Spyros_31 Δημοσιεύτηκε December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 14, 2015 Γεια σας παιδιά..γνώμες γι'αυτά τα 2? μου αρέσει πάρα πολύ το OPX ως συσκευή αλλά δεν ακούω τα καλύτερα για την κάμερα του που είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Με το G3 να έχει πέσει πλέον κάτω από τα 300 πιστεύετε ότι υπερισχύει ως επιλογή? Κάτι άλλο καλύτερο ίσως που δεν έχω σκεφτεί εκεί κοντά στα 300? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Συνολικά προτιμώ το LG G3! Σε κάμερα.....είναι άψογη και είχε και βραβείο EISA γι'αυτή το 2014 όπως το LG G4 για το 2015! Αλλά και από δική μου εμπειρία έχει άψογη φωτογραφική!Μην ξεχνάς το OIS και το laser autofocus μέσα σε όλα! Από'κει και πέρα.....μέσα στην εβδομάδα θα πάρει την 6αρα έκδοση android (θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι καλή),έχει ένα τσακ καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη (και τα δύο βέβαια παίρνουν κάρτες sd), καλύτερη μπαταρία (θεωρητικά αλλά πρακτικά θα το δούμε όταν δοκιμαστεί το ONEPLUS X για τα καλά),μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη,καλύτερο screen to body ratio, ασύρματη φόρτιση αν σε ενδιαφέρει, Usb otg και μικρότερο SAR! Με λίγα λόγια το θεωρώ απλά από τα καλύτερα Value for Money των γνωστών κατασκευαστών αυτή την εποχή! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7630&idPhone2=6294 Edited December 14, 2015 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_31 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ευχαριστώ! είδα και το moto x play και μπήκε και αυτό στην επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Γιατι οχι το letv x800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_31 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 είναι τόσο καλό αυτό όσο λέγεται? δεν είμαι και πολύ του πειράγματος, εντάξει μια rom ξέρω να την περάσω που λέει ο λόγος αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια για να κάνω τα βασικά..από κινέζο είχα δει να σου πω την αλήθεια το mx5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μετα απο τρελο ψαξιμο κατεληξα στο letv x800. Εχει 4 μερες που το παρήγγειλα. Χθες μου ηρθε μειλ με τις φωτογραφιες του δεματος ασχετα που το στειλανε το Σαββατο αν θυμαμαι καλα. Ειπα να το ρουταρουν και να μου περασουν μια ρομ που προτεινεται οποτε παιζει να μην ξανασχοληθω. Και να ασχοληθω ειναι οτι πρεπει σιγα σιγα αφου πλεον σε ολες τις συσκευες "χρειαζεται". Πολυ χοντρο το "χρειαζεται" αλλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_31 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 από vickmall? τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Πηρα το χρυσο στα 285. Το ασημενιο ειναι 20$ φθηνοτερο. Μαλιστα απο χονορ το ειχε χωρις μεταφορικά σε 3 μερες σπιτι σου αλλα μονο το ασημενιο. Δεν ξερω αν ισχυειο τωρα. Επισης εκει δεν παιρνανε ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_31 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 τώρα έχουν το 37ρι..το βάζω και αυτό στις επιλογές πάντως, thanks..αν και εξαρχής είπα ότι να δώσω 300 και να μην έχω service εδώ αν γίνει κάτι, δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 τώρα έχουν το 37ρι..το βάζω και αυτό στις επιλογές πάντως, thanks..αν και εξαρχής είπα ότι να δώσω 300 και να μην έχω service εδώ αν γίνει κάτι, δεν παίζει Αυτός ακριβώς είναι και ο δικός μου ενδοιασμός! Που να στέλνεις κινητό εξώ, να φτάσει, να περιμένεις τι θα γίνιε, και να ξανάρθει!!! 2-3 Μήνες μες' στο νερό! Να μου λείπει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 To ρισκο υπαρχει. Δεν διαφωνω. Απο την αλλη αν σου βγαλει νωρις το οποιο πρόβλημα, πατας ενα dispute και τελειωνει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts