Jump to content

ΕΤΑΙΡΕΙΑ SMS ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!

minovg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Πέρσι τέτοιο καιρό αν θυμάμαι καλά είχα μπει σε ένα site που είχε - όπως έλεγε - free sms... Ήθελε και ένα σχετικό registration με γερμανικό κινητό, είχα ένα φίλο στη Γερμανία και το ενεργοποίησα έτσι. Είχα στείλει κανά δεκαριά μηνύματα έτσι δωρεάν. Μετά για κάποιο λόγο δεν έστελνε. Ε το έσβησα κι εγώ από τη μνήμη και ξεχάστηκε το θέμα. Κατά το καλοκαίρι του 2004 μου έστειλε ένα e-mail και ζητούσε 10 ευρώ!! Από πού τώρα δεν ξέρω. Εννοείται το αγνόησα αφού ούτως ή άλλως δεν είχα δώσει σωστά στοιχεία (ευτυχώς!). Μετά μου στέλνει ένα δεύτερο μήνυμα ότι αν δεν μας τα δώσετε θα με πάει λέει δικαστικώς κλπ κλπ. Και εν τω μεταξύ τα 10 ευρώ γίναν κάπου 30... Πάλι το αγνόησα γιατί εγώ όταν έκανα registration μου έγραφε ότι πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία. Και πάλι αγνόησα αυτό και φτάσαμε προχθές να στέλνει πάλι e-mail και να ζητάει αυτή τη φορά μόνο 10 ευρώ (8 κάτι+ΦΠΑ=κάπου 10). Σαν να είναι όμως η πρώτη φορά που στέλνει το e-mail όμως, δεν γράφει για τις περσινές ειδοποιήσεις που μου έστειλαν. Αυτή τη δορά όμως αυτό που με ανησύχησε είναι ότι έχουν λέει την IP διεύθυνσή μου και το κινητό του φίλου στη Γερμανία (ο οποίος εν τω μεταξύ έφυγε από κει και δεν μένει πια εκεί!) και ότι λέει εγώ συμφώνησα στους όρους με ένα κλικ που έκανα κλπ...

Η ερώτηση είναι εμφανής... Τι να κάνω με τους απατεώνες; Όταν λέει κάποιος στείλε δωρεάν sms και στέλνεις και μετά από λίγο σου ζητάει ένα Α ποσό είσαι αναγκασμένος να το δίνεις;; :mad:

Κι αμα δεν τα δώσω θα με βρουν; Κι αν με βρουν τι θα με κάνουν; Έχω ζήσει στην Γερμανία, είναι σκατόφλωροι σε τέτοια ζητήματα, μανούλες για τέτοια και τους έχω ικανούς για όλα. Μέχρι και αστυνομία στην πόρτα να μου φέρουν για να μου πάρουν τα 10 ευρώ που αυξάνονται όποτε αυτοί θέλουν, αφήστε που ζητάει και η τράπεζα άλλα τόσα για προμήθεια επειδή πρόκειται για τράπεζα στην Γερμανία... Εγώ έχω αποφασίσει να μην τα δώσω γιατί δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη. Ψάχνουν για κορόιδα μου φαίνεται...

Το site είναι το http://www.eusms.de/ Τώρα αν πάει κανείς θα δει ότι κάτι ψιλοχρεώνει. Μέχρι πέρσι όμως που είχα μπει εγώ δεν έγραφε τέτοια πράματα, αλλιώς σιγά μην έστελνα μηνύματα από αυτούς. Και πόσα νομίζετε ότι έστειλα; Ήταν δεν ήταν 10...

Ακούω τη γνώμη σας...

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπράβο στους χιτλερικους!κανουν και κολπάκια;μην δωσεις τίποτα!!!! γράψε τους στα !@#$%%^&* σου!;)
only crossfit...

οχι ρε !!! για κοροϊδα ψαχνουν , που φοβουντε νομίζοντας πως αν δεν πληρωσουν θα έχουν προβληματα!
only crossfit...

den pa na feroun kai to FBI, to mono pou mporoun na sou kanoun einai na sou ...kanoun aera sta @@ ;)

to IP kai pou to exoun den mporoun na sou kanoun tipota, afou ka8e fora pou mpaineis sto internet me dial-up, to IP sou allazei, to idio kai ka8e fora pou syndeesai mesw dynamic DSL. mono se static DSL menei sta8ero to IP (pou den nomizw na exeis static DSL, e?).

apla agnohse tous, kantous add sto spam kai den 8a se 3anaenoxlhsoun!

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Φιλε εγω λεω μην τους δωσεις τπτ...

Θα ψαχνουν φαινεται για κοροιδια...

Αστους να λενε....

Σιγά μην έχω και static DSL! :p Τότε είχα PSTN. Τώρα έχω ISDN και από Δευτέρα Dynamic DSL! :p

Αυτό λέω κι εγώ σιγά μην τους πληρώσω. Με αυτή την έννοια ρε παιδιά σας στέλνω κι εγώ ένα e-mail και σας λέω μου χρωστάτε τόσα ευρώ, σας δίνω και λογαριασμό και συστήματα εκεί με VISES, MASTERCARDS κλπ και απαιτώ να μου δώσετε το ποσό γιατί διαφορετικά θα σας πάω δικαστικά!Δε γίνονται αυτά τα πράματα!

Τι έξυπνοι που είναι οι Γερμανοί... Και τώρα αν δείτε στο site γράφουν για δοκιμαστικά 50 sms δωρεάν. Και καλά! Τους βλέπω τους κακόμοιρους να τους τρελάνουν στα ζητιανιλίκια! Η αλήθεια είναι ότι ψιλοχέστηκ@ προχθές που μου είπαν για IP και το κινητό του φίλου από Γερμανία (είναι καρτοκινητό εκείνο και είχε δώσει αληθινά στοιχεία). Στο κάτω-κάτω τι θα με κάνουν και αν με πιάσουν; Ε ας τους πληρώσω και κανά 200αριά ευρώ μετά γιτί λένε κάτι για δικαστήρια κλπ! Τότε χαλάλι τους αν με βρουν από μόνος μου θα τους δώσω και παραπάνω! Δημήτρης Παπαδόπουλος έδωσα τα στοιχεία μου, σε μια διεύθυνση εντελώς τυχαία κάπου στη Γερμανία! Πω τους κακόμοιρους σε εκείνη την διεύθυνση! Ποιος ξέρει τι δικαστικοί κλητήρες θα έχουν πάει εκεί, αστυνομίες, πυροσβεστικές! Είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί, τα κάνουν κάτι τέτοια!! :p :lol: :lol:

EDIT: Το μόνο που ψιλοφοβάμαι αν τελικά πάει νομικά το θέμα από την πλευρά τους είναι αν είχαν κανάν μικρό όρο (εκεί που κλικάρουμε ΟΛΟΙ αποδέχομαι κλπ κλπ με το μάους) που έγραφε καμιά πουστι@... Αλλά και έτσι να είναι ας τα ζητούσαν από την αρχή. Ποια σοβαρή εταιρεία σου παρέχει τα προϊόντα της και μετά σε ζητιανεύει να της τα δώσεις; Και εξάλλου αν μπορούσαν να κάνουν κάτι θα το έκαναν στον ένα χρόνο που έχει μεσολαβήσει... Ήταν 30 με τους τόκους, τώρα πέσαν πάλι στα 10 ευρώ, Κάθε φορά ζητάνε και διαφορετικό ποσό τώρα που το σκέφτομαι... :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος creation ( 8 Ιαν. 2005 , 21:43)

file mou stiltous kai esi ena mail kai zita tous apozimiosi gia itiki vlavi kai karafliase tous telios...

Σκέφτηκα πολλές φορές να τους στείλω mail, αλλά λέω αν τους δώσω και σημασία θα μου τα πρήξουν χειρότερα μετά! :p

Γιαυτό δεν απαντάω καν. Τους μ@λ@κες. Να έχω εγώ το άγχος κάθε φορά που μπαίνω ιντερνετ να μη μου'ρθει κανα mail από τους ζητιάνους με νέα ποσά...

Τι ηλίθιοι αυτοί οι Γερμανοί; Απορώ πώς τους άντεξα 5 χρόνια που έζησα εκεί. Όλο τέτοια μου κάναν. Θα σας πω και κάτι πολύ σύντομα για να γελάσετε (εσείς) και να τα εκνευριστώ (και πάλι) εγώ!Λίγο off topic θα είναι, αλλά εγώ το έκανα το θέμα, ό,τι θέλω λέω! :p

Όταν ήμουν στα 14 εγώ ήδη ήξερα να οδηγάω. Κάθε μέρα σχεδόν εγώ το έβγαζα από τη θέση πάρκινγκ το αυτοκίνητο, το ευθυγράμμιζα και το έδινα στον πατέρα μου. Δηλαδή 5μέτρα το μετακινούσα. Μια μέρα λοιπόν ένας ρουφιάνος Γερμαναράς με είδε και πήγε και το κάρφωσε στην αστυνομία. Εντός μισής ώρας είχε φτάσει ένα περιπολικό στο σπίτι μας και μας χτυπούσαν με χιτλερικό τρόπο την πόρτα. Αφού μας εξήγησαν, μας ζήτησαν (εμένα και τον πατέρα μου) να τους ακολουθήσουμε στο τμήμα. Πήγαμε που λέτε εκεί και σχημάτισαν δικογραφία για μελλοντική δίκη. Μετά από καιρό στείλαν ΨΥΧΟΛΟΓΟ-ΨΥΧΙΑΤΡΟ σπίτι μου για να δουν αν ΠΑΩ ΚΑΛΑ. (Γι'αυτούς ήταν εντελώς παράλογο ένας 14χρονος να βγάζει το αμάξι από το γκαράζ, σου λέει ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ'ΝΑΙ και μάλιστα με τη συγκατάθεση του πατέρα) Αφού λοιπόν ο ψυχολόγος δεν μου βρήκε τίποτα ( :p ), ήμουν στα καλά μου, πέρασα από δικαστήριο ανηλίκων και τιμωρήθηκα με ποινή 30 ωρών ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ (κοινωνική εργασία)

Και δώστου ο Δημητράκης των 14χρονών (15 είχα γίνει τότε αφού μετά 1 χρόνο έγινε το δικαστήριο) να καθαρίζει μέσα-έξω τα ασθενοφόρα με σφουγγαρίστρες και κουβάδες!!! Θυμάμαι δεν είχα πάει 28η στο σχολείο στη γιορτή μας για να εκτίσω κανά 3ωράκι ακόμα από την ποινή μου!! (Η ποινή ήταν με αναστολή, εγώ διάλεγα πότε ήθελα να πάω να εκτίσω τις 30 ώρες εντός 3μηνου αν θυμάμαι καλά!!)

Για αυτό σας λέω τους φοβήθηκε το μάτι μου τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 8 Ιαν. 2005 , 22:33)

μιλα με καποιον απο την διευθυνση ηλεκτρονικου εγκληματος απο την αστυνομια και θα σου που λογικα τι θα κανεις

Και μόνο αν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία σημαίνει ότι τους υπολογίζω. Thanks για τη συμβουλή, αυτό θα το κάνω αν το συνεχίσουν οι βλάκες, γιατί πολύ τα έχω πάρει με δαύτους... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Candlemass ( 8 Ιαν. 2005 , 20:25)

to IP kai pou to exoun den mporoun na sou kanoun tipota, afou ka8e fora pou mpaineis sto internet me dial-up, to IP sou allazei, to idio kai ka8e fora pou syndeesai mesw dynamic DSL.

υποψην για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις, ο ISP εχει κατεγραμμενη την IP σε συνδιασμο με τον χρηστη (δηλ. ο ISP ξερει οτι στις 10/11/2004 και ωρα 23:21 ο χρηστης tade ειχε IP 194.221.21.34). Βεβαια για να αποκαλυψει ο ISP χρειαζεται εισαγγελικη παρεμβαση. Απλα το site που εχει καταγραψει την τοτε IP θα στειλει ενα mail στον ISP οτι η ταδε IP την ταδε μερα εκανε αυτο και αυτο και αυτο και οτι θα προβουμε σε αυτο και αυτο. Απο κει ο ISP θα σου στειλει ενα mail οτι ο ταδε σε κατηγορει για αυτο και αυτο και αυτο και βρεστα μαζι του και οτι αν υπαρξει εισαγγελικη παραγγελια θα αποκαλυψει ποιος εισαι σε αυτον.

Οποτε μην νομιζετε οτι επειδη εχουμε dynamic IP ειμαστε στο απυροβλητο.

Host

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 8 Ιαν. 2005 , 21:19)

Και μόνο αν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία σημαίνει ότι τους υπολογίζω. Thanks για τη συμβουλή, αυτό θα το κάνω αν το συνεχίσουν οι βλάκες, γιατί πολύ τα έχω πάρει με δαύτους... :mad:

πρεπει να τους κοψεις τον αερα καποτε και εγω ειχα κανεις πριν λιγες μερες μια αγορα και μου ηρθαν 8 προιοντα τα οποια δεν ειχα παρει!!! και μου ζητουσαν να τους πληρωσω μεσα σε 20 μερες!!!! φυσικα τους πληρωσα σε ειδος οπως επιβαλεται σε αυτους και τωρα εχω το κεφαλι μου ησυχο :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 8 Ιαν. 2005 , 20:06)

Καλησπέρα παιδιά! Πέρσι τέτοιο καιρό αν θυμάμαι καλά είχα μπει σε ένα site που είχε - όπως έλεγε - free sms... Ήθελε και ένα σχετικό registration με γερμανικό κινητό, είχα ένα φίλο στη Γερμανία και το ενεργοποίησα έτσι. Είχα στείλει κανά δεκαριά μηνύματα έτσι δωρεάν. Μετά για κάποιο λόγο δεν έστελνε. Ε το έσβησα κι εγώ από τη μνήμη και ξεχάστηκε το θέμα. Κατά το καλοκαίρι του 2004 μου έστειλε ένα e-mail και ζητούσε 10 ευρώ!! Από πού τώρα δεν ξέρω. Εννοείται το αγνόησα αφού ούτως ή άλλως δεν είχα δώσει σωστά στοιχεία (ευτυχώς!). Μετά μου στέλνει ένα δεύτερο μήνυμα ότι αν δεν μας τα δώσετε θα με πάει λέει δικαστικώς κλπ κλπ. Και εν τω μεταξύ τα 10 ευρώ γίναν κάπου 30... Πάλι το αγνόησα γιατί εγώ όταν έκανα registration μου έγραφε ότι πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία. Και πάλι αγνόησα αυτό και φτάσαμε προχθές να στέλνει πάλι e-mail και να ζητάει αυτή τη φορά μόνο 10 ευρώ (8 κάτι+ΦΠΑ=κάπου 10). Σαν να είναι όμως η πρώτη φορά που στέλνει το e-mail όμως, δεν γράφει για τις περσινές ειδοποιήσεις που μου έστειλαν. Αυτή τη δορά όμως αυτό που με ανησύχησε είναι ότι έχουν λέει την IP διεύθυνσή μου και το κινητό του φίλου στη Γερμανία (ο οποίος εν τω μεταξύ έφυγε από κει και δεν μένει πια εκεί!) και ότι λέει εγώ συμφώνησα στους όρους με ένα κλικ που έκανα κλπ...

Η ερώτηση είναι εμφανής... Τι να κάνω με τους απατεώνες; Όταν λέει κάποιος στείλε δωρεάν sms και στέλνεις και μετά από λίγο σου ζητάει ένα Α ποσό είσαι αναγκασμένος να το δίνεις;; :mad:

Κι αμα δεν τα δώσω θα με βρουν; Κι αν με βρουν τι θα με κάνουν; Έχω ζήσει στην Γερμανία, είναι σκατόφλωροι σε τέτοια ζητήματα, μανούλες για τέτοια και τους έχω ικανούς για όλα. Μέχρι και αστυνομία στην πόρτα να μου φέρουν για να μου πάρουν τα 10 ευρώ που αυξάνονται όποτε αυτοί θέλουν, αφήστε που ζητάει και η τράπεζα άλλα τόσα για προμήθεια επειδή πρόκειται για τράπεζα στην Γερμανία... Εγώ έχω αποφασίσει να μην τα δώσω γιατί δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη. Ψάχνουν για κορόιδα μου φαίνεται...

Το site είναι το http://www.eusms.de/ Τώρα αν πάει κανείς θα δει ότι κάτι ψιλοχρεώνει. Μέχρι πέρσι όμως που είχα μπει εγώ δεν έγραφε τέτοια πράματα, αλλιώς σιγά μην έστελνα μηνύματα από αυτούς. Και πόσα νομίζετε ότι έστειλα; Ήταν δεν ήταν 10...

Ακούω τη γνώμη σας...

Για κοίτα εδώ: http://www.lawnet.gr/lawnet/meletes/meletes.asp?PageLabel=3&MeletID=90.

Μην φοβάσε. Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Αγνόησέ τους.

Σκέψου. Οταν έκανες την εγγραφή σου στο site τα sms ήταν free ετσι;

Τώρα από ότι γνωρίζω τα free sms από το internet κόπηκαν.

Αυτοί οι κ@ρ@γκιοζηδ@ς, δεν έχουν σε κάποια βάση δεδομένων τους την ημερομηνία εγγραφής σου στο site???? . Την έχουν. Επίσης δεν έχουν την πολιτική που ίσχυε τότε (δωρεάν sms κ.α). Την έχουν.

Απλά, από ότι καταλαβαίνω θέλαν ''θύματα''. Στείλε στην αρχή free sms και μετά από καιρό που θα αλλάξουμε πολιτική και θα έχουμε τόσα ''θύματα'' χρέωσέ τους.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ....

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ... Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Και άφησέ τους να σου στέλνουν μυνήματα. Κράτησέ τα κάπου. Οταν ξεμπλέξεις δημοσιευσέτα (έτσι γράφεται????) (Αλήθεια βάλτε μια αυτόματη διόρθωση στα μυνήματα που στέλνουμαι).... για να γελάσουμε όλοι μαζί.

:alien:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_Kont ( 9 Ιαν. 2005 , 12:18)

Για κοίτα εδώ: http://www.lawnet.gr/lawnet/meletes/meletes.asp?PageLabel=3&MeletID=90.

Μην φοβάσε. Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Αγνόησέ τους.

Σκέψου. Οταν έκανες την εγγραφή σου στο site τα sms ήταν free ετσι;

Τώρα από ότι γνωρίζω τα free sms από το internet κόπηκαν.

Αυτοί οι κ@ρ@γκιοζηδ@ς, δεν έχουν σε κάποια βάση δεδομένων τους την ημερομηνία εγγραφής σου στο site???? . Την έχουν. Επίσης δεν έχουν την πολιτική που ίσχυε τότε (δωρεάν sms κ.α). Την έχουν.

Απλά, από ότι καταλαβαίνω θέλαν ''θύματα''. Στείλε στην αρχή free sms και μετά από καιρό που θα αλλάξουμε πολιτική και θα έχουμε τόσα ''θύματα'' χρέωσέ τους.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ....

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ... Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Και άφησέ τους να σου στέλνουν μυνήματα. Κράτησέ τα κάπου. Οταν ξεμπλέξεις δημοσιευσέτα (έτσι γράφεται????) (Αλήθεια βάλτε μια αυτόματη διόρθωση στα μυνήματα που στέλνουμαι).... για να γελάσουμε όλοι μαζί.

:alien:

Απλά σας είπα τι φοβάμαι... Μην είχαν αυτοί πχ έναν όρο (από αυτούς που δεν διαβάζουμε ποτέ) ότι μπορεί μεν να είναι τζάμπα τα 10-20 ξέρω γω πόσα μηνύματα, αλλά αν ακυρώσεις και δεν συνεχίσεις πρέπει να τα πληρώσεις αυτά που έστειλες. Λέω μήπως, δεν ξέρω. Αλλά και έτσι να είναι ας τρέχουν να με βρούνε. Και στο κάτω-κάτω είπαμε αν τυχόν με βρούνε χαλάλι τους τους γύφτους να τους τα δώσω. (Μόνο που ελπίζω να μη φτάσουν κανά 1000άρι ευρώ με δικαστήρια κλπ, γιατί όπως πάλι προανέφερα αυτοί είναι ικανοί μέχρι Άρειο Πάγο να φτάσουν για να πάρουν τα ευρώ...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 9 Ιαν. 2005 , 12:29)

Απλά σας είπα τι φοβάμαι... Μην είχαν αυτοί πχ έναν όρο (από αυτούς που δεν διαβάζουμε ποτέ) ότι μπορεί μεν να είναι τζάμπα τα 10-20 ξέρω γω πόσα μηνύματα, αλλά αν ακυρώσεις και δεν συνεχίσεις πρέπει να τα πληρώσεις αυτά που έστειλες. Λέω μήπως, δεν ξέρω. Αλλά και έτσι να είναι ας τρέχουν να με βρούνε. Και στο κάτω-κάτω είπαμε αν τυχόν με βρούνε χαλάλι τους τους γύφτους να τους τα δώσω. (Μόνο που ελπίζω να μη φτάσουν κανά 1000άρι ευρώ με δικαστήρια κλπ, γιατί όπως πάλι προανέφερα αυτοί είναι ικανοί μέχρι Άρειο Πάγο να φτάσουν για να πάρουν τα ευρώ...)

Τώρα βάλαν dialer για pay by phone>>> χα χα χα χα χα χα.

Αστους να χτυπιούνται

How can I pay? a) They pay bar. In addition you bring a form of us with the desired loading sum to a branch to the German bank AG. b) They transfer the desired boost to our account. c) If you are at least 18 years old, we deduct also the boost of your account. d) They can pay also by credit card. We accept VISAS, Mastercard and American express.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Χαλαρωστε ρε παιδια...

Κανενα δικαστηριο δεν θα δεχτει να κανει τιποτα για το σοβαρο ποσο των ...10€!

Και αν θελετε να γελασετε πηγαινετε σε ενα δικηγορο και πειτε οτι θελετε να κανετε καποιον αγωγη για να σας δωσει 10€ που σαν εφαγε... ΕΛΕΟΣ!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 9 Ιαν. 2005 , 12:47)

ελπιζω ομως αμα γινει καμια στραβη να εχεις κανενα στοιχειο για να τους δειξεις ε?(οπως sms verification η κατι αντιστοιχο)

@@@ έχω. Πού να τα βρω αυτά ρε φίλε; Αν θέλουν να με @@@@@@@ μπορούν, μην λέμε βλακείες! Αλλά εγώ θέλω να δω πού το πάνε.

Τώρα βάλαν dialer για pay by phone>>> χα χα χα χα χα χα.

Άπαιχτοι οι τύποι! :lol: :lol: :lol:

minovg αγνοησε τους εντελως,ουτε καν τα mails τους να ανοιγεις.Θυματα ψαχνουν για να βγαλουν χρηματα.Ουτε εχουν το δικαιωμα ουτε μπορουν να σου κανουν τιποτα,χαλαρωσε :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 9 Ιαν. 2005 , 14:16)

minovg αγνοησε τους εντελως,ουτε καν τα mails τους να ανοιγεις.Θυματα ψαχνουν για να βγαλουν χρηματα.Ουτε εχουν το δικαιωμα ουτε μπορουν να σου κανουν τιποτα,χαλαρωσε :)

Κάποια στιγμή θα βγάλω και τα mail να σας τα δείξω, μόνο που είναι στα γερμανικά και μερικοί δεν θα τα καταλαβαίνετε αν και δεν έχει πολλά λόγια, τα ποσά τους ενδιαφέρουν αυτούς! :p

Αυτό κάνω προς το παρόν Βασίλη, τους αγνοώ εντελώς!

Υ.Γ. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή κιόλας! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 9 Ιαν. 2005 , 14:21)

Κάποια στιγμή θα βγάλω και τα mail να σας τα δείξω, μόνο που είναι στα γερμανικά και μερικοί δεν θα τα καταλαβαίνετε αν και δεν έχει πολλά λόγια, τα ποσά τους ενδιαφέρουν αυτούς! :p

Αυτό κάνω προς το παρόν Βασίλη, τους αγνοώ εντελώς!

Υ.Γ. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή κιόλας! :cool:

Θα περιμένουμε να δούμε με αγωνία. Να δούμε σε πιο σημείο μπορεί να φτάσει μια ''εταιρεία'' για 10 EURO. :mad:

Kai siga na min exei o ISP logs apo ena xrono kai meta!

Douleua se ISP stin Kypro kai xerw... ;) To polli polli na exoun 2-3 minwn prin ta logs twn IP!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_Kont ( 9 Ιαν. 2005 , 23:26)

Θα περιμένουμε να δούμε με αγωνία. Να δούμε σε πιο σημείο μπορεί να φτάσει μια ''εταιρεία'' για 10 EURO. :mad:

Θα σας κρατάω ενήμερους! ;)

• 2 weeks later...

Λοιπόν παιδιά η εταιρεία ξαναχτύπησε με e-mail... :worry:

Παραθέτω το ακριβές κείμενο. Υπόψην ότι έβαλα ότι με λένε Παπαδόπουλο. :p

Sehr geehrter Herr Papadopoulos,

Sie sind bislang untenstehender Zahlungsanweisung nicht nachgekommen.

http://go.eusms.dexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Die Frist, die wir Ihnen in unserem letzten Schreiben

gesetznhatten, ist abgelaufen.

Wir mφchten Sie hiermit in aller Deutlichkeit dadrauf hinweisen,

dass wir, falls Sie die Rechnung nicht umgehend begleichen bzw.

mit uns Kontakt aufnehmen und Zahlungswillen bekunden, in zwei

Tagen ein Inkasso-Unternehmen beauftragen werden. Dieses wird

Ihnen Mahnkosten in Rechnung stellen.

Sollte das Mahnverfahren nach dem Inkasso-Unternehmen scheitern,

so wird dies einen negativen SCHUFA-Eintrag fόr Sie zur Folge haben.

Weiterhin werden wir dann rechtliche Schritte gegen Sie einleiten.

Sie haben sich am 8. Juni um 18:11 Uhr όber eine auf easysms.de geschaltete Werbung bei eusms angemeldet fόr einen Tarif, der eine einmalige Einrichtungsgebόhr beinhaltet. Dabei haben Sie die IP-Adresse 62.74.66.49 verwendet. Sie haben uns explizit wδhrend der Anmeldung bestδtigt, dass Ihnen unsere AGB wie auch unsere Preisliste bekannt seien. άber der Vertragsbedingungen und die anfallenden Kosten waren Sie entsprechend informiert. Wir mφchten Sie daher bitten, Ihren vertraglichen Verpflichtungen nachzukommen.

Wδhrend des Anmeldevorgangs haben Sie sogar Ihre Mobilfunknummer 01762716xxxxx durch die Eingabe einer PIN, die wir Ihnen per SMS zugesendet hatten, bestδtigt.

Weiterhin wurde an Ihre E-Mail Adresse minovg@hotmail.com eine Nachricht gesendet, deren Erhalt von Ihnen durch Anklicken eines Links bestδtigt wurde.

Bitte όberweisen Sie den Betrag von EUR 10.24 binnen 2 Tagen auf untenstehendes Konto:

Kontoinhaberin: IgluSoft Medien GmbH

Kontonummer: 34 04 63 900

BLZ: 500 400 00 (Commerzbank AG)

Verwendungszweck: 702125-310221 (bitte genau όbernehmen)

Falls es sich um eine Europa-άberweisung handelt, benφtigen Sie folgende Informationen:

IBAN: DE40 5004 0000 0340 4639 00

BIC/SWIFT-Code: COBADEFFXXX

Sollten Sie Fragen und Anregungen haben, so steht Ihnen

einer unserer Mitarbeiter gerne zur Verfόgung.

Mit freundlichen Grόίen

IgluSoft Medien GmbH, Buchhaltung

Σε μετάφραση πάνω-κάτω λέει να συμμορφωθώ και ότι πέρασε η διορία και λέει θα χρεωθώ με παραπάνω κόστος αν δεν τα πληρώσω εντός 2 ημερών και δίνει και το στίγμα της "παρανομίας" μου.

Να δούμε πού μπορεί να φτάσει η κωλοεταιρεία και τα τσιράκια της. :mad: :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...