Jump to content

myphone BEST OF 2015: Οι αναγνώστες ψήφισαν. And the winner is...

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μενα το καλυτερο κινητο της χρονιας ηταν το Samsung galaxy S6 active 64gb,

θεωρω οτι εχει την κορυφαια καμερα, οθονη, αυτονομια, αποδοση κ ανθεκτικότητα.

Δεν χρειαζομαι μεγαλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα, ταχυτερο επεξεργαστή, περισσοτερο χωρο η μεγαλυτερη μπαταρία, μαλλον ποτέ! Νομιζω το μονο κινητο που θα με εβγαζε 2χρονια.

Βεβαια δεν ηρθε ουτε θα ερθει μαλλον ποτε Ελλαδα.

Εγω εχω μεγαλες απαιτήσεις, θεωρω οτι το καλυτερο πρεπει να μπορει να τις ικανοποιήσει, αμα κανεις εκπτωσεις στην τιμη, μετά ξεκινουν οι συμβιβασμοι, value for money ηταν κυριως προσφορες της xiaomi k η προσφορα του P8 lite στα 150 οταν πρώτο βγήκε.

apo lumia to 535 στα 99 κ 640xl για μεγαλο

Απο τα ακριβοτερα η προσφορα της wind του g flex2 στα 300 ευρώ κ απο ολοκαίνουργια το oneplus2 στα 399

Πιο πολυ συστησα το G2 στα 220-250 (16-32gb) λιγο πριν τα capital controls.

Φτηνα επωνυμα android το lg spirit 115

Εγω εχω ειδικες απαιτησεις, οι οποιες επηρεαστηκαν απο προηγουμενες εμπειρίες μου.

Το τελειο μεγεθος το βρηκα στο samsung A3 k htc evo 3d, αυτα κατσανε τελεια στο χερι μου, τα τελεια bazels τα ειχαν τα G2 k G3, την τελεια αυτονομια το G2, την τελεια αποδοση το nexus5, κτλπ

το G3 ομως μου φανηκε μεγάλο, οποτε τελος τα 5,5 αρια για μένα, αφου αυτο ειναι το μικροτερο μεταξυ αυτών. Δοξα το Θεο εχω λεφτα κ για για ταμπλετα κ για δευτερο μεγάλο.

Ειμαι αντρας, δεν με ενδιαφερουν τα selfies κ λεπτα κινητα, δεν μου αρεσουν τα καρτουνιστικα UIs Ειμαι οδηγός στην Αθήνα, εχω αγορασει το sygic κ ενιοτε το χρησιμοποιώ, θελω καλο δεκτη gps κ αυτονομία να το χρησιμοποιησω.

Ειμαι γιατρος, εφημερευω, δεν μπορω να το φορτιζω 2-3 φορές την ημέρα, θελω να το φορτισω τα βραδυ κ να με κρατησει εως το αλλο μεσημέρι, εαν βρω ενα πεντάλεπτο μπορει να χαλαρωσω με λιγο boom beach, η nfs no limits κ τα δυο always online.

Οι φιλοι μου για οικονομικους λογους χρησιμοποιούν viber, fb mess, hangouts k whatsup, αρα το 4G τρεχει φουλ μερα νυχτα.

Μπορει να χρειαστω να ανοιξω 3Δστο ατλαντα, visible body) η 700mb pdf βιβλια με εικόνες κ δεν θελω να σέρνεται.

Χρειαζομαι αποδοση ανωτερη του G3

Εχω χασει εγγύηση απο ενδειξη υγρασίας σε κινητο που δεν επερνα ουτε καν στις διακοπες μαζι μου σε νησια, η στο μπανιο για να μην χασω σημαντικη κλήση, το πηγα για digitizer stin HTC κ βρηκαν στην αποσπωμενη μπαταρια ροζε την ένδειξη.

Οποτε εκτιμω το αδιαβροχο πια κ επειδη ειχα το πρωτο Ζ, εαν γινεται κ χωρις τα flaps

Μικρο (κατω απο 14χ7χ1εκ., 150γρ), με μεγαλη αποδοση (sd 810, 2gb ram, 75k antutu), μεγαλη αυτονομία (τουλαχιστον 2μερες βαριας χρησης), τουλαχιστον 2Gb ram, σχετικα κορυφαια καμερα, οθονη με τουλαχιστον 320ppi, ζωηρή, 2,7 sunlight, τουλαχιστον 32gb εσωτερικο χώρο, πολυ αξιοπιστο δεκτη gps ( agps, glonass k bds, ta lg κ τα κινεζικα γενικα χανουν πολυ απο αυτο) κ θα εκτιμουσα επισης radio k tv out, δυστηχως δεν υπαρχει άλλο, παρα το sony xperia Z5 compact.

Στο μονο που μου τα χαλαει ειναι το bazel, αλλα το συνγχωρω λογω μεγεθους, αδιαβροχοποιησης κ 2 στερεοφωνικων ηχειων μπροστά. Αλλα κ παλι ειναι 1εκ μικροτερο του iphone 6s, στο ιδιο μεγεθος οθόνης.

Ολοι οι αλλοι εχουν μονο phablet σε αυτο το επιπεδο επιδοσεων/ποιότητας,

εγω τελειωσα με τα phablet, δεν προκειται να υπερβω ξανα το μεγεθος του G2, εγω ειμαι διατεθειμενος να δωσω περισσοτερα για να στριμωξω ολη αυτη την τεχνολογια

σε μικροτερο μέγεθος. αυτο σημαινει για μενα τεχνολογικη πρόοδος. κ νομιζω κ για τους περισσοτερους ευρωπαίους, δυτικούς. ειμαστε ομως κορεσμενη αγορα, οι ασιατες κ αφρικανοι δεν εχουν λεφτα για ναυαρχιδα αλλα κ ταμπλετα κ αγοραζουν ενα phablet Αυτες ειναι οι αρχομενες αγορές, αυτους στοχευουν όλοι.

Νομιζω εχει χαθει η μπαλα με την phabletοποιηση.

Πιστευω οτι εαν κουβαλας που κουβαλας ενα τουβλο, να το χαιρεσαι τουλαχιστον σε οθόνη,

η αγαπημενη μου LG eixe τα καλυτερα bazels, ειδατε ποσο εκανε ομως το 5,2 ιντσων 5Χ;

πιο ψηλο κ απο τα 5,5αρι G3...

για καποιο λόγο ακολουθησε την ευκολη 70% bazel οδό κ αφου εχασε κ την αυτονομία της, την χαιρετησα!

Sto S6 στραβωσα με την μικρη μπαταρία, ειδικα σκεπτόμενος το S6 active

οποτε ο μονος αντιλογος σε κινητα εως 14εκ ειναι το xiaomi mi 4c κ το οποιο θεωρω επισης κορυφαίο στα 290 ,αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να το βρεις, εγω δεν θα ρισκαρα μη αδιαβροχο κινεζικο απο εξω κ ειχα κ μετριες εμπειριες απο τα gps τους, οποτε πρακτικα κλειδωσε το Z5c ως μονη επιλογή για μένα.

Αυτο ειναι το καλυτερο στο ειδος του, μπορει το ειδος του να μην για όλους, οποτε καλο θα ηταν το καλυτερο για ολους να μην ειχε χτυπητες αδυναμιες κ πάθη, εγω πιστευω οτι σε καποιους τομεις το G4 εχει κ σε καμοια περιπτωση δεν ειναι vfm

Εαν δε σε πειραζει το μεγεθος, γιατι να μην παρεις το Edge plus?

Ειναι πιο σημαντικο να εχεις διπλασια σχεδον αυτονομια, ,ή να κουβαλας δεύτερη μπαταρια στην τσέπη;

Ειναι πιο σημαντικο να βαλεις πανω απο 64gb, η να εχεις πιο γρηγορη προσβαση σε αυτα;

Το edge plus ειναι μισο εκατοστο πιο ψηλο απο το G4, αλλα εχει αναλογικα μεγαλυτερη οθονη, την καλυτερη καμερα, οθονη κ αποδοση της αγοράς κ αυτονομια G2.

Ακομη κ εαν η καμερα η οθονη ειναι αμφιλεγομενες, η αποδοση κ κυριως η αυτονομια δεν ειναι!

Γιατι οχι το edge plus; επειδη εχει διπλασια τιμη, αλλα δεν προσφερει 2 φορες περισσοτερα απο το G4, ετσι;

Ομως το G4 προσφερει δυο φορες περισσότερα απο το redmi note 2 που εχει τι μιση του τιμη;

ή 4 φορες περισσοτερα απο το lg spirit η το lumia 535;

Δεν γινεται το G4 να ειναι κ το καλυτερο κ το vfm, ειναι άδικο οπως κ να το δεις...

Edited by Apothecary

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειδατε το G5; Οπως τα ελεγα, ακομη πιο μεγαλο απο το G4, με πιο μικρη οθόνη κ ακομη πιο μικρη μπαταρία! ( η οποια θα γινεται ισως επαρκης με κανα module των 150 ευρώ):lol:

Ο εκφυλισμός των εταιρικων χαρακτηριστικών της LG στο μεγαλείο τους.:rolleyes:

Για αυτο δεν ηθελα να επιβραβευτει το G4, δεν ήθελα να επιβραβευτει το μεγαλύτερο μεγεθος κ βαρος, με μικρότερη οθονη κ μπαταρία.

O well, η φορητοτητα κ η επάρκεια δεν ειναι προτεραιότητα για ολους στο κινητό τους, η LG εχασε εναν φαν, αλλα θα κέρδισε περισσότερους !

Δυναμωστε τη κ θα κερδισουμε ολοι απο τον ανταγωνισμό, η σαμσουνγκ πιεστηκε, εβαλε στο edge 3500mah, με καλύτερα bezels k apo to G3 κ την αδιαβροχοποιηση των Ζ5