Jump to content

Οθόνη Tft 17"

kokonik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ένα search εδώ μέσα θα βρείς μερικά ενδιαφέροντα μοντέλα.

Οι τιμές αλλάζουν κάθε μήνα ,οπότε εάν δεν έχεις κάτι υπόψην σου να συζητήσουμε συγκεκριμένα ,και για τι χρήση την θέλεις περισότερο ,πως να σου προτείνουμε αόριστα ;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin ( 6 Ιαν. 2005 , 15:15)

Με ένα search εδώ μέσα θα βρείς μερικά ενδιαφέροντα μοντέλα.

Οι τιμές αλλάζουν κάθε μήνα ,οπότε εάν δεν έχεις κάτι υπόψην σου να συζητήσουμε συγκεκριμένα ,και για τι χρήση την θέλεις περισότερο ,πως να σου προτείνουμε αόριστα ;

Ειδες που μπορούσες να απαντησεις ποιο ηρεμα? :mad:

εγω εχω την eizo l550 πολυ καλη παντου και στα παιχνιδια
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokonik ( 6 Ιαν. 2005 , 19:05)

Ειδες που μπορούσες να απαντησεις ποιο ηρεμα? :mad:

Δεν κατάλαβα τι εννοείς !

Αφηρημένη και γενική ερώτηση έκανες εσύ,τι ζητούσες γενική και αφηρημένη απάντηση ?

Zητησα μια οθονη 17 ιντσων και τιποτα αλλο.Μερικα παιδια απαντησαν και μου ειπαν τι εχουν και τι προτεινουν.Δεν νομιζω οτι αυτοι με καταλαβαν ενω εσυ οχι :p Δεν εχω ιδεα τι παιζει απο οθονες γιαυτο ρωτησα κα γενικα ;) Ουτε ξερω αν πρεπει να εχει μεγαλο Χρόνος Απόκριση,Αντίθεση,Φωτεινότητα κτλ

Λοιπον απο πλαισιο βρηκα αυτες συμφψνα με τις εως τωρα προτασεις ...λενε τιποτα?

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=5&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=891&Prod_Id=173747&Prod_Id=165829&x=32&y=24

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokonik ( 7 Ιαν. 2005 , 08:31)

Zητησα μια οθονη 17 ιντσων και τιποτα αλλο.Μερικα παιδια απαντησαν και μου ειπαν τι εχουν και τι προτεινουν.Δεν νομιζω οτι αυτοι με καταλαβαν ενω εσυ οχι :p Δεν εχω ιδεα τι παιζει απο οθονες γιαυτο ρωτησα κα γενικα ;) Ουτε ξερω αν πρεπει να εχει μεγαλο Χρόνος Απόκριση,Αντίθεση,Φωτεινότητα κτλ

Λοιπον απο πλαισιο βρηκα αυτες συμφψνα με τις εως τωρα προτασεις ...λενε τιποτα?

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=5&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=891&Prod_Id=173747&Prod_Id=165829&x=32&y=24

H γνωμη μου ειναι οτι καλυτερα ειναι να πας εκει και να τις δεις με τα ματια σου. Και οι δυο ειναι κορυφέα μοντελα αλλα η φωτεινότητα, η αντιθεση και ολα αυτά ειναι ας πουμε οτι εξαρτούνται πολύ απο τις προσωπικές επιλογές. Πως σου ταιριαζει καλυτερα στο δικο σου ματι δηλαδή. Η EIZO απο οτι ειδα εχει μεγαλύτερη εγγύηση και ειναι ποιο ακριβή ενω η SONY ειναι ποιο φθηνή και εχει και ενσωματωμένα ηχεία

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

καλα αυτο θα γινει σιγουρα το απογευμα απλα επειδη δεν εχω ιδεα δεν ξερω τι πρεπει να κοιυαξω!!

πχ

βλεπω 2 οθονες sony

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=5&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=891&Prod_Id=223401&Prod_Id=165829&x=55&y=22

ειναι ακριβως η ιδιες αλλαη μια που εχει ενσωματομενα ηχεια και Φωτεινότητα 450 cd/m2 ειναι ποιο φτηνη απο την αλλη κατα 60 ευρω που δεν εχει ηχεια και εχει λιγοτερη Φωτεινότητα.Η φωτεινοτητα πρεπει να ειναι χαμηλη δηλ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokonik ( 7 Ιαν. 2005 , 09:00)

καλα αυτο θα γινει σιγουρα το απογευμα απλα επειδη δεν εχω ιδεα δεν ξερω τι πρεπει να κοιυαξω!!

πχ

βλεπω 2 οθονες sony

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=5&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=891&Prod_Id=223401&Prod_Id=165829&x=55&y=22

ειναι ακριβως η ιδιες αλλαη μια που εχει ενσωματομενα ηχεια και Φωτεινότητα 450 cd/m2 ειναι ποιο φτηνη απο την αλλη κατα 60 ευρω που δεν εχει ηχεια και εχει λιγοτερη Φωτεινότητα.Η φωτεινοτητα πρεπει να ειναι χαμηλη δηλ?

Δεν υπάρχουν κανονες, αλλιως όλες θα ειχαν ακριβως την ιδια φωτεινότητα. Για αλλους τα 450 cd/m2 μπορει να ειναι πολύ φωτεινό ενω για αλλους οχι. Απο περιέργεια πηγαινε και δες live τι διαφορά εχουν. Αν θες δωσε feedback.

Για ρίξε μια ματιά εδώ. Είναι μια καλή επιλογή.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160312

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Το θέμα έχει συζητηθεί παρα πολλές φορές και θα ξαναπω για άλλη μια φορά ότι πριν ρωτήσετε κάτι πρέπει να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση. Για παράδειγμα πολύ πρόσφατη συζήτηση υπάρχει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=52820

Παρόλα αυτά το topic θα παραμείνει ανοιχτό γιατί οι οθόνες αυτές έχουν γίνει πολύ προσιτές και η αγορά τους απασχολεί πάρα πολλούς.

Φιλε μου το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να χρησημοποιησω την αναζητηση.Οταν εβαλα "Τft" μου εβγαλε οτι ειναι λιγα τα 3 γραμματα.Οταν εβαλα "οθονη tft" μου εβγαλε ακριβως το ιδιο,χωρις να καταλαβα γιατι!!Μπορεις να το δεις και εσυ.Το συγγεκριμενο topic που λες το ειδα μετα που εκανα το ποστ εδω και με πολυ τυχη :rolleyes:

η αντιθεση και ολα αυτά ειναι ας πουμε οτι εξαρτούνται πολύ απο τις προσωπικές επιλογές

Δε νομίζω να συμφωνώ. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζουν την ποιότητα της εικόνας. Αν θες ρίξε μια ματιά στη Sony HS74P. Είναι η 2η οθόνη TFT που αγοράζω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokonik ( 7 Ιαν. 2005 , 14:47)

Φιλε μου το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να χρησημοποιησω την αναζητηση.Οταν εβαλα "Τft" μου εβγαλε οτι ειναι λιγα τα 3 γραμματα.Οταν εβαλα "οθονη tft" μου εβγαλε ακριβως το ιδιο,χωρις να καταλαβα γιατι!!Μπορεις να το δεις και εσυ.Το συγγεκριμενο topic που λες το ειδα μετα που εκανα το ποστ εδω και με πολυ τυχη :rolleyes:

Για το πρόβλημα με τους τρεις χαρακτήρες έχεις δίκιο, μπορείς να το παρακάμψεις ομως χρησιμοποιώντας αστερίσκους, για παράδειγμα να γράψεις *tft*.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος verikets ( 7 Ιαν. 2005 , 15:24)

Δε νομίζω να συμφωνώ. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζουν την ποιότητα της εικόνας. Αν θες ρίξε μια ματιά στη Sony HS74P. Είναι η 2η οθόνη TFT που αγοράζω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Που διαφωνείς δηλαδη?

Αυτό που κατάλαβα από το post σου είναι ότι θεωρείς την αντιθέση, φωτεινότητα κτλ κάτι το υποκειμενικό και προσωπική επιλογή. Από την στιγμή όμως που μπορούν καθορίσουν την ποιότητα της εικόνας, δεν είναι το θέμα ποιο μας αρέσει, αλλά πιο είναι καλύτερο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος verikets ( 7 Ιαν. 2005 , 19:01)

Αυτό που κατάλαβα από το post σου είναι ότι θεωρείς την αντιθέση, φωτεινότητα κτλ κάτι το υποκειμενικό και προσωπική επιλογή. Από την στιγμή όμως που μπορούν καθορίσουν την ποιότητα της εικόνας, δεν είναι το θέμα ποιο μας αρέσει, αλλά πιο είναι καλύτερο.

Μα ακριβως το καλυτερο ειναι προσωπικη επιλογή. Ετσι και αλλιως αν θα προσεξεις η φωτεινοτητα μιας οθονης εχει ενα συγκεκριμενο ευρος. Απο 250cd/m2 με 450 cd/m2.

Εμενα μπορει να μου αρεσει η φωτεινοτητα στα 250 ενω σε αλλον να αρεσει στα 400 ενω καποιος τριτος δεν βλεπει διαφορα. Αυτο εννοώ.

Μια πολύ καλή και φτηνή λύση (300 ευρά) είναι της acer.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παιδια ειδα της οθονες στο πλαισιο ολες μαζι μαζεμενες στην σειρα :wacko: Το ματι μου πηγε κατευθειαν σε αυτην

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=891&Catalog_Id=1&Product_Id=165829&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=5 η οποια ηταν με διαφορα η ποιο εντονη σε χρωματα.Μου ειπαν οτι πριν λιγο καιρο ειχε 550 ευρω η οποια ειναι σχεδον ιδια με αυτην(σε συγκριση)

http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=5&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=891&Prod_Id=223424&Prod_Id=165829&x=59&y=25 αλλα η τιμη ειναι της 17'' SDM-HS74P/B ειναι πολυ ποιο ακριβη επειδη ειναι σχεδιασμενη νια αποδοση σε dvd :blink: Οποτε τελικα πηρα την 17'' SDM-HX73/S.Aυριο θα την εχουν μια που δεν ειχε σε γκρι χρωμα σημερα,παρα μονο σε μαυρο

Εχουν ολες 3 χρονια εγγυηση.Τους ρωτησα για καμενα pixels και ειπαν ολες οι sony 5pixels,oi samsung 7pιxel,οι eizo 3pixels

Ευχαριστω παντως οσους βοηθησαν ;)

Η Sony Hellas και η Eizo δίνουν γραπτά τι και πως εννοεί την εγγύηση και τα υπόλοιπα είναι φημολογία των πωλητών από καταστήματα που πουλάνε ανεξαρτητων εισαγωγών προιόντα όπως πχ Plaisio σε πολλές περιπτώσεις -Επίσημα καλύπτονται για Sony,Eizo 3subpixel=1pixel ή ανεξάρτητα 4 subpixel (3 subpixel για Eizo) -Για Samsung ανάλογα τον εισαγωγέα 5-7 pixel . Τέλος η eizo δίνει 5 έτη εγγύηση on site (και για Backlight)

Ξαναλέμε ....τα pixel δεν καίγονται πιά εύκολα,στις οθόνες των τελευταίων 2 ετών για να είναι κριτήριο αγοράς ! (πρέπει είτε να είσαι γκαντέμης ,είτε το προιόν να είναι Β΄διαλογής ,είτε να μην έχεις σταθερή τροφοδοσία ρεύματος hardware από τον χώρο που έχεις τον ΗΥ ή μάπα τροφοδοτικό αν είναι ταυτόχρονα συνεδεμένα ή VGA που δεν παρέχει σταθερό σήμα)....