sadiagraxa Δημοσιεύτηκε October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2003 Μολις σημερα τελειωσε η συνδρομη μου στην OTENET και πλεον ειμαι με NETCARTA μεσα !!! Την εβδομαδα που μας ερχεται σκεφτομαι να παω να κανω μια νεα συνδεση και θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη παροχεα... Ποια ειναι η καλυτερη κατα τη γνωμη σας; Ποια η πιο φθηνη; Γενικα, επειδη εδω και 3 χρονια ειχα Otenet δεν παρακολουθουσα και πολλα γυρω απο αυτο το θεμα, οποτε καθε αποψη σας μου ειναι χρησιμη ! Ευχαριστω ολους ! :) Υ.Γ: Ειχα ISDN64 συνδεση και το modem που δινει ο OTE οταν κανεις αιτηση για ISDN... Βεβαια θελω παλι να εχω ISDN64 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Σαντιαγκράξα πάνε έτσι όπως είσαι στη Φόρθνετ. Έχει ξεκινήσει φθινοπωρινή προσφορά με 40% σε όλες τις Αηεσντηέν συνδέσεις. Δες τις νέες τιμές που ισχύουν μέχρι 30.11 για τις 64 που ενδιαφέρεσαι: 3μηνη 44,88€, 6μηνη 85,38€, 12μηνη 157,59€ (όλες χωρίς 18% φάπα). Είναι η καλύτερη μαζί με την ποτένετ (αλήθειο γιατί δεν ήθελες ν'ανανεώσεις εκεί τη συνδρομή σου?) και πλέον σε φοβερή τιμή. Χτύπα μια 3μηνη και μετά πάνε για Εηντηεσέλ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Κ εγώ φορθνετ έχω κ είμαι πολύ ευχαριστήμςενος. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Κι εγώ Forthnet και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ούτε αποσυνδέσεις, ούτε πρόβλημα στις ταχύτητες. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 forthnet και απο μενα. Αξιοπιστη και γρηγορη. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Απ'οτι βλεπω ολοι forthnet μου προτεινετε :p Ξερει κανεις τι τιμες παιζονται και στις αλλες εταιριες; Για ISDN παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Απ'οτι βλεπω ολοι forthnet μου προτεινετε :p Ξερει κανεις τι τιμες παιζονται και στις αλλες εταιριες; Για ISDN παντα... Κανε ενα search http://www.forthnet.gr εχει και προσφορες. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Απ'οτι βλεπω ολοι forthnet μου προτεινετε :p Ξερει κανεις τι τιμες παιζονται και στις αλλες εταιριες; Για ISDN παντα... 266,85€ για 128KBps για ένα χρόνο από forthnet! Μην ψάχνεσαι άδικα! Είναι η ταχύτερη, με την καλύτερη υποστήριξη και μέχρι τέλος Νοεμβρίου που τελειώνει η προσφορά θα είναι και η φθηνότερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Α! Και μακριά από HOL. Έχουμε στο γραφείο και κάθε δεύτερη μέρα πέφτει Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Α! Και μακριά από HOL. Έχουμε στο γραφείο και κάθε δεύτερη μέρα πέφτει Ναι, εχω ακουσει πολυ ασχημα λογια για την HOL ! Βασικα ουτε που την θυμομουν μεχρι που την ανεφερες :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Μπηκα στο site της FORTHNET (ευχαριστω "babis") και τσεκαρα προσφορες ! Επειδη ομως ειμαι και ασχετος επι του θεματος εχω καποιες αποριες... Καταρχην, τι παιζει με τους κομβους; Σε αυτον τον χαρτη δειχνει στην Ροδο (που μενω μονιμα) οτι εχει κομβο ΑΤΜ και οχι 128 ! δηλαδη; :confused: Και 2ον, τι διαφορα εχει το Static απο το dynamic ISDN; Συγνωμη ρε παιδια που σας τα πριζω αλλα η ασχετοσυνη βλεπετε... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
net Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Μπηκα στο site της FORTHNET (ευχαριστω "babis") και τσεκαρα προσφορες ! Επειδη ομως ειμαι και ασχετος επι του θεματος εχω καποιες αποριες... Καταρχην, τι παιζει με τους κομβους; Σε αυτον τον χαρτη δειχνει στην Ροδο (που μενω μονιμα) οτι εχει κομβο ΑΤΜ και οχι 128 ! δηλαδη; :confused: Και 2ον, τι διαφορα εχει το Static απο το dynamic ISDN; Συγνωμη ρε παιδια που σας τα πριζω αλλα η ασχετοσυνη βλεπετε... :o ο κόμβος της ρόδου είναι απο τους μεγαλύτερους οπότε dont worry static ISDN = static (σταθερή) IP dynamic ISDN = dynamic (διαφορετική σε κάθε σύνδεση) IP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Εχει μεγαλύτερης χωρητικότητας γραμμή (8MBit λέει) για σύνδεση με Αθήνα από ότι άλλοι κόμβοι! Στη μία περίπτωση σου δίνει σταθερό IP, ενώ στην άλλη διαφορετικό κάθε φορά που συνδέεσαι! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 :!: Για ιδιώτη δεν υπάρχει λόγος να έχει σταθερή IP επομένως θα επιλέξεις dynamic όπως όλος ο κόσμος. Είναι και φθηνότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Υπαρχει καποιο σχετικο link για την Otenet ωστε να συγκρινω και τις δυο; Μεχρι στιγμης παντως εχω ενθουσιαστει με την Forthnet αλλα θελω να το ψαξω λιγακι μεχρι την δευτερα που θα παω να συνδεθω ! Σας ευχαριστω ολους ρε παιδια... Το εκτιμω ιδιαιτερα αυτο που κανετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Υπαρχει καποιο σχετικο link για την Otenet ωστε να συγκρινω και τις δυο; Αφού σου είπα! Η καλύτερη και η φθηνότερη είναι η Forthnet! Αναλαμβάνω εγώ προσωπικά αν έχεις πρόβλημα να φάω το ξύλο! :) Όσον αφορά για τις τιμές, σου είπα €266,85 για 1 χρόνο ISDN 128KBps από την Forthnet. €548.42 για 1 χρόνο ISDN 128KBps από την OTEnet. €392,69 για 2 χρόνια ISDN 128KBps από την Forthnet. €689,03 για 2 χρόνια ISDN 128KBps από την OTEnet. Στις τιμές σου έχω προσθέσει και τον ΦΠΑ!!! Δες και μόνος σου! https://eshop.forthnet.gr/forthnetshop/dept.asp?level1=4&level2=9&dept%5Fid=9&mscssid=U3X1N9NHMUMD8ND9N9L4QA921D131CJ0 http://www.otenet.gr/company/price.htm ΑΑΑΧ! Πρέπει να με πληρώνει αυτή η Forthnet κανονικά! Όχι να την πληρώνω εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Η Οτενέτ με την οποία μπαινω στο νετ 5 χρονια ειναι ολο και καλυτερη ιδιως στην απλη γραμμη και ενιοτε στην ISDN .H forthnet ακολουθει κατα ποδας κατα την γνωμη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Forthnet for ever,einai o kalyteros provider,wstoso gia kalyterh oikonomia b-online tis stet averta me mhniaio kostos ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Εχω να χρησιμοποιησω forthnet απο το 98-99. Τοτε ηταν πολυ καλη αλλα για τωρα δεν ξερω. Τα τελευταια 2 χρονια εχω δοκιμασει HOL,ACN,OTEnet,Ntua, panafonet kai Bonline σε περιοχες Αθηνα, Καλαματα, Θεσσαλονικη και εχω να πω πως αν αγοραζα τωρα νεα συνδεση και επρεπε να διαλεξω μεσα απο αυτες που εχω δοκιμασει θα επελεγα οτενετ γιατι ειναι σταθερη αξια ανα την Ελλαδα. HOL: πολυ καλη, με σοβαρη και ευγενικη εξυπηρετιση, ταχυτητες μεγιστες. Αλλα καποιες φορες της την βαραει και laggarei, κολαει, πεταει εξω, το δικτυο σερνεται κτλ.(στην επαρχια πηγαινε πολυ καλυτερα γιατι ειχε στις πιο πολλες περιοχες κατευθειαν συνδεση ανω των 521kbps με Αθηνα). ACN: παντα τις πιο χαμηλες τιμες. Το δικτυο για downloading σφαιρατο σε αττικη και επαρχια. Αλλα στο http ειχε λιγο καθυστεριση. Μεγαλο αρνητικο της οτι καθε καλοκαιρι τραβαει μεγαλα κολληματα οπως το δικτυο να κολαει ή να σερνεται ή να πεθαινουν οι dns server της για μερες. ΟΤΕνετ: Δεν ειχε παντα τις μεγιστες ταχυτητες π.χ. ηταν 0,5kb/sec πισω απο την Acn στο downloading. Αλλα ηταν/ειναι σταθερη αξια. Σε καθε κομβο πολης εχει κατευθειαν συνδεση με αθηνα και με γραμμες συνηθως πολυ μεγαλυτερες απο αλλες εταιριες.Στο http παντα ειναι σφαιρα. Γενικα ειναι ενα δικτυο που και στο ταδε χωριο στην ακρη του θεου να πας δεν θα εχεις προβληματα (αποψη μου). Ntua: ίσως ο καλυτερος provider ever αλλα δεν σχολιαζω γιατι ειναι πανεπιστημιακος και οχι εμπορικος και δεν εχει πανελλαδικη καλυψη.Μονο μετα τις 10 τα μοντεμ του μιλανε απειρως. Παναφονετ: ενω ολα τα παραπανω τα εχω δοκιμασει με isdn, την παναφονετ δυστυχως μονο με pstn γραμμη λογω της Βονταφον. Πολυ καλο δικτυο απόπου και αν ειχα συνδεθει, ισως αγοραζα ενα account μετα την οτενετ. Bonline: σε καλαματα και με pstn πολυ αισχρο και τρισαθλιο. routing τυφλο χωρις να ξερεις μεσω που πας αθηνα και lag αναλογο ενος virtual provider. Το μονο δελεαρ ειναι η χαμηλη τιμη (στα 56κ account) που δεν νομιζω να ειναι ικανο για να προσελκυσει πια κοσμο αφου οι αλλοι σοβαροτεροι provider τα δινουν τσαμπα πια με τις προσφορες τους, ειδικα σε 56k. Σε Αττικη δεν εχω δοκιμασει. Αν ηταν να αγορασω νεο λογαριασμο τωρα 8α επαιρνα Otenet ή παναφονετ (αλλα θα εμπαινα ισως και στον πειρασμο να δοκιμασω forthnet μιας και βλεπω πολλους να λενε πολλα καλα για την ενλογω εταιρια και ισως εχουν και δικιο). Απο τιμες και προσφορες μπορει ο φιλος μας να κοιταξει στις σελιδες της καθε εταιρειας. Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι σχεδον ολες οι εταιριες εχουν φτιαξει online Shop όπου μπορεις να την αγορασεις και να ενεργοποιηθει στην στιγμη η συνδεση. Καλη Κυριακη, Καλη ξεκούραση να έχουμε!! :D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Ρε παιδιά γιατί το μπερδεύετε το παληκάρι? Αν δεν έχετε δοκιμάσει την forthnet, την ταχύτητά της, το σταθερότερο δίκτυο στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες της, την εξυπηρέτησή της .... Αφού είπαμε! Εγώ του δίνω την εγγύηση! :) OTEnet - Θα είναι πάντα δεύτερη HOL - Κάποτε ήταν ίσως και πρώτη, τώρα έχει μείνει πολύ πίσω! Panafonet - Το δωρεάν απλό dialup που μου προσφέρει σαν συνδρομητής της vodafone είναι καλό αλλά δεν δέχεται να πληρώνεις την διαφορά για το ISDN. Τώρα αν θες να γίνεις συνδρομητής στο ISDN δεν νομίζω ότι έχει καλές τιμές και υπηρεσίες για να αξίζει. Ntua - Δεν ξέρω, δεν απαντώ, αλλά ούτως ή άλλως είναι εκτός συναγωνισμού! Acn, Bonline κλπ.... - Είπαμε να μιλήσουμε για ISP's όχι για εταιρίες της πλάκας. Σιγά να μην μιλήσουμε και για το GroovyNet :D :D :D :D Forthnet - Εκτός από το ότι είναι η ταχύτερη και με την καλύτερη εξυπηρέτηση......... Πανελλαδική Πρόσβαση Χώρος Mailbox 50MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υποστήριξη Πρωτοκόλλων POP3, IMAP, SMTP Φιλοξενία Προσωπικών Σελίδων 5ΜΒ Web Support 24ωρη Τεχνική Υποστήριξη Πρόσβαση στις λίστες συζητήσεων Usenet Newsgroups Server WWW(World Wide Web) FTP (File Transfer Protocol) Δυνατότητα Σύνδεσης Μέσω Κινητού Δυνατότητα αναβάθμισης της συνδρομής σας από FORTHnet Internet ISDN 64/128 σε FORTHnet Fast Internet ADSL Δυνατότητα πρόσβασης από όλο τον κόσμο μέσω της υπηρεσίας FORTHnet Internet Roaming Δυνατότητα πρόσβασης από οποιοδήποτε κόμβo (POP) της FORTHnet, χωρίς επιπλέον χρεώσεις Background FTP - Υπηρεσία δρομολόγησης μεταφοράς αρχείων στους server της FORTHnet για ακόμα πιο γρήγορο ¨download¨ Ενημέρωση για το συνολικό χρόνο σύνδεσης σας καθώς και δυνατότητα αποστολής δωρεάν FAX μέσω Web Συστήματα ασφαλείας για την διασφάλιση του απόρρητου των στοιχείων σας Διασύνδεση με επιλεγμένους παροχείς μέσω του Athens Internet Exchange (AIX) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosg OTEnet - Θα είναι πάντα δεύτερη Κακώς το λες τόσο εύκολα αυτό. Ήμουν 3 χρόνια και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Αρχικό Μήνυμα από τον panosg HOL - Κάποτε ήταν ίσως και πρώτη, τώρα έχει μείνει πολύ πίσω! Έχω περάσει και από αυτήν... προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα και πάλι προβλήματα :mad: Αρχικό Μήνυμα από τον panosg Panafonet - Το δωρεάν απλό dialup που μου προσφέρει σαν συνδρομητής της vodafone είναι καλό αλλά δεν δέχεται να πληρώνεις την διαφορά για το ISDN. Τώρα αν θες να γίνεις συνδρομητής στο ISDN δεν νομίζω ότι έχει καλές τιμές και υπηρεσίες για να αξίζει. Το απλό PSTN που δίνει τζάμπα με €17 λογαριασμό είναι υπερτέλειο, το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είναι μια χαρά. Αρχικό Μήνυμα από τον panosg Ntua - Δεν ξέρω, δεν απαντώ, αλλά ούτως ή άλλως είναι εκτός συναγωνισμού! Το Πολυτεχνείο ΔΕΝ είναι provider. Απλά έχει το dialup για τους φοιτητές και τους καθηγητές. Στην αρχή ήταν καλό, μετά είχε προβλήματα, τώρα έχει στρώσει, αλλά οι γραμμές είναι πάρα πολύ λίγες και δεν μπαίνεις ούτε με αίτηση :p Αρχικό Μήνυμα από τον panosg Forthnet - Εκτός από το ότι είναι η ταχύτερη και με την καλύτερη εξυπηρέτηση......... Πολλά από αυτά που αναφέρεις τα προσφέρει και η otenet π.χ. Πάντως από όσους τις έχουν χρησιμοποιήσει και τις δύο κανείς δεν έχει τον ενθουσιασμό που έχεις εσύ για τη forthnet. Η ουσία είναι ότι ακόμα και το ISDN καλαμάκι είναι, αν με εννοείς... :whistle: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Πως είναι δυνατόν να την συγκρίνεις με την OTEnet τη στιγμή που η OTEnet έχει τις διπλάσιες τιμές????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Παιδια, ενταξει ειπαμε να μην τσακωθουμε κιολας ! :confused: Ηταν να ρωτησω και για τις αλλες εταιριες αλλα τελικα με προλαβατε και γραψατε για ολες (thanks και παλι σε ολους ;) ... Απο τα προαναφερομενα ειναι 2 οι επιλογες μου αναμεσα σε Forthnet και Otenet... Αυριο θα κοιταξω να δω τι λενε και οι δυο και θα παω για συνδεση ! Μεχρι στιγμης η προσφορα που εχει η Forthnet ειναι δελεαστικη και αν δεν παρω καλυτερη απο την Otenet τοτε , μονο και μονο, για το χρημα θα παω Forthnet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosg Πως είναι δυνατόν να την συγκρίνεις με την OTEnet τη στιγμή που η OTEnet έχει τις διπλάσιες τιμές????????? Πρώτον δεν έκανα σύγκριση. Μερικές διαπιστώσεις έκανα. Δεύτερον, μπορεί τώρα η forthnet να έχει τη συγκεκριμένη προσφορά -την οποία είμαι σίγουρος ότι ο sadiagraxa έχει λάβει υπόψη- αλλά δεν αναφερόμουν τόσο στο κόστος. Αν διάβασες τι έγραψα, απλά ανέφερα τι έχω δει στα 8 χρόνια που χρησιμοποιώ dialup. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 FORTHnet και ΟΤΕνετ χρησιμοποιώ τα τελευταια χρόνια. Διαφορά σε ταχύτητες ή ευκολία πρόσβασης δεν έχω δει καμία (έχω ISDN). Είναι και οι δύο γρήγορες όσο πρέπει. "Καλαμάκια" δεν έχω καταλάβει ποτέ. Ήμουν ΟΤΕνετ και άλλαξα σε φορθνετ μόλις βγήκε η προσφορά. Ο φίλος αν θα παρει φορθνετ δεν θα το μετανιώσει. Mcde δεν ξέρω από πού τα έχεις ακούσει αυτά για τη φορθνετ ή αν ήσουν πελάτης. Εγώ είμαι πελάτης και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts