Tolakos Δημοσιεύτηκε December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2015 Για σας παίδες.. Τόσα χρόνια με android λέω να το ρισκαρω κ να πάω προς Windows phone.. Έχω το samsung s4 εδώ κ 2 χρόνια. Σκέφτομαι να πάρω το 640xl LTE...όπου κ να διαβάσω βλέπω θετικά σχόλια..εσείς τι λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 λεμε ναι! απ οσο διαβαζω ειναι απ τις λ καλυτερες συσκευες wp που κυκλοφορουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν θες τόσο πολύ την αλλαγή πήγαινε σε 640xl. Αργά ή γρήγορα θα ξαναγυρίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Aπλά είναι τα πράγματα: Τσεκάρεις το store, βλέπεις αν υπάρχουν οι εφαρμογές που χρησιμοποείς περισσότερο (ή παραπλήσιες) και αν ναι, κάνεις τη μετάβαση. Μετά θα αναρωτιέσαι τι έκανες τόσα χρόνια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Πραγματικά θα αναρωτηθείς. Πώς άντεχες και είχες το S4 ρε παιδάκι μου; Με 640 θα βρεις το φως σου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Πραγματικά θα αναρωτηθείς. Πώς άντεχες και είχες το S4 ρε παιδάκι μου; Με 640 θα βρεις το φως σου. :lol: Έλα ρε τόση διαφορά? Έχει καλύτερη οθόνη ή παντόφλα απτό s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ειρωνικο ηταν το παραπάνω ποστ ε? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Λοιπόν μια γνώμη και από μένα που έχω χειριστεί το 640 (όχι το 640 xl). Προσωπικά μου άφησε πολύ καλές ως άριστες εντυπώσεις, άριστη οθόνη, εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και μια χαρά κάμερα. Από εφαρμογές δεν φτανει τις εφαρμογές του android , αλλά αυτός που το είχε είχε καλυφθεί μια χαρά με υποχωρήσεις βέβαια..Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι πίστεψε με, είναι άριστη επιλογή να σε βάλει στον κόσμο των windows! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έλα ρε τόση διαφορά? Έχει καλύτερη οθόνη ή παντόφλα απτό s4? Πλάκα έκανα προφανώς. Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις συσκευή εκτός κι αν το S4 το χρησιμοποιείς για κλήσεις και μηνύματα μόνο όποτε δεν θα έβλεπες διαφορά ούτε με dump phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Πλάκα έκανα προφανώς. Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις συσκευή εκτός κι αν το S4 το χρησιμοποιείς για κλήσεις και μηνύματα μόνο όποτε δεν θα έβλεπες διαφορά ούτε με dump phone. Έχεις καταλάβει ότι γελάμε όλοι εδώ μέσα με αυτά που γράφεις ε;;; Συνέχισε να μας φτιάχνεις την διάθεση. Στο θέμα μας τώρα. Το 640xl είναι από τις καλύτερες συσκευές στην κατηγορία της. Όσοι γνωστοί μου το έχουν πάρει είναι πολύ ευχαριστημένοι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έχεις καταλάβει ότι γελάμε όλοι εδώ μέσα με αυτά που γράφεις ε;;; Συνέχισε να μας φτιάχνεις την διάθεση. Στο θέμα μας τώρα. Το 640xl είναι από τις καλύτερες συσκευές στην κατηγορία της. Όσοι γνωστοί μου το έχουν πάρει είναι πολύ ευχαριστημένοι. Χαίρομαι που σας φτιάχνω την διάθεση γιατί αν διαβάσει κανείς τις σελίδες στα υπο-τόπικς των συγκεκριμένων κινητών που προτείνετε αβίαστα θα δει οτι η κατάσταση δεν είναι τόσο ρόδινη όσο την παρουσιάζετε στα τοπικς που διαβάζουν όλοι. Στη προκειμένη περίπτωση ο άνθρωπος έχει το S4, αν θέλει ας διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες του 640xl και θα καταλάβει αν πρόκειται για αναβάθμιση αυτού που ήδη έχει και ας ρίξει και μια ματιά στο windows store. Αλλά ποιός από εσάς που γελάτε μαζί μου θα του εξηγήσει οτι στην εφαρμογή του Facebook δεν μπορεί να κάνει reply ή κάτι ανάλογο; Κανένας. Μόνη σας έννοια να πουληθεί κανα 640 παραπάνω για να μην αισθάνεστε μόνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εξαιρετική επιλογή το 640xl, όπως και εξαιρετική απόφαση για μετάβαση στα WP. Κοίτα μόνο αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή και δεν υπάρχει στο windows store. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Χαίρομαι που σας φτιάχνω την διάθεση γιατί αν διαβάσει κανείς τις σελίδες στα υπο-τόπικς των συγκεκριμένων κινητών που προτείνετε αβίαστα θα δει οτι η κατάσταση δεν είναι τόσο ρόδινη όσο την παρουσιάζετε στα τοπικς που διαβάζουν όλοι. Στη προκειμένη περίπτωση ο άνθρωπος έχει το S4, αν θέλει ας διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες του 640xl και θα καταλάβει αν πρόκειται για αναβάθμιση αυτού που ήδη έχει και ας ρίξει και μια ματιά στο windows store. Αλλά ποιός από εσάς που γελάτε μαζί μου θα του εξηγήσει οτι στην εφαρμογή του Facebook δεν μπορεί να κάνει reply ή κάτι ανάλογο; Κανένας. Μόνη σας έννοια να πουληθεί κανα 640 παραπάνω για να μην αισθάνεστε μόνοι. Στο Facebook beta για windows mobile 10 μπορεί να κάνει και reply. Προφανώς δεν είσαι πλήρως ενήμερος για τις εξελίξεις. Από εκεί και μετά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ s4 και 640XL αλλά εάν θέλει να μπει στον κόσμο των windows mobile τότε το 640XL είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ποιο να πάρει δηλαδή; Το 950XL των 700 ευρώ; Κι αν δεν του αρέσει το κινητό πόσα θα το δώσει μετά και ποιος θα το αγοράσει; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το 1gb ram δεν είναι κάπως?κ από τι κατάλαβα λέτε ότι το s4 είναι ανώτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Το 1gb ram δεν είναι κάπως?κ από τι κατάλαβα λέτε ότι το s4 είναι ανώτερο? To 1gb είναι μια χαρά για wp. Προσωπικά θεωρώ το S4 ανώτερο ξεκάθαρα σαν συσκευή σε οθόνη/κάμερα. Μην ξοδεύεις τζάμπα τα λεφτά σου δεξιά κι αριστερά κατά την γνώμη μου πάντα. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν το τροπάριο τους για να πωληθεί κανα 640 παραπάνω αγνοώντας πλήρως ποιά συσκευή έχεις. Πήγαινε σ'ένα κατάστημα να το διαπιστώσεις μονος σου. Edited December 22, 2015 by Androides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σταμάτα να γίνεσαι προσβλητικός γιατί το ίδιο μπορώ να πω και για εσένα αλλά από την ανάποδη. Παίρνεις προμήθεια από την Google ή από την Sammy και υποστηρίζεις το android τόσο πολύ πια; Ο άνθρωπος ρώτησε αν το 640XL είναι καλή επιλογή ως entry συσκευή στα windows phone. Ξεκινάμε, λοιπόν, από την παραδοχή ότι θέλει να δοκιμάσει το συγκεκριμένο λειτουργικό. Από εκεί και μετά ας πάρει και το 530 αλλά δεν θα έχει την ίδια εμπειρία χρήσης όπως με το 640XL. Σημειώνω και πάλι ότι δεν θέτω θέμα σύγκρισης μεταξύ s4 και 640XL και αν προτείνεται το 640XL είναι γιατί θα του είναι πιο εύκολο να το πουλήσει από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, εάν κι εφόσον δεν τον καλύπτει η μετάβαση. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το μόνο που σας προσβάλλει είναι αυτά που οι ίδιοι γράφετε. Από την μια κακώς ασχολούμαι, από την άλλη βλέπω το ίδιο να κάνετε και στο insomnia. Κανένας δεν έχει οικονομικό συμφέρον για αυτό που προτείνει, το κάνει καθαρά για να δικαιολογήσει την αγορά του και στη προκειμένη περίπτωση γιατί αισθάνεται οτι πρέπει να προστατέψει την μειοψηφία στην οποία ανήκει. Κανένας δεν έγραψε ότι το 640xl δεν είναι αξιόλογη συσκευή για κάποιον που θέλει να μπει στον κόσμο των wp για τους δικούς του λόγους. Θεωρώ όμως οτι είναι υποβάθμιση από την στιγμή που προέρχεται από το S4 σαν συσκευή ανεξάρτητα από το λειτουργικό. Οφείλω να του το πω, από εκεί και πέρα ο ίδιος αποφασίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πιάσε το νήμα από την αρχή και πες μου ποιος, πότε και γιατί έφτασε στο σημείο να συγκρίνει το S4 με το 640XL. Σίγουρα πάντως όχι εγώ. Ούτε μπήκα στην διαδικασία να συγκρίνω android με windows (που κανένα από τα 2 δεν είναι τέλειο, το καθένα έρχεται με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του). Όσο δε για το τί γίνεται στο Insomnia ποσώς που με ενδιαφέρει μιας και δεν είμαι καν μέλος εκεί. Αν ο φίλος έλεγε ότι θέλει να μείνει στα windows τότε σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά, όπως το 1020, το 830, το 950 κ.λ.π., αλλά δεν αξίζει τον κόπο να δώσει τόσα χρήματα απλά για μια δοκιμή. Αν του αρέσουν τα windows και τον βολεύουν τότε μπορεί εύκολα να σουτάρει το 640XL και να πάει σε κάτι καλύτερο. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο εύκολο εάν επιλέξει κάποιο πιο ακριβό κινητό όμως... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παίδες ας πούμε την εφαρμογή της eurobank που χρησιμοποιώ στο Android..στο Windowsstore την βρήκα αλλά θα μπαίνω με τους ίδιους κωδικούς?είναι το ίδιο πράμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Η γυναικα μου ειχε το s4 και πριν 2 εβδομαδες την καταφερα και της πείρα το 640 το μικρό σε πορτοκαλι. Πλεον λεει πως επρεπε να την πείσω πιο νωρίτερα. Στο θεμα μας τωρα, η συσκευη ειναι πολυ καλή για να γνωρίσεις τα win μου αρεσε και εμένα λ, εχω μεινει στο καταπληκτικο 925 ακομα και απο οτι λενε θα εισαι απο τους πρωτους που θα παρεις τα win10, οσο για την εφαρμογή της eurobank ειναι αυτονοητο οτι μπενεις με τον ιδιο κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Θες άπειρες εναλλακτικές εφαρμογές; μείνε με το S4.Θελεις απροβληματιστη λειτουργία και αναβαθμίσεις; Πάρε Windows. Αν σε καλύπτουν οι εφαρμογές του Windows store σε αυτά που χρησιμοποιείς δεν τίθεται θέμα Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αναβαθμίσεις για να φτάσεις το επίπεδο του S4. Γιατί το αναβαθμίσεις δεν λέει τπτ από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εάν ο στόχος είναι να γίνουν τα win mobile σαν το λογισμικό που δίνει η Sammy (γεμάτο με ένα κάρο πράγματα που οι περισσότεροι κάνουν root για να τα βγάλουν) τότε ας μην ασχοληθούμε με τα win mobile καλύτερα. Ευτυχώς, όμως, που απ' ότι δείχνουν τα πράγματα η MS δεν θέλει να γίνει Sammy στην θέση της Sammy, γι' αυτό ακόμη και σήμερα το λογισμικό δεν έχει ανάγκη τα μεγάλα ποσά RAM ή τους octacore για να δουλέψει σωστά. Κι αν βάζει hexa και octacore στις ναυαρχίδες είναι για να μπορούν να παίξουν το Continuum και όχι για να δουλέψουν σωστά... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εάν ο στόχος είναι να γίνουν τα win mobile σαν το λογισμικό που δίνει η Sammy (γεμάτο με ένα κάρο πράγματα που οι περισσότεροι κάνουν root για να τα βγάλουν) τότε ας μην ασχοληθούμε με τα win mobile καλύτερα. Ευτυχώς, όμως, που απ' ότι δείχνουν τα πράγματα η MS δεν θέλει να γίνει Sammy στην θέση της Sammy, γι' αυτό ακόμη και σήμερα το λογισμικό δεν έχει ανάγκη τα μεγάλα ποσά RAM ή τους octacore για να δουλέψει σωστά. Κι αν βάζει hexa και octacore στις ναυαρχίδες είναι για να μπορούν να παίξουν το Continuum και όχι για να δουλέψουν σωστά... Αν η Samsung έβγαζε τα προβλήματα των 950 (σε παραπέμπω στα τοπικς τους) δεν τολμώ να φανταστώ τι θα έγραφες. Εγώ πάντως μιλάω για το android γενικότερα και οχι για την Samsung συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το android γενικότερα έχει κάθε καρυδιάς καρύδι από συσκευές. Στο S4 αναφερόσουν. Επίσης, μην ξεχνάμε και τα προβλήματα που είχαν ή έχουν οι ναυαρχίδες της Samsung (σε παραπέμπω στα αντίστοιχα topics επίσης). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts