mcde Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Δεν έγραψα ότι έχω ακούσει κάτι για την Forthnet! Έγραψα αυτό που λες κι εσύ, ότι όσοι έχουν περάσει και από τις δύο (Otenet, Forthnet) έμειναν το ίδιο ευχαριστημένοι. Το "καλαμάκι" δεν πάει σε κάποιον isp. Πάει στο ότι και το isdn δεν έχει καμιά σοβαρή ταχύτητα. Είναι πολύ καλύτερο από το pstn αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Δεν έγραψα ότι έχω ακούσει κάτι για την Forthnet! Έγραψα αυτό που λες κι εσύ, ότι όσοι έχουν περάσει και από τις δύο (Otenet, Forthnet) έμειναν το ίδιο ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος από την Forthnet απ΄ότι από την Otenet. Την δεύτερη την είχα για δύο χρόνια και "κρέμαγε" συχνά. Για PSTN μιλάω πάντα Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Ρε παιδιά έχει ακούσει κανείς για ένα site που προσφέρει free internet ? Πρέπει λέει απλώς να δέχεσαι και να διαβάζεις κατι διαφημίσεις που θα σου στέλνουν και μάλιστα νομίζω οτι σου στέλνουν ένα μικροποσό (μετρητά).Δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.Όποιος ειναι ενημερωμένος ας βοηθήσει την κατάσταση. Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 4thnet χωρίς συζήτηση. Από το 1998 είμαι συνδρομητής τους . Πολύ καλή εταιρεία και αξιόπιστοι . Σε PSTN και ISDN απότι μου έχουν πει κάτι φίλοι στα ίδια επίπεδα με ΟΤΕΝΕΤ. Στο dsl καμία σχέση , η νύχτα με τη μέρα . Εκεί η 4rthnet είναι πολύ μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 forthnet!!einai i pio aksiopisti gia tis times pou prosferei!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 To b-online den einai ksexwristos provider apo ti forthnet,to host allazoun aplws otan syndeesai me to kombo,me forthnet syndeesai pali alla pio f8hna an analogisteis oti plhrwneis to trimhno 31 euro otan me kanonikh forthnet 8eleis 52 euro,milame gia pstn syndesh,epishs gia isdn prepei na symferei ;) H ACN einai o pio xalia provider gia mena,se ksenerwnei arketa afou otan eixa ACN mou ebgaze ti pisti mexri na anoiksei ti selida,megalo kollhma,meta me epairnan thlefwno gia na ananewsw ti syndesh kai akougan kati mpinelikia,pou einai i sfairath ACN den katalabainw? :angry: POTE KSANA ACN :down: Forthnet for ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts