alfa 156 Δημοσιεύτηκε January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2005 Εφετζίδικο ή CPU-Οικονιμικό? Διαλέχτεεεεε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 MMD3 στην compact μορφή... Τώρα που έχουμε cpu ποιος νοιάζεται... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Πράγματι, πλέον δεν έχει διαφορά στο φόρτωμα. Modern και εγώ, αν και όλα τα άλλα στο pc θυμίζουν se εμφάνιση τα win98. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αν βλέπατε το διάγραμμα χρήσης της CPU με το Moder skin θα το "πετούσατε" με την πρώτη! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αν έβλεπες και εσυ το πόσο όμορφο είναι το modern σε σχέση με το classic θα πετούσες και εσυ το classic αμεσως! :) Anyway, πιστεύω πως σε καινούριο σχετικά υπολογιστή δεν υπάρχει λόγος χρησιομοποιήσησς του classic. Αν τώρα έχουμε κανα παλιότερο pc, ας του περάσουμε το 2.9.χ που είναι και πολύ ελαφρύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Ωραίο και έυχρηστο skin είναι και το Steel_This_Amp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks ( 7 Ιαν. 2005 , 18:17) MMD3 στην compact μορφή... Τώρα που έχουμε cpu ποιος νοιάζεται... Το καλύτερο skin και στην κόμπακτ μορφή άπαικτο! Μodern και από μένα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος multiPetros ( 8 Ιαν. 2005 , 00:27) Αν βλέπατε το διάγραμμα χρήσης της CPU με το Moder skin θα το "πετούσατε" με την πρώτη! Σε παλιό υπολογιστή (<1GHz) είναι αυτοκτονία το modern skin (μόνο και μόνο o χρόνος φόρτωσης...). Σε καινούργιο, η χρήση CPU με το modern μένει στο 0-1%, όσο και με το classic. Πάντως πλάκα έχει ότι το winamp5 με classic skin τρώει παραπάνω μνήμη από ότι με modern... :confused: Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Modern φυσικά. Το Classic, όπως είπε και ο rohamis , θυμίζει τα windows 98 που μου προκαλούν αηδία πλέον... Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω διαφορά στις επιδόσεις του υπολογιστή μου μεταξύ Modern και Classic. Μπορεί να μην είναι τόσο καλός ο επεξεργαστής μου (AMD Athlon XP 1600+) αλλά παρόλο που έχω το winamp ανοιχτό όλη την ώρα δεν κολλάει καθόλου ο υπολογιστής. Ίσως παίζει ρόλο το ότι έχω 512 mb ram. Παίζω μέχρι και Need For Speed Underground 2 και ταυτόχρονα ακούω μουσική χωρίς να κολλάει καθόλου το παιχνίδι!! Έχω την έκδοση 5.05 του winamp. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Παιδιά, κάνοντας minimize στο WinAmp μειώνεται η μνήμη που χρειάζεται.Το βλέπετε στο task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Disaster Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 modern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 modern καθότι είμαι μοντέρνο αγόρι :P Πάντως ακόμη και στο classic mode, οι εκδόσεις 5+ έχουν πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς για να καλύψουν κάθε γούστο και προτίμηση! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Classic, όχι μονο για cpu (έχω αρκερτή...) αλλά μου αρέσει περισσότερο, θυμίζει και αλλές εποχές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 modern... το βαρέθηκα πια το classic Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Modern φυσικά. Πότε στη ζωή μου δεν έμεινα με Classic. Πάντα το άλλαζα γιατί μου την έδινε. Παραδόξως εδώ και τόσους μήνες δεν το έχω βαρεθεί το Modern. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Modern με τα χιλια... Ειναι πολυ ομορφο σε σχεση με το μουντο classic... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 modern ki apo emena! ;) ektos vevaia kai exete kamia cpu prohgoumenhs dekaetias :p :lol: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 υπάρχει πιο minimal skin από το moden? Με διπλό κλικ πιάνει απειροελάχιστο χώρο στην οθόνη και έχει και ό,τι πληροφορίες χρειάζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts