kekropas Δημοσιεύτηκε December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2015 Παιδιά πείτε μια γνώμη για το 950xl.. Στις εφαρμογές έχουν φτιάξει τα πράγματα; Τι άλλο προτείνετε σε αυτά τα χρήματα εκτός s6 edge+ και sony z5 που τα έχω δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Παιδιά πείτε μια γνώμη για το 950xl.. Στις εφαρμογές έχουν φτιάξει τα πράγματα; Τι άλλο προτείνετε σε αυτά τα χρήματα εκτός s6 edge+ και sony z5 που τα έχω δει; Μπες στο windows market από τον browser και ψάξε εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν, διαβάζοντας και τα σχόλια. Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν έχουν φτιάξει τα πράγματα όχι εμείς και ο κάθε κολλημένος με ένα λειτουργικό. Εχώ πχ θεωρώ την κατάσταση του τραγική, ο wp fan θα σου πει οτι τον καλύπτει. Εδώ το link: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-phone Edited December 18, 2015 by Androides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μπες στο windows market από τον browser και ψάξε εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν, διαβάζοντας και τα σχόλια. Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν έχουν φτιάξει τα πράγματα όχι εμείς και ο κάθε κολλημένος με ένα λειτουργικό. Εχώ πχ θεωρώ την κατάσταση του τραγική, ο wp fan θα σου πει οτι τον καλύπτει. Εδώ το link: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-phone +Πολλά Androides!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Κι εγώ θεωρώ πως υπάρχουν ακόμα ελλείψεις στο Windows App Store. Σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα ΑΝΕΤΑ στο S6 edge+. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ό,τι είπε το androides. Αν υπάρχουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς (ή παραπλήσιες) τότε προχώρα. Εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. December 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Όχι Samsung.. Παιδιά είμαι μεταξύ nexus 6p και Lumia 950xl εν τέλει.. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Όχι Samsung.. Παιδιά είμαι μεταξύ nexus 6p και Lumia 950xl εν τέλει.. Τι λέτε; Αφού έχεις αποφασίσει ότι θέλεις τόσο μεγάλο κινητό,τότε εννοείται nexus. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Nexus 6p 10char Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εδώ το δίλημμα δεν είναι ποιο κινητό, αλλά ποιο λειτουργικό. Είχα το Nokia Lumia 1520. Ίσως το καλύτερο, σταθερότερο, ποιοτικότερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου από το 1997. Το έδωσα όμως για τις ελλείψεις του Store. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. December 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πιο νομίζετε ότι πουλιέται πιο εύκολα και κρατάει τιμή σε περίπτωση που δέντρα μου αρέσει η μετά από 12 μήνες πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πιο νομίζετε ότι πουλιέται πιο εύκολα και κρατάει τιμή σε περίπτωση που δέντρα μου αρέσει η μετά από 12 μήνες πχ; Και τα δύο θα χάσουν σε τιμή, μην πας με αυτή τη λογική. Θεωρώ πάντως ότι το 950xl θα χάσει γρηγορότερα την τιμή του σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο παρελθόν στα wp λόγω χαμηλής ζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Προσωπικά θεωρώ πολύ εύχρηστα τα wp. Κάνουν τη δουλειά χωρίς πολλά πολλά, απλά δουλεύουν. Το μόνο που με χαλάει και ίσως είναι λόγος πλέον για να πάω σε android (ύστερα από αρκετά χρόνια με wp) είναι η απουσία notification led. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Προσωπικά θεωρώ πολύ εύχρηστα τα wp. Κάνουν τη δουλειά χωρίς πολλά πολλά, απλά δουλεύουν. Το μόνο που με χαλάει και ίσως είναι λόγος πλέον για να πάω σε android (ύστερα από αρκετά χρόνια με wp) είναι η απουσία notification led. Το notification led δεν χρειαζεται αν εχει glance screen. Αιωνες μπροστα απο το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Να απαντήσω κι εγω σχετικά, μιας έκανα αυτό που σκέφτεται ο φίλος . Είχα το 925 για 7-8 μήνες και το άλλαξα με το xperia Z1. Μετά από 1μιση χρόνο στο Android πήρα το 640 XL τον Σεπτέμβριο. Είχα πεθυμήσει την ευχρηστία και τη σβελτάδα των Windows Phone και υπέθετα οτι το Store θα έχει εξελιχτεί. Λοιπόν, το store των Windows αντί να έχει κλείσει την ψαλίδα με το Play Store, έχει χειροτερέψει. Πέραν του ότι δεν είδα καμία σημαντική νέα εφαρμογή από αυτές που υπήρχαν το 2013-14, μου δημιούργησε εικόνα εγκατάλειψης. Έψαχνα με το κύαλι να δω αναβαθμισμένες εφαρμογές και ήταν λυπηρό να βλέπεις στα χαρακτηριστικα των εφαρμογών "last updated το 2012 ή το 2013" που σημαίνει οτι έχουν εγκαταλειφθεί από τους developers. Οσες εφαρμογές είναι κοινές με το Android, έχουν λιγότερες δυνατότητες από τις αντίστοιχες του Android, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις τραπεζικές εφαρμογές. Αν δει κανείς την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας στa Windows Phone (η οποία έχει να αναβαθμιστεί από το 2013) και στο Android θα κλάψει πραγματικά. Ακόμα στο Facebook δεν μπορείς να κάνεις reply σε σχόλιο, κάτι τόσο απλό και δεν γίνεται. Και δεν είναι μόνο αυτά, πολύ συχνά θα χτυπάς σε ελλείψεις δυνατοτήτων των εφαρμογών Επειδή λοιπόν δεν μπορούσα αυτή την εικόνα αδράνειας και εγκατάλειψης στο windows store, πούλησα το 640, όσο και να μου άρεσε από κάθε άλλη πλευρά. Το ένιωθα "κουτσουρεμένο". Γύρισα άρον άρον στο android, όπου και θα παραμείνω μέχρι να σταματήσει αυτή η αδράνεια στο windows store. Που προβλέπω οτι θα πάρει αρκετό καιρό. Σημειώνω ότι μου αρέσουν πολύ τα Windows Phone και αν είχαν εφάμιλλό Store με το android, θα είχα αγκυροβολήσει εκεί. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Να απαντήσω κι εγω σχετικά, μιας έκανα αυτό που σκέφτεται ο φίλος . Είχα το 925 για 7-8 μήνες και το άλλαξα με το xperia Z1. Μετά από 1μιση χρόνο στο Android πήρα το 640 XL τον Σεπτέμβριο. Είχα πεθυμήσει την ευχρηστία και τη σβελτάδα των Windows Phone και υπέθετα οτι το Store θα έχει εξελιχτεί. Λοιπόν, το store των Windows αντί να έχει κλείσει την ψαλίδα με το Play Store, έχει χειροτερέψει. Πέραν του ότι δεν είδα καμία σημαντική νέα εφαρμογή από αυτές που υπήρχαν το 2013-14, μου δημιούργησε εικόνα εγκατάλειψης. Έψαχνα με το κύαλι να δω αναβαθμισμένες εφαρμογές και ήταν λυπηρό να βλέπεις στα χαρακτηριστικα των εφαρμογών "last updated το 2012 ή το 2013" που σημαίνει οτι έχουν εγκαταλειφθεί από τους developers. Οσες εφαρμογές είναι κοινές με το Android, έχουν λιγότερες δυνατότητες από τις αντίστοιχες του Android, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις τραπεζικές εφαρμογές. Αν δει κανείς την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας στa Windows Phone (η οποία έχει να αναβαθμιστεί από το 2013) και στο Android θα κλάψει πραγματικά. Ακόμα στο Facebook δεν μπορείς να κάνεις reply σε σχόλιο, κάτι τόσο απλό και δεν γίνεται. Και δεν είναι μόνο αυτά, πολύ συχνά θα χτυπάς σε ελλείψεις δυνατοτήτων των εφαρμογών Επειδή λοιπόν δεν μπορούσα αυτή την εικόνα αδράνειας και εγκατάλειψης στο windows store, πούλησα το 640, όσο και να μου άρεσε από κάθε άλλη πλευρά. Το ένιωθα "κουτσουρεμένο". Γύρισα άρον άρον στο android, όπου και θα παραμείνω μέχρι να σταματήσει αυτή η αδράνεια στο windows store. Που προβλέπω οτι θα πάρει αρκετό καιρό. Σημειώνω ότι μου αρέσουν πολύ τα Windows Phone και αν είχαν εφάμιλλό Store με το android, θα είχα αγκυροβολήσει εκεί. Καταλαβαινω απολυτα αυτα που γραφεις και τα εχω βιωσει και εγω. Βλεπω ομως οτι πλεον σε καθημερινη βαση πολλες εφαρμογες και παιχνιδια Απο iOS / android ερχονται ως Universal apps. Δεν λεω οτι εχει αντιστραφει δραματικα η κατασταση αλλα οτι σιγουρα κατι κινειται σε γοργους ρυθμους. Ισως σε 2-3 μηνες να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα. Και για το facebook που ειπες, πλεον με την τελευταια αναβαθμιση γινεται να σχολιασεις σχολιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λες Asikis. Γιατί το UI των Windows phone με βολευει και μου αρέσει πολύ. Θα ξαναδώ το θέμα σε κανένα εξάμηνο (θεωρώ το 2-3 μήνες που αναφέρεις ως υπεραισιόδοξο) και που ξέρεις, θα έχει πέσει και η τιμή του 950 Xl. Για τώρα όμως, το Store δεν με καλύπτει. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts