Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το δεύτερο ειναι πιο ενημερωμένο απο οτι ειδα γιατι τα δοκιμασα κ τα δυο. Μωλις βρω χρόνο θα κοιταξω μηπως κ υπαρχει και κατι αντιστοιχο ωστε να τα κανει κ install ολα αυτα μαζι ωστε αμα χρειαστούν ξανα να ειναι ετοιμα σε ενα δισκακι για εγκατασταση. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην περασε κατευθειαν στο προγραμα η σου εδωσε την επιλογη οταν την κατεβασες να την ανοιξει αυτο?τη βλεπω στο update lists αλλα μετα δε ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Επελεξες τον φακελο που θα τα κατεβάσει? Αν ναι μετα πατα start η download Δεν το εχω μπροστα μου τωρα. Αν δεν το βρεις στειλε μου μια φωτο η δοκιμασε το δεύτερο προγραμμα που ειναθ κ πιο ενημερωμένα οπως σου ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Επελεξες τον φακελο που θα τα κατεβάσει? Αν ναι μετα πατα start η download Δεν το εχω μπροστα μου τωρα. Αν δεν το βρεις στειλε μου μια φωτο η δοκιμασε το δεύτερο προγραμμα που ειναθ κ πιο ενημερωμένα οπως σου ειπα.το δευτερο εβαλα αλλα δε το βρισκω πως το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στειλε μου μια φωτο να το δω λιγο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο δευτερο οταν το ανοιγεις πανω αριστερα επιλεγεις το λειτουργικο που θες, μετα επιλεγεις τον φακελο απουηκευσης σου που ειναι πανω δεξια. Στην λιστα που θα σου εμφανισει στο κεντρο ειναι οι διαθεσιμες ενημερωσεις τις επιλεγεις ολες η οποιες θες και πατας κατω αριστερα start η download οτι σου γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 το βρηκα και οταν τις κατεβασει απλα πατας πανω τους και μπεινουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αν θες να τα επιλεξεις ολα αν προσεξεις κατω δεξια σου γραφει οτι αν κάνεις δεξι κλικ θα σου εμφανίσει ενα μενου, εκει εχει μια επιλογή select all την πατας και τα επιλεγει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αν δεν βρηκες ακρη θα ανεβασω αυριο screeshots την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 3,5 μερες το ειχες ανοιχτο και εψαχνε ? ακριβώς έτσι Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 εγω εκανα σημερα παλι φορματ μπας και ξεκολλησει εκανε 14 ενημερωσεις και μετα κολλησε παλι απο το πρωι και ψαχνειιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts