Jump to content

Lenovo K4 Note

_Dante_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 198
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την s219 εννοείς. Την πέρασες. Τι αλλαγές βλέπεις? Τρέχουν όλα σωστά?

Μία χαρά.Αλλαγη δεν βλέπω σε κάτι.Security patch του Μαιου μόνο από Απριλιο.

Μία χαρά.Αλλαγη δεν βλέπω σε κάτι.Security patch του Μαιου μόνο από Απριλιο.

Προηγουμένως έκανες factory reset ή τη πέρασες από πάνω χωρίς reset?

Προηγουμένως έκανες factory reset ή τη πέρασες από πάνω χωρίς reset?

Από πάνω.Μια μικρή αναβαθμησουλα ηταν.Αμα ήταν για κάθε αναβάθμιση να χρειαζόταν reset θα το χα πετάξει από το μπαλκόνι

Ξερει κανεις αν το K4 note ειναι ακριβως ίδιο με αυτο : http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=40848

αν οχι τι διαφορες εχει? δεν βλεπω καμια

Ξερει κανεις αν το K4 note ειναι ακριβως ίδιο με αυτο : http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=40848

αν οχι τι διαφορες εχει? δεν βλεπω καμια

Το ίδιο ακριβώς με 16gb μνήμη.

Παιδιά μεχρι ποιο ota update προτείνετε και σας φαίνεται καλυτερο χωρίς bugs?

Τελικα το πηρα και εγω απο cityshop.Ολα καλα φοβερο κινητο.2 ερωτήσεις εχω.ηρθε με android 6

δειτε στην φωτο και τα υπολοιπα.Στο δακτυλικο αποτύπωμα μου ζητάει υποχρεωτικα να βάλω

και εφεδρικό κλείδωμα και οταν παω να ξεκλειδωσω με το δακτυλο μετα μου ζητάει και το εφεδρικο

ενω δέχεται κανονικα το αποτυπωμα.πως γίνετε να ξεκλεδωνει μονο με το δακτυλο?.Και το δευτερο

δεν έχει πουθενα που να μπορω να κάνω ota update.κοιταξτε στην φωτο δεν βλεπω να λεει καπου

την εκδοση πχ s218 h s219

Τελικα το πηρα και εγω απο cityshop.Ολα καλα φοβερο κινητο.2 ερωτήσεις εχω.ηρθε με android 6

δειτε στην φωτο και τα υπολοιπα.Στο δακτυλικο αποτύπωμα μου ζητάει υποχρεωτικα να βάλω

και εφεδρικό κλείδωμα και οταν παω να ξεκλειδωσω με το δακτυλο μετα μου ζητάει και το εφεδρικο

ενω δέχεται κανονικα το αποτυπωμα.πως γίνετε να ξεκλεδωνει μονο με το δακτυλο?.Και το δευτερο

δεν έχει πουθενα που να μπορω να κάνω ota update.κοιταξτε στην φωτο δεν βλεπω να λεει καπου

την εκδοση πχ s218 h s219

Τελικα για το κλειδωμα εφταιγε το "screen off and lock" app. οταν το κλειδωνω με το κουμπι

ξεκλειδωνει με την μια με το αποτυπωμα

Με την εγκατάσταση της s219 δεν έχω πλέον πρόσβαση στα θέματα και στα lock screen options.. Για να δούμε.. Θα βγει καμία αναβάθμιση χωρίς bugs?? Κάτσε να γίνει ευθυγραμμιση πλανητών και θα δούμε.

Απο τη στιγμη που περασα τη 219 στο κινητο κραταει η μπαταρια πιο πολυ και δεν εχω παρατηρησει να ζεσταινεται διχως λογο οπως με την προηγουμενη εκδοση.

Επισης οταν κανω εκκαθαριση μνημης μου δειχνει περισσοτερη διαθεσιμη απο πριν

Με την εγκατάσταση της s219 δεν έχω πλέον πρόσβαση στα θέματα και στα lock screen options.. Για να δούμε.. Θα βγει καμία αναβάθμιση χωρίς bugs?? Κάτσε να γίνει ευθυγραμμιση πλανητών και θα δούμε.

Όλα λύθηκαν με ένα hard reset.

• 4 weeks later...

Αυτο ειναι το ιδιο ?

http://www.vickmall.com/lenovo-lemon-x3-lite-k51c78-4g-phablet-android-5-1-5-5-inch-fhd-screen-mtk6753-octa-core-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-fingerprint-nfc-gps-otg.html

τελικα το sar ποιο ειναι γιατι βλεπω διαφορες τιμες

Αυτο ειναι το ιδιο ?

http://www.vickmall.com/lenovo-lemon-x3-lite-k51c78-4g-phablet-android-5-1-5-5-inch-fhd-screen-mtk6753-octa-core-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-fingerprint-nfc-gps-otg.html

τελικα το sar ποιο ειναι γιατι βλεπω διαφορες τιμες

Ναι το ίδιο είναι στην 16gb έκδοση.

οκ

Στα κινεζικα μαγαζια γιατι δεν υπαρχει η εκδοση με τα 32gb?

Δεν γνωρίζω.. Ενδεχομένως το 32αρι να είναι για συγκεκριμένες αγορές όπως η ελληνική.

Ναι το ίδιο είναι στην 16gb έκδοση.

Δηλ. να το παρω,κανει για τις Ελληνικες μπαντες,4 g κ.τ.λ?

Και αυτό το ιδιο είναι,δηλ. κανει ? https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Lenovo-X3-Android-5-1-Mobile-Phone-Snapdragon-808-Hexa-Core-1-8G-Dual-SIM/412402_32587671703.html?aff_platform=product&sk=MzrJAEIIq%3A&cpt=1475502827882&af=cc8f9135-8970-11e6-b5c1-02863d06534d&aff_trace_key=9b0a01f0e1d446d2a9c4e928eae1fc4b-1475502827882-05687-MzrJAEIIq ,γιατι το εχει ακομη πιο φθηνα(106 ευρω και μαλιστα δινει δωρο και θηκη mofi και tempered glass screen protector!)?

Δηλ. να το παρω,κανει για τις Ελληνικες μπαντες,4 g κ.τ.λ?

Και αυτό το ιδιο είναι,δηλ. κανει ? https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Lenovo-X3-Android-5-1-Mobile-Phone-Snapdragon-808-Hexa-Core-1-8G-Dual-SIM/412402_32587671703.html?aff_platform=product&sk=MzrJAEIIq%3A&cpt=1475502827882&af=cc8f9135-8970-11e6-b5c1-02863d06534d&aff_trace_key=9b0a01f0e1d446d2a9c4e928eae1fc4b-1475502827882-05687-MzrJAEIIq ,γιατι το εχει ακομη πιο φθηνα(106 ευρω και μαλιστα δινει δωρο και θηκη mofi και tempered glass screen protector!)?

Το πήρα εγω το K51c78 απο το skroutz 178 ευρω γιατι το βιαζόμουν.Ηρθε με android 6 φοράει αλλη rom όχι του Κ4 note και ειναι κλειδωμενος ο bootloader έχει φασαρια να αλλαχτει η rom.

Αρνητικα:Στο μενου δεν είναι ολα στα ελληνικα,στην sim 2 δεν μπορω να βάλω

διαφορετικό ήχο κλήσης και η default sms εφαρμογή δεν βγάζει τα ονόματα αλλα μόνο αριθμούς.

Τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά.

Το πήρα εγω το K51c78 απο το skroutz 178 ευρω γιατι το βιαζόμουν.Ηρθε με android 6 φοράει αλλη rom όχι του Κ4 note και ειναι κλειδωμενος ο bootloader έχει φασαρια να αλλαχτει η rom.

Αρνητικα:Στο μενου δεν είναι ολα στα ελληνικα,στην sim 2 δεν μπορω να βάλω

διαφορετικό ήχο κλήσης και η default sms εφαρμογή δεν βγάζει τα ονόματα αλλα μόνο αριθμούς.

Τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά.

Δηλ. αν καταλαβα καλα ,αν το παρω από Κινα θα μου το στειλουν και'μενα με την ρομ που ηρθε το δικο σου και εχω τα προβλήματα που εχεις και'συ?

Υπαρχει πουθενα από Κινα όπως vickmall κ.τ.λ οπου μπορω να τους ζητησω να μου βαλουν την ρομ του Κ4 note ,η τελος παντων τι να κοιτάξω η ποια να ζητησω για να παρω την σωστη ρομ?

Δηλ. αν καταλαβα καλα ,αν το παρω από Κινα θα μου το στειλουν και'μενα με την ρομ που ηρθε το δικο σου και εχω τα προβλήματα που εχεις και'συ?

Υπαρχει πουθενα από Κινα όπως vickmall κ.τ.λ οπου μπορω να τους ζητησω να μου βαλουν την ρομ του Κ4 note ,η τελος παντων τι να κοιτάξω η ποια να ζητησω για να παρω την σωστη ρομ?

Λογικά ναι τα ίδια προβλήματα θα έχεις γιατί και μένα είναι η εργοστασιακή rom ήρθε σφραγισμένο

με ταινία ασφαλείας.Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιο μαγαζί από κίνα να σου βάλει την rom από το Κ4.

Αν ψαχτείς λίγο μπορείς και μόνος σου να την βάλεις.

Εγω θα βαλω η απο το Κ4 η αυτην http://www.needrom.com/download/firstrom-x3-lite-by-mdsdev-v2/

Παρακαλω ας με βοηθησει καποιος σχετικα με το πιο πανω θεμα αν γνωριζει.

Ακυρο,πηρα τελικα xiaomi!

Edited by valsam

Παρακαλω ας με βοηθησει καποιος σχετικα με το πιο πανω θεμα αν γνωριζει.

Ακυρο,πηρα τελικα xiaomi!

valsam απο αυτα που εγραψα δεν σε κάλυψαν?

Απο 249€ στην αντιπροσωπεία 229€, και προσφορά στο mediamarkt 199€!!! Για το 32Gb μιλάμε πάντα!

Lenovo K4 note