vpolixron Δημοσιεύτηκε December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2015 Καλησπέρα σας!Είμαι νέος στο φόρουμ,καλώς σας βρήκα..Θα ήθελα να αγοράσω το παραπάνω κινητό,έχω δει τα specs του και μου φαίνονται ικανοποιητικά..Θα ήθελα κάποια γνώμη και από εσάς..Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω για την αξιοπιστία του honorbuy,γιατί είδα ότι το έχει σε stock στην Ευρώπη,και έτσι θα το αποκτήσω πιο σύντομα..και κάτι ακόμα..Σε σχέση με τις εγγυήσεις κτλπ τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Μπορείς (οικονομικά) να πας εδώ, στα 210 ευρώ? http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3.html Πρόκειται για την εξέλιξη του προηγούμενου μοντέλου που αναφέρεις. Μετά από επικοινωνία μαζί τους μου απάντησαν ότι το στέλουν σε 2 εργάσιμες και ότι παραλαμβάνεις σε 3-5 εργάσιμες. Από Κίνα θα το βρεις γύρω στα 190 ευρώ με χρόνο παραλαβής, ειδικά τώρα, κάνα μήνα και βάλε....;) Εγγύηση από τα Κινέζικα ένα χρόνο, αν σου τύχει κάτι και το επιστρέψεις, υπολόγιζε κανα δίμηνο χωρίς συσκευή. Aπό το site της Xiaomi, δε ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpolixron Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση..Τι διαφορές έχει αυτό με το προηγούμενο;Το site που μου έστειλες έχει EU-warehouse? Edited December 20, 2015 by vpolixron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση..Τι διαφορές έχει αυτό με το προηγούμενο; Δεν είναι πολλές οι διαφορές αλλά δεν είναι και λίγες....:wacko: :lol: Είναι πιo "premium" μεταλλική συσκευή και έχει 4000mah μπαταρία και fingerprint scanner. Το ερώτημα είναι αξίζει η διαφορά στην τιμή για αυτές τις αλλαγές σε σχέση με το redmi note 2? Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα..... Δυστυχώς, λόγω της μη ύπαρξης εξωτερικής sd card, είναι επιβεβλημένη η αγορά της έκδοσης με τα 32 GB ROM (αποθηκευτικό χώρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpolixron Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δεν παίρνει κανένα απ'τα δυο εξωτερική ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Παίρνει, το 2! :blink: Γι αυτό είναι δύσκολη η επιλογή!! Για το site που σου στειλα, μιας και μιλάνε για παραλαβή σε 3-5 εργάσιμες, προφανώς και έρχεται από Ευρώπη, αλλά δεν το γνωρίζω σίγουρα και δεν παίρνω και όρκο για αυτό.... Edited December 20, 2015 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpolixron Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ωραία..Λογικά κλείνω στο Redmi Note 3.. Τωρα..Είναι αξιοπιστο το honorbuy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Eχει ψωνίσει κόσμος απ' το honorbuy, εγώ προσωπικά, όχι, Στείλε ερώτηση στο site της xiaomi να σου διευκρινίσουν ότι θες, απαντάνε άμεσα: http://www.xiaomidevice.com/contacts/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpolixron Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ειναι αξιοπιστο να κανω πληρωμη απευθειας μεσω καρτας και οχι paypal στο honorbuy ή στο shop που μου ειπε το παιδι απο πανω(εαν εχει EU-warehouse),γιατι δεν γνωριζω πως λειτουργει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Όσο αξιόπιστο είναι να κάνεις κάποια ηλεκτρονική συναλλαγή κ σ κάποιο εγχώριο κατάστημα φαντάζομαι. Απλά μέσω paypal είσαι πλήρως καλυμμένος, ότι κ αν συμβεί με την παραγγελία σου (ελαττωματικό προϊόν, επιστροφή χρημάτων κλπ). Η εγγραφή στο paypal είναι πάρα πολύ απλή. Μετά πας κ συνδεεις τη χρεωστική ή την πιστωτική σου. Κανεις κ τις παρακάτω αλλαγές για να μη χρεωθεις παραπάνω από το paypal στο paypal.com; πατας Profile->My money->στο My preapproved payments πατάς δίπλα το Update->Set Available Funding Sources->Conversion Options->Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου στο site που παραγγελνεις, πατάς checkout with paypal, σε "πετάει" να συνδεθεις στο λογαριασμό σου στο pay pal (που εχεις ηδη δημιουργήσει) κ ολοκληρώνεις την πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ωραιος ο denakhs και ετσι εισαι σιγουρος ειπες πιο πολυ για το μαγαζι οτι θα σου επιστρεψουν τα λεφτα σε περιπτωση βλάβης της συσκευης????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 δεν βλέπω πουθενά για ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε αν έρχεται σε 3-5 μέρες σημαίνει DHL και 100% τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 δεν βλέπω πουθενά για ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε αν έρχεται σε 3-5 μέρες σημαίνει DHL και 100% τελωνείο Αυτό. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Γι αυτό του είχα πει να ρωτήσει στο site της xiaomi. Από το site τη xiaomi λοιπόν το πουλανε πιο ακριβά απ τα κινεζομαγαζα! Μπράβο παιδιά, να η αξία του φόρουμ. Οπότε αγορά από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy, minideal, merimobiles κ.λ.π. ή απευθείας από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpolixron Δημ. December 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 To gearbest είναι αξιόπιστο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Γι αυτό του είχα πει να ρωτήσει στο site της xiaomi. Από το site τη xiaomi λοιπόν το πουλανε πιο ακριβά απ τα κινεζομαγαζα! Μπράβο παιδιά, να η αξία του φόρουμ. Οπότε αγορά από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy, minideal, merimobiles κ.λ.π. ή απευθείας από Κίνα. για να μην παραπληροφορούμε και αν ισχύει κάτι άλλο παρακαλώ να το πείτε ΑΛΛΑ από που κι ως που θεωρείτε το xiaomidevice.com site της xiaomi ; μη μου πεις επειδή έχει το όνομα της xiaomi μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 για να μην παραπληροφορούμε και αν ισχύει κάτι άλλο παρακαλώ να το πείτε ΑΛΛΑ από που κι ως που θεωρείτε το xiaomidevice.com site της xiaomi ; μη μου πεις επειδή έχει το όνομα της xiaomi μέσα Και άμα σου το πω, θα με κανείς ντα?:cry: Γράψε λάθος κ προχωρα, η ζωή συνεχίζεται.:rolleyes: Γιατί πρέπει απαραίτητα την άγνοια να την βαφτίσεις παραπληροφόρηση?:confused: Τα post που γίνονται, εάν δεν είναι κακοπροαίρετα, σκοπό έχουν να βοηθήσουν, αλλιώς τι κάψα έχω να γράφω αρλουμπες?:mad: Θα κάνουμε κ κάνα λάθος, τι στα διαλα.....:lol: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και άμα σου το πω, θα με κανείς ντα?:cry: Γράψε λάθος κ προχωρα, η ζωή συνεχίζεται.:rolleyes: Γιατί πρέπει απαραίτητα την άγνοια να την βαφτίσεις παραπληροφόρηση?:confused: Τα post που γίνονται, εάν δεν είναι κακοπροαίρετα, σκοπό έχουν να βοηθήσουν, αλλιώς τι κάψα έχω να γράφω αρλουμπες?:mad: Θα κάνουμε κ κάνα λάθος, τι στα διαλα.....:lol: :wacko: δεν είπα ότι το έκανες επίτηδες , αλλά όπως και να το κάνεις είναι ένα είδος παραπληροφόρησης , γιατί όπως εσύ νόμιζες ότι είναι επίσημο , έτσι κι ο άλλος θα το πιστέψει και θα το πει κι σε άλλους, για αυτό καλό είναι να ρωτάμε αν δεν γνωρίζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Θα μπορούσες απλά να ενημερώσεις ότι το συγκεκριμένο site δεν είναι της xiaomi και να τελειώνεις εκεί.:clap: Ετσι θα το μαθαινα κ εγω που δεν ηξερα και δε ρωτησα οπως λες, με το θεμα να ειναι πως δεν ηξερα οτι δεν ηξερα.:up: Το χα δεδομένο λοιπόν επειδή είχε τη λέξη xiaomi, ότι είναι επίσημο της xiaomi..Γράψε λάθος...:O Φυσικα και αν ηξερα οτι δεν ηξερα, τοτε θα ρωτουσα επειδη δεν ηξερα, αλλα αφου δεν ηξερα, για ποιο λογο να ρωτησω?:blink: Να κλείσει το off topic.....και συνεχίζουμε... Υ.Γ. Αντμινιστρατορες, επιτρέπεται να κάνουμε κ λίγο ΧΟΥμορ, ναι? Το διευκρινιζω απλα για να μη μου την πεσετε, γιατι εγώ ειχα σκοπο εξαρχης να βοηθήσω το παλληκάρι για επιλογή συσκευής και όχι να παραπληροφορησω, όπως μου καταλογίζει ο φιλτατος συμφορουμιτης... ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν Η-Ξ-Ε-Ρ-Α!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts