MrGeo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Άμα είχες περάσει άλλον κερνελ από αυτόν που είχε η ρομ και θες να περάσεις άλλον κερνελ δεύτερη φορά θέλει φλασαρισμα η ρομ από πάνω και μετά φλασαρεισ τον κερνελ που θες. Αν έχεις το κερνελ που είχε η ρομ από την αρχή φλασαρε κατευθείαν το κερνελ που θες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μάλιστα έχω περάσει απλά την pure nexus χωρίς κάποιο άλλο κερνελ.. Έχεις να μου προτείνεις καποιο; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Μάλιστα έχω περάσει απλά την pure nexus χωρίς κάποιο άλλο κερνελ.. Έχεις να μου προτείνεις καποιο; Εμένα με βόλευε ο elemental x και στην pure και στην dirty unicorns.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εμένα με βόλευε ο elemental x και στην pure και στην dirty unicorns.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk μαλιστα και εγω αυτο εχω στο υποψην ή τον franco που ειχα στο oneplus καποτε.. απλα κανω install απο το TWRP πρεπει να κανω wipe τπτ; Σ ευχαριστω οπως και να εχει για τις απαντησεις! Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μαλιστα και εγω αυτο εχω στο υποψην ή τον franco που ειχα στο oneplus καποτε.. απλα κανω install απο το TWRP πρεπει να κανω wipe τπτ; Σ ευχαριστω οπως και να εχει για τις απαντησεις! Υποτίθεται κάνεις wipe cashe και dalvik , αλλα εγώ δεν κάνω τελευταία, δεν είδα κάποια διαφορά ούτε πρόβλημα! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Υποτίθεται κάνεις wipe cashe και dalvik , αλλα εγώ δεν κάνω τελευταία, δεν είδα κάποια διαφορά ούτε πρόβλημα! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε ευχαριστω ρε φιλε για τα info! ;) Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγώ elemental έχω από την αρχή. Τώρα Franco είναι πάντα εγγύηση και γενικά γνωστός dev για κερνελ του και υπάρχει και ο Elite που ακούγονται καλά λόγια. Από εκεί και πέρα παίζουν και Kylo και AK σαν δεύτερη ταχύτητα ζήτησης χωρίς να σημαίνει ότι τα πρώτα είναι ντε και καλά καλύτερα. Μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες. Πρόσεχε στις αλλαγές. Τα περισσότερα απαιτούν τον κερνελ που έχει σαν στοκ η ρομ σου. Λένε στις οδηγίες να έχεις τον στοκ κερνελ. Δεν εννοούν στοκ της Google, αλλά αυτόν που είχε η ρομ σου. Αν είσαι στοκ Google βέβαια τότε θες τον stock kernel της Google Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγώ elemental έχω από την αρχή. Τώρα Franco είναι πάντα εγγύηση και γενικά γνωστός dev για κερνελ του και υπάρχει και ο Elite που ακούγονται καλά λόγια. Από εκεί και πέρα παίζουν και Kylo και AK σαν δεύτερη ταχύτητα ζήτησης χωρίς να σημαίνει ότι τα πρώτα είναι ντε και καλά καλύτερα. Μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες. Πρόσεχε στις αλλαγές. Τα περισσότερα απαιτούν τον κερνελ που έχει σαν στοκ η ρομ σου. Λένε στις οδηγίες να έχεις τον στοκ κερνελ. Δεν εννοούν στοκ της Google, αλλά αυτόν που είχε η ρομ σου. Αν είσαι στοκ Google βέβαια τότε θες τον stock kernel της Google Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Κωστα.. Σήμερα έβαλα τον elemental μαζί με την πιο πρόσφατη έκδοση της pure nexus και βλεπω.. Βέβαια το παράξενο πως μου ζητά (μετά από κάθε reboot) να αναβαθμισω στην τελευταία έκδοση το vendor πες μα που μου φαίνεται περιεργο δεδομένου πως πλέον δεν χρειάζεται, σύμφωνα με όσα διάβασα για την pure nexus. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν δεν έχεις βάλει το τελευταίο vendor mtc19t, θα στο ζητάει συνέχεια εφόσον έχεις περάσει rom το οποίο έχει βγάλει νέα έκδοση μέσα στο Μάιο. Επίσης επειδή δοκίμασα μερικά rom ως τώρα.... το πληρέστερο σε επιλογές custom rom είναι το Resurrection Remix, δεν του λείπει σχεδόν τπτ. Είναι βασισμένο σε CM. Αν κάποιος όμως προτιμάει rom με αίσθηση πάρα πολύ κοντά στην stock τότε προτίνω την krexus. Και τις 2 τις έχω δοκιμάσει με opengapps για τα google apps και elenemtalX για kernel και έπαιξαν απροβλημάτιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Παιδιά επιτέλους ξεκλειδωσα και έκανα ρουτ,εχω πλέον την pure nexus με τον δικό της kernel,ποιος είναι ο καλύτερος kernel για μπαταρία και με τι ρυθμίσεις; επίσης ποιό xposed κάνω εγκατάσταση; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό του @djkostas20 αν δεν ήταν αυτός δύσκολα θα ξεκλειδωνα Edited June 2, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Παιδιά επιτέλους ξεκλειδωσα και έκανα ρουτ,εχω πλέον την pure nexus με τον δικό της kernel,ποιος είναι ο καλύτερος kernel για μπαταρία και με τι ρυθμίσεις; επίσης ποιό xposed κάνω εγκατάσταση; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό του @djkostas20 αν δεν ήταν αυτός δύσκολα θα ξεκλειδωνα Ευχαριστώ Βαγγέλη αν και δεν είναι δικός μου οδηγός. Μετάφραση καθαρή είναι... Απλά για διευκόλυνση. Για kernel εγώ θα προτείνω Elemental ή franco. Υπάρχουν όμως και άλλοι καλοί όπως ο Elite. Γενικότερα υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις. AK, Kylo και leankernel επίσης. Διαλέγεις και παίρνεις. Από ρυθμίσεις επίσης έχεις όσες θες. Από ρομ επίσης. Εκεί γίνεται ένας χαμός! Εγώ πλέον θα γίνω πιστός οπαδός του KreAch3R που βγάζει την Krexus και είναι και Έλληνας. Είναι εντελώς στοκ με ελάχιστα tweaks που λείπουν από το στοκ android. Και δεν θα βάλει άλλα εκτός και τα θέλει αυτός. Και αυτό είναι που μου αρέσει καθώς θέλω το UI όσο πιο minimal γίνεται. Ήμουν με Pure Nexus. Είναι από τις καλύτερες stock θα έλεγα. Xposed βάζεις την έκδοση για arm64. Φυσικά την τελευταία. Γενικότερα δεν ξέρω που έχεις μείνει στο xposed αλλά πλέον η εγκατάσταση του δεν γίνεται μέσω της εφαρμογής αλλά μέσω recovery zip flashable. Η εφαρμογή είναι μόνο για να ενεργοποιείς τα modules. Απαραίτητο για εμένα το Amplify και σετάρισμα του από τους οδηγούς και με βάση τα δική σου χρήση τα wakelocks που δεν θες. Από εκεί και πέρα. Ρυθμίζεις για kernel εγώ συνήθως έχω τις στοκ του κερνελ. Μέσα όμως έχει πάρα πολλά profiles για να φορτώσεις και να κάνεις τις δοκιμές σου. Φυσικά τα ξέρεις. Συμπεράσματα μετά από 3-5 μέρες μπορούν να βγουν. Σαν καινούριος που είσαι θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ένα Bug που έχει παρατηρηθεί και θέλει παρακολούθηση αρκετή καθώς τρώει την μπαταρία και όλοι ψάχνονται. Για κάποιο λόγο όταν κάνεις πλήρη φόρτιση και βγάλεις το κινητό μένει ανοιχτό μόνιμα το backup του συστήματος διατηρώντας ένα wakelock *backup* που δεν σταματάει παρά μόνο με reboot. Όπως καταλαβαίνεις το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep. Ως τώρα 2 τρόποι υπάρχουν να το αποφύγεις που φαίνεται να λειτουργούν Α) Κάνεις reboot μετά από κάθε φόρτιση Β) Settings -> Backup & reset -> Backup my data -> OFF!!!! και επιπρόσθετα σε αυτό ένας στο xda έκλεισε(πάγωσε) το Google Backup Transport(το έκανα και εγώ) και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ το *backup* έκτοτε. Αρνητικό του Β??? Άμα πας να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, τότε όταν σου βγάλει την λίστα που σου λέει αν θες να κάνει restore από ένα προηγούμενο setup σου ή σετάρισμα ως νέα συσκευή, ε εκεί δεν θα έχει σαν προηγούμενο setup αυτό που είχες πριν ακριβώς κάνεις την καθαρή εγκατάσταση αλλά το τελευταίο που είχε πάρει όσο είχες το backup my data στο ON. Δεν νομίζω να μπορώ πιο αναλυτικά να σου αναφέρω τι θέλει προσοχή. Για οποιαδήποτε απορία είμαστε εδώ αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Edited June 2, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Εγώ elemental έχω από την αρχή. Τώρα Franco είναι πάντα εγγύηση και γενικά γνωστός dev για κερνελ του και υπάρχει και ο Elite που ακούγονται καλά λόγια. Από εκεί και πέρα παίζουν και Kylo και AK σαν δεύτερη ταχύτητα ζήτησης χωρίς να σημαίνει ότι τα πρώτα είναι ντε και καλά καλύτερα. Μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες. Πρόσεχε στις αλλαγές. Τα περισσότερα απαιτούν τον κερνελ που έχει σαν στοκ η ρομ σου. Λένε στις οδηγίες να έχεις τον στοκ κερνελ. Δεν εννοούν στοκ της Google, αλλά αυτόν που είχε η ρομ σου. Αν είσαι στοκ Google βέβαια τότε θες τον stock kernel της Google Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δηλαδή Κωστα για αλλάξουμε kernel τι πρέπει να κάνουμε; τώρα έχω lean για να βάλω elementalx πρέπει πρώτα να βάλω την pure nexus χωρίς wipe και μετά τον άλλον kernel που θέλω; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δηλαδή Κωστα για αλλάξουμε kernel τι πρέπει να κάνουμε; τώρα έχω lean για να βάλω elementalx πρέπει πρώτα να βάλω την pure nexus χωρίς wipe και μετά τον άλλον kernel που θέλω; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι... Τα περισσότερα ζητούν dirty flash της rom που έχεις ή του κέρνελ αυτής σε περίπτωση που έχεις αλλάξει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Ναι... Τα περισσότερα ζητούν dirty flash της rom που έχεις ή του κέρνελ αυτής σε περίπτωση που έχεις αλλάξει. Πρέπει να βάζω και τα gaps; Πάντως ρε παιδιά ενώ στην αναμονή είναι βράχος στη χρήση την πίνει νερό την μπαταρία και μπορώ να πω ότι με στοκ ήταν το αντίθετο στη χρήση ήταν καλύτερο και στη αναμονή χειρότερο,θα αφήσω τον lean kernel μια μέρα ακόμα,αν κάποιος έχει κάποιον άλλο kernel και rom με καλά αποτελέσματα μπαταρίας ας με ενημερώσει Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 3, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ElementaX!!!! Όχι. Τα gapps δεν χρειάζονται σε dirty flashing! Διάβασε να δεις και τις οδηγίες που έχει αναλυτικότατες το θέμα της PN. Έχει τεράστιο FAQ και Installation notes. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έβαλα και elementalx αλλά στη χρήση είμαι απογοητευμένος https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160604/082611375db3f72edc7f47a29a3565c3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160604/2f76f180c07fde0b8bb2a81bae1e5a46.jpg Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Προφανώς κάτι έχει να κάνει με το δικό σου setup. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα αυτονομιας. Είμαι στο 75%, με 1 ώρα οθόνης, 15 κ ομιλίας και 16 ώρες σε μπαταρία. Όλη η χρήση έχει γίνει εκτός WiFi και με 3G. Φυσικά όλα ανοιχτά, χρήση για social & chat. Αυτά δλδ που καταπινουν και την μπαταρία. Για μένα αυτά τα νούμερα μου φαίνονται πολύ καλά. Σε WiFi θα ήμουν πάνω από 80% ή στο 75% θα είχα 1,5 ώρα οθόνης. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Το ξαναστηνω από την αρχή μήπως να μην βάλω xposed amplify greenify μήπως κάποιο από αυτά δημιουργούν το πρόβλημα στη χρήση; επίσης facebook το έχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Το ξαναστηνω από την αρχή μήπως να μην βάλω xposed amplify greenify μήπως κάποιο από αυτά δημιουργούν το πρόβλημα στη χρήση; επίσης facebook το έχεις ; Greenify εγώ είδα χειρότερη κατανάλωση κατά πολύ. Δεν το χρειάζεσαι για εμένα. Naptime για agressive doze. Amplify έχω κανονικά για να μπλοκάρω πολλά wakelocks καθώς και Disable Services για να κλείσω services που δεν χρησιμοποιώ ή δεν τις θέλω. Όταν λέω social εννοώ, Facebook, FB Messenger, Instagram(direct), Viber, Hangouts και λίγο Tweeter. Φυσικά Tapatalk για τα forums. Αυτή την χρήση κάνω. Πιο πολύ παίζε chat σε FB Messenger, Instagram, Viber και hangouts! Από εκεί και πέρα το δίκτυο είναι μόνιμα στο 3G. Wifi ON όταν είμαι σε χώρο που υπάρχει. Data On/Sync Οn Πάντα!!! Η χρήση που έβαλα στο προηγούμενο ποστ όμως είναι εκτός wifi. Wifi είχα μόνο στην αναμονή 7 ωρών που κοιμήθηκα. Τις υπόλοιπες ήμουν εκτός. Άρα 9 ώρες σε δίκτυο, με μετακίνηση σε διάφορες περιοχές, 1 ώρα οθόνης και 15 λεπτά ομιλίας και άλλες 7 ώρες αναμονή με Wifi όσο κοιμόμουν που ξύπνησα όμως με διάφορα Notifications από fb,messenger,hangouts,viber να υπάρχουν και στο 75%. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Greenify εγώ είδα χειρότερη κατανάλωση κατά πολύ. Δεν το χρειάζεσαι για εμένα. Naptime για agressive doze. Amplify έχω κανονικά για να μπλοκάρω πολλά wakelocks καθώς και Disable Services για να κλείσω services που δεν χρησιμοποιώ ή δεν τις θέλω. Όταν λέω social εννοώ, Facebook, FB Messenger, Instagram(direct), Viber, Hangouts και λίγο Tweeter. Φυσικά Tapatalk για τα forums. Αυτή την χρήση κάνω. Πιο πολύ παίζε chat σε FB Messenger, Instagram, Viber και hangouts! Από εκεί και πέρα το δίκτυο είναι μόνιμα στο 3G. Wifi ON όταν είμαι σε χώρο που υπάρχει. Data On/Sync Οn Πάντα!!! Η χρήση που έβαλα στο προηγούμενο ποστ όμως είναι εκτός wifi. Wifi είχα μόνο στην αναμονή 7 ωρών που κοιμήθηκα. Τις υπόλοιπες ήμουν εκτός. Άρα 9 ώρες σε δίκτυο, με μετακίνηση σε διάφορες περιοχές, 1 ώρα οθόνης και 15 λεπτά ομιλίας και άλλες 7 ώρες αναμονή με Wifi όσο κοιμόμουν που ξύπνησα όμως με διάφορα Notifications από fb,messenger,hangouts,viber να υπάρχουν και στο 75%. Το desable services είναι τι apps opp που έχει η pure nexus; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Όχι. Εφαρμογή είναι από το play. Την χρησιμοποιώ χρόνια! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Όχι. Εφαρμογή είναι από το play. Την χρησιμοποιώ χρόνια! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ποιά service να κλείσω Κωστα δώσε άλλο ένα χέρι βοηθείας :o Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μόνο με 4g γιατί είμαι εκτός το Σαββατοκύριακο και έχοντας ξεχάσει το wifi ανοιχτό με εξέπληξε η αυτονομία με pure nexus+franko kernel Μήπως φταίει το router στο σπίτι μου για το battery drain στη χρήση;να πω ότι στην αναμονή λόγο ανοικτού wifi και κακού σήματος 4g ήταν μέτριο αλλά γενικά οι χρόνοι μου είναι εκπληκτικοι https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160605/8b867e01fa4756cccc3e921ae75b9211.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160605/b43090079548f76a20e7a9180e56d7bd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160605/75465495c6b05f39fbeb93158a0a7573.jpg Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ποιά service να κλείσω Κωστα δώσε άλλο ένα χέρι βοηθείας :o Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ότι δεν χρησιμοποιείς: Π.χ. για εμένα έχω κλείσει: Google Services: (πατάς πάνω δεξιά να σου βγάλει full name) και έχω κλείσει: *****fitness***** *****wearable***** *****kids******* *****games***** ****lockbox***** και κάποια που έχουν ****analytics*** και *****bugreport**** και τέτοια. Facebook App και Messenger: *****bugreport**** *****analytics***** *****wearable***** Τα αστεράκια σημαίνουν ότι έχω κλείσει όποια υπηρεσία μου βγάζει αυτή την λέξη κλειδί. Τώρα αυτό θέλει ψάξιμο με βάση τη δική σου χρήση. Βλέπεις από μία εφαρμογή τι δεν χρησιμοποιείς και το κλείνεις. Προσοχή σε μερικές υπηρεσίες των google services που μπορεί να έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.(όχι αυτές που σου λέω εγώ) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ότι δεν χρησιμοποιείς: Π.χ. για εμένα έχω κλείσει: Google Services: (πατάς πάνω δεξιά να σου βγάλει full name) και έχω κλείσει: *****fitness***** *****wearable***** *****kids******* *****games***** ****lockbox***** και κάποια που έχουν ****analytics*** και *****bugreport**** και τέτοια. Facebook App και Messenger: *****bugreport**** *****analytics***** *****wearable***** Τα αστεράκια σημαίνουν ότι έχω κλείσει όποια υπηρεσία μου βγάζει αυτή την λέξη κλειδί. Τώρα αυτό θέλει ψάξιμο με βάση τη δική σου χρήση. Βλέπεις από μία εφαρμογή τι δεν χρησιμοποιείς και το κλείνεις. Προσοχή σε μερικές υπηρεσίες των google services που μπορεί να έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.(όχι αυτές που σου λέω εγώ) Απλά απιστευτος ο Κωστας βοηθάει πάντα :) Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Απλά απιστευτος ο Κωστας βοηθάει πάντα :) Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό είμαστε εδώ μέσα Βαγγέλη. Να βοηθάμε με ότι ξέρουμε(αρκεί να μην επαναλαμβονάμστε συνέχεια) και να δεχόμαστε βοήθεια σε θέματα που έχουμε. Κανείς δεν ξέρει τα πάντα εδώ μέσα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts