sage13 Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 (edited) καλησπέρα και καλές γιορτές! όπως λέει και ο τίτλος, θέλω να αγοράσω κινητό και διαθέτω +/- 200ε. κατά προτίμηση θα ήθελα android, ενώ δε με ενδιαφέρει η κάμερα παρά τα υπόλοιπα specs. μετά από μία έρευνα πολύ δυνατό μου φάνηκε το zte blade s6, από το οποίο όμως με αποθάρρυναν οι αρνητικές κριτικές και το ότι εξωτερικά είναι φθηνή απομίμηση iphone. την προσοχή μου κέντρισε το vodafone smart ultra 6, το οποίο είναι στα 170ε σε προσφορά και δε βρήκα ούτε μία αρνητική κριτική για το συγκεκριμένο, άρα μέχρι στιγμής κλείνω προς τα εκεί. εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε αυτό το budget; κατά προτίμηση από ελλάδα ευχαριστώ:D Edited December 27, 2015 by sage13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Από τις ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις για αυτά τα λεφτά. MEIZU M1 Metal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sage13 Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 αρκετά καλό φαίνεται. οι αγορές μέσω PayPal, γίνονται κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι, "κανονικά". Ινφο μπορείς να διαβάσεις στα ανάλογα τοπικς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sage13 Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 τροποποίηση θέματος, κάποια πρόταση από ελλάδα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla13 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μακριά από το Vodafone smart που αναφέρεις πάντως. Μακριά! Τόσα κινητά εκεί πας; :down: Παράθεση Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sage13 Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 είδα πάρα μα πάρα πολύ καλές κριτικές, γι αυτό. αλλά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο redmi note 2, στα 230 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μακριά από το Vodafone smart που αναφέρεις πάντως. Μακριά! Τόσα κινητά εκεί πας; :down: Γιατί όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 είδα πάρα μα πάρα πολύ καλές κριτικές, γι αυτό. αλλά σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στο redmi note 2, στα 230 ????? Μαλλον το 3 εννοεις, το οποιο το βρισκεις στα 200. http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-13-0MP-TOUCH-ID---Gray-358967.html To 2 εχει πεσει στα 150 Edit: σορρυ τωρα διαβασα οτι το θες απο ελλαδα, μαλλον για αυτο το βρηκες το 2 τοσο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αν εξαιρέσεις την σχετικά μικρή ελεύθερη εσωτερική μνημη μια πιο "mainstream" :-p πρόταση ειναι και το Sony M4 Aqua με 2GB Ram. Αν και θεωρώ τις προτάσεις απο πάνω πιο καλές το αναφέρω επειδή νομίζω οτι διακρίνω να υπάρχει ένας μικρός δισταγμος απο μέρους σου προς τις πιο "άγνωστες" εταιρείες για τον μεσο Έλληνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sage13 Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 κοίτα, τώρα έχω ένα cubot s308 το οποίο το παρήγγειλα μέσω νετ, απλώς έχω μπερδευτεί με την PayPal και τα capital controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts