djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Νομίζω υπάρχει κάποιο θέμα με τις επαφές. Εμένα θέλει 2-3 force sync για να τις συγχρονίσει. Δεν γνωρίζω το λόγο. Ίσως κάτι με τους Servers της Google! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μάλιστα. Θα το δοκίμασω Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εγω παντως με το Naptime ειχα συνεχως προβληματα χτες που το δοκιμασα. Δεν ξερω γιατι, αλλα εχανα συνεχεια το 3g, εψαχνε συνεχεια για δικτυο κτλ. Ισως απλα να ετυχε, αλλα και μετα στο σπιτι, με wifi, με το που ξεκλειδωσα τη συσκευη μπηκα play store και μου πεταξε μηνυμα οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος στα services (πρωτη φορα κατι τετοιο). Βαρεθηκα να κατσω να ασχοληθω και το βγαλα. Καλυτερα να χανω 1 ωρα τη μερα παρα να εχω το αγχος μηπως κατι δε λειτουργει... Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι stock android ειναι η καλυτερη επιλογη, και ισως μικρα mod σχετικα με το ui και τιποτα αλλο... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αυτό είναι γνωστό για το Doze και το play store. Αν το έκλεινες και το ξανάνοιγες δεν θα στο έβγαζε. Το πρόβλημα που λες παρουσιάζεται και όταν το Doze λειτουργήσει κανονικά! Το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί τις περισσότερες φορές. Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν και 2-3 ώρες χωρίς να κουνήσεις το τηλέφωνο, ή να το ακουμπήσεις γενικά για να λειτουργήσει το Doze. Αποτέλεσμα είναι ουσιαστικά να μην λειτουργεί ΠΟΤΕ και άρα ο χρήστης να μην μπορεί να δει τα bug που μπορεί να έχει. Το Naptime αυτό που κάνει είναι να κάνει Force το Doze με το που δει κλειστή οθόνη. Από την τελευταία έκδοση, έχει και την επιλογή να μην ασχολείται και με τους movement sensors. Πριν δεν το είχε. Απλά έκανε force στο Doze όταν έκλεινες την οθόνη! Δεν υπάρχει κάτι άλλο που αλλάζει εκτός και πας εσύ και αλλάξεις κάτι στους χρόνους των ρυθμίσεων. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώνει ότι κάτι δεν λειτουργεί. Όλα λειτουργούν. Δοκιμασμένο εξάλλου από πάρα πολλούς χρήστες σε πολλά διαφορετικά usage patterns. Εν τέλει βέβαια όλα έρχονται στο αν σου αρκεί το τηλέφωνο για την χρήση που κάνεις. Εγώ ας πούμε έχω ψυχολογικό φράγμα το 25-30%! Σπάνια έχω φτάσει την μπαταρία κάτω από αυτό. Χωρίς naptime δυσκολευόμουν. Με Naptime το έχω εύκολο. Άρα για εμένα είναι απαραίτητο. Το ότι μπορεί να θέλει 3-4-5 δευτερόλεπτα να ανοίξει όλες τις διόδους για τις υπηρεσίες και μερικά bug που έχεις σε εφαρμογές όπως αυτό που συμβαίνει με το play store(καμιά φορά) είναι πολύ μικρό drawback σε σχέση με τα οφέλη που αποκομίζω. ΄ Εσένα από την άλλη σου αρκεί! Και άρα προφανώς και δεν χρειάζεται. Όλα καταλήγουν στην χρήση του καθενός από εμάς. Για αυτό και πρακτικά η σύγκριση SOT είναι άκυρη μεταξύ διαφορετικών χρηστών. Μόνο δικά σου SOT έχουν νόημα. Αφού η σύγκριση γίνεται κάτω από το ίδιο μοτίβο χρήσης απλώς με τις διάφορες ρυθμίσεις που κάνεις κάθε φορά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Συμφωνω απολυτα. Ετσι οπως τα λες ειναι. Εγω πχ καθε βραδυ το βαζω για φορτιση και συνηθως το τερματιζω (στο 5%), κατι που ξερω οτι δεν ειναι καλο γενικα. Ισως δωσω μια ευκαιρια ακομα στο Naptime 2-3 ημερων μηπως το συνηθισω (παντως ηθελε 3 ανοιγματα το store για να παρει τα ισα του). Αυτο που με αγχωσε πολυ ηταν οτι ξαφνικα, ενω ολα τα αλλα οντως επεσαν στα battery stats, ανεβηκε θεαματικα (2η θεση μετα το screen) το cell, το οποιο μεχρι εκεινη τη στιγμη σπανια το εβλεπα καν στη λιστα. Ισως οντως να εφταιγε η περιοχη, θα δωσω μια δοκιμη ακομα. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Συμφωνω απολυτα. Ετσι οπως τα λες ειναι. Εγω πχ καθε βραδυ το βαζω για φορτιση και συνηθως το τερματιζω (στο 5%), κατι που ξερω οτι δεν ειναι καλο γενικα. Ισως δωσω μια ευκαιρια ακομα στο Naptime 2-3 ημερων μηπως το συνηθισω (παντως ηθελε 3 ανοιγματα το store για να παρει τα ισα του). Αυτο που με αγχωσε πολυ ηταν οτι ξαφνικα, ενω ολα τα αλλα οντως επεσαν στα battery stats, ανεβηκε θεαματικα (2η θεση μετα το screen) το cell, το οποιο μεχρι εκεινη τη στιγμη σπανια το εβλεπα καν στη λιστα. Ισως οντως να εφταιγε η περιοχη, θα δωσω μια δοκιμη ακομα. Cell??? Το σήμα εννοείς? Εμένα πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σήμα. Ίσως έπεσες στην περίπτωση. Καλά προφανώς δεν προσπαθώ να σε πείσω για την εφαρμογή.(δεν έχω και κανένα όφελος :lol::lol::lol: ) Απλώς παρέθεσα κάποια πράγματα που καλό είναι τα ξέρουν και οι υπόλοιποι. Γενικότερα δεν βλέπω να υπάρχουν θέματα στο XDA και όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά του τηλεφώνου και την βελτίωση που είδαν. Αλλά πάλι καταλήγουμε και συμφωνούμε ότι όλα έχουν να κάνουν με τον χρήστη! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Cell??? Το σήμα εννοείς? Εμένα πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σήμα. Ίσως έπεσες στην περίπτωση. Ναι, με το σημα....! Το εβαλα ξανα μολις. Αυτο που ειδα με το store ειναι οτι πρεπει να το κλεισω απο το app switcher, αλλιως συνεχιζει να πεταει το μηνυμα με τα background services. Με το που το κλεινω, μετα ανοιγει κανονικα. Pain in the a** αν το κανεις συχνα, αλλα για το store δεν ειναι τιποτα. Το θεμα ειναι μην χρειαζεται για αλλο πιο σημαντικο app και αυτο θα φανει με τη χρηση. Θα τσεκαρω και 2 μερες με το σημα να δω αν ηταν μονο στη συγκεκριμενη περιπτωση ή γενικο. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Υπάρχει ακόμα σε μερικές ρομς το ενοχλητικό bug που πέφτει ανά 2% η μπαταρία βλέπω.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Υπάρχει ακόμα σε μερικές ρομς το ενοχλητικό bug που πέφτει ανά 2% η μπαταρία βλέπω.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Υπάρχει ναι αλλά πρακτικά 1% πέφτει. Είναι γραφικό το bug. Που δεν εμφανίζει την ενδιάμεση κατάσταση. είναι π.χ. στο 75% και μετά δείχνει 73%. Έχει πάει και 74% αλλά δεν το δείχνει πάνω στην statusbar. Αν βάλεις BBS το δείχνει όμως! . Π.χ. λέει στο BBS (100% to 74%) και πάνω δείχνει ακόμα 75%! ;) BTW επειδή κάποιοι μπορεί παλιότερα να ήταν fan των Paranoid Android rom, επιστρέφουν! Edited June 9, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Επειτα απο δοκιμες 2 ημερων με το naptime, οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ενα app το οποιο σε καποιον που εχει θεματα με τη μπαταρια του, ή ειναι power user και δε του βγαζει με τιποτα η μπαταρια την ημερα, ειναι κατι το απαραιτητο. Εγω πχ ενω εκλεινα την ημερα με περιπου 15% μπαταρια, πλεον ειχα κερδισει ενα 10% επιπλεον standard. Επισης ειχε εξαφανισει και το θεμα με το backup wakelock (εκτος αν ειναι το τελευταιο June security update, αν και δεν νομιζω). Επιλεγω ομως να το απενεργοποιησω γιατι τελικα με αγχωνει και με κουραζει αρκετα αυτη η διαδικασια. Και εξηγω γιατι. Ειχα το θεμα με το play store στο οποιο επρεπε να το κλεισω και να το ξανανοιξω γιατι πεταγε οτι το background data ειναι απενεργοποιημενο. Επισης, διαπιστωσα οτι οταν βαζω apps να κανουν update στο play store, πρεπει να εχω το νου μου να κραταω το display on, γιατι αν κλεισει, τοτε σταματαει το update με error. Στο facebook ειχα αρκετα θεματα. Ενω δεν ειμαι daily user, δεν postαρω συχνα κτλ, τσεκαρω σχεδον καθημερα το feed μου. Μετα το naptime, διαπιστωσα οτι τελικα και εδω πρεπει να το κλεινω απ το app switcher και να το ξανανοιγω. Γιατι αλλιως εχανα Notifications, ή πχ ενα refresh το feed και δεν εμφανιζε τιποτα. Ακομα και σε comments, ενω στο feed εδειχνε 0 ακομα και με refresh, αν εμπαινα μεσα στο post, τοτε εμφανιζε να υπαρχουν comments. Να σημειωσω οτι αφηναν να περασουν και 10 και 20 δευτερολεπτα για να παρει μπρος, αλλα δεν... Καταληγω οτι τελικα ειναι θεμα κωδικα του καθε app, και προφανως η Google γι αυτο ακριβως το λογο δεν κανει τοσο aggressive use του doze mode. Τωρα, το αν θα επρεπε να μπαινει νωριτερα σαν stock use ειναι αλλο θεμα και δυσκολο να απαντηθει, ή το αν ισως θα ηταν καλη ιδεα να απενεργοποιουνται οι sensors. Αλλα μαλλον οπως το βλεπω εγω, για παρομοιους λογους με τους παραπανω η Google επελεξε να μην το ενεργοποιει με αυτο το τροπο. Για να καταληξω, πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση το naptime για οσους εχουν θεματα μπαταριας. Αντιθετως για οσους δεν εχουν, και απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα, νομιζω οτι περισσοτερα ψυχολογικα δημιουργει η χρηση του naptime με το αγχος του τι λειτουργει, τι οχι, που πρεπει να κλεισεις καποιο app και που οχι, ποτε το feed σου στο facebook πχ ειναι refreshed και ποτε οχι (χωρις μαλιστα να σου πεταει και καποιο error για να το ξερεις), κι επισης και αν τα notifications που λαμβανεις απο messengers ειναι ολα κομπλε (γιατι κι εκει ειδα ενα μικρο delay). Βεβαια, αυτη ειναι η αποψη μου, και οπως ειπαμε και πιο πανω, η χρηση καθε συσκευης ειναι διαφορετικη στον καθενα μας, οποτε ο καθενας κανει τις δοκιμες του και αποφασιζει. Εγω παντος δεν το εκανα uninstall, το εχω installed και οταν βλεπω οτι ειμαι εξω συνεχεια (μην ξεχναμε, καλοκαιρι ειναι), και δεν με βγαζει η μπαταρια, μαλλον τοτε θα το ενεργοποιω μεχρι να γυρισω σπιτι να ξαναφορτισω. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Επειτα απο δοκιμες 2 ημερων με το naptime, οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ενα app το οποιο σε καποιον που εχει θεματα με τη μπαταρια του, ή ειναι power user και δε του βγαζει με τιποτα η μπαταρια την ημερα, ειναι κατι το απαραιτητο. Εγω πχ ενω εκλεινα την ημερα με περιπου 15% μπαταρια, πλεον ειχα κερδισει ενα 10% επιπλεον standard. Επισης ειχε εξαφανισει και το θεμα με το backup wakelock (εκτος αν ειναι το τελευταιο June security update, αν και δεν νομιζω). Επιλεγω ομως να το απενεργοποιησω γιατι τελικα με αγχωνει και με κουραζει αρκετα αυτη η διαδικασια. Και εξηγω γιατι. Ειχα το θεμα με το play store στο οποιο επρεπε να το κλεισω και να το ξανανοιξω γιατι πεταγε οτι το background data ειναι απενεργοποιημενο. Επισης, διαπιστωσα οτι οταν βαζω apps να κανουν update στο play store, πρεπει να εχω το νου μου να κραταω το display on, γιατι αν κλεισει, τοτε σταματαει το update με error. Στο facebook ειχα αρκετα θεματα. Ενω δεν ειμαι daily user, δεν postαρω συχνα κτλ, τσεκαρω σχεδον καθημερα το feed μου. Μετα το naptime, διαπιστωσα οτι τελικα και εδω πρεπει να το κλεινω απ το app switcher και να το ξανανοιγω. Γιατι αλλιως εχανα Notifications, ή πχ ενα refresh το feed και δεν εμφανιζε τιποτα. Ακομα και σε comments, ενω στο feed εδειχνε 0 ακομα και με refresh, αν εμπαινα μεσα στο post, τοτε εμφανιζε να υπαρχουν comments. Να σημειωσω οτι αφηναν να περασουν και 10 και 20 δευτερολεπτα για να παρει μπρος, αλλα δεν... Καταληγω οτι τελικα ειναι θεμα κωδικα του καθε app, και προφανως η Google γι αυτο ακριβως το λογο δεν κανει τοσο aggressive use του doze mode. Τωρα, το αν θα επρεπε να μπαινει νωριτερα σαν stock use ειναι αλλο θεμα και δυσκολο να απαντηθει, ή το αν ισως θα ηταν καλη ιδεα να απενεργοποιουνται οι sensors. Αλλα μαλλον οπως το βλεπω εγω, για παρομοιους λογους με τους παραπανω η Google επελεξε να μην το ενεργοποιει με αυτο το τροπο. Για να καταληξω, πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση το naptime για οσους εχουν θεματα μπαταριας. Αντιθετως για οσους δεν εχουν, και απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα, νομιζω οτι περισσοτερα ψυχολογικα δημιουργει η χρηση του naptime με το αγχος του τι λειτουργει, τι οχι, που πρεπει να κλεισεις καποιο app και που οχι, ποτε το feed σου στο facebook πχ ειναι refreshed και ποτε οχι (χωρις μαλιστα να σου πεταει και καποιο error για να το ξερεις), κι επισης και αν τα notifications που λαμβανεις απο messengers ειναι ολα κομπλε (γιατι κι εκει ειδα ενα μικρο delay). Βεβαια, αυτη ειναι η αποψη μου, και οπως ειπαμε και πιο πανω, η χρηση καθε συσκευης ειναι διαφορετικη στον καθενα μας, οποτε ο καθενας κανει τις δοκιμες του και αποφασιζει. Εγω παντος δεν το εκανα uninstall, το εχω installed και οταν βλεπω οτι ειμαι εξω συνεχεια (μην ξεχναμε, καλοκαιρι ειναι), και δεν με βγαζει η μπαταρια, μαλλον τοτε θα το ενεργοποιω μεχρι να γυρισω σπιτι να ξαναφορτισω. Δεν συμφωνω μαζί σου δεν είχα κανένα πρόβλημα με το naptime με pure nexus+franko ούτε τώρα με krexus+elementalx επείσης να πω ότι ο συνδυασμός krexus+ elementalx δείχνει πολύ καλός είμαι στη πρώτη ημέρα ακόμα αλλά λειτουργούν όλα άψογα και smooth και θα στηριξω και εγώ τον Έλληνα dev :o Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δεν συμφωνω μαζί σου δεν είχα κανένα πρόβλημα με το naptime με pure nexus+franko ούτε τώρα με krexus+elementalx επείσης να πω ότι ο συνδυασμός krexus+ elementalx δείχνει πολύ καλός είμαι στη πρώτη ημέρα ακόμα αλλά λειτουργούν όλα άψογα και smooth και θα στηριξω και εγώ τον Έλληνα dev :o Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα συγκεκριμενα προβληματα που εμενα μου παρουσιαστηκαν, προσπαθησες να τα αναπαραγεις ? Αφησε τα messengers στην ακρη, που οπως ειπα ηταν μικρο το delay οποτε ισως ηταν και θεμα network, τα αλλα 2 πχ ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν. Δεν γινεται με το που το κανω disable πχ ολα τα apps στο store να γινονται update ακομα και με screen off, ενω με το naptime να πεταει error και να θεωρουμε οτι δε φταιει το naptime (ή εστω το aggressive doze). Ουτε γινεται με το που το εκανα disable να μου ηρθε κατευθειαν system notification για new updates απ το store. Καλα, για το facebook δεν το συζηταω καν, με το που το εκανα disable το naptime, ουτε χρειαζεται να το κλεινω, ουτε να κανω 422 refresh για να ενημερωθει το news feed. Εφερα συγκεκριμενα παραδειγματα. Το αν γινεται και σε αλλα apps, δεν το ξερω, δεν εκανα εκτενη ερευνα και ουτε θελω. Δεν ειμαι reviewer, απλα ειπα οτι βρηκα αυτα τα θεματα και γι αυτα τα θεματα και το αγχος που μου δημιουργουσε απο αυτα, το εκανα disable. Αλλα θελω πραγματικα να μου πει καποιος αν εχει τα ιδια ακριβως προβληματα σε αυτα τα θεματα. ps. Ειμαι stock root και twrp προφανως. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παιδιά έχω βάλει heidmall v5 στον elementalx για να γυρίσω stock ρυθμίσεις του kernel τι κάνω φλασαρω τον kernel πάλι ;η υπάρχει πιο απλός τρόπος; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τα συγκεκριμενα προβληματα που εμενα μου παρουσιαστηκαν, προσπαθησες να τα αναπαραγεις ? Αφησε τα messengers στην ακρη, που οπως ειπα ηταν μικρο το delay οποτε ισως ηταν και θεμα network, τα αλλα 2 πχ ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν. Δεν γινεται με το που το κανω disable πχ ολα τα apps στο store να γινονται update ακομα και με screen off, ενω με το naptime να πεταει error και να θεωρουμε οτι δε φταιει το naptime (ή εστω το aggressive doze). Ουτε γινεται με το που το εκανα disable να μου ηρθε κατευθειαν system notification για new updates απ το store. Καλα, για το facebook δεν το συζηταω καν, με το που το εκανα disable το naptime, ουτε χρειαζεται να το κλεινω, ουτε να κανω 422 refresh για να ενημερωθει το news feed. Εφερα συγκεκριμενα παραδειγματα. Το αν γινεται και σε αλλα apps, δεν το ξερω, δεν εκανα εκτενη ερευνα και ουτε θελω. Δεν ειμαι reviewer, απλα ειπα οτι βρηκα αυτα τα θεματα και γι αυτα τα θεματα και το αγχος που μου δημιουργουσε απο αυτα, το εκανα disable. Αλλα θελω πραγματικα να μου πει καποιος αν εχει τα ιδια ακριβως προβληματα σε αυτα τα θεματα. ps. Ειμαι stock root και twrp προφανως. Το πρώτο ισχύει για τα updates. Αλλά και τι έγινε. Κάθε μέρα άντε να κάνω 2-3 updates. σε 2 λεπτά τα έχει κάνει. Περιμένω και κλείνω. Minor drawback. Το δεύτερο δεν το έχω! Όλα λειτουργούν κανονικά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το πρώτο ισχύει για τα updates. Αλλά και τι έγινε. Κάθε μέρα άντε να κάνω 2-3 updates. σε 2 λεπτά τα έχει κάνει. Περιμένω και κλείνω. Minor drawback. Το δεύτερο δεν το έχω! Όλα λειτουργούν κανονικά! Κωστα πως δουλεύει η foul φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο έχει ρύθμιση ο elementalx αλλά δςν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει :( Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Κωστα πως δουλεύει η foul φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο έχει ρύθμιση ο elementalx αλλά δςν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει :( Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς? Πατάς την ενεργοποίηση όποτε θες και βάζει την maximum Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τι εννοείς? Πατάς την ενεργοποίηση όποτε θες και βάζει την maximum Χειροκίνητα γίνεται μόνο;δεν το κάνει αυτόματα; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Χειροκίνητα γίνεται μόνο;δεν το κάνει αυτόματα; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό νομίζω είναι Mode που απλώς βάζει το κινητό σε Μέγιστη φωτεινότητα πάνω από τον εργοστασιακό περιορισμό του Nexus. Άρα γίνεται χειροκίνητα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Είμαι και εγώ ένας (ευτυχής) κάτοχος της συσκευής. Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα κατασκευής και την εμπειρία χρήσης. Ήθελα να μείνω με στοκ και να παίρνω OTA updates και να μην είμαι κάθε λίγο και λιγάκι πάνω από το τηλέφωνο και να πειράζω ROMs, kernels, settings κτλ. Άντεξα λιγότερο από μήνα σε αυτή την κατάσταση... και αυτό λόγω μπαταρίας. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως η Google αφήνει τέτοια προβλήματα (υπολειτουργία Doze, προβλήματα με τα backup services, κτλ) να υπάρχουν εδώ και τόσο καιρό και να χρειάζεται να κάνουμε πειραματισμούς για να βρούμε τον συνδυασμό ROM, kernel και apps για να έχουμε αξιοπρεπή ζωή μπαταρίας... Προσωπικά πριν λίγα χρόνια δεν θα με πείραζε, γιατί μου άρεσε όλη αυτή η διαδικασία και θα την έκανα ούτως η άλλως. Ωστόσο τώρα η δουλειά και η οικογένεια δεν μου αφήνουν πλέον χρόνο για αυτήν την "πολυτέλεια". Ο λόγος που πήρα την συγκεκριμένη συσκευή ήταν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από αναβαθμίσεις (χρόνια κάτοχος Samsung συσκευών, δεινοπάθησα...), μεγάλη και ποιοτική οθόνη (λατρεύω AMOLED , να τα λέμε κι αυτά) και να μου βγάζει μία μέρα (πρωί μέχρι το βράδυ) χωρίς προβληματισμούς. Ο ένας μήνας με stock unrooted, με όλα τα social apps, Skype, Messenger, WhatsApp, ανοιχτά όλα (BT, Wifi, 4G) μου έβαζε με το ζόρι 2,5 ώρες sot. Ξεκίνησα αναζήτηση για root και ROM, έβαλα την pure Nexus αλλά και πάλι πρέπει να το ψάξω παραπάνω, να βάλω kernel , framework, επιπλέον apps , να κλείσω services και να είμαι τυχερός να να λειτουργήσουν όλα αυτά αρμονικά... Ε ρε παιδιά λίγο υπερβολικό δεν το βρίσκετε σαν εμπειρία όλο αυτό;.. Γιατί να μην το έχει κάνει η Google όλο αυτό το ψάξιμο και να μου το παρέχει. Υποτίθεται έχουμε την πιο premium Android συσκευή για την Google.... Παραπονάκια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το πρόβλημα που συζητάς όμως δεν έχει να κάνει με την συσκευή. Αυτό το πρόβλημα τα έχουν και τα branded τηλέφωνα. Δυστυχώς η απομόνωση των services, η απενεργοποίηση όποιων δεν χρειάζεσαι κλπ κλπ κλπ είναι κάτι που δεν το παρέχει καμία Google, καμία εταιρεία και πάμε κλαίγοντας. Όποιο κινητό και να πάρεις, έχεις τα ίδια wakelocks αν είσαι χρήστης social apps και γενικότερα apps με Push service. Όσο περισσότερα, τόσο περισσότερα wakelocks και alarms για να μην χάνεις μηνύματα. Τώρα από εκεί και πέρα, για αυτό είναι καλό το android γιατί μπορείς να παρέμβεις μόνος σου και να διορθώσεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το πρόβλημα που συζητάς όμως δεν έχει να κάνει με την συσκευή. Αυτό το πρόβλημα τα έχουν και τα branded τηλέφωνα. Δυστυχώς η απομόνωση των services, η απενεργοποίηση όποιων δεν χρειάζεσαι κλπ κλπ κλπ είναι κάτι που δεν το παρέχει καμία Google, καμία εταιρεία και πάμε κλαίγοντας. Όποιο κινητό και να πάρεις, έχεις τα ίδια wakelocks αν είσαι χρήστης social apps και γενικότερα apps με Push service. Όσο περισσότερα, τόσο περισσότερα wakelocks και alarms για να μην χάνεις μηνύματα. Τώρα από εκεί και πέρα, για αυτό είναι καλό το android γιατί μπορείς να παρέμβεις μόνος σου και να διορθώσεις. Κώστα συμφώνω εν μέρη. Τα services δεν είναι κάτι που αφορά την Google. Το πρόβλημα με το backup ωστόσο και η (μη) λειτουργία του Doze είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει λυθεί από την ίδια την Google. Επίσης συμφώνω ότι δεν είναι θέμα συσκευής και για αυτό συνεχίζω και είμαι ευτυχής κάτοχος της συσκευής! Επειδή όμως είναι θέμα software γι αυτό περιμένω από Google να δώσει κάτι αξιοπρεπές. Το πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας είναι κάτι που ταλανίζει εδώ και πολύ καιρό την Marshmallow. Νομίζω ότι είναι πολύ που επιλέξαμε την συσκευή γιατί με 3450 mAh θεωρούσαμε ότι θα βγάζουμε την μέρα χωρίς προβλήματα. Η προσωπική εμπειρία μου με stock χωρίς root κτλ ήταν τραγική και τα ίδια θέματα διαβάζω ότι έχουν πολύ. Θεωρώ ότι και συ είσαι ένας από αυτούς και γιαυτό μπήκες και στην διαδικασία να το ψάξεις (να σαι καλά που μας δίνεις και τα φώτα σου). Με την Google τα έχω και όχι με την συσκευή, εννοείται. Με χαλάει αρκετά όμως γιατί θεώρησα ότι θα πάρω μία premium Nexus συσκευή με το καλύτερο software από την μάνα του, αλλά τελικά δεν είναι έτσι. Σταματάω το off topic και σόρυ αν σας κούρασα. Προσπαθώ να βρω ένα καλό συνδυασμό ROM CMΤE και kernel για την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Βλέπω ότι δεν υπάρχει πεπατημένη, αλλά όλοι πειραματισμούς κάνουμε και σε κάποιους δεν πετυχαίνουν. Αυτή την στιγμή είμαι με PN απλή (δεν με βόλεψαν τα Layers) Σκέφτομαι για PN CMTE με Elemental για αρχή (το βλέπω για ότι πιο safe). Το Naptime θα το βάλω (το χρησιμοποιώ και τώρα και φαίνεται οκ) . Το xposed το θεωρώ λίγο επίφοβο με αυτά που διαβάζω (δεν το προτείνουν και απο την PN team). Πάντως μπορώ να πω ότι εδώ έβγαλα πιο εύκολα άκρη για το τι να κάνω για βελτίωση της ζωής της μπαταρία, σε σχέση με το xda που παρακολουθώ και είναι χάος! Και βέβαια ο Κώστας είναι δύναμη... Λοιπόν πως το βλέπετε: -PΝ CMTE -Elemental -Naptime -Άντε και το Disable Services αν και κατάλαβα ότι χωρίς το Amplify μπορεί να έχω θέματα. Για πείτε γνώμες Ευχαριστώ Μιχάλης Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Κώστα συμφώνω εν μέρη. Τα services δεν είναι κάτι που αφορά την Google. Το πρόβλημα με το backup ωστόσο και η (μη) λειτουργία του Doze είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει λυθεί από την ίδια την Google. Επίσης συμφώνω ότι δεν είναι θέμα συσκευής και για αυτό συνεχίζω και είμαι ευτυχής κάτοχος της συσκευής! Επειδή όμως είναι θέμα software γι αυτό περιμένω από Google να δώσει κάτι αξιοπρεπές. Το πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας είναι κάτι που ταλανίζει εδώ και πολύ καιρό την Marshmallow. Νομίζω ότι είναι πολύ που επιλέξαμε την συσκευή γιατί με 3450 mAh θεωρούσαμε ότι θα βγάζουμε την μέρα χωρίς προβλήματα. Η προσωπική εμπειρία μου με stock χωρίς root κτλ ήταν τραγική και τα ίδια θέματα διαβάζω ότι έχουν πολύ. Θεωρώ ότι και συ είσαι ένας από αυτούς και γιαυτό μπήκες και στην διαδικασία να το ψάξεις (να σαι καλά που μας δίνεις και τα φώτα σου). Με την Google τα έχω και όχι με την συσκευή, εννοείται. Με χαλάει αρκετά όμως γιατί θεώρησα ότι θα πάρω μία premium Nexus συσκευή με το καλύτερο software από την μάνα του, αλλά τελικά δεν είναι έτσι. Σταματάω το off topic και σόρυ αν σας κούρασα. Προσπαθώ να βρω ένα καλό συνδυασμό ROM CMΤE και kernel για την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Βλέπω ότι δεν υπάρχει πεπατημένη, αλλά όλοι πειραματισμούς κάνουμε και σε κάποιους δεν πετυχαίνουν. Αυτή την στιγμή είμαι με PN απλή (δεν με βόλεψαν τα Layers) Σκέφτομαι για PN CMTE με Elemental για αρχή (το βλέπω για ότι πιο safe). Το Naptime θα το βάλω (το χρησιμοποιώ και τώρα και φαίνεται οκ) . Το xposed το θεωρώ λίγο επίφοβο με αυτά που διαβάζω (δεν το προτείνουν και απο την PN team). Πάντως μπορώ να πω ότι εδώ έβγαλα πιο εύκολα άκρη για το τι να κάνω για βελτίωση της ζωής της μπαταρία, σε σχέση με το xda που παρακολουθώ και είναι χάος! Και βέβαια ο Κώστας είναι δύναμη... Λοιπόν πως το βλέπετε: -PΝ CMTE -Elemental -Naptime -Άντε και το Disable Services αν και κατάλαβα ότι χωρίς το Amplify μπορεί να έχω θέματα. Για πείτε γνώμες Ευχαριστώ Μιχάλης Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δοκίμασε χωρίς xposed και amplify νομίζω δεν θα έχεις drain Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @mikal Δυστυχώς χρόνια η Google, θες μια με το volta ή πως το έλεγε, τώρα με το Doze δεν έχει καταφέρει να περιορίσει τα drain. Τον λόγο τον υποψιαζομαι αλλά θα βγω off topic. Από εκεί και πέρα! Εγώ με CMTE έχω δοκιμάσει μόνο PN σε συνδυασμό με ElementalX. Πολύ safe συνδυασμός και σίγουρα πιστεύω θα σε ικανοποιήσει. Το Xposed πολλοί λένε ότι δημιουργεί από μόνο του drain. Εγώ δεν το βλέπω. Ίσα ίσα που με σωστή ρύθμιση του amplify, οποίος θέλει θα του ανεβάσω ένα TB του amplify να το κάνει restore να πάρει τις ρυθμίσεις μου, κόβω διάφορα που δεν χρησιμοποιώ ή χρησιμοποιώ αλλά σπάνια. Και εδώ έρχεται το Disable Services. Αυτό και αν το θεωρώ απαραίτητο. Υπάρχουν Services που δεν χρησιμοποιείς ΠΟΤΈ. Ε εκεί κάνει δουλειά αυτή η εφαρμογή που σβήνει, παγωνει αυτή την διεργασία. Όπως π.χ. το bugreport service των Facebook & Messenger. Σε κάθε περίπτωση πάντως Μιχάλη δοκίμασε το. Μην βάλεις Xposed και δούλεψε το έτσι. **** Επειδή είδα ότι θες να βάλεις CMTE. Τα layers απλά σε δυσκολεψαν σαν εφαρμογή, ή κάτι δεν σου κάθισε καλά? Ρωτάω γιατί αν αυτό που δεν σου κάθισε, είναι π.χ το θέμα στον dialer, ή στο hangouts κλπ τότε θα το έχεις και με CMTE. Χρειάζεται να βάλεις Theme Ready Apps!!! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @mikal Δυστυχώς χρόνια η Google, θες μια με το volta ή πως το έλεγε, τώρα με το Doze δεν έχει καταφέρει να περιορίσει τα drain. Τον λόγο τον υποψιαζομαι αλλά θα βγω off topic. Από εκεί και πέρα! Εγώ με CMTE έχω δοκιμάσει μόνο PN σε συνδυασμό με ElementalX. Πολύ safe συνδυασμός και σίγουρα πιστεύω θα σε ικανοποιήσει. Το Xposed πολλοί λένε ότι δημιουργεί από μόνο του drain. Εγώ δεν το βλέπω. Ίσα ίσα που με σωστή ρύθμιση του amplify, οποίος θέλει θα του ανεβάσω ένα TB του amplify να το κάνει restore να πάρει τις ρυθμίσεις μου, κόβω διάφορα που δεν χρησιμοποιώ ή χρησιμοποιώ αλλά σπάνια. Και εδώ έρχεται το Disable Services. Αυτό και αν το θεωρώ απαραίτητο. Υπάρχουν Services που δεν χρησιμοποιείς ΠΟΤΈ. Ε εκεί κάνει δουλειά αυτή η εφαρμογή που σβήνει, παγωνει αυτή την διεργασία. Όπως π.χ. το bugreport service των Facebook & Messenger. Σε κάθε περίπτωση πάντως Μιχάλη δοκίμασε το. Μην βάλεις Xposed και δούλεψε το έτσι. **** Επειδή είδα ότι θες να βάλεις CMTE. Τα layers απλά σε δυσκολεψαν σαν εφαρμογή, ή κάτι δεν σου κάθισε καλά? Ρωτάω γιατί αν αυτό που δεν σου κάθισε, είναι π.χ το θέμα στον dialer, ή στο hangouts κλπ τότε θα το έχεις και με CMTE. Χρειάζεται να βάλεις Theme Ready Apps!!! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ενδιαφέρομαι εγώ για τις ρυθμίσεις του amplify,στο amplify κάτι γίνεται με το icing αν το ενεργοποιήσεις κρασαρουν οι εφαρμογές της Google παρόλο που το έχει ασφαλές Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η προσωπική εμπειρία μου με stock χωρίς root κτλ ήταν τραγική και τα ίδια θέματα διαβάζω ότι έχουν πολύ. Θεωρώ ότι και συ είσαι ένας από αυτούς και γιαυτό μπήκες και στην διαδικασία να το ψάξεις (να σαι καλά που μας δίνεις και τα φώτα σου). Θεωρω οτι εισαι λαθος. Ισα ισα που οι περισσοτεροι λενε οτι με stock (ειτε με root ειτε χωρις), το nexus 6p πεταει απο καθε αποψη. Υπαρχει μαλιστα και συγκεκριμενο topic στο xda. Και απ οσο εχω καταλαβει και ο Κωστας που αναφερεις, εχει υποστηριξει οτι πλεον βαζει custom rom για καποιες μικροαλλαγες στο UI που ακομα δεν υπαρχουν στην stock. Αλλωστε οι ιδιοι οι dev υποστηριζουν οτι και με custom kernel δεν κερδιζεις κατι το ιδιαιτερο πλεον σε μπαταρια. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες rom που κυκλοφορουν ειναι πολυ κοντα σε stock κατασταση. Σιγουρα υπαρχει περιθωριο βελτιωσης παντως στο κομματι της μπαταριας. Αλλα πανω απ ολα ειναι και το τι κανεις. Τα χουμε πει πολλες φορες, αλλες οι 2.5 ωρες sot οι δικες σου, και αλλες οι δικες μου πχ. Και εχουμε πει, ειναι λαθος να μετραμε τη μπαταρια μονο με sot γιατι ειναι παρα πολυ σχετικο. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts