alfa 156 Δημοσιεύτηκε January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2005 Ειδικοί, τα φώτα σας παρακαλω. Λοιπον ένα pc sto οποίο έχω φορτώσει τα κ@ρ@τ@ μου ( 3 σκληρούς, 2 dvd, wifi, modem, ethernet, αμέτρητα usb devices ). Ερώτηση μου είναι, αν υπάρχει κανένας τρόπος να υπολογισω αν το 350άρι τροφοδοτικό μου θα τα βγάλει πέρα και με 4ο σκληρό. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Το βάζεις και άμα το σηκώσει το σήκωσε... Προφανώς όχι... α). με κάποιο monitoring εργαλείο δες τις τάσεις που έχεις τώρα στο σύστημά σου (12V, 5V, 3,3V...) ή μέσα από το bios. Αυτές πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα περιθώριο 10%. Αν τώρα δεν είσαι μέσα θες οπωσδήποτε τροφοδοτικό. β). κάθε μέρος του υπολογιστή λέει στο manual πόσο ρεύμα τραβάει σε κάθε τάση. Κάνε τις προσθέσεις και δες τι ρεύματα δίνει το τροφοδοτικό σου (έχει ένα πινακάκι στο πλάϊ). Θα σου πρότεινα ένα 420άρι πάντως... (μόνο και μόνο για την ασφάλεια) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks ( 7 Ιαν. 2005 , 20:09) Το βάζεις και άμα το σηκώσει το σήκωσε... Προφανώς όχι... α). με κάποιο monitoring εργαλείο δες τις τάσεις που έχεις τώρα στο σύστημά σου (12V, 5V, 3,3V...) ή μέσα από το bios. Αυτές πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα περιθώριο 10%. Αν τώρα δεν είσαι μέσα θες οπωσδήποτε τροφοδοτικό. β). κάθε μέρος του υπολογιστή λέει στο manual πόσο ρεύμα τραβάει σε κάθε τάση. Κάνε τις προσθέσεις και δες τι ρεύματα δίνει το τροφοδοτικό σου (έχει ένα πινακάκι στο πλάϊ). Θα σου πρότεινα ένα 420άρι πάντως... (μόνο και μόνο για την ασφάλεια) το asus probe λέει 12,22V 5,134V 3,312V 1,488Vcore πως με βλέπεις γιατρέ μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks ( 7 Ιαν. 2005 , 20:09) Το βάζεις και άμα το σηκώσει το σήκωσε... Προφανώς όχι... α). με κάποιο monitoring εργαλείο δες τις τάσεις που έχεις τώρα στο σύστημά σου (12V, 5V, 3,3V...) ή μέσα από το bios. Αυτές πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα περιθώριο 10%. Αν τώρα δεν είσαι μέσα θες οπωσδήποτε τροφοδοτικό. Τι εννοείς όταν λές περιθώριο? Μέσα / Πάνω / Κάτω από 10%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Μέσα προφανώς. Τώρα άμα είναι λίγο πιο πάνω δεν χάθηκε ο κόσμος. Στο πιο κάτω είναι το πρόβλημα. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks ( 7 Ιαν. 2005 , 20:19) Στο πιο κάτω είναι το πρόβλημα. δηλαδή? τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Σε μια κατάσταση έντονης δραστηριότητας μπορεί να πέσουν αρκετά οι τάσεις και να καούν κάρτες γραφικών, μνήμες, επεξεργαστές.... (αν το τροφοδοτικό δεν δει έγκαιρα το πρόβλημα ώστε να σβήσει) Πάντως τα Watt καλό είναι να υπάρχουν ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιείς. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Συμφωνώ και συμπληρώνω ότι σε πολλά τροφοδοτικά,δεν αντιστοιχεί η πραγματική τιμή των WATT που έχουν με την ονομαστική, ή αυτή που πιθανόν χρειαζόμαστε ,διότι μετριούνται με διαφορετική κλίμακα ανά εταιρία και με ορισμένα περιφερειακά κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 alfa 156 Eisai kata poly ektos oriwn allaxe trofodotiko Exw metaxy allwn: AMD 64 3G 3xKingston 1x512 + 1x256 +1x128 ~1024Gig RaM (M@L@Ki@ e?) 3x200GB Hard Disk 1xNV 5200 128MB 1GB Lan 5xUSB 2 syskeyes 1SCSI 2940 U2W LVD 1TV TUNER 1MODEM 1xIDE CDRW 40x 1xIDE DVD-RAM DL 16x 1XSCSI CD-ROM 40x 1xSCSI CD-Rec 24x 3 anemisthria mesa sto kouti na to krywnoun (2 gomaria dika tou +1 diko mou gia just in case) :p k exw 550Watt trofodotiko (egw katanalwnw konta sta 460!!!) gia na ideis ti 8es go there Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Disaster Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 sou proteino ena 420ari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Εμενα το σιτε μου εβγαλε 399 αλλα εγω νομιζω οτι το πιεζω ηδη το τροφοδοτικο μου (420) γιατι ειδα οτι βγαζει συνεχως καυτο αερα απο πισω, ενω πριν κανω καποιες...αλλαγες ηταν κυριλλε. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Εμενα μου το εβγαλε 363 ενω εχω 350 W τροφοδοτικο. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts