Jump to content

ΕΤΑΙΡΕΙΑ SMS ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!

minovg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παντος πιστευω πως θα ειναι καλα να τους απαντησεις οτι:

"θα τους κανεις μυνηση για παραβιαση προσωπικων δεδομενων και προσβλητηκη συμπεριφορα και αθετηση ορων"

μονο και μονο για να μην φανεις ασχετος (του νομου).

Εγω παλι θα ελεγα οτι καλο θα ηταν να μην κανει απολυτως τιποτα.Αν τους απαντησει θα δειξει οτι εχει τσιμπησει και οτι εχει αρχισει να φοβαται.Ασε δε που με μια τετοια απαντηση μπορει να τους τσαντισει και να εχουμε χειροτερα μετα..

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από όποιον τσιμπήσει. Αυτό είναι όλο, έχει γίνει σαφές εδώ και αρκετά posts, δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο.

ζήτα τους και εσύ 10ευρώ που είχε δανειστεί ένας γερμανός στρατιώτης επι κατοχής απο τον παπού σου!

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

ζήτα τους και εσύ 10ευρώ που είχε δανειστεί ένας γερμανός στρατιώτης επι κατοχής απο τον παπού σου!

:lol: :lol: :lol: :rotfl: :up:

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Καλό! :lol:

Ε ναι κάπως έτσι πάει το σύστημα. Βρήκαμε κάτι στοιχεία και ορμάμε μην τσιμπήσουμε κάτι. Ευτυχώς που δεν έδωσα αληθινά. Και να είναι και ένα δίδαγμα αυτό πιστεύω προς όλους.

Δεν δίνουμε ποτέ αληθινά στοιχεία σε περίεργες εταιρείες στο ίντερνετ! Ισχύει το προσέχουμε πού βάζουμε την υπογραφή μας. :!:

δεν δινουμε τα δικα μας στοιχεια αλλα της πρωην κοπελα μας...

i enos atomou pou misoume poli( px tou geitona pou mas fonazei otan vazoume dinata mousiki i pou tou fwnazoume epidi vazei dynata mousiki(analoga me ton kathena) i tou anthropou pou exei magazi kai perei olous tous pelates tou dikou sou i ) i kapiou pou apla den ton xeroume. pernoume px to onoma enos filou kai to epitheto enos allou filou i pernoume synithismena onomata kai synithismena epitheta(ama twra tous grapseis giwrgos papadopoulos ante na se vroune tin stigmh pou to ena trito twn ellinwn exei ayto to onoma) arkei na valeis difthinsei asxeti( px egw menw rodo ara tha valw diefthinsei apo athina) tilefonw an zitane

apla arithmous stin tixi kai e-mail an prepei oposdipote gia na sou steiloun kati opos kanoun pola site apla kante ena stin hotmail me lanthasmena stixia idika gia ayto to prama.

pio apla den ginete

• 3 months later...

Μου αρεσει που πολλοι προτεινουν να πληρωσεις!

ελεος. Σιγα μην πληρωσει. Αν δεν τα παρουν μεσω πιστωτικης ή μεσω dialer δε θα τα παρουν ποτε. Τον κουκο κανε, βαλε και τα μηνυματα σαν spam να μη τα βλεπεις καν στα εισερχομενα και τελειωσες.

Προς θεου ποτε μην απαντησεις. Δε σημαινει σωνει και καλα πως θελουν λεφτα. Μπορει να τσεκαρουν το μαιλ σου για να στελνουν διαφημιστικα μαιλ

Μου αρεσει που πολλοι προτεινουν να πληρωσεις!

ελεος. Σιγα μην πληρωσει. Αν δεν τα παρουν μεσω πιστωτικης ή μεσω dialer δε θα τα παρουν ποτε. Τον κουκο κανε, βαλε και τα μηνυματα σαν spam να μη τα βλεπεις καν στα εισερχομενα και τελειωσες.

Προς θεου ποτε μην απαντησεις. Δε σημαινει σωνει και καλα πως θελουν λεφτα. Μπορει να τσεκαρουν το μαιλ σου για να στελνουν διαφημιστικα μαιλ

Αυτό έχω κάνει, δεν έχω πληρώσει τίποτα και μετά από 5-6 απειλητικότατα μέιλ για δήθεν δικαστήρια και ταυτοποίηση μέσω ΙΡ και άλλες τέτοιες π@π@ριές, δεν με ξαναενόχλησαν. Δηλαδή όπου νά'ναι τους περιμένω ξανά να μου στείλουν να σου πω την αλήθεια. :p Αλλά θα αδιαφορήσω ξανά.

Το δικό μου είναι απλά ένα παράδειγμα από κάτι τέτοια τυχάρπαστα site που ζητάνε κινητό για confirmation για να στέλνεις τζάμπα και καλά μηνύματα. Και μετά σου το βγάζουν από τη μύτη ενοχλώντας σε διαρκώς. Αν πιάσουν κανά κορόιδο κονομάνε κιόλας. :blink: Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση όμως. Σε μένα έπιασε. :)

Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις. Οπότε το topic κλειδώνεται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...