Jump to content

S5 - S6

k30taas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφοσον θέλεις αυτά που αναφέρεις, το s5 θα σε καλύψει 200%. Με τα ρέστα που θα σου μείνουν παίρνεις ενα καλό tempered glass, μια θήκη και μια τέτοια

http://www.skroutz.gr/s/5156842/Toshiba-microSDHC-32GB-Class-10-UHS-I-Exceria-SD-C32GR7WA3.html?from=recommendation

μιας που τραβας βιντεο και φωτο και είσαι κομπλέ. Και θα σου μείνουν και ρέστα.

Κάτι που ξέχασα να αναφερω εδώ είναι οτι το s6 λεγεται οτι έχει σοβαρό θεμα με παροχο Vodafone. Προσωπικα δεν το εχω αντιμετωπίσει γιατί είμαι οικογενειακώς στην cosmote αλλα στο νήμα του έχει αναφερθεί κατα επανάληψη.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μεχρι τα 320 ευρω δυσκολα θα βρεις κινητο μη Κινεζο που να αξιζει η μεταβαση απο το G2...

Ακριβως εκει εντοπίζεται το πρόβλημα δυστυχως, αλλα το g2 εφυγε κατι πρεπει να το αντικαταστηση αξιοπρεπως οσο γινεται........

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εφοσον θέλεις αυτά που αναφέρεις, το s5 θα σε καλύψει 200%. Με τα ρέστα που θα σου μείνουν παίρνεις ενα καλό tempered glass, μια θήκη και μια τέτοια

http://www.skroutz.gr/s/5156842/Toshiba-microSDHC-32GB-Class-10-UHS-I-Exceria-SD-C32GR7WA3.html?from=recommendation

μιας που τραβας βιντεο και φωτο και είσαι κομπλέ. Και θα σου μείνουν και ρέστα.

Κάτι που ξέχασα να αναφερω εδώ είναι οτι το s6 λεγεται οτι έχει σοβαρό θεμα με παροχο Vodafone. Προσωπικα δεν το εχω αντιμετωπίσει γιατί είμαι οικογενειακώς στην cosmote αλλα στο νήμα του έχει αναφερθεί κατα επανάληψη.

ετσι πιστευω και εγω το σ5 φοραει ειδη tempered glass και η καμερα του λογικα δεν είναι καλυτερη από του g2?, αλλα η sd που λες ακριβη μου φαινεται, αυτή δεν είναι καλη? http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550900

Μια χαρα είναι.

Σου προτεινα τις Toshiba γιατι έχω σύνολο 3 (8/16/32) και εχουν περάσει απο 2-3 συσκευές η καθε μια χωρις ποτέ να κανουν ουτε κιχ. Ειναι και made in Japan.

Και οι Kingston ειναι πολύ καλές.

Απόφυγε εντελώς τις SanDisk και τις A-data. Εχουν αποδειχθεί προβληματικές με τα samsung.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Φιλε fanatikos το μην λετε οτι να ναι δεν το ειπα για να σε θιξω ουτε για να το παιξω εξυπνος,αν ΄ακουστηκε΄ ετσι ζηταω συγγνωμη,δεν μπηκα για να τσακωθω με κανεναν..Οταν ανεφερα βαρυ παιχνιδι εννουσα γενικα μια οποιαδηποτε βαρια εφαρμογη στην οποια οπως κ να το κανουμε ενα πιο συγχρονο κινητο θα την τρεξει πιο γρηγορα κ εκει θα δεις διαφορα...Προφανως κ δεν ειπα πως το s5 μασαει στο να τρεξει μια βαρια εφαρμογη αλλα σε βαθος χρονου το S5 θα αρχισει να δειχνει πιο γρηγορα σημαδια κοπωσης απο το S6 (εφοσον θελει να το κρατησει καιρο το τηλεφωνο)..Και δεν νομιζω να λεω κατι λαθος για να μου λες οτι λεω οτι να ναι

θα σου δώσω ένα παράδειγμα το p8 μπορεί στα βάρια παιχνίδια να παιζει χειρότερα(μέτρια κάρτα γραφικών) αλλά οποιαδήποτε app ανοίγει και τρέχει καλύτερα σχεδόν από οτιδήποτε εκεί έξω....

αν είναι να μετράμε τα κινητά βάση παιχνιδιού πάει την χάσαμε την μπαλα

πχ το s5 τρχει κλυτερα βαριά παιχνιδα απο το p8 από την αλλη το p8 τρέχει πολυ καλύτερα οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή

επειδή το s5 πχ τρέχει καλύτερα το asphalt πχ δεν το κανει καλύτερο κινητό από το p8

ενα παραδειγμα ηταν αυτο