Jump to content

ZTE Blade A460

theophilos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στην παρεα

ψαχνω πληρωφοριες για το εν λογω κινητο ομως δεν βρισκω κανενα thread γι'αυτο και φοβαμαι

μηπως πεσω σε κινητο με προβληματα.. υπαρχει καποιος που να χει το συγκεκριμενο

να μου πει τι να προσεξω αμα το αγορασω

• 2 weeks later...

Το πηρα εγω το κινητο...καλο φενεται δν το εχω πολυ καιρο καμια βδομαδα περιπου...ειναι οικονομικη επιλογη!!

Την καμερα θα ηθελα λιγο καλυτερη και στην αναπαραγωγη βιντεο να ειναι ποιο καλα τα πραγματα αλλα για 109Ε δν περιμενω και πολλλα

απο πτωσεις εχει 5 στις 5 και αντεχει ακομα!!

• 6 months later...
Καλησπέρα παίδες,ξύπνησα σήμερα και βρήκα το κινητό μου να έχει αδειάσει απο μπαταρία λόγω αυτού του slim_ap_daemon,πως γίνεται να το αφαιρέσω?Έψαξα λίγο και αρκετοί λένε το κάνουν απο το system/vendor/bin αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στο κινητό μου.Έχω το zte blade a460.

Καλησπέρα παίδες,ξύπνησα σήμερα και βρήκα το κινητό μου να έχει αδειάσει απο μπαταρία λόγω αυτού του slim_ap_daemon,πως γίνεται να το αφαιρέσω?Έψαξα λίγο και αρκετοί λένε το κάνουν απο το system/vendor/bin αλλά εγώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στο κινητό μου.Έχω το zte blade a460.

Για να βρεις,δεις κάτι τέτοιο ( system/vendor/bin) πρέπει να είσα Root

Δηλαδή?Εξήγησε το μου λίγο γιατί πρόσφατα αγόρασα smartphone και δεν ξέρω πολλά.

Η πρόσβαση και η τροποποίηση αρχείον στο φάκελο system επιτρέπει μόνο εάν είναι Root

Διάβασε αυτό......

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 (εάν είσαι άπειρος χρήστης χρειάζεται προσοχή)

Eγώ όμως επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτά και δεν θέλω να κάνω κάτι χωρίς να είμαι 100% σίγουρος,άμα πάω το κινητό στο μαγαζί που το πήρα μπορούν να το κάνουν αυτοί και να μου αφαιρέσουν αυτό το πράγμα που μου τρώει την μπαταρία?

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Καλησπέρα παιδιά, μου έδωσε μια φίλη μου το κινητό της(Α460) και έχει σπάσει η οθόνη της και δεν μπορώ να βάλω το μοτίβο για να το ξεκλειδώσω, θέλει μόνο να σώσει τις φωτό που έχει βγάλει... Οι μέχρι τώρα προσπάθειες που έχω κάνει για να αποφύγω το μοτίβο είναι:

1. μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες αφού δεν μπορώ να πατήσω την οθόνη δεν μου βγάζει την επιλογή για mail για να το καταργήσω.

2. μπήκα σε safe mode αλλά πάλι μου βγάζει να βάλω το μοτίβο.

3. Εγκατέστησα το adb driver αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό(εχω περάσει κανα δυο drivers που έχω βρει στο internet), δεν ξέρω αν φταίνε τα windows 10 που έχω.

Εχω καταφέρει να μπω σε recovery mode αλλα αν κάνω hard reset θα χαθούν και οι φωτό της?

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

• 3 months later...

καλημερα εχω ενα προβλημα με τα εικονιδια ενω διαμωρφονω την αρχικη οθονη με τα εικονιδια που θελω και στην δευτερη σελιδα της αρχικης οθονης οταν το σβηνω π.χ για να το φορτισω οταν το ανοιγω παλι τα εικονιδια δεν ειναι στην θεση που τα εβαλα πως γινεται να παραμεινουν εκει μετα καθε ενεργοποιηση του κινητου?κανενας δεν μπορει να βοηθησει ?

ποιο ειναι η σωστη εφαρμογη για το κινητο μου για να το κανω root ?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 2 months later...