greekserval Δημοσιεύτηκε December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2015 Τι προτεινετε ? Και να εχεοι notification led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Xperia m4 aqua από εμένα καθαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekserval Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Γιατί . Και ευχάριστο σε όλους εκ τον προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 P8 LTE δακγωτο. Ανωτερο απο ολα τα αλλα, καταρχας επειδη εχει αξιπροεπη ραμ και μνημη (2/16) ενω ολα τα αλλα που αναφερεις υστερουν σε ενα απο τα δυο. Το m4 aqua με 8giga θα χωραει μονο 5 εφαρμογες, το s3 neo εχει μικρη ραμ + touchwiz οπτε οχι, το j5 εχει μικρη και ραμ και μνημη ενω το α3 εχει επεισης μικρη ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 το j5 διαβαζω οτι υπεραξιζει για τα ευρω του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosb Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 P8 Lite και από εμένα. Τρομερή τιμή για τα οσα προσφερει. Και καλη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 το j5 διαβαζω οτι υπεραξιζει για τα ευρω του! Δεν ειναι κακο το j5 για εναν απλο χρηστη. Ομως γιατι να παρεις αυτο ενω με τα ιδια χρηματα (170) παιρνεις smart ultra 6 και με 200 παιρνεις αλλα πολυ καλα κινητα (p8 lite, m2 note κλπ) Kαι εγω ακουω καλα λογια και παροτι εχει μικρη ραμ ακουω πως παει αρκετα γρηγορα, ομως εχει μονο 8gb μνημη. Δεν ξερω τι χρηση θελει να κανει ο ts, αλλα αν καποιον τον καλυπτει τοσο μικρη μνημη, νομιζω πως η χρηση που κανει ειναι πολυ απλη και καλυπτεται και με χαμηλοτερα ποσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekserval Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 παρακαλώ 5.0' το πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 το s3 neo απορριπτεται διοτι δεν υποστηριζει 4G και εχει μικρη μπαταρια. το a3 απορριπτεται διοτι εχει μονο 1gb ram. την μπαντα 800mhz μονο το p8 lite την υποστηριζει. το p8 lite εχει μετριοτατη μπαταρια. το j5 εχει 1.5ram και η samsung ειναι καπως bloatware. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 το a3 απορριπτεται διοτι εχει μονο 1gb ram. Tο α3 βγαινει και σε εκδοση με 1,5 ραμ, η οποια ειναι φτηνοτερη απο τις αλλες με το 1 ραμ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το J5 δεν εχει notification led και νομίζω το ίδιο και το a3. Όποτε μειώνονται οι επιλογές. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η ψήφος μου θα πάει στο P8 Lite. Απλά καλύτερα Specs σε σχέση με τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) M4 aqua αλλά το dual. Edited December 13, 2015 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η μπαταρια του p8 lite με πολλα, παρα πολλα τηλεφωνηματα και λιγη χρηση νετ βγαζει 2 μερες γεματες. Για μενα ειναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το J5 δεν εχει notification led και νομίζω το ίδιο και το a3. Όποτε μειώνονται οι επιλογές. p8 lite τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts