Jump to content

Doogee Homtom HT5

Evaggelos1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το ΗΤ6 και ΗΤ7 υπαρχουν θεματα, αλλα για το ΗΤ5 οχι.

Προκειται για μια ενδιαφερουσα κατα τη γνωμη μου συσκευη η οποια ξεχωριζει μεσα στο απεραντο πληθος των 5'', για την εμφανιση (υποκειμενικο βεβαια) αλλα και τα χαρακτηριστικα του.

Κυριο οπλο οπως και στα αλλα μοντελα της ιδιας σειρας, η μεγαλη σε ονομαστικη τιμη, μπαταρια.

Τα χαρακτηριστικα του.

HOMTOM HT5 5.0 inch 4G Smatphone Android 5.1 MTK6735 64bit Quad Core 1.0GHz GPS Hotknot 16GB ROM

Main Features:

Display: Front Screen: 5.0 inch 1280 x 720 HD Screen, gorilla glass

CPU: MTK6735 64bit Quad Core 1.0GH

GPU: Mali-T720

System: Android 5.1

RAM + ROM: 1GB RAM + 16GB ROM,TF card up to 32GB

Camera: Back camera 8.0MP (SW 13.0MP) with flashlight and auto focus + front camera 2.0MP (SW 5.0MP)

Features: OTG, Hotkont, OTA

Bluetooth: 4.0

GPS: Yes

SIM Card: Dual SIM dual standby, one is standard SIM, the other is Micro SIM

Network:

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 900/2100MHz

4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz

Την ωρα που γραφω, παιζει στα κινεζομαγαζα στα 95 - 110 Ευρω!

Παραθετω τυχαια ενα λινγκ

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_240536.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Eχω την υποψία ότι αν κάποια άλλη ανταγωνιστική εταιρεία έβγαζε μπαταρία 4250 σε 5" κινητό,η homtom θα έλεγε 4500mah :lol: τώρα μάλλον λένε 4250mah επειδή πχ το oukitel k4000 έχει 4000mah

Απο εκει και πέρα η τιμή ειναι καλή αλλά φάουλ το 1gb ram όταν σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις με 2gb.Πόσο δηλαδή παραπάνω να κόστιζαν τα 2gb όταν υπάρχει το x5 pro με χαμηλότερη τιμή και 2gb?

Eχω την υποψία ότι αν κάποια άλλη ανταγωνιστική εταιρεία έβγαζε μπαταρία 4250 σε 5" κινητό,η homtom θα έλεγε 4500mah :lol: τώρα μάλλον λένε 4250mah επειδή πχ το oukitel k4000 έχει 4000mah

Απο εκει και πέρα η τιμή ειναι καλή αλλά φάουλ το 1gb ram όταν σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις με 2gb.Πόσο δηλαδή παραπάνω να κόστιζαν τα 2gb όταν υπάρχει το x5 pro με χαμηλότερη τιμή και 2gb?

Εχεις δικιο. Η μπαταρια ενος doogee ειναι πονεμενη ιστορια....:)

Κριμα που δεν το καταλαβαινουν γιατι κατα τα αλλα βγαζει αξιολογες συσκευες!

Το βλεπω προσφορα στο lightinthebox στα 81 Ε.

Απο εμφανιση εμενα μου αρεσει.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 4 weeks later...

Εχω δυο ημερες το τηλεφωνο στη κατοχη μου. Δεν εχω βαλει καρτα σιμ.

Εχουν περασει πολλες συσκευες απο τα χερια μου αλλα αυτη σου δινει μια αλλη αισθηση. Δεν ξερω γιατι, ισως το χρωμα, ισως το βαρος, ισως γιατι ειναι αληυεια αλλα διχνει πολυ ποιοτικη, γερη κατασκευη και ανωτερης κατηγοριας.!

Η καμερα του ενα κλικ πανω απο τον μεσο ορο της κατηγοριας του.

GPS κανονικα χωρις κανενα προβλημα με βρηκε. Δεν εχω κανει πλοηγηση.

Φωτεινοτητα και χρωματα πολυ... γεματα!

WiFi δεν βλεπω κατι αρνητικο. πιανει οπου πιανουν και οι αλλες συσκευες μου.

Συνοδευεται απο ενα φιλμ προστασιας που μαλλον δεν θα χρησιμοποιησω γιατι εχει GG και μια διαφανη θηκη πλατης.

Προσωπικα μου αρεσει σαν εμφανιση και σαν κατασκευη.

Ειναι κανεις αλλος εδω η μονος μου.... ?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μάλλον μόνος σου :p καλομίλητο το κινητό.Απο μπαταρία απο ότι είδα στο 4pda forum την μέτρησαν γύρω στα 4165mah οπότε είναι οκ.Απο πραγματική αυτονομία όποτε μπορέσεις γράψε.Kαι πόση ώρα κάνει να φορτίσει απο χαμηλά.Ο φορτιστής του ειναι 9v 2Α;Το 1gb ram δυσκολεύει καθόλου στη χρήση; Βάλε και καμμιά φώτο απο την κάμερα του Edited by bbbb

Μονος ε? ... Κριμα... Το εργαλειο μου φαινεται πολυ καλο.

Για την αυτονομια δεν μπορω να πω πολλα ακομη, αλλα απο την εμπειρια μου, πρεπει να ικανοποιει ακομη και τον πιο απαιτητικο χρηστη.

Κυριο ατου του, περαν της αυτονομιας, πιστευω οτι ειναι η ποιοτητα του και η εμφανιση! Ειναι πουλ μουρ που λενε και στο χωριο μου!

Σε σχεση με το Ητ6 που επισης εχω δουλεψει, ειναι πιο μαζεμενο!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Λογικό να είναι πιο μαζεμένο αφού είναι 5".Οταν βάλεις σιμ γράψε και για την ποιότητα κλήσεων κτλ

Θα περιμένουμε ποιο πολλές πληροφορίες όταν μπορέσεις. Ενδιαφέρον συσκευή όντως την κοιτούσα κι εγώ όπως και το ht6. Ίσως είναι και ένα δίλημμα ποία από τις δύο.

Θα περιμένουμε ποιο πολλές πληροφορίες όταν μπορέσεις. Ενδιαφέρον συσκευή όντως την κοιτούσα κι εγώ όπως και το ht6. Ίσως είναι και ένα δίλημμα ποία από τις δύο.

Φιλε μου, νομιζω οτι ειναι δυο διαφορετικες κατηγοριες . Αξιολογες συσκευες και οι δυο βεβαια, αλλα απευθυνονται σε διαφορετικες αναγκες.

Κατα την αποψη μου, οποιο και να διαλεξεις, θα μεινεις ευχαριστημενος. :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Εχω δυο ημερες το τηλεφωνο στη κατοχη μου. Δεν εχω βαλει καρτα σιμ.

Εχουν περασει πολλες συσκευες απο τα χερια μου αλλα αυτη σου δινει μια αλλη αισθηση. Δεν ξερω γιατι, ισως το χρωμα, ισως το βαρος, ισως γιατι ειναι αληυεια αλλα διχνει πολυ ποιοτικη, γερη κατασκευη και ανωτερης κατηγοριας.!

Η καμερα του ενα κλικ πανω απο τον μεσο ορο της κατηγοριας του.

GPS κανονικα χωρις κανενα προβλημα με βρηκε. Δεν εχω κανει πλοηγηση.

Φωτεινοτητα και χρωματα πολυ... γεματα!

WiFi δεν βλεπω κατι αρνητικο. πιανει οπου πιανουν και οι αλλες συσκευες μου.

Συνοδευεται απο ενα φιλμ προστασιας που μαλλον δεν θα χρησιμοποιησω γιατι εχει GG και μια διαφανη θηκη πλατης.

Προσωπικα μου αρεσει σαν εμφανιση και σαν κατασκευη.

Ειναι κανεις αλλος εδω η μονος μου.... ?

Το παραγγειλα σημερα απο tomtop. Ελπιζω να ειναι αξιοπιστο site store. Μου κοστισε με μεραφορικα 82 ευρω. Τι λες; εκανα καλα;

Το παραγγειλα σημερα απο tomtop. Ελπιζω να ειναι αξιοπιστο site store. Μου κοστισε με μεραφορικα 82 ευρω. Τι λες; εκανα καλα;

Το ερωτημα αυτο θα εχει απαντηση οταν παραλαβεις και ειναι ολα οκ! Πεντε πανω πεντε κατω δεν νομιζω οτι μετρανε σε αυτη τη περιπτωση. Αλλειως.....:X

Δεν εχω ψωνισει απο εκει παντως.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μονος ε? ... Κριμα... Το εργαλειο μου φαινεται πολυ καλο.

Για την αυτονομια δεν μπορω να πω πολλα ακομη, αλλα απο την εμπειρια μου, πρεπει να ικανοποιει ακομη και τον πιο απαιτητικο χρηστη.

Κυριο ατου του, περαν της αυτονομιας, πιστευω οτι ειναι η ποιοτητα του και η εμφανιση! Ειναι πουλ μουρ που λενε και στο χωριο μου!

Σε σχεση με το Ητ6 που επισης εχω δουλεψει, ειναι πιο μαζεμενο!

Κανα αλλο νεο ευαγγελε; ποιοτητα κλησεων; καμερα; οθονη; τρωει κολληματα; ηχειο;

Κανα αλλο νεο ευαγγελε; ποιοτητα κλησεων; καμερα; οθονη; τρωει κολληματα; ηχειο;

Φιλε μου δεν εχω βαλει καρτα σιμ ακομα, δεδομενου οτι τωρα δοκιμαζω δυο αλλα (elite 5, X6).

Η οθονη και η καμερα ειναι μια χαρα! Πανω απο το μεσο ορο. Επισης να επαναλαβω οτι με εχει κερδισει η εμφανιση και η ποιοτητα του.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 3 weeks later...
Κανένα νέο με το κινητό;

Το νεο ειναι ειναι εχω παραγγειλει και δευτερο και το περιμενω. Σε διαφορετικο χρωμα βεβαια για ποικιλία! :D

Πολυ ευχαριστημενος απο συνολικη αισθηση χρησης.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παιδια εχω το κινητο απο το πρωι. Παρα πολυ ωραια κατασκευη. Στιβαρη, με καλο σχεδιασμο. Η οθονη θαυμασια. Η καμερα πανω του αναμενομενου για τα λεφτα που εδωσα (70). Παρα πολυ καλη. Το wi-fi δυνατο. Η ταχυτητα επεξεργασιας αψογη. Θα βαλω την sim μολις την κοψω στο σωστο μεγεθος και θα σας πω για ποιοτητα κλησης. Παντως προς στιγμην αψογο.

Παιδια εχω το κινητο απο το πρωι. Παρα πολυ ωραια κατασκευη. Στιβαρη, με καλο σχεδιασμο. Η οθονη θαυμασια. Η καμερα πανω του αναμενομενου για τα λεφτα που εδωσα (70). Παρα πολυ καλη. Το wi-fi δυνατο. Η ταχυτητα επεξεργασιας αψογη. Θα βαλω την sim μολις την κοψω στο σωστο μεγεθος και θα σας πω για ποιοτητα κλησης. Παντως προς στιγμην αψογο.

Καλως ηλθες γιατι ειχα βαρεθει μονος !!! :)

Καλοριζικο το κινητο! Πραγματικα πολυ καλη αγορα για αυτα που προσφερει! Εγω περιμενω και δευτερο.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλως ηλθες γιατι ειχα βαρεθει μονος !!! :)

Καλοριζικο το κινητο! Πραγματικα πολυ καλη αγορα για αυτα που προσφερει! Εγω περιμενω και δευτερο.

Evangele του έβαλες κάρτα; Η μπαταρία; Αλλη παρατήρηση;

Evangele του έβαλες κάρτα; Η μπαταρία; Αλλη παρατήρηση;

Του εβαλα καρτα κανονικα! Δεν εχω να προσθεσω κατι στα καλα λογια που εχω πει! Το κινητο ειναι πολυ χαι! :D

Επαναλαμβανω την πολυ καλη συνολικη αισθηση χρησης.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Του εβαλα καρτα κανονικα! Δεν εχω να προσθεσω κατι στα καλα λογια που εχω πει! Το κινητο ειναι πολυ χαι! :D

Επαναλαμβανω την πολυ καλη συνολικη αισθηση χρησης.

Το πήρα για την κοπέλα μου αλλά με βλεπω να της το τρωω. Εγώ έχω το jiayu s3, το οποίο πραγματικά ειναι θαυμάσιο( με διπλάσια τιμή βέβαια ) αλλά το homtom με εντυπωσιάζει, δεν το περίμενα. Ειδικά η κάμερα νομιζα θα ήταν μέτρια ενώ είναι πολύ τίμια. Το ίδιο η οθόνη. Και τα ηχεια μια χαρά.

Το πήρα για την κοπέλα μου αλλά με βλεπω να της το τρωω. Εγώ έχω το jiayu s3, το οποίο πραγματικά ειναι θαυμάσιο( με διπλάσια τιμή βέβαια ) αλλά το homtom με εντυπωσιάζει, δεν το περίμενα. Ειδικά η κάμερα νομιζα θα ήταν μέτρια ενώ είναι πολύ τίμια. Το ίδιο η οθόνη. Και τα ηχεια μια χαρά.

Το κακο ομως ειναι οτι δε βλεπω κινηση! Ουτε πρεφα δεν παιζουμε οι δυο μας .... Αντε κανενα τενις η πιγκ πογκ.....:(

Ελπιζω ομως οταν και αλλοι φιλοι το γνωρισουν, να γινουμε περισσοτεροι. Γιατι η συσκευη το αξιζει! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Mε το 1gb ram πως τα πάει; Παρατηρείς κομπιάσματα; Επίσης πόσες ώρες οθόνη βγάζει;

Mε το 1gb ram πως τα πάει; Παρατηρείς κομπιάσματα; Επίσης πόσες ώρες οθόνη βγάζει;

Το έχω δουλέψει μόνο κανα 2 ώρες και το βρίσκω αυτό που λένε smooth. Δεν κολλάει όσες εφαρμογες κι αν ανοιξα. Οσον αφορά την μπαταρία , το έχω φορτισει μια φορά και σε μια ώρα (χωρίς φόρτιστη) μου έχει φάει 2% (και internet Wi-Fi).

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κακο ομως ειναι οτι δε βλεπω κινηση! Ουτε πρεφα δεν παιζουμε οι δυο μας .... Αντε κανενα τενις η πιγκ πογκ.....:(

Ελπιζω ομως οταν και αλλοι φιλοι το γνωρισουν, να γινουμε περισσοτεροι. Γιατι η συσκευη το αξιζει! :)

Ευαγγελε οι κριτικές που έχει σαν κινητό είναι μέτριες και έτσι πολλοί το αποφευγουν. Σου λέει "homtom ", "τι είναι αυτό;" Ομως το αδικουν.

• 4 weeks later...

Να γίνουμε τρείς;

Δεν το έχω αγοράσει αλλά ψήνομαι.

1. Που το βρήκατε 70;

2. Έχει θήκη;

Ευχαριστώ.

Να γίνουμε τρείς;

Δεν το έχω αγοράσει αλλά ψήνομαι.

1. Που το βρήκατε 70;

2. Έχει θήκη;

Ευχαριστώ.

Συνεχειζω να το θεωρω πολυ καλη επιλογη. Παραγγειλα και δευτερο αλλα δυστχως καπου χαθηκε στη διαδρομη και περιμενω το διμηνο για να παρω τα λευτα μου πισω.

Στα 70 δεν υπαρχει πια. Απο τις λιγες συσκευες που δεν ριχνουν την τιμη, αυτο κατι λεει ετσι?

Εχει καλη πλαστικη διαφανη θηκης, μια χαρα ειναι.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• The title was changed to Doogee Homtom HT5