Gary Kokkin Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δεν υποστηρίζεται το drive σου από το CDspeed http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=96285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Στο 1673S@1973S Liteon δοκίμασα DVD-R της Taiyo Yuden (That's DVD-R (εγγραφή @8X). Με τα TDK δεν είχα πετύχει κάτι τέτοιο. Σίγουρα ,πολύ καλή εγγραφή,αλλά όχι καλύτερη (στα Pi/PIF total errors) από ΤΥ DVD+R (που σου προτείνω να δοκιμάσεις και να συγκρίνεις)-Σε DVD-R τα 8x TY δεν είναι τόσο καλά όσο τα προηγούμενα ΤΥG01 και καλύτερα είναι τα Μaxell Japan DVD-R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 paidia na kanw mia erwthsh...prospathw na grapsw kati sto dvd+r kai to nero de to dexete..etsi kanw ti douleia mou me to cd-r kai paizei sto pc alla de nomizw tha paizei se dvd player. poio cd xreiazomai yia na paizei se dvd player? me nero poio cd xreisimopoieite? thnx Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 kai pou ta briskoume re paidia ta maxell japan? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Taiyo 8x και εγω.μακραν τα καλυτερα.εχω γραψει πανω απο 400 και εχω καψει 4-5 τα 3 λογω προβληματος irq του pc :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 HellasLover για να παίζει σε dvd player δεν έχει σημασία η μάρκα του DVD αλλά όταν το φτιάχνεις να το κάνεις VCD ή SVCD. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Προσοχή ! Κυκλοφορούν Samsung και ΤDK 8x DVD+R (ίσως και DVD-R) από το εργοστάσιο της Creation στην Θήβα με 10ε-11ε η 25αδα που το μόνο αναγνωριστικό τους -από την συνήθης γνωστή συσκευασία-είναι το nylon να καλύπτει τώρα όλο το πακέτο , δηλ και την βάση του spindle από κάτω -Δεν γνωρίζω αν είναι μαιμού ,διότι η Creation χρεοκόπησε και την συντηρούν προσωρινά οι τράπεζες,αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν σε "γνωστά" καταστήματα,και ας είναι καλά "έμπορος" που μου το σφύριξε για να δικαιολογήσει την φθηνή τιμή ! Αν κανείς έχει πάρει να μας ποστάρει το MID, για τι χημικό υλικό χρησιμοποιούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Άρθρο του περιοδικού RAM (τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2005) που αναφέρεται στην τεχνολογία εγγραφής DVD και κάνει συγκριτική δοκιμή DVD δίσκων 16πλής ταχύτητας. http://rapidshare.de/files/2816198/RAM-16x_Bible.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Το άρθρο δεν αναφέρει τίποτε παραπάνω από όσα ήδη χοντρικά έχουν αναφερθεί στο thread (και με links σε εξειδικευμένα forum) Επιπροσθέτως στο άρθρο του RAM συμπληρώνω ότι η αντοχή των 16x media από ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο-γυαλί-χημικό) είναι αμφίβολη σε σχέση με προηγούμενες γενιές -Από την άλλη κανένας Internet user, δεν νομίζω πλέον,να χρησιμοποιεί original firmware στο αντιγραφικό του,παρά modified από τα γνωστά site.Οπότε πάλι το άρθρο είναι ξεπερασμένο. -Η γνώμη μου είναι να στοκάρετε τα ποιοτικά 8x media ,τώρα που οι τιμές έχουν πέσει ,τα οποία εχετε μείνει ευχαριστημένοι (και όντως γραφονται και σε μεγαλύτερες ταχύτητες άνετα )......πριν αυτά σταματήσουν να διατίθονται στην αγορά στις ίδιες ποσότητες-Μάλλον δεν θα χάσετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Tο περιοδικο ct εκανε ενα τεστ σε 6 μηχανιματα DVD+-R/RW/DL και συνηστουν τα εξεις DVD+-R Εταιρια μοντελο (Firmware) Liteon SOHW-1673S (JS07) Επυτηχια εγγραφη DVD 50% Συνηστουμενη εγγραφη 6,4x MBI DVD+R 8x, MCC DVD-R 16x, Optodisc DVD+R 8x, Ricoh DVD+R 8x, Sony DVD-R 16x Eπυτηχια: μετρια, Ποιοτητα εγγραφης: μετρια, Tαχυτητα εγγραφης: Κακη LG GSA-4163B (A104) Επυτηχια εγγραφη DVD 46% Συνηστουμενη εγγραφη 5,6x MBI DVD+R 8x, Sony DVD-R 16x, Taiyo Yuden DVD+R 8x, TDK DVD-R 16x, TDK DVD-R 8x Eπυτηχια: κακη, Ποιοτητα εγγραφης: μετρια, Tαχυτητα εγγραφης: Πολυ κακη NEC ND-3540A (1.01) Επυτηχια εγγραφη DVD 71% Συνηστουμενη εγγραφη 7,9x Sony DVD+R 8x, Sony DVD-R 16x, Sony DVD+R 8x, TDK DVD-R 16x, TDK DVD-R 8x Eπυτηχια: Πολυ καλη, Ποιοτητα εγγραφης: Καλη, Tαχυτητα εγγραφης: Καλη Philips DVDR1645K (3.4) Επυτηχια εγγραφη DVD 52% Συνηστουμενη εγγραφη 7,1x CMC DVD+R 8x, CMC DVD-R 8x, Ricoh DVD+R 8x, Sony DVD-R 16x, TDK DVD-R 8x Eπυτηχια: Μετρια, Ποιοτητα εγγραφης: Κακη, Tαχυτητα εγγραφης: Μετρια Pioneer DVR-109 XL(1.40) Επυτηχια εγγραφη DVD 64% Συνηστουμενη εγγραφη 7,7x MCC DVD-R 8x, Sony DVD-R 16x, TDK DVD+R 16x, TDK DVD+R 8x, TDK DVD-R 8x Eπυτηχια: Kαλη, Ποιοτητα εγγραφης: Πολυ καλη, Tαχυτητα εγγραφης: Καλη Plextor PX-716A (1.06) Επυτηχια εγγραφη DVD 61% Συνηστουμενη εγγραφη 7,2x MCC DVD+R 8x, MCC DVD-R 16x, MCC DVD-R 8x, Tayio Yuden DVD+R 8x, TDK DVD-R 16x Eπυτηχια: Kαλη, Ποιοτητα εγγραφης: Mετρια, Tαχυτητα εγγραφης: Μετρια ΜCC: Mitsubishi Chemicals MBI: Moser Baer India Mε το προγραμμα DVD Identfier μπορειτε να καταλαβεται αν ειναι γνησιο καποιο DVD η οχι π.χ. στο γνησιο MCC DVD+R 8x αν φενεται καπου ο κωδικος "R1 c" η "Bn K" ειναι γνησιο το DVD αλλα αν φενεται ο κωδικος "<I i" τοτε δεν ειναι γνησιο. Η εταιρια CMC DVD 8x κυκλoφωρει τα προϊοντα της μεσω Memorex, Emtec και Ricoh. Στο τεστ εχουν δοκιμασει και τα DVD που συνηστουν και απο αυτα που ειναι εκτηπομενα τελικα το NEC & Pioneer δεν υπηρχαν καθολου προβλημα, αλλα στο Plextor ειναι θεμα DVD (καλητερα κατασκευαστης και οχι Noname) Εγω μονο γνησεια Firmware εχω στο Sony, και με το ΝΕC που θα παρω ειναι καλη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω τα συμπεράσματα του τεστ ,εκτός αν δεν τα διατύπωσες σωστά -Τα ποστοστά πετυχημένης εγγραφής δεν βγαίνουν έτσι εύκολα,αλλά με ειδικά προγράμματα scan όπως το CDspeed κλπ και συγκεκριμένες παραμέτρους http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=96 Eίναι γνωστό επίσης ανάλογα τον κατασκευαστή του drive υπάρχουν και "συμπαθειες" σε media -Αλλα drives περισσότερο συμπαθούν τα DVD-R (Pioneer,NEC,LG) και άλλα σε DVD+R (Philips,plextor,Liteon) από τα drive του τεστ που παραθέτεις.-(Είναι θέμα εμπορικής σκοπιμότητας των προτύπων δίσκων που υποστήριξαν,προτού αρχίσουν να κατασκευάζουν dual format drives και των οικονομικών ωφελειών που παίρνουν από τις εταιρίες media,να προωθούν τα προιόντα τους σαν προτεινόμενα....) -Ετσι απλά λοιπόν, η σύγκριση δεν είναι εξίσου εφικτή (και χωρίς γραφήματα ειδικών προγραμμάτων),ειδικά όταν με τροποποιημένα firmware πολλά drives μεταμορφώνονται σε τέλεια ! με ορισμένες φίρμες και τύπους δισκάκια (πέρα των "προτεινόμενων").... Η εταιρία CMC κατασκευάζει δισκάκια για λογ/μό πολλών φιρμών και όχι μόνο αυτών που αναφέρεις (που μπορεί να ψωνίζουν από πολλούς κατασκευαστές και φαινομενικά ίδια προιόντα και φίρμα να έιναι από άλλο εργοστάσιο) Πχ Τα DVD+R με MID Ricoh κατασκευάζονται από την Ritek κατόπιν αδείας ,κυκλοφορούν από πολλές γνωστές φίρμες (πχ ΤDK,Fuji,Maxell) ..... DVD-R δισκάκια η Ricoh φίρμα δεν βγάζει ,αλλά αγοράζει από την CMC και βάζει την φίρμα της -Aντίστοιχα τα Sony branded media είναι κατασκευασμένα είτε από την Daxon (Benq) είτε από την ίδια Sony (στην Αυστρία ,Ιαπωνία) -Κωδικο ΜID έχουν τον ίδιο της Sony ,αλλά δεν είναι το ίδιο σε ποιότητα κλπ για Verbatim (MCC) κλπ για υπόλοιπους.... Περισσότερα με αναζήτηση εδώ : http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=33 να μην ανακυκλωνουμε τα ίδια συνέχεια για ποιότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Με ολα τα DVD που δοκειμασαν βγεικε τα ποσοστα επυτηχιας δηλ. DVD+-R 4x,8x,16x. Το τεστ ηταν αρκετα ενδιαφερον υπαρχουν παρα πολες πληροφωριες, απο εγγραφη εως πως φενεται το DVD μετα το γραψημο. π.χ. NEC ND-3540A Moser Baer India DVD+R 8x MBIPG101 R04 Ποιοτητα εγγραφης/Βαθμ./Συνεστ. Εγγρ.: 65%/kali/8x PI Sum 8/PIF/POF: 12/2/0 DC-Jitter max./avg: 10,0%/9,4% Asym min./max.: -1,60%/3,95% To βαλανε σε μια αιθουσα κλιματισμου(100h, 80°C, 85%RH) Disc 1: PI Sum 8 πρην/μετα 28/71 Disc 2: PI Sum 8 πρην/μετα 16/62 Εδω φενεται το DVD ολο σχεδων πρασινο μονο λιγο εξω ειναι μπλε&κοκκινο Spurfehler: Axial N/Radial N 0,215μm/109,5nm (RPO) 21,6μm Mechanik index/ βαθμ. 56/καλη ADIP: 8x-Laser Power/Beta 18,2mW/-0,07 Optimale Laser Power 30,0 mW Pw.-M.:NWPWs/NWPWn(8x) 13,3%/10,5% Krima pou den mporw na sou to dei3w. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με TDK και Intenso.Από άποψη + - δεν έχω διακρίνει έντονη διαφορά , να σας πω την αλήθεια καμία... (ίσως να μην το έχω προσέξει ακόμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Με ολα τα DVD που δοκειμασαν βγεικε τα ποσοστα επυτηχιας δηλ. DVD+-R 4x,8x,16x. Το τεστ ηταν αρκετα ενδιαφερον υπαρχουν παρα πολες πληροφωριες, απο εγγραφη εως πως φενεται το DVD μετα το γραψημο. π.χ. NEC ND-3540A Moser Baer India DVD+R 8x ................................................................ Krima pou den mporw na sou to dei3w. http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=13405&postdays=0&postorder=asc&&start=125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Παιδιά εγώ πρέπει να πω ότι έπεσα από τα σύνεφα μόλις διάβασα τα σχόλιά σας για τα Princo... δεν αμφισβητώ τις εμπειρίες σας, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα μια 50άδα πρίνκο (χωρίς να έχω διαβάσει αυτό το θέμα) έχω γράψει 13 ταινίες και μέχρι στιγμής όλα λάδι. Γράφω σε δισκάκια σιντι πρινκο εδώ και 4 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όσο για τα Τάιγιο γιούντεν να με συμπαθάτε αλλά πρώτη φορά τα ακούω. Αφού τα δοξάζετε όμως όλοι αναιξερέτως θα πάω σήμερα να πάρω μερικά να τα δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Παιδιά εγώ πρέπει να πω ότι έπεσα από τα σύνεφα μόλις διάβασα τα σχόλιά σας για τα Princo... δεν αμφισβητώ τις εμπειρίες σας, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα μια 50άδα πρίνκο (χωρίς να έχω διαβάσει αυτό το θέμα) έχω γράψει 13 ταινίες και μέχρι στιγμής όλα λάδι. Γράφω σε δισκάκια σιντι πρινκο εδώ και 4 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όσο για τα Τάιγιο γιούντεν να με συμπαθάτε αλλά πρώτη φορά τα ακούω. Αφού τα δοξάζετε όμως όλοι αναιξερέτως θα πάω σήμερα να πάρω μερικά να τα δοκιμάσω... Τέλειωσε κιόλας η 50άδα Αλέξη για να πάρεις κι άλλα; :w00t: :p Καλά αν μία μάρκα είναι για τα μπάζα στην αγορά αυτή είναι τα PRINCO. Ούτε ένα cdάκι δεν παίζει νορμάλ. Τα περισσότερα έχουν καεί και αυτά που παίζουν φτύνεις αίμα για να παίξουν (καθάρισμα τέλειο και ελπίζεις να είναι στα κέφια του o player). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Παιδιά εγώ πρέπει να πω ότι έπεσα από τα σύνεφα μόλις διάβασα τα σχόλιά σας για τα Princo... δεν αμφισβητώ τις εμπειρίες σας, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα μια 50άδα πρίνκο (χωρίς να έχω διαβάσει αυτό το θέμα) έχω γράψει 13 ταινίες και μέχρι στιγμής όλα λάδι. Γράφω σε δισκάκια σιντι πρινκο εδώ και 4 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.To πιο συνηθισμένο πρόβλημα που έχουν τα Princo είναι ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να τα διαβάσει καμία συσκευή. Αν δεν σου έχει τύχει κάτι τέτοιο ως τώρα, απλά είσαι πολύ τυχερός. Γενικά είναι από τα χειρότερα δισκάκια... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Σας πιστεύω παιδιά. Κάποια σιντι που είχα γράψει πάντως πριν χρόνια ζουν ακόμα και παίζουν μια χαρά, (τα ξέθαψα ειδικά για να το διαπιστώσω!!!) αλλά μετά όσα διάβασα χτυπάω ξύλο.. Μινοβγκ, δεν τελείωσε ακόμα η 50άδα, αλλά έχω μεγάλες παραγγελίες από συγγενείς και όπως φαίνεται θα τελιώσει εντός εβδομάδας... Τα τάιγιο γιούντεν δεν τα βρήκα σε κανένα από τα μαγαζιά που ρώτησα (ούτε στην κασετεμπορική). Υπάρχουν πουθενά σε κανένα κατάστημα του κέντρου ή πρέπει να πάω στην discimpex? Στην δεύτερη περίπτωση πώς πάω εκεί; Ποια λεωφορεία; Για την ώρα πάντως βολεύτηκα με δυο 10δες Philips... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelikan Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 :D Υπάρχουν πουθενά σε κανένα κατάστημα του κέντρου ή πρέπει να πάω στην discimpex?http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm Στην δεύτερη περίπτωση πώς πάω εκεί; Ποια λεωφορεία;http://www.diskimpex.gr/map.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 TAIYO YUDEN GOLD DVD ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ DISKIMPEX http://www.pctechnology.gr/vbull/vb...ead.php?t=12015 Παρότι αναφέρεται παραπάνω -Τα Gold με λογότυπο Diskimpex,πρέπει να είναι καλύτερα τα 4x (compatible 8x).-Σε παρτίδα DVD-R που είδα σε γνωστό ,η εγγραφή @8x ήταν καλύτερη από τα δισκάκια των 8x (compatible 16x) που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς-Επίσης τα δισκάκια δεν φαίνονταν σαν βρώμικα (με σκόνη) άμα τα κοιτάζεις πρός την επιφάνεια εγγραφής,και δεν δείχνουν σαν διαλογής. Γενικά φαίνεται σαν ν'υπάρχει διεθνώς ξεστοκάρισμα διαλογής ΤΥ (ή επιτήδιοι εκμεταλλεύονται το όνομα της ΤΥ πέρα από τα μαιμού ΤΥ ) http://club.cdfreaks.com/showthread...highlight=taiyo Επίσης αναφέρεται ότι πολλές φίρμες σταμάτησαν να κατασκευάζουν στην ΤΥ δισκάκια ,και στράφηκαν στην Τaiwan για φθηνότερο κόστος με αποτέλεσμα ρίξιμο της ποιότητας -Ετσι είναι αυτή την στιγμή δύσκολο να βρείς 8x TY media (σε Μaxell,Fuji που υπήρχαν και στην Ελληνική αγορά ,όσο και Sony,TDK,Verbatim,Plextor στις ξένες αγορές ,και ότι υπάρχει είναι με αυξημένη τιμή) Yπάρχουν και 2 εκδοχές για παραπάνω -Η μία έχει να κάνει με την εμφάνιση από το φθινόπωρο των 16x media, (αλλά η δυνατότητα για ποιοτικές εγγραφές σε αυτά τα media λόγω του ορίου του προτύπου του DVD,είναι αμφισβητίσιμη) -Η άλλη εκδοχή είναι η ΤΥ να γενικεύσει την διάθεση των προίοντων μόνο μέσω της δικής της φίρμας "Τhat's" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cayenne Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Apo ta kalitera diskakia einai ta platinum kathos sindiazoun poiotita kai timi exo grapsei pano apo 500 cd kai Dvd to telefteo xrono kai den antimetopisa kanena provlima (xaraktiristiko paradeigma dvd-r me max taxitita 8x to grafo se 12x me kanena provlima). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Ανάλογα το υλικό κατασκευής . Τα Platinum 8χ DVD+R με MID Ricohjpn02 γραφονται και με 16χ άψογα και είναι μετά από τα TY ,τα καλύτερα DVD+R δισκάκια ((αλλά ψάξε να τα βρείς....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 λοιπών έχω πάρει 2 τύπους Thats ΤY ένα είναι σε κουτάκι με 5 μέσα και είναι +R.και το άλλο πυργάκι με 50 -R όλα λένε japan επάνω.Πως θα δω το υλικό και αν είναι σόι? Ps:δεν ξέρω αν τα πήρα καλή τιμή τα -R 40 λεπτά το 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Aφού είναι Τhat's συσκευασμένα σε Retail συσκευασίες (θήκες),σπάνια θα έχεις πρόβλημα -Είναι α' grade προιόν.-Το υλικό θα YUDEN000-T02 (για τα DVD+R) και TYG02 (για τα DVD-R) -Τα υπόλοιπα με τις πρώτες εγγραφές και τσεκάρισμα με το CD speed στο quality test ,μας μεταφέρεις εντυπώσεις και στοιχεία ποιότητας εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Να κάνω μια αφελή ερώτηση και χίλια συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει. Τα δισκάκια με το Λογότυπο discimpex τι διαφορά έχουν (αν έχουν) από τα υπόλοιπα ΤΥ? Επίσης μια ακόμα αν και δεν είναι για δισκάκια. Πλαστικές διαφανείς θήκες από μαλακό πλαστικό που μπορώ να βρω σε καλή τιμή; Αναφέρομαι σε αυτές που προορίζονται (και καλά) για CD, είναι δηλαδή σε μικρό μέγεθος. Θέλω να αγοράσω μεγάλη ποσότητα γιατί τώρα οι περισσότερες ταινίες μου είναι σε κορίνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts