k30taas Δημοσιεύτηκε January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2016 παιδια θελω γνωμες, είμαι αναμμεσα σε δυο μεταχειρισμένα, ένα s5 στα 250 ευρω σε πολύ καλη κατασταση ενός χρονου αλλα χρησιμοποιημενο κανα 5νταμηνο, και δευτερο ένα s6 λευκο πεντε μηνων στα 320 ευρω αλλα με μερικα χτυπηματάκια στο γυρο αλουμινιο. τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγω θα προτιμουσα με κλειστα ματια το S6.Θα εβαζα και μια θηκη και θα ημουν κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Κι εγώ σε S6 θα πήγαινα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 S6 και απο μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγω θα προτιμουσα με κλειστα ματια το S6.Θα εβαζα και μια θηκη και θα ημουν κομπλε. Αυτό λέω κι εγώ. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetrekfun Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 S6 ασυζητητη Παράθεση nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 S6 ασυζητητη σιγουρα είναι καλυτερο , αλλα τοσα λεφτα ρε παιδια και να είναι σημαδεμενο? ξερω γω με χαλαει, αλλα θα το δω αυριο και βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 290 έχει το S5 neo καινούργιο.Και δε μπλεκεις καθόλου με μεταχειρισμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 290 έχει το S5 neo καινούργιο.Και δε μπλεκεις καθόλου με μεταχειρισμενα. μα αυτό δεν είναι καν ουτε σαν το s5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Γιατί τι του λείπει?αισθητήρα δακτυλικου αποτυπώματος?Δηλαδή ψήνεσαι να το πάρεις μεταχειρισμενο και σε χαλάει το νέο με κλειστό κουτάκι και 2 χρόνια εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγω φιλε, κοντρα στους υπολοιπους θα σου ελεγα να παρεις το s5 εφοσον φυσικα εινα άψογο. Δεν έχει ουσιαστική διαφορα απο το s6 στην ταχύτητα (και διευκρινίζω οτι δεν θεωρώ διαφορα το να ανοίγει μια εφαρμογή 1sec αργότερα γιατι το εχουμε ξεχέσει πλεον το θεμα, λες και θα καταστραφεί το συμπαν γιατι ανοιξε το fb στα 2.6 sec και οχι στα 1.8 sec). Η οθόνη του s5 ειναι παρα πολυ καλή, δεν έχει την ενεργοβόρα QHD ανάλυση (αχρείαστη κατά την άποψή μου), ειναι αδιάβροχο, έχει αποσπωμενη μπαταρία και παίρνει sd που σημαίνει φθηνή επέκταση μνήμης οποιαδήποτε στιγμή την θελήσεις. Η κάμερά του είναι αξιοπρεπεστατη και θα πάρει και ΜΜ αν είναι και αυτό μεσα στα θελω σου. Δεν ξέρω βέβαια αν τα παραπάνω είναι κάτι ουσιαστικό για τις ανάγκες σου, αφου δεν μας ειπες και τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγω φιλε, κοντρα στους υπολοιπους θα σου ελεγα να παρεις το s5 εφοσον φυσικα εινα άψογο. Δεν έχει ουσιαστική διαφορα απο το s6 στην ταχύτητα (και διευκρινίζω οτι δεν θεωρώ διαφορα το να ανοίγει μια εφαρμογή 1sec αργότερα γιατι το εχουμε ξεχέσει πλεον το θεμα, λες και θα καταστραφεί το συμπαν γιατι ανοιξε το fb στα 2.6 sec και οχι στα 1.8 sec). Η οθόνη του s5 ειναι παρα πολυ καλή, δεν έχει την ενεργοβόρα QHD ανάλυση (αχρείαστη κατά την άποψή μου), ειναι αδιάβροχο, έχει αποσπωμενη μπαταρία και παίρνει sd που σημαίνει φθηνή επέκταση μνήμης οποιαδήποτε στιγμή την θελήσεις. Η κάμερά του είναι αξιοπρεπεστατη και θα πάρει και ΜΜ αν είναι και αυτό μεσα στα θελω σου. Δεν ξέρω βέβαια αν τα παραπάνω είναι κάτι ουσιαστικό για τις ανάγκες σου, αφου δεν μας ειπες και τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις. Οπότε γιατί δεν προτείνειΣ το νέο με 40 ευρώ πάνω καινούργιο?Γιατί αν ο φίλος λέειότι είναι χειρότερο για το antutu τότε τι να λέμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Φιλε fanatikos δεν ειναι μονο η ταχυτητα που θα ανοιξει την εφαρμογη αλλα κ πως θα την τρεξει,το ιδιο θα τρεξουν ενα βαρυ παιχνιδι ας πουμε κ τα δυο:;;Αν ειναι ετσι ας παρεi το j3 το οποιο κ αυτο τον ιδιο χρονο θελει για να ανοιξει μια εφαρμογη αλλα πως θα την τρεξει κ ποσα κολληματα θα φαει ;; Μην γραφουμε οτι να ναι.. Για εμενα φιλε δωσε 340 κ παρε καινουργιο το Huawei p8 κ ασε τα samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Φιλε fanatikos δεν ειναι μονο η ταχυτητα που θα ανοιξει την εφαρμογη αλλα κ πως θα την τρεξει,το ιδιο θα τρεξουν ενα βαρυ παιχνιδι ας πουμε κ τα δυο:;;Αν ειναι ετσι ας παρεi το j3 το οποιο κ αυτο τον ιδιο χρονο θελει για να ανοιξει μια εφαρμογη αλλα πως θα την τρεξει κ ποσα κολληματα θα φαει ;; Μην γραφουμε οτι να ναι.. Για εμενα φιλε δωσε 340 κ παρε καινουργιο το Huawei p8 κ ασε τα samsung Αν συγκρίνεις τα τηλέφωνα ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζεις ειναι αλλο θεμα, δικο σου. Δεν τα συγκρίνουν ολοι με τετοια κριτήρια και δεν τα χρησιμοποιουν ολοι για παιχνιδομηχανες. Θα επρεπε ισως ο φίλος μας να μας πει και τι θέλει απο το τηλέφωνό του. Προσωπικα (βέβαια και εφοσον απευθύνεται σε εμας την προσωπική μας αποψη θα του πουμε) προτιμώ ενα καλό προσεγμένο μεταχειρισμενο απο ενα με χτυπήματα και ας ειναι και ελαφρά υποδεέστερο. Δείχνει καποια πράγματα για το παρελθόν του, βασικά για μενα. Μην γραφουμε οτι να ναι.. Κατ' αρχήν να είσαι ευγενικοτερος. Και κατα δεύτερον, υπονοείς οτι το s5 εχει πρόβλημα με "βαριά παιχνίδια" οπως τα λες? Είχες ποτε σου κανενα απο τα δυο τηλέφωνα ή έτσι τα λες? Γιατί μαλλον εσυ λες οτι να 'ναι τώρα. Φιλε μου εχω και τα δυο τηλεφωνα στην κατοχή μου. Καμιά σχέση με τα γραφόμενα καποιων εδώ, τα οποια στερούνται δυστυχως σοβαρότητας. Σου εγραψα την άποψή μου αλλα η επιλογή είναι φυσικα δική σου. Να εχεις όμως κατα νου οτι παίρνεις δεύτερο χερι κάτι που είτε μας αρέσει είτε οχι παίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του η προηγούμενη χρήση. PS: Μην τρελαίνεστε και τοσο με το antutu. Ενδείξεις δίνει οχι αποδείξεις. Αλίμονο αν το antutu θα μου καθορίσει το τηλέφωνο που θα παρω. PS2: Προσεξε ιδιαίτερα τοn knox counter και στις δυο συσκευές. Μην εχει γινει 0x1 γιατί εγγύηση γιοκ! Οπότε γιατί δεν προτείνειΣ το νέο με 40 ευρώ πάνω καινούργιο?Γιατί αν ο φίλος λέειότι είναι χειρότερο για το antutu τότε τι να λέμε.. Σωστή παρατήρηση. Δεν το ειχα προσέξει αυτο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Παιδιά δεν ξέρω έχει δίκιο ο φίλος για το s5 μου αρέσει και αυτό και στο κάτω κάτω πιο λίγα χρήματα, άλλο βέβαια αν το σ6 ήταν αγρατσουνιστο, για το p8 έχω διαβάσει πως έχει και υψηλό sar και έτσι δεν το θέλω. Θα δω δεν ξέρω....... Τι εννοείς φίλε μου knox counter; γιατί δεν έχω ιδέα. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 290 έχει το S5 neo καινούργιο.Και δε μπλεκεις καθόλου με μεταχειρισμενα. Δεν εννοώ στο AnTuTu πως είναι χειρότερο, απλώς έχω δει αναλυτικά βίντεο και άλλες συγκρίσεις και το βγάζουν κατώτερο σε αρκετά πράγματα όπως επεξεργαστή, κάμερα με τις μισές ρυθμίσεις κλπ, άσε που αν είναι να φτάσουμε κοντά στα 300 με άλλα 30 περνεις το σ6 καινούργιο Edited January 2, 2016 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παιδιά δεν ξέρω έχει δίκιο ο φίλος για το s5 μου αρέσει και αυτό και στο κάτω κάτω πιο λίγα χρήματα, άλλο βέβαια αν το σ6 ήταν αγρατσουνιστο, για το p8 έχω διαβάσει πως έχει και υψηλό sar και έτσι δεν το θέλω. Θα δω δεν ξέρω....... Τι εννοείς φίλε μου knox counter; γιατί δεν έχω ιδέα. Ολα τα samsung φιλε μου, εχουν μια e-fuse ( κακως την ειπα counter). Η e-fuse αυτη λεγεται knox. Εφοσον το τηλέφωνο ειναι απειραχτο (root, custom-ιες κλπ) η ασφάλεια αυτή εχει τιμη 0x0. Αν τώρα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έβαλε χέρι στο τηλέφωνο και το σκαλησε, η ασφάλεια αυτή γυρνάει σε 0x1. Επειδή λοιπόν πρόκειται για e-fuse δεν μπορεί να ξαναγίνει 0x0 και στα service το κοιτάνε σχεδον πάντα. Αν το δουν να ειναι 0x1 τότε δεν το δέχονται για εγγύηση και θα πρέπει να πληρώσεις την οποια επισκευή εξολοκλήρου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ολα τα samsung φιλε μου, εχουν μια e-fuse ( κακως την ειπα counter). Η e-fuse αυτη λεγεται knox. Εφοσον το τηλέφωνο ειναι απειραχτο (root, custom-ιες κλπ) η ασφάλεια αυτή εχει τιμη 0x0. Αν τώρα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έβαλε χέρι στο τηλέφωνο και το σκαλησε, η ασφάλεια αυτή γυρνάει σε 0x1. Επειδή λοιπόν πρόκειται για e-fuse δεν μπορεί να ξαναγίνει 0x0 και στα service το κοιτάνε σχεδον πάντα. Αν το δουν να ειναι 0x1 τότε δεν το δέχονται για εγγύηση και θα πρέπει να πληρώσεις την οποια επισκευή εξολοκλήρου. Και πώς το βλέπω εγώ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Και πώς το βλέπω εγώ αυτό; Διάβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Θα σου λυθούν ολες οι απορίες. Αν πάραυτα θέλεις κάτι ακόμη, ρώτα και θα τα πούμε. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Φιλε fanatikos το μην λετε οτι να ναι δεν το ειπα για να σε θιξω ουτε για να το παιξω εξυπνος,αν ΄ακουστηκε΄ ετσι ζηταω συγγνωμη,δεν μπηκα για να τσακωθω με κανεναν..Οταν ανεφερα βαρυ παιχνιδι εννουσα γενικα μια οποιαδηποτε βαρια εφαρμογη στην οποια οπως κ να το κανουμε ενα πιο συγχρονο κινητο θα την τρεξει πιο γρηγορα κ εκει θα δεις διαφορα...Προφανως κ δεν ειπα πως το s5 μασαει στο να τρεξει μια βαρια εφαρμογη αλλα σε βαθος χρονου το S5 θα αρχισει να δειχνει πιο γρηγορα σημαδια κοπωσης απο το S6 (εφοσον θελει να το κρατησει καιρο το τηλεφωνο)..Και δεν νομιζω να λεω κατι λαθος για να μου λες οτι λεω οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Οταν θετεις σωστά την άποψή σου τότε εχει έννοια και βάση. Οπως το διευκρινίζεις τώρα, ναι το δέχομαι. Προφανώς σε βαθος χρόνου με καποια "βαριά παιχνίδια" που που ΜΠΟΡΕΙ να βγουν και ΑΝ θα τα εγκαταστήσει ο φιλος μας, τότε ναι ΙΣΩΣ και να εχει περισσοτερο πρόβλημα με το s5 σε σχεση με το s6. Γι' αυτο και κατ' επανάληψη ειπα οτι θα πρέπει ο φιλος μας να μας διευκρίνησει τι θέλει απο το τηλέφωνό του. Βέβαια παντα ισχύει αυτο που ειπα. Οτι δηλαδή, παίρνει συσκευή δεύτερο (τουλαχιστον) χέρι. (Ισως και τριτο, μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρος?) Άποψή μου είναι να προτιμήσει μια καλό προσεγμένη συσκευή από μια που δείχνει ταλαιπωριμενη, ακόμη και να είναι ελαφρά υποδεέστερη. Ειναι πολυ βασικος παράγοντας η προγενέστερη χρήση του. Ενα κινητό, χτυπημενο, ταλαιπωρημενο, δεν θα το έπαιρνα οσο καλό και να ήταν. Edited January 2, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Φιλε fanatikos το μην λετε οτι να ναι δεν το ειπα για να σε θιξω ουτε για να το παιξω εξυπνος,αν ΄ακουστηκε΄ ετσι ζηταω συγγνωμη,δεν μπηκα για να τσακωθω με κανεναν..Οταν ανεφερα βαρυ παιχνιδι εννουσα γενικα μια οποιαδηποτε βαρια εφαρμογη στην οποια οπως κ να το κανουμε ενα πιο συγχρονο κινητο θα την τρεξει πιο γρηγορα κ εκει θα δεις διαφορα...Προφανως κ δεν ειπα πως το s5 μασαει στο να τρεξει μια βαρια εφαρμογη αλλα σε βαθος χρονου το S5 θα αρχισει να δειχνει πιο γρηγορα σημαδια κοπωσης απο το S6 (εφοσον θελει να το κρατησει καιρο το τηλεφωνο)..Και δεν νομιζω να λεω κατι λαθος για να μου λες οτι λεω οτι να ναι Στην προκειμένη περίπτωση όμως παίζει το s5 να τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια από το p8. Τώρα όσον αφορά τις συσκευές εγώ τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο δεν θα έδινα. Μόνο αν ήταν σε τέλεια κατάσταση και είχε ακόμα εγγύηση. Και στα 350 βρίσκεις συσκευές πολύ καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 enigma84 πολυ πιθανο αυτο που λες,αλλωστε η adreno 330 ηταν μια πολυ καλη καρτα γραφικων Προτεινα το huawei p8 σαν καινουργιο γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερα να πας σε καινουργιο κ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρα σε μεταχ. κ να μην ξερεις τι παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το Ρ8 δεν κάνει για παιχνιδια. Άλλες ειναι αρετές του. Ειναι ομως σίγουρα μια πολυ αξιόλογη συσκευή, με εκπληκτική οθόνη και εναν gsm δέκτη απο αλλο πλανήτη. Απευθύνεται σε ενα κοινό που θέλει καποια αλλα, συγκεκριμένα πράγματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το Ρ8 δεν κάνει για παιχνιδια. Άλλες ειναι αρετές του. Ειναι ομως σίγουρα μια πολυ αξιόλογη συσκευή, με εκπληκτική οθόνη και εναν gsm δέκτη απο αλλο πλανήτη. Απευθύνεται σε ενα κοινό που θέλει καποια αλλα, συγκεκριμένα πράγματα. Λοιπον παιδια επειδή λετε πως δεν ξερετε τι ακριβως ζηταω από ένα τηλ και δικιο εχετε γιατι δεν εχω πει τιποτα. Για να μην παω ποιο παλια που περασαν 10αδες συσκευες από τα χερια μου - παλιες για τα σημερινα δεδομενα - τα τελευταια 2 χρονια ειχα το lg g2. εκτος που κατι παρουσιασε, η αληθεια είναι πως το ειχα βαρεθεί, και ηθελα από καιρο να το αλλαξω αλλα δεν μου εκανε καποιο το μπαμ (παντα μεσα σε λογικα οικονομικα πλαισια 200- 350 ευρω γιατι δεν το φυσαμε και μαλιστα καθολου) να εχει ρε παιδι μου κατι παραπανω από το g2. Οι απαιτησεις μου είναι ένα γρηγορα τηλ με καλα χαρακτηριστικα όχι πολύ τεραστιο και οσο το δυνατον καλη καμερα γιατι τραβαω συχνα φωτο και βιντεο, αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Λοιπον παιδια επειδή λετε πως δεν ξερετε τι ακριβως ζηταω από ένα τηλ και δικιο εχετε γιατι δεν εχω πει τιποτα. Για να μην παω ποιο παλια που περασαν 10αδες συσκευες από τα χερια μου - παλιες για τα σημερινα δεδομενα - τα τελευταια 2 χρονια ειχα το lg g2. εκτος που κατι παρουσιασε, η αληθεια είναι πως το ειχα βαρεθεί, και ηθελα από καιρο να το αλλαξω αλλα δεν μου εκανε καποιο το μπαμ (παντα μεσα σε λογικα οικονομικα πλαισια 200- 350 ευρω γιατι δεν το φυσαμε και μαλιστα καθολου) να εχει ρε παιδι μου κατι παραπανω από το g2. Οι απαιτησεις μου είναι ένα γρηγορα τηλ με καλα χαρακτηριστικα όχι πολύ τεραστιο και οσο το δυνατον καλη καμερα γιατι τραβαω συχνα φωτο και βιντεο, αυτά.... Ε τοτε το S6.To S5 μπορει να εχει στα + το οτι ειναι αγρατζουνιστο,να εχει καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια αλλα οσο να ναι ειναι σχεδον 2 χρονων τηλεφωνο.Επισης το θεωρω το πιο ασχημο Galaxy S.Κι οσο να ναι τρελες διαφορες με το G2 δεν θα δεις. Δες αν εχει εγγυση το S6,βαλτου μια θηκη κι εισαι κομπλε. Τωρα επειδη ακομα δεν το εχεις δει,ελπιζω να μην ειναι σακατεμενο,οποτε εκει δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει. Μεχρι τα 320 ευρω δυσκολα θα βρεις κινητο μη Κινεζο που να αξιζει η μεταβαση απο το G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts