Jump to content

Δωρο στον συζυγο εως 450 ευρω

neraida4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, ειμαι καινουρια στο forum και ασχετη απο κινητα. Ο αντρας μου πηρε ενα samsung πριν απο 2 χρονια και δεν εμεινε ευχαριστημενος. Κλεινει και ανοιγει μονο του κ.α. Ετσι αποφασισα να του παρω κινητο για τις γιορτες. Αλλα επειδη θελω να του κανω εκπληξη δεν ξερω ποιο να του παρω. Θελω κατι καλο (οχι απο Γερμανο και αλλες μεγαλες αλυσιδες, εχουν μεγαλη διαφορα στις τιμες) ξερω οτι δεν θελει Samsumg με τιποτα ξανα, θελει οπωσδηποτε Android και οθονη 5 ή 5.5 ιντσες. Επισης να μην ξεπερασω τα 450 ευρω. Καλη καμερα και να μην βγαζει προβληματα. Βοηθηστε αμεσα σας παρακαλω διοτι τα Χριστουγεννα πλησιαζουν και δεν θα προλαβω!!

Μάλλον θα πήγαινα για LG g4

http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παράτησέ τον και παντρέψου εμένα, από εμένα :p

Σαν δευτερεύουσα επιλογή παρ'του το G4 λέω κι εγώ :p

Κοίτα να δεις πάντως που ανέβηκαν οι τιμές και του G4 και του Flex 2 τώρα που κοίταζα, και άλλων φαντάζομαι

Χριστούγεννα ftw :p

Για htc τι λετε? Καλυτερο το lg?

Καλή κάμερα, HTC και 400€ δυστυχώς δεν συνδυάζονται..

Αν δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από την κάμερα (ειδικά σε πολλά megapixels για zoom-crop κτλ) τότε το Μ8 είναι εξαιρετική επιλογή!

Αλλιώς, θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους και θα επιλέξω G4.

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Καλημερα! Βλεπω οτι οι περισσοτεροι προτεινεται lg g4 και εχω αρχισει να το το κοιταω κιολας απο που να το παρω. Ειπα το htc m9 διοτι καποια στιγμη τον ειδα οτι το καλοεβλεπε αλλα οπως ειπα ειμαστε ασχετοι απο κινητα και μου δεν θελω σε ενα χρονο να μου λεει οτι θελει παλι καινουριο κινητο επειδη δεν δουλευει. Να πω οτι εχουμε και 2 μικρα παιδια και οσο και να τους απαγορευω να μην πιανουν τα κινητα στα χερια τους ολο και καποια στιγμη θα το πιασουν. Οποτε αυτη η καμπυλη στην οθονη σαν να μου φανηκε πολυ πρακτικη σε πριπτωση πτωσης!