ΔΕΝ μπορεί να το στείλει γιατί το μπλοκάρουν όλοι οι διακομιστές mail που δοκίμασα. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ευχαρίστως να του το στείλω. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος halvas69 ( 9 Ιαν. 2005 , 20:14)

Ζιπαρε το και κατα πασα περιπτωση θα σε αφησουν

Σωστός ρε φίλε, δεν το είχα σκεφτεί! Ναι τώρα μάλιστα. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal ( 9 Ιαν. 2005 , 23:11)

Αν θέλεις στείλτο και σε μένα lefkal@panafonet.gr

Ευχαριστώ

Εστάλη φίλε, σε σένα ήρθε με τη μία μου φαίνεται,χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. :)

Όποιος δεν το πήρε ας μου στείλει ξανά PM ή e-mail στο minovg@hotmail.com ;)

Παιδιά να δίνετε 2-3 mail ο καθένας μου φαίνεται γιατί δεν το δέχονται όλοι διακομιστές το πρόγραμμα. hotmail και gmail δεν το δέχονται με τίποτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evripidis (10 Ιαν. 2005 , 02:47)

To programmataki pws legete?

Πρόγραμμα εκμάθησης Πληκτρολόγησης μέσω Υπολογιστή

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη

Το είχε κάποια φάση ή ΤΟ ΒΗΜΑ ή το RAM το περιοδικό. Αν το θες σου το στέλνω. Άντε να μάθετε να πληκτρολογείτε σωστά και γρήγορα! :p

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κάποιος να γράφει με τυφλό σύστημα, είναι με το να κάτσει στην καρέκλα του και... να αρχίσει να γράφει!

Και όχι ένα ή δύο κείμενα: Σηκώστε το word και αρχίστε να γράφετε... ό,τι σας έρθει στο μυαλό! Κυριολεκτικά ό,τι σας έρθει στο μυαλό.

Καθίστε δυό ώρες σήμερα. Και άλλες δύο ώρες αύριο. Μία-δύο ώρες κάθε μέρα. Σε χρόνο ρεκόρ, τα δάχτυλα θα έρθουν και θα κάτσουν από μόνα τους επάνω στα σωστά πλήκτρα!

Αυτό σας το λέω από προσωπική εμπειρία. Αν δεν αρχίσετε να γεμίζετε σελίδες, δακτυλογράφηση δεν μαθαίνετε. Το θέμα δεν είναι να μάθετε να παίζετε εγκεφαλικά τα κ,λ,κ,λ,κ,λ,κ,λ ή τα ψ,σ,τ,ψ,σ,τ,ψ,σ,τ,ψ,σ,τ. Το θέμα είναι να μάθετε ουσιαστικά να γράφετε μ'αυτό τον τρόπο.

Α, και προσέξτε αυτό που είπα στην αρχή: Να αρχίσετε να γράφετε ό,τι σας έρθει στο μυαλό. Όχι αντιγραφή από περιοδικά/βιβλία κλπ. Ο λόγος είναι για να συγκεντρωθείτε επάνω στα δάχτυλά σας και στον τρόπο που "κάθονται" επάνω στο πληκτρολόγιο. Αντιγράφοντας από κείμενο, θα συγκεντρωθείτε επάν στην αντιγραφή και θα χάσετε την ουσία.

Και φυσικά, χωρίς μουσική, ώστε η συγκέντρωση να είναι η καλύτερη δυνατή. Ανοίξτε το μυαλό σας και αρχίστε να γράφετε!

Μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SNikolaidis (10 Ιαν. 2005 , 10:53)

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κάποιος να γράφει με τυφλό σύστημα, είναι με το να κάτσει στην καρέκλα του και... να αρχίσει να γράφει!

Και όχι ένα ή δύο κείμενα: Σηκώστε το word και αρχίστε να γράφετε... ό,τι σας έρθει στο μυαλό! Κυριολεκτικά ό,τι σας έρθει στο μυαλό.

Καθίστε δυό ώρες σήμερα. Και άλλες δύο ώρες αύριο. Μία-δύο ώρες κάθε μέρα. Σε χρόνο ρεκόρ, τα δάχτυλα θα έρθουν και θα κάτσουν από μόνα τους επάνω στα σωστά πλήκτρα!

Αυτό σας το λέω από προσωπική εμπειρία. Αν δεν αρχίσετε να γεμίζετε σελίδες, δακτυλογράφηση δεν μαθαίνετε. Το θέμα δεν είναι να μάθετε να παίζετε εγκεφαλικά τα κ,λ,κ,λ,κ,λ,κ,λ ή τα ψ,σ,τ,ψ,σ,τ,ψ,σ,τ,ψ,σ,τ. Το θέμα είναι να μάθετε ουσιαστικά να γράφετε μ'αυτό τον τρόπο.

Α, και προσέξτε αυτό που είπα στην αρχή: Να αρχίσετε να γράφετε ό,τι σας έρθει στο μυαλό. Όχι αντιγραφή από περιοδικά/βιβλία κλπ. Ο λόγος είναι για να συγκεντρωθείτε επάνω στα δάχτυλά σας και στον τρόπο που "κάθονται" επάνω στο πληκτρολόγιο. Αντιγράφοντας από κείμενο, θα συγκεντρωθείτε επάν στην αντιγραφή και θα χάσετε την ουσία.

Και φυσικά, χωρίς μουσική, ώστε η συγκέντρωση να είναι η καλύτερη δυνατή. Ανοίξτε το μυαλό σας και αρχίστε να γράφετε!

Μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα. :D

Είσαι πρακτικός τύπος εσύ. Κατευθείαν στην άλλη άκρη. Είναι σα να λες πετάξτε τα βιβλία και σχηματίστε μόνοι σας κάποια δικά σας. Γίνετε μπακάληδες και θα γνωρίζετε πολύ καλά μαθηματικά. Τι παραπάνω έχει ένας μαθηματικός που τέλειωσε το πανεπιστήμιο με τον μπακάλη της γειτονιάς που ξέρει απέξω όλες τις πράξεις...

Στην περίπτωσή μας τώρα. Εγώ που έμαθα "γραφομηχανή" στο γυμνάσιο (πήγαινα σε ελληνικό σχολείο στη Γερμανία που είχε υποχρεωτικά μαθήματα γραφομηχανής και computer,όταν στην Ελλάδα δεν είχε ακόμα εισέλθει το μάθημα της πληροφορικής) με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ξέρω άτομα που το παιδεύουν πάρα πολύ και αν και ασχολούνται πολύ με υπολογιστές δεν ξέρουν ακόμα τυφλό σύστημα. Επιστημονικά η εκμάθηση του τυφλού συστήματος ελέγχεται από ένα κέντρο του εγκεφάλου (δεν είναι της παρούσης να το αναφέρουμε εδώ :p ) και αρκεί μία μόνο φορά να μαθευτεί για να μας μείνει στο μυαλό. Είναι σαν την οδήγηση, την μαθαίνεις μια φορά και την ξέρεις για μια ζωή. ;)

Αν θυμάμαι καλά, το περιοδικό RAM είχε δώσει πριν πάααααρα πολύ καιρό ένα τέτοιο προγραμματάκι αλλά δεν θυμάμαι που έχω πεταμένο το cd! :o :p

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR (10 Ιαν. 2005 , 16:29)

Αν θυμάμαι καλά, το περιοδικό RAM είχε δώσει πριν πάααααρα πολύ καιρό ένα τέτοιο προγραμματάκι αλλά δεν θυμάμαι που έχω πεταμένο το cd! :o :p

Ακριβώς ;)