pankan1s Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εγώ πήρα σήμερα το apple για δούμε πως πάει και τα ξαναλεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ειχα το 4s αρα ξερεις καλα το ios και θα δυσκολευτής επειδή εχεις μάθει στην ηρεμία του .αν σου αρεσουν οι αλλαγές γενικα κανε το βημα για s6 αλλιώς πας για iphone . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Που ειναι το τρολάρισμα δεν κατάλαβα. Νομίζω εξήγησα ακριβώς το σκεπτικό μου. Τότε όπως σου είπε κι άλλος παραπάνω έχεις πλήρη άγνοια άρα είσαι ακατάλληλος για την συγκεκριμένη ενότητα. Ο άλλος σκοπεύει να ξοδέψει τα ωραία του λεφτά και έχουμε μια άλφα ευθύνη απέναντι του, όχι να τον προσηλυτίσουμε με ψέματα. Edited December 18, 2015 by Androides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μια γνώμη μπορείς να πάρεις από το συγκριτικό note 5 vs 6s plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Φίλε επειδή από όσο καταλαβαίνω δεν είσαι τέρμα απαιτητικός χρήστης θα το θέσω πολύ πολύ απλά. iphone 6s 16gb (θα τελειώσουν γρήγορα) 650euro galaxy s6 32gb (ένα από τα 5 καλύτερα android της αγοράς) 435euro Νομίζω το s6 είναι αρκετά σοφότερη επιλογή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KentavrosR Δημ. December 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το 3d touch αξίζει τον κόπο ή δεν είναι κάτι φοβερό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 S6 κι από μένα,άσχετα αν και προσωπικά ακόμα και τώρα το Νο1 κινητό σε ρεαλιστικές τιμές (εγώ 258 ευρώ το πήρα πριν 13 μήνες περίπου) παραμένει το lg g2 "καθαρή" 5.2'' οθόνη με τα soft keys να εξαφανίζονται αυτόματα ανάλογα τις εφαρμογές που επιλέγεις,οθονάρα σε χρώματα,σε φωτεινότητα, και μπαταριάρα... λαχειοπώλης νεαρός τις προάλλες έπαιξε την οθονάρα του και την σπιρτάδα του g2 έφυγε κατευθείαν να βρει καμιά πιτσιρίκα-πιτσιρίκο να το ξεφορτωθεί (iphone 6) :p ..πολλοί από εσάς θα έχετε δει το βιντεάκι που ακολουθεί ...όποιος όχι,αξίζει μέχρι τέλους ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το 3d touch αξίζει τον κόπο ή δεν είναι κάτι φοβερό; καλο και χρήσιμο οσο το μαθαίνεις ....στην αρχη δεν το δούλευα σχεδόν καθόλου! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts