doomgeorge Δημοσιεύτηκε December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2015 γεια σας θελω να αγορασω μια συσκευη απο ελλαδα υπαρχει ενα μαγαζι που δινει σερβις και εγγυηση σε κινεζικα τηλ και ειμαι μεταξυ του lenovo k3 νοτε(224ευρω), meizu m2 note(189ευρω),xiaomi redmi note 2(239ευρω)επισης θα περασει αυτος οτι ραμ ρομ πρεπει γιατι ειμαι λιγο κουλος με αυτα...λεω να παω προς το meizu λογο οτι εχει καλυτερη τιμη στο πισω μερος του κεφαλιου υπαρχει και το Vodafone Smart ultra 6 στα 169...απο παιχνιδια clash of clans fb internet και καμια φωτο τα πιτσιρικια μου θα ηθελα να κρατησει λιγα χρονια μιας και ενα cubot s308 που πηρα στην γυναικα πεθανε στην εβδομαδα σας ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγώ θα είχα ως πρώτο το vodafone παρόμοιες όλες οι συσκευές πιο οικονομικό και περισσότερη ασφάλεια λόγω vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το Κ3 Νote, μαζί με το Redmi Note 2 είναι τα πιο ισχυρά απο αυτά που δίνεις. Το Vodafone, σου δίνει την ασφάλεια της εγγύησης. Καθώς ότι και να πάθει θα έχεις μια σοβαρή κάλυψη απο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) οποτε αν καταλαβα καλα δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες σαν κινητα οποτε να παω προς vodafone μερια? αν μπορειτε μια γρηγορη ενημερωση απο ποιοτητα κατασκευης καμερα 2 λογια του vodafone σε σχεση με τα αλλα που αναφερω... να πω την αμαρτια μου ψαρωσα με τα antutu σκορε.....αν παλι εχετε καποιο αλλο να προτεινεται ελευθερα ευχαριστω Edited December 16, 2015 by doomgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγώ δεν τα θεωρώ τόσο ισοδύναμα κίνητα. Θεωρώ απο αυτά που αναφέρεις το Smart Ultra, μάλλον το πιο αδύναμο. Για την κάμερα, άποψη θα σου πώ μόνο βάση specs. Και με βάση τα όσα λέει το gsmarena, το Smart Ultra......... παίζει να είναι άνετα το χειρότερο. Αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, είσαι μια χαρά και με το M2 Note με αγορά απο το Public. Υ.Γ. Πόσο Antutu βγάζει το Ultra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) γυρω στα 30.000 νομιζω στο untutu δε με πειραζει να ειναι το χειροτερο αλλα το ποσο και αν αξιζουν τα λεφτα τα παραπανω που θα δωσω η οχι μιας και θα εχω και εγγυηση τωρα αν εχουν μεγαλη διαφορα σε καμερες το ενα κολαει συχνα και γενικα σου σπαει τα νευρα ενω το lenovo πχ παει σφαιρα ..... Edited December 16, 2015 by doomgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 γεια σας θελω να αγορασω μια συσκευη απο ελλαδα υπαρχει ενα μαγαζι που δινει σερβις και εγγυηση σε κινεζικα τηλ και ειμαι μεταξυ του lenovo k3 νοτε(224ευρω), meizu m2 note(189ευρω),xiaomi redmi note 2(239ευρω)επισης θα περασει αυτος οτι ραμ ρομ πρεπει γιατι ειμαι λιγο κουλος με αυτα...λεω να παω προς το meizu λογο οτι εχει καλυτερη τιμη στο πισω μερος του κεφαλιου υπαρχει και το Vodafone Smart ultra 6 στα 169...απο παιχνιδια clash of clans fb internet και καμια φωτο τα πιτσιρικια μου θα ηθελα να κρατησει λιγα χρονια μιας και ενα cubot s308 που πηρα στην γυναικα πεθανε στην εβδομαδα σας ευχαριστω :D Public και παίρνεις το meizu με 199euro και με εγγύηση έχεις να κάνεις με μια αλύσίδα. Τουλάχιστον σε σχέση με το vodafone θα έχεις και υποστήριξη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Απλα απο περιέργεια....... το P8 Lite βγάζει antutu στα 35k πανω κατω. το Meizu παίζει γύρω στα 30k+ το Redmi 2 sta 45k+ και το Lenovo στα 46k+ Αν όμως δεν θες να μπλέξεις με θέματα εγγυήσεων, απο θέμα επιδόσεων, ίσως είναι προτιμότερο το Meizu. Πάντως αν φτάσεις στα 199Ε, μακράν καλύτερη επιλογή είναι το P8 Lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 τελικα θα γινει η αγορα του p8 lite απο vodafone μιας και η καλη μου η μανουλα μου δινει την επιδοτηση της μην παει και χαμενη ανω των 100 ευρω (αρε μανα...)σας ευχαριστω ολους ειδικα των Ayrton μιας και δεν ειχα σκεφτει την συσκευη αυτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Με το καλό να την αποκτήσεις!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Mε γεια! Δεν θα το μετανιωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts