Jump to content

LG Wine Smart

map31000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Έχεις κάποιος το LG Wine Smart;

http://www.gsmarena.com/lg_wine_smart-7451.php

Τι λέει ως κινητό για κάποιον που θελει και φυσικό πληκτρολόγιο;

Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM

ναι το ξερω...

το θελω για τη γυναικα μου που τωρα εχει ενα nokia 301 επίσης χωρίς φλας και δεν φαίνεται να την πειραζει...

θέλει να αλλάξει κινητό και πλέον όσα έχουν φυσικό πληκτρολόγιο στερούνται δυνατοτήτων internet...

δεν θελει μόνο αφης κινητό...

σιγουρα ειναι η νυχτα με τη μερα σε σχεση με το νοκια!

upgrade σε ολα του.

εφοσον θελει πληκτρα, παρτης το!

στο skroutz ξεκινα απο 138 ευρω, αλλα ειναι παραεισαγωγη και μερικά της tim... Τα ελληνικής αντιπροσωπείας ειναι στα 200 ευρώ. Υπάρχει κατι κακό με τα παραεισαγωγής;

• 5 months later...

Clamshell με android 5.1.1

1700αρα μπαταρία με 3.2/320x480 οθόνη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420623

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 3 weeks later...
Στα 100 ακριβως πηγε.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 4 weeks later...

Το κινητάκι ειδικά σε αυτά τα λεφτά είναι έρωτας! Το είχα στο καλάθι, αλλά κρατήθηκα.. προς το παρόν.

Αν το έχει κάποιος για λίγο καιρό μήπως μπορεί να μας πει πόσο περιοριστική είναι η μικρή οθόνη στο (περιστασιακό) browsing και κυρίως στην πλοήγηση;

• 1 month later...
Με έψηνε από τότε που ανακοινώθηκε αλλά διστάζω λόγω της κάμερας και του μικρού αποθηκευτικού χώρου. Οι εφαρμογές μεταφέρονται άραγε στην SD; Αν το έχει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις...

Το είχα για μια μέρα (το αγόρασα για λόγους νοσταλγίας clamshell). Δεν άντεξα παραπάνω. Οποιοσδήποτε έχει συνηθίσει στα σύγχρονα smartphones είναι αδύνατο να συμβιώσει με το τηλέφωνο αυτό.

bomber21 αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Θα το έπαιρνα κυρίως λόγω νοσταλγίας, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα έπρεπε να συμβιβαστώ με κάτι πολύ κατώτερο από αυτό που έχω (LG Zero)

Η υλοποίηση του android σε συσκευή με πληκτρολόγιο είναι μια πλήρης αποτυχία. Ακούγεται ωραίο και νοσταλγικό ένα android clamshell αλλά στην πράξη είναι εφιάλτης. Αν ήταν ανάγκη να πάρω συσκευή με φυσικό πληκτρολόγιο, θα έπαιρνα ακόμα και Nokia Series40 αντί του Wine Smart.