Jump to content

μπαίνω στρατό, έχω 3 συσκευές τι να κάνω;

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί ο τίτλος να μην είναι ο καλύτερος αλλά θα χρειαστώ την άποψη σας σχετικά με την επιλογή συσκευής για το στρατό.

Αυτή την στιγμή διαθέτω ένα Xiaomi MI4 3GB LTE, ένα Xiaomi Redmi NOTE 2 32GB και ένα DOOGEE X5 PRO.

Το ερώτημα μου είναι λοιπόν, ποια να πάρω στον στρατό μαζί μου ως κύρια συσκευή. (μια θα πάρω)

Το δίλημμα που έχω είναι το εξής

Α. Να πάρω το MI4 μου που είναι και η κύρια μου συσκευή (και το λατρεύω) και να δώσω τα άλλα 2 γιατί δεν θα μου χρειάζονται.

Β. Να πάρω το DOOGEE και να δώσω τα 2 Xiaomi ώστε όταν θα βγω να έχω χρήματα να πάρω το MI5.

Οι λόγοι που το σκέφτομαι κάτι τέτοιο είναι αρχικά γιατί φοβάμαι για την ακεραιότητα της καλής μου συσκευής και υπάρχει ο φόβος κλοπής/απώλειας.

Απαιτητικός χρήστης δεν είμαι, παιχνίδια δεν παίζω, ούτε σειρές παρακολουθώ από τις συσκευές μου. και έτσι μου μπήκε η ιδέα ότι με το doogee θα την βγάλω. ουσιαστικά θέλω να χαζεύω στο internet όχι κάτι άλλο ιδιαίτερο.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου?

Edited by p_under

Να αγορασεις και ενα απλο τηλεφωνο χωρις καμερα το οποιο θα ειναι το "προβλεπε" σου για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου παρει την καλη συσκευη κανας αξιωματικος

Θα σου ελεγα να παρεις το MI4 μαις και ειναι η συσκευη που γουσταρεις περισσοτερο

Εγώ μπήκα Θήβα πριν ένα μήνα.

Πέρασα πρώτη μέρα με ένα Nokia 130 και στην πρώτη επίσκεψη μου έφεραν το Samsung J5 μου.

Φρόντισε να έχεις powerbank ή κινητό με καλή μπαταρία. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Ειδικά αν δεν πιάνει καλό σήμα στο στρατόπεδό σου, η μπαταρία θα εξαντλείται σε χρόνο dt. :P

Να αγορασεις και ενα απλο τηλεφωνο χωρις καμερα το οποιο θα ειναι το "προβλεπε" σου για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου παρει την καλη συσκευη κανας αξιωματικος

Θα σου ελεγα να παρεις το MI4 μαις και ειναι η συσκευη που γουσταρεις περισσοτερο

έχω ένα dump phone σε ένα συρτάρι ξέχασα να το αναφέρω πριν. αυτό θα κάνω στην αρχή για μετά έλεγα.

Εγώ μπήκα Θήβα πριν ένα μήνα.

Πέρασα πρώτη μέρα με ένα Nokia 130 και στην πρώτη επίσκεψη μου έφεραν το Samsung J5 μου.

Φρόντισε να έχεις powerbank ή κινητό με καλή μπαταρία. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Ειδικά αν δεν πιάνει καλό σήμα στο στρατόπεδό σου, η μπαταρία θα εξαντλείται σε χρόνο dt. :P

άρα και εσύ προτείνεις να πάρω το mi4?

Πάρε ένα φτηνό τις πρώτες εβδομάδες και μετά πάρε το δικό σου...10 χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου

Πάρε ένα φτηνό τις πρώτες εβδομάδες και μετά πάρε το δικό σου...10 χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου

τι εννοείς?

ψηνόμουν στην ιδέα να την περάσω με το DOOGEE και με το που θα βγω να έχω παραγγείλει το MI5 για να πω την αλήθεια,

edit

έχοντας πουλήσει τα 2 xiaomi προφανώς

Edited by p_under

Έχω δει να εξαφανίζονται συσκευές δια μαγείας...άλλο το χ5 που εχει 50 ευρώ και άλλο το mi4 που έχει 250...πήγαινε στην μονάδα,βρες τα πατήματα σου και τότε πάρε οποία συσκευή γουσταρεις.μέχρι τότε κρατά το πιο φτηνό.

Πάρε ένα dumphone και το Doogee μαζί. Να είσαι και προβλεπε, να μη σκυλοβαρεθεις κιόλας. Παθών/μαθων εδώ και ένα μήνα.

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Βασικά το είδος της μονάδας που θα πας καθορίζει και την συσκευή που θα βολευεσαι

νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σωστό, θα πάω στην αρχή με ένα dump και θα δω.

ακόμα δεν έχει έρθει χαρτί,

αλλά έχω κόψει την αναβολή εδώ και μήνες και η στρατολογία μου είπε για τρίπολη λογικά.

(από καλαμάτα είμαι)

ακόμα δεν έχει έρθει χαρτί,

αλλά έχω κόψει την αναβολή εδώ και μήνες και η στρατολογία μου είπε για τρίπολη λογικά.

(από καλαμάτα είμαι)

Την ΕΣΣΟ μου (ΣΤ 2015) στην Τρίπολη την πέρασαν από κόσκινο για κινητά κλπ. Στην Αυλώνα πάλι, χαλαρά όλα. Γνώμη μου, περίμενε το χαρτί αφού δεν ξέρεις που παρουσιάζεσαι.

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB