manwlis77 Δημοσιεύτηκε January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2016 πιο απο τα δυο ειμαι ετοιμος για αγορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το RN3 έχει καλύτερη κάμερα & μπαταρια 4000 mah, ενω το letv πιο premium αίσθηση, καλύτερη οθονη και ηχο. Συνολικά καλύτερη συσκευη φαίνεται να είναι το RN3, συν την καλύτερη & συνεχή υποστήριξη της xiaomi, αλλά και της ΕΛληνικης κοινότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Να ξέρεις τo x600 λένε έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα από το x500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εχω Κ3 note και ψηνομουν αγρια και εγω για αλλαγη και ημουν μεταξυ Χ500,Χ600 και νοτε 3. Το Χ500 στα σημεια ειναι χειροτερο απο το Χ600. Δηλαδη φωτογραφικη,οθονη.δεν εχει και gyro το Χ500. Τελος και τα δυο δεν εχουν microsd και ραδιο. Αλλα εχουν απιστευτη ποιοτητα κατασκευης. Τωρα το note 3 τα εχει ολα και συμφερει.Απο οτι εχω δει απο τα review το Χ600 εχει καλυτερη καμερα. Σαν μεγαλο συν βαζω και την απιστευτη miui που εχει και μεγαλη υποστηριξη απο Ελλαδα. Ενας λογος και αυτος για να προτιμησεις xiaomi. Προς το παρον το σκεφτομαι ακομα. Εβλεπα και το ΜΧ5 αλλα δε ξερω τι λεει το flyme και εαν συγκρινεται με το miui... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δε ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτω την letv, οπότε χιαομι απο μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Επισης μεθαυριο παρουσιαζεται και το Κ4 νοτε το οποιο συμφωνα με οσα εχουν βγει θα ειναι παρομοι με το Note 3,δηλαδη μεταλλικη κατασκευη fingerprint κτλ κτλ με μονη διαφορα οτι η βασικη εκδοση θα ειναι 3 γιγα/32 ρομ. Α και τιμη λενε για 127Ε,δηλαδη απο τα κινεζικα κανα 170αρι. Πραγμα το οποιο θα ριξει τη τιμη του note 3. Πιστευω οτι σε κανα μηνα παιζει να βρισκεις το note 3 αρκετα κατω απο τα 200 στην εκδοση με τη 3αρα ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παραγγελία xiaomi note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Είσαι ωραίος! Καλοριζικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Και εγω μεταξυ των 2 ειμαι. Ξεκιναω απο το οτι σε εμφανιση προτιμω σαφως το letv και απο εκει και περα βλεπω οτι σε σημεια υπερτερει το ενα ή το αλλο.. Αυτο ομως που κυριως με ενδιαφερει ειναι να παρω ενα τηλεφωνο και να μην ξανασχοληθω πολυ μαζι του..Δεν με ενδιαφερουν οι εβδομαδιαίες ενημερωσεις ουτε αν το ενα κινητο κραταει μιση ωρα παραπανω η μπαταρια ή το αλλο που φορτιζει πιο γρηγορα.. Θελω να ασχοληθω μια φορα (αν γινεται και καμιά) και να μην εχω ιδιαιτερα bugs.. Αν εβλεπα μονο εμφανιση θα επερνα letv αλλα επειδη διαβαζω διαφορα στο σχετικο θεμα, γι'αυτο ειπα να περασω και απο εδω μια βολτα Για μπερδεψτε με λιγο ακομα... Edited January 6, 2016 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κανένα θέμα...παραγγελνεις το letv από vickmal και τους λες να στο ετοιμάσουν με την rom του Ιταλού...και τέλος...όπως το έχω και εγώ 1μιση μήνα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλα γινονται αυτα τα πραγματα?!? Τι δηλαδη τους δινω λινκ κτλ? ή ξερουν? Εσυ προσωπικα εχεις θεματακια ή bugs με το συγκεκριμενο τηλεφωνο/ρομ.. Στο minideal εχει 15$ πιο κατω by the way.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στέλνεις ένα μύνημα στο vickmall να έχει international rom,που είναι το κακό? Κανένα απόλυτος προβλημα, μάλιστα είναι ή πιο ομαλή,γρήγορη,και απολαυστικοτερη συσκευή που είχα ποτε. Προτιμώ vickmall μιας και έχω πάνω από 10 αγορές από εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απο εκει εχω ψωνισει και εγω αρκετες φορες με αψογη εξυπηρετηση, στην προκειμενη περιπτωση ομως διαβαζω οτι ακομα με multi το letv εχει μεσα κινεζιες και ασαφειες και προτεινεται η ρομ του ιταλου.. Υπαρχει καποιο παιδι που να παρελαβε το letv με multi για να μας πει εντυπωσεις κτλ.. πιο πανω εξηγω τι με ενδιαφερει σε μια ρομ, το αν θα βγαλει λιγο παραπανω στο antutu και λιγο πιο πολυ η μπαταρια δεν με ενδιαφερει πολυ, μονο σε απλη καθημερινη χρηση αν ειναι καλο χωρις bugs, restarts κτλ Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts