Nikos_s3 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 ρίξτε μια ματιά και στον elite kernel...τον δούλευα στο nexus 6 και ήταν πολύ καλός! Τον έχω από χτες και στο 6Ρ και δείχνει μια χαρά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πλέον πέρασα Xposed και το σέταρα με τον οδηγό από xda που πόσταρε ο φίλος πιο πριν για xtreme battery. Έχω να πω ότι είδα τρομερή βελτίωση στην αναμονή και πλέον όλο το βράδυ δεν χάνει ούτε 1%. Τα έβαλα όλα Paid βέβαια με τις free εκδόσεις δεν ξέρω αν θα έχει ίδια αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πλέον πέρασα Xposed και το σέταρα με τον οδηγό από xda που πόσταρε ο φίλος πιο πριν για xtreme battery. Έχω να πω ότι είδα τρομερή βελτίωση στην αναμονή και πλέον όλο το βράδυ δεν χάνει ούτε 1%. Τα έβαλα όλα Paid βέβαια με τις free εκδόσεις δεν ξέρω αν θα έχει ίδια αποτελέσματα. Σε αναμονή οκ. Στη χρήση εμένα δεν άλλαξε και τόσο Sent from S6 edge+ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Είναι ανεπαισθητη η διαφορά παιδιά που δεν το καταλαβαίνεις που ακόμα και αυτό πολλές φορές είναι placebo Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αυτό που αλλάζει ποιο πολύ είναι τα wakelocks. Στην χρήση δεν έχουν διαφορά μεγάλη. Σε αναμονή όμως είναι χαοτικη. Το θέμα είναι, όπως μου απάντησε σωστά και ένας στο xda, ότι δίνεις τα στοιχεία σου, password και λοιπά σε 2 ανεπίσημες third-party εφαρμογές και άρα στους dev τους. Αν αυτό σε ενδιαφέρει τότε θα πρέπει να το σκεφτείς. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει και πάρα πολύ ως αναφορά το facebook. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλά αυτό για τα στοιχεία στις εφαρμογές απλά γελάω. Δεν το λέω για σένα γενικά μιλάω. Δεν νομίζω ότι θα μας πειράξει αυτό. Sent from S6 edge+ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εγώ κράτησα τις επίσημες εφαρμογές και θα δω πως θα πάνε από κατανάλωση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλά αυτό για τα στοιχεία στις εφαρμογές απλά γελάω. Δεν το λέω για σένα γενικά μιλάω. Δεν νομίζω ότι θα μας πειράξει αυτό. Sent from S6 edge+ Ναι ρε... Για εμένα δεν με ενδιαφέρει για τέτοια πράγματα. Τι? Μη μου χακάρουν το FB? :lol::lol::lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά καλησπέρα , υπάρχει κάποιος οδηγός για root του 6p αλλά με mac? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά καλησπέρα , υπάρχει κάποιος οδηγός για root του 6p αλλά με mac? http://android.wonderhowto.com/how-to/root-nexus-6p-nexus-5x-windows-mac-linux-the-foolproof-guide-0166128/ τσεκαρε εδω με προσοχη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς franco kernel να μας πει γνώμη? Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλος είναι ο Franco δοκίμασε τον Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 παιδες μια γρηγορη ερωτηση, για να φλασαρω την pure nexus απλα φλασαρω μεσω TWRP τα ζιπ-ακια (της ρομ και των gapps); Γιατι βλεπω κατι vendor images και καταλαβανω την ειναι αυτο ! Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Παιδες θελω βοηθεια γτ ενω εκανα εγκατασταση την pure nexus μαζι με gapps απο το the open gapps εχω κολλησει σε bootloop. Το θεμα μου ειναι πως ενω ειχα κανει backup ακομα και το backup κολλαει σε bootloop. Τι να κανω; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Δώσε λίγα στοιχεία παραπάνω. Να φανταστώ έκανες καθαρή εγκατάσταση... Γιατί δεν βάζεις τα gapps της PN που είναι βασισμένα στα banks? Ποια διαδικασία ακολουθείς? Είχες εγκατεστημένα layers πριν φλασάρεις PN? Edited April 25, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δώσε λίγα στοιχεία παραπάνω. Να φανταστώ έκανες καθαρή εγκατάσταση... Γιατί δεν βάζεις τα gapps της PN που είναι βασισμένα στα banks? Ποια διαδικασία ακολουθείς? Είχες εγκατεστημένα layers πριν φλασάρεις PN? Για αρχη προσπαθησα να βαλω τα gapps της pure αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν μπορουσα να τα περασω στο κινητο, μου εβγαζε μηνυμα πως το κινητο δεν ειναι συνδεμενο ή πως η συσκευη ειναι απασχολημενη (πρωτη φορα το βλεπω). Σημερα ρουταρα την συσκευη για πρωτη φορα (κομπλε) και ακολουθησα clean install για το φλασαρισμα της ρομ. Τωρα για το φλασαρισμα ακολουθησα τα βηματα στο xda δλδ advance wipe (system, data, cache, dalvik cache), φλασαρισμα ρομ και των gapps. Την πρωτη φορα εκανα μια ******* και ενω ακολουθησα σωστα τα βηματα μεχρι και το φλας της ρομ παρατηρησα πως ελειπαν τα gapps για καποιο περιεργο λογο και ετσι σκεφτηκα να κανω restore. Το λαθος μου ηταν οτι ξεχασα να κανω wipe, οποτε μετα εκανα wipe και restore αλλα τπτ. Επιπλεον, δοκιμασα και την DU μαζι με τα δικα της gapps και αυτη ομως κολλαει σε bootloop. Γενικα γνωριζω πως μπορει να παρει ωρα το πρωτο boot αλλα εδω μιλαμε για κοντα 10 λεπτα (ισως και πιο πολυ) χωρις να προχωραει το θεμα. Αυτα εγιναν. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Πριν είχες layers??? vendor τελευταίο φλάσαρες? Αν συνεχιστεί λύση είναι το φλασάρισμα στοκ και ρουτάρισμα twrp ξανά Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Πριν είχες layers??? vendor τελευταίο φλάσαρες? Αν συνεχιστεί λύση είναι το φλασάρισμα στοκ και ρουτάρισμα twrp ξανά Οχι φιλε μου, το ειχα στοκ. Vendor διαβασα πως δεν χρειαζεται πλεον να φλασαρω..Τι ειναι αληθεια το vendor εγω ημουν στην τελευταια εκδοση με το security patch του απριλη. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τότε δεν το χρειαζόσουν αν και δεν νομίζω να σου προκαλούσε θέμα αυτό. Τι να πω... Αν έχεις κατεβάσει σωστές εκδόσεις τότε δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις σε bootloop. Μόνο αν είχες κατεβάζει ρομ για άλλο κινητό. Τι να πω. Καλύτερα να επιστρέψεις σε στοκ και να δοκιμάσεις πάλι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τότε δεν το χρειαζόσουν αν και δεν νομίζω να σου προκαλούσε θέμα αυτό. Τι να πω... Αν έχεις κατεβάσει σωστές εκδόσεις τότε δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις σε bootloop. Μόνο αν είχες κατεβάζει ρομ για άλλο κινητό. Τι να πω. Καλύτερα να επιστρέψεις σε στοκ και να δοκιμάσεις πάλι. Να το κανω με καποιο toolkit; Η μπορω να την περασω μεσω της TWRP; Σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα εχω τουλαχιστον χρονο να ρουταρω και να ασχοληθω με το αθλημα. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εγώ δεν προτείνω ποτέ toolkits. Είμαι εναντίον. Εντολές μέσω adb. Υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες στο xda με το τι πρέπει να κάνεις. Κάνε backup ότι αρχεία θες να κρατήσεις.(φωτογραφίες κλπ) http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928 Παράγραφος 10 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Εγώ δεν προτείνω ποτέ toolkits. Είμαι εναντίον. Εντολές μέσω adb. Υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες στο xda με το τι πρέπει να κάνεις. Κάνε backup ότι αρχεία θες να κρατήσεις.(φωτογραφίες κλπ) http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928 Παράγραφος 10 Σ ευχαριστω φιλε μου..λογικα θα χασω το ροοτ και την custom recovery. EDIT: τελικα η λυση ηταν επιστροφη σε στοκ. Απλα δεν μπορω να καταλαβω τι εκανα λαθος. Θα ρουταρω και θα βαλω xposed γιατι την pure την ηθελα γιατι εχει αρκετα καλουδια απο xposed.. Edited April 25, 2016 by MrGeo Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μα δεν φταίει η ρομ κατι εκανες λάθος Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μα δεν φταίει η ρομ κατι εκανες λάθος Sent from my Mate 8 Καλα στεφανε αυτο ειναι το μονο σιγουρο απλα δεν ξερω τι εκανα λαθος, ακολουθησα την διαδικασια ακριβως και κατεβασα τα αρχεια που ειχαν στα λινκ. Θα προσπαθησω ξανα το μονο σιγουρο τωρα που εμαθα πως θα το επαναφερω ;) Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έβαλα την pure nexus και το τελευταίο vendor, όπως και τον τελευταίο elemental και παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει, κάνει τη διπλάσια ώρα δλδ.. Παίζει αυτό σε κάποιον; Τι φταίει; Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts