prioxxx Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εγώ με την 3.0.1 recovery είχα πρόβλημα στην Ν .ενώ την εβαζα παρέμεινε στο λογκο της ρικοβερι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ναι παιδιά έχει πρόβλημα ακόμα ή twrp στην Ν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τα ίδια μου έκανε. Έκανα αποσύνδεση από την preview, πέρασα την επίσημη και δούλεψαν όλα καλά. Nexus FTW. Ούτε brick, ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παντως η ελευθερια που εχεις με τα νεξους δεν υπαρχει πουθενα.Δοκιμασα σημερα pure nexus rom και elementalx kernel.Πυροβολαει πραγματικα και με τα color profiles η οθονη ειναι φωτεινοτατη και φανταχτερη. Εχω και το xiaomi mi note pro που εχει και αυτο ομορφη οθονη και ειναι γρηγορο ,αλλα συγκριτικα το νεξους υπερεχει πλεον,σε ταχυτητα δε δυο κλικ μπροστα.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τη μουσική. Έχω περασμένα τραγούδια. Από mp3 στα 128 kbps έως flac στα 1000 kbps. Αλλά παίζει τρελή διακοπή. Έχω την cm13, vanilla music και το sony sbh52. Σαν να έχει πρόβλημα το κομμάτι. Πως πηδαγε παλιά ή βελόνα η η κασέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μιας και έβαλα την Pure nexus που στηρίζεται στην MHC, έβαλα και το αντίστοιχο vendor αλλά δεν έβαλα τον νέο bootloader και radio που κουβαλάει η MHC. Τα έβαλε κανείς? Έκανα καθαρή εγκατάσταση. Αν τα βάλω τώρα δεν διαγράφεται κάτι έτσι? Δεν θυμάμαι αν παίζει κάτι με το φλασάρισμα του νέου bootloader. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγώ τα έβαλα Κώστα το ράδιο μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερο και εγώ δεν νομίζω να χάνεις τίποτα μιας και πάντα φλασαρω ολόκληρο το image και δεν θυμάμαι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν χάνεις... το δοκίμασα! Δεν θυμόμουν αν χάνεις τπτ με bootloader. Αλλά δεν χάνεις τπτ. Απλώς δεν ήμουν σίγουρος! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλά εγώ πάντα κραταω back up στο PC γιατί στα μεγάλα update προτιμώ να φλασαρω ολόκληρο το image παρά ένα ένα οπότε δεν με ενδιαφέρει και πολύ άλλωστε έχω δύο εβδομάδες στοκ με την Ν σε λίγο θα με πιάσει στέρηση.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τα τελευταία radio και bootloader που μπορώ να τα βρω ως flashables; Γιατί δε βρίσκομαι ποτέ σε PC και δε μπορώ να βρω κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τα τελευταία radio και bootloader που μπορώ να τα βρω ως flashables; Γιατί δε βρίσκομαι ποτέ σε PC και δε μπορώ να βρω κάτι.. Τι να τα κάνεις ως flashables? 1) Ο TWRP φλασάρει και images 2) Bootloader αν δεν κάνω μεγάλο λάθος δεν μπορείς να φλασάρεις μέσω recovery ακόμα και ως image. Πρέπει να το κάνεις με τον κλασικό τρόπο. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για πανεύκολες διαδικασίες. **Τα images τα βρίσκεις μέσα σε όλη την καινούρια μαμά έκδοση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Χρησιμοποιεί κανένας την εφαρμογή Arcus που είναι για cmte θέματα? Έχω το deep darkness και μέσω του Arcus μπορείς να αλλάξεις συγκεκριμένα πράγματα στο υπαρχων θέμα. Εμένα όμως για έναν περίεργο λόγο στην διαδικασία του building theme σταματάει στο τέλος και δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Γιατί το κάνει αυτό? Edit: μόλις έκανα update το deep darkness, έκανε reboot το κινητό και τώρα δούλεψε η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τα τελευταία radio και bootloader που μπορώ να τα βρω ως flashables; Γιατί δε βρίσκομαι ποτέ σε PC και δε μπορώ να βρω κάτι.. Δες εδω https://www.androidfilehost.com/?fid=24438995911975848 και εδω https://www.androidfilehost.com/?fid=24438995911975845 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Είναι ένα παλικάρι στο XDA που μάλλον είναι Έλληνας από το nickname του, και τρέχει benchmarks με elementalX και διαφορετικά cpu profiles, το έχει κάψει το κινητό. Βγάζει κάτι τρελούς αριθμούς από αυτά που ανεβάζει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160326/7343c3159a57f7aee077f241d7eb0b49.jpg Edited March 26, 2016 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoylis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Είναι ένα παλικάρι στο XDA που μάλλον είναι Έλληνας από το nickname του, και τρέχει benchmarks με elementalX και διαφορετικά cpu profiles, το έχει κάψει το κινητό. Βγάζει κάτι τρελούς αριθμούς από αυτά που ανεβάζει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160326/7343c3159a57f7aee077f241d7eb0b49.jpg Δικό μου είναι.και δεν έχω κάψει τίποτα =) :ninja::ninja: Πω πω είχα να μπω Myphone απο τότε που πήραμε το Euro :p O @Stef08 Με ειδοποίησε για το ποστ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Δικό μου είναι.και δεν έχω κάψει τίποτα =) :ninja::ninja: Πω πω είχα να μπω Myphone απο τότε που πήραμε το Euro :p O @Stef08 Με ειδοποίησε για το ποστ :P Χαχαχ, τι setup έχεις? Και βασικά, η μπαταρία πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoylis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 τώρα είμαι στοκ στην Ν εντελώς απο την μέρα που βγήκε.Μπαταρία με τα ανάλογα governor profiles και κλείνωντας το touchboost έχω δει και 9ωρο SOT οπως και πολλοι στο XDA.με το setup που έκανα benchmarks εβγαζα βαρια βαρια 4.30SOT ... πάντα Purenexus + elemental ... έαν θέλεις μπαταρία και γενικά να ειναι smooth το τηλεφωνο χωρίς να χάσεις σε Perfomance daily use Κτλ δες εδώ το πόστ μου. δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποσταρω λινκ απο Xda...αλλα τέσπα εδώ δεν ειμαι ενεργός απτο 2007.... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65192977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Πάντως εγώ από χθες που είμαι με PureNexus + elemental με governor profile τον heimdall v4, δεν μπορώ να πω πως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το στοκ του elemental. Επίσης νιώθεις κατευθείαν πως το κινητό έχει κατέβει αρκετά σε performance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoylis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 δεν ξέρω τα καινουργια Governor τι κάνουν κτλ γιατι ειμαι στοκ οπως σου είπα.αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις το τι προσφερει το συγκεκριμενο και εαν σε καλυπτει =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Το πιο σημαντικό στον οδηγό για μένα είναι ο ήδη υπάρχον οδηγός που αφορά το amplify το οποίο κόβει πολλά αχρείαστα wakelocks/alarms/services και επίσης τα Fecebook, messenger τα οποία είναι μπαταριοφάγα. Τώρα δεν ξέρω αν τα Metal και Disa κάνουν δουλειά ίδια αλλά θα τα δοκιμάσω. Βασικά μόνο θέμα που έχω ως τώρα είναι ότι δεν ακούγεται το notification στο Disa. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoylis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 have fun παιδες.οποιος θέλει κατι μπορει να με βρει στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Το πιο σημαντικό στον οδηγό για μένα είναι ο ήδη υπάρχον οδηγός που αφορά το amplify το οποίο κόβει πολλά αχρείαστα wakelocks/alarms/services και επίσης τα Fecebook, messenger τα οποία είναι μπαταριοφάγα. Τώρα δεν ξέρω αν τα Metal και Disa κάνουν δουλειά ίδια αλλά θα τα δοκιμάσω. Βασικά μόνο θέμα που έχω ως τώρα είναι ότι δεν ακούγεται το notification στο Disa. Το θέμα είναι πως αν βάλεις στο amplify το messenger πχ, θα σου έρχονται τα push notifications? Νομίζω πως κόβονται όλα. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με το greenify στις εφαρμογές που βάζεις το agressive doze. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoylis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 αν εχεις το Paid Greenify / amplify όλα έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μετά από ούτε βδομάδα που δεν κρατήθηκα στοκ :lol: ρουταρα για να διώξω τις διαφημίσεις και από σήμερα πέρασα και elementalx πάντα με στοκ ρομ όμως. Είδα ότι έχει doubletap και το ενεργοποίησα. Επειδή δεν καίγομαι κιόλας να το έχω, στην κατανάλωση έχει διαφορά? Έχουμε καμία καλή ρύθμιση για τον elementalx για λίγο πιο απαλά χρώματα? Μου φαίνονται πολύ έντονα και μουντά ακόμα και με σχέση του s6. Μπαταρία έχει δει κάποιος διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το double tap δεν έχει καμία επιβάρυνση στην κατανάλωση,για ρυθμίσεις στα χρώματα μέσα στο app του flar έχει κάποιες προεγκατεστημένες δοκίμασε από αυτές όσο για την μπαταρία σε εμένα τουλάχιστον η διάφορα είναι ελάχιστη πρός το καλύτερο σε σχέση με τον στοκ κερνελ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts