Jump to content

αγορά νέας συσκευής στα 400? ευρώ

haris013
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα! ψάχνομαι να ανανεωθώ κυρίως σε ίντσες,να πάω σε κάτι όπως το note 4, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ακόμα.

γενικά δεν ξέρω σε τι να πάω που να αξίζει την μετάβαση απο το nexus 5 το οποίο πάει σφαίρα και δεν κολάει πουθενά ακόμα και στην βαριά χρήση που του κάνω(remote desktops :P, ssh,heavy browsing κλπ κλπ).

σκεφτόμουν το note 4 καθώς λόγο οθόνης θα κάνω καλύτερα τις παραπάνω διεργασίες αλλά και στις 5 ίντσες που ήταν το n5 δεν είχα πρόβλημα.

Επειδή είμαι εκτός τους τελευαίους μήνες απο το χώρο των κινητών, δεν έχω ενημερωθεί για νέες συσκευές, τι άλλες επιλογές έχω για hi end business τηλέφωνο που να αξίζει την μετάβαση απο nexus 5 εκτός απο το note 4?

τιμή μέχρι τα λεφτά του note4. Δεν είναι δεσμευτικό οι "μεγάλες" ίντσες οθόνης, προτείνετε μου γενικά απο 5' και πάνω.

Samsung Note 9 Black

Από άποψη κάμερας και λογισμικού πως τα πάει? Η μπαταρία κρατάει? Σε all around χρήση το θεωρεις καλύτερο από το note?
Samsung Note 9 Black

Σε αυτα τα λεφτα νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο G4.

Επειδη ειχα ενα εξαμηνο note 4 εχω να πω οτι στη καθημερινη χρηση ειναι πολυ ανωτερο και γρηγοροτερο το G4 καθως το multitasking του note ειναι εξισου τραγικο με samsung s3.

Οι καμερα τους εξισου καλη και στα 2 και πολυ ανωτερη στο G4 στις βραδινες.

Επισης εχει και χειροκινητες ρυθμισεις που αν ασχοληθεις βγαζεις απιστευτες φωτογραφιες.

Η μπαταρια του note 4 ηταν ελαφρως καλυτερη και το πενακι υπεροχο.

Η οθονη του πιο εντυπωσιακη αλλα στα ματια μου τα χρωματα του G4 πιο αληθινα.Αυτα απο μενα.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . κάτι τελευταίο , βλέπω πολλούς όπου γράφουν για προβλήματα υπερθέρμανσης στο g4 μετά από αναβάθμιση στην 6 καθώς και διάφορα αλλά προβλήματα . αν το αγωρασω να μείνω στην lolipop μέχρι να βγει άλλη έκδοση της 6?

To proximity sensor bug και το WiFi bug υπάρχουν στην 6 της lg?

Samsung Note 9 Black

Απο που θα το πάρεις το lg?

λογικά απο κάποιο μαγαζί απο skroutz, δεν ξέρω ακόμα από ποιο ακριβώς ακόμα θέλω να πουλήσω το νέξους μου πρώτα και να πέσει η τιμή του g4(καθώς ήταν πολύ ποιο φθηνό πριν μερικο καιρό)

Samsung Note 9 Black

LG G4 δαγκωτο και μη φοβάσαι για υπερθέρμανση, συμβαίνει πολύ αραιά και αν το πιέσεις εξοντωτικα.

LG G4 δαγκωτο και μη φοβάσαι για υπερθέρμανση, συμβαίνει πολύ αραιά και αν το πιέσεις εξοντωτικα.

δεν είναι προβληματικός ο επεξεργαστής όπως και κάτι άλλες μπουρδες που διαβάζω στα ξένα site έτσι?

πάω να βάλλω σε αγγελία το νέξους και να προετοιμαστώ για τον διάδοχο :D

πάντως σε reviews που βλέπω το g4 φαίνεται διαμαντάκι και αρκετά ποιοτικό με την δερμάτινη πλάτη

κάτι άλλο που θυμήθηκα , μπορώ να ρίξω την ανάλυση της οθόνης σε full hd πχ για να μην επιβαρύνω τόσο το τηλέφωνο και να εξεικονομίσω μπαταρία?

απο περιφεριακά όπως έξτρα μπαταρία που θα πάρω τι άλλο μου προτείνετε?

Edited by haris013
Samsung Note 9 Black

Συγγνώμη ρε παιδιά, γράφτηκε στα σοβαρά οτι το Note 4 έχει το ίδιο multitasking με το S3? Δεν ντρέπεστε λίγο? Εδώ δεν έχει θέμα το Note 3 και το 4άρι το έχει η κοπέλα μου και το λιώνουμε και γράφετε αυτό το πράγμα; Και είχατε και τη συσκευή; Μωρε μπράβο.

Κατα τ άλλα θα ψήφιζα το G4 με μοναδικό μελανό σημείο την μπαταρία του. Δεν υπάρχει λόγος να ξεπεράσεις το budget.

Συγγνώμη ρε παιδιά, γράφτηκε στα σοβαρά οτι το Note 4 έχει το ίδιο multitasking με το S3? Δεν ντρέπεστε λίγο? Εδώ δεν έχει θέμα το Note 3 και το 4άρι το έχει η κοπέλα μου και το λιώνουμε και γράφετε αυτό το πράγμα; Και είχατε και τη συσκευή; Μωρε μπράβο.

Κατα τ άλλα θα ψήφιζα το G4 με μοναδικό μελανό σημείο την μπαταρία του. Δεν υπάρχει λόγος να ξεπεράσεις το budget.

σε σχέση με το g2 που είχα μια εικόνα της μπαταρίας είναι πολύ χειρότερο?

βέβαια δεν μου είναι τόσο θέμα καθώς θα πάρω backup μπαταρία.

όσο αφορά την κάμερα υπάρχει άλλη συσκευή που να έχει όμοια ή καλύτερη απο το g4?

εκεί υστερούσε πολύ το νέξους και έπαθα πλάκα όταν είδα την κάμερα του g4 απο διάφορα samples

Samsung Note 9 Black

σε σχέση με το g2 που είχα μια εικόνα της μπαταρίας είναι πολύ χειρότερο?

βέβαια δεν μου είναι τόσο θέμα καθώς θα πάρω backup μπαταρία.

όσο αφορά την κάμερα υπάρχει άλλη συσκευή που να έχει όμοια ή καλύτερη απο το g4?

εκεί υστερούσε πολύ το νέξους και έπαθα πλάκα όταν είδα την κάμερα του g4 απο διάφορα samples

Στην κάμερα το G4 δεν παίζεται. Το μόνο που είναι παραπλήσιο είναι το S6.Εφόσον προέρχεσαι από Nexus θα δεις πράγματι μεγάλη διαφορά. Η μπαταρία του με βάση τα όσα γράφουν οι χρήστες είναι πραγματικά άθλια και συγκριτικά με το G2 δεν το συζητώ αλλά με μια 2η μπαταρία θα την κάνεις την δουλειά σου πιστεύω. Για μερακλήδες χρήστες όπως εγώ υπάρχει και η Zerolemon με 8500mha που αυξάνει το πάχος + τα power banks.

Στην κάμερα το G4 δεν παίζεται. Το μόνο που είναι παραπλήσιο είναι το S6.Εφόσον προέρχεσαι από Nexus θα δεις πράγματι μεγάλη διαφορά. Η μπαταρία του με βάση τα όσα γράφουν οι χρήστες είναι πραγματικά άθλια και συγκριτικά με το G2 δεν το συζητώ αλλά με μια 2η μπαταρία θα την κάνεις την δουλειά σου πιστεύω. Για μερακλήδες χρήστες όπως εγώ υπάρχει και η Zerolemon με 8500mha που αυξάνει το πάχος + τα power banks.

το s6 πως τα πάει στον τομέα της μπαταρίας και γενικά της εμπειρίας χρήσης?

αν και δεν μου αρέσει το s6 εμφανισιακά,επίσης μοιάζει λίγο φθηνιάρικο

Samsung Note 9 Black

Εγω το εγραψα θέλοντας να τονίσω πόσο χαλια ηταν στο συγκεκριμενο κομμάτι..Ξεκινουσα να γραψω ενα post στο tapatalk,εμπαινα για 5 λεπτα facebook και ξανα μπαινοντας στο tapatalk ειχε σβηστεί το post τελειως και ειχε κλείσει και η εφαρμογή..

Στη συνέχεια ρουταρα και αφαιρεσα τα παντα μηπως και διορθωθει,πιο μετά custom rom,μια απο τα ιδια.

Εκανα υπομονη 5-6 μηνες και το'δωσα.

Το G4 σε αυτο το κομματι δεν παιζεται.Ολα μενουν ανοιχτα μονιμα ακομα και μετα απο μερες.

Το note 3 που ειχα παλαιοτερα τα πηγαινε καλυτερα απο το 4 σε θέμα multitasking.

Αν παρεις το 4 για μια βδομαδουλα στα χερια σου θα καταλαβεις ποσο ενοχλητικο είναι..Οταν το κρατας για λιγο παιζεις κλπ δεν μπορεις να καταλαβεις κατι.

Αν εξαιρεσεις το multitasking ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα τηλεφωνα ever.

Εγω το εγραψα θέλοντας να τονίσω πόσο χαλια ηταν στο συγκεκριμενο κομμάτι..Ξεκινουσα να γραψω ενα post στο tapatalk,εμπαινα για 5 λεπτα facebook και ξανα μπαινοντας στο tapatalk ειχε σβηστεί το post τελειως και ειχε κλείσει και η εφαρμογή..

Στη συνέχεια ρουταρα και αφαιρεσα τα παντα μηπως και διορθωθει,πιο μετά custom rom,μια απο τα ιδια.

Εκανα υπομονη 5-6 μηνες και το'δωσα.

Το G4 σε αυτο το κομματι δεν παιζεται.Ολα μενουν ανοιχτα μονιμα ακομα και μετα απο μερες.

Το note 3 που ειχα παλαιοτερα τα πηγαινε καλυτερα απο το 4 σε θέμα multitasking.

Αν παρεις το 4 για μια βδομαδουλα στα χερια σου θα καταλαβεις ποσο ενοχλητικο είναι..Οταν το κρατας για λιγο παιζεις κλπ δεν μπορεις να καταλαβεις κατι.

Αν εξαιρεσεις το multitasking ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα τηλεφωνα ever.

Μου κάνει εντύπωση γιατί το έχω κρατήσει στα χέρια μου παραπάνω από εβδομάδα και δεν είχα reloads. Αυτό που παρουσιάζεις θεωρητικά συμβαίνει σε S6 ή Note 5 λόγω memory leak.

το s6 πως τα πάει στον τομέα της μπαταρίας και γενικά της εμπειρίας χρήσης?

αν και δεν μου αρέσει το s6 εμφανισιακά,επίσης μοιάζει λίγο φθηνιάρικο

Αν το s6 σού μοιάζει φτηνιάρικο,όπως λες,τότε καλύτερα μην σού πω τι μου μοιάζει το g4...αλλά ξέχασα,πρόλαβαν κι έβαλαν μία δερμάτινη πλάτη μπας και το σώσουν...καθώς στα υπόλοιπα,έφαγε άκυρο.γι αυτό άλλωστε και η ζήτηση του ήταν αρκετά περιορισμένη σε σχέση με το g2,g3.

Το μόνο πού αξίζει είναι η κάμερα,όμως κι εκεί έχει λίγο καλύτερό αντίπαλο,το s6.

Στο s6 αυτό πού θέλει δουλειά είναι το multitasking.κάτι πού προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου.

Φυσικά όλα είναι θέμα γούστου και φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του,εγώ πάντως 7-8 μήνες πού το είχα,με ικανοποίησε πάρα πολύ και συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μου τηλέφωνά.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν το s6 σού μοιάζει φτηνιάρικο,όπως λες,τότε καλύτερα μην σού πω τι μου μοιάζει το g4...αλλά ξέχασα,πρόλαβαν κι έβαλαν μία δερμάτινη πλάτη μπας και το σώσουν...καθώς στα υπόλοιπα,έφαγε άκυρο.γι αυτό άλλωστε και η ζήτηση του ήταν αρκετά περιορισμένη σε σχέση με το g2,g3.

Το μόνο πού αξίζει είναι η κάμερα,όμως κι εκεί έχει λίγο καλύτερό αντίπαλο,το s6.

Στο s6 αυτό πού θέλει δουλειά είναι το multitasking.κάτι πού προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου.

Φυσικά όλα είναι θέμα γούστου και φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του,εγώ πάντως 7-8 μήνες πού το είχα,με ικανοποίησε πάρα πολύ και συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μου τηλέφωνά.

έχω μπερδευτεί πάρα πολύ, είμαι μεταξύ note 4 , gs6, lg g4 και τώρα είδα και το νέξους 5x το οπόιο διαβάζω οτι έχει και αυτό πολύ καλή κάμερα και φυσικά είναι νέξους :P

σκέφτομαι μήπως να κάνω την υπέρβαση και πάω στο 6P?

Samsung Note 9 Black

τελικά που καταλίγουμε? έχω μπερδευτεί περισσότερο τώρα.

ψάχνω όσο γίνεται την χρησή τομή μεταξύ software και hardware.

Samsung Note 9 Black