ygik Δημοσιεύτηκε December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2015 Τo παρέλαβα πριν 4 μέρες (σε 5 εργάσιμες από tinydeal Γερμανίας). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Αυτονομία με όλα ανοιχτά 3g, WiFi & τοποθεσία + sync για 5 email account με μεγάλη κίνηση, βγάζει άνετα 2 μέρες. Οι εφαρμογές πάνε σε sd και με περίπου 160 apps δεν έχει κανένα έως τώρα θέμα. Φωτό ίδια πάνω κάτω με s4 mini, όχι όμως το video που ο ήχος του δεν είναι το ίδιο καλός με το s4 mini και λιγότερα μάλλον frames per second. Το GPS γρήγορα κλειδώνει αλλά τόσο με Google Maps όσο και here maps, έχει μια απόκλιση, υπολειπεται περίπου 20-30 μέτρα. Οθόνη καλύτερη από s4 mini και είναι εντυπωσιακά καλύτερη έξω στον ήλιο. Antutu περίπου 20.000. Ηχείο περίπου τα ίδια. Ποιότητα ήχου κλήσεων χωρίς ιδιαίτερες διαφορές. Δοκιμή λειτουργίας με 2 sim χωρίς προβλήματα (και οι δύο στον ίδιο πάροχο). Σύνδεση με 4g OK. Η κύρια απαίτηση μου για υψηλή αυτονομία και φωτεινή οθόνη, έχουν απολύτως καλυφθεί και πλέον είναι το βασικό μου τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Τo παρέλαβα πριν 4 μέρες (σε 5 εργάσιμες από tinydeal Γερμανίας). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Αυτονομία με όλα ανοιχτά 3g, WiFi & τοποθεσία + sync για 5 email account με μεγάλη κίνηση, βγάζει άνετα 2 μέρες. Οι εφαρμογές πάνε σε sd και με περίπου 160 apps δεν έχει κανένα έως τώρα θέμα. Φωτό ίδια πάνω κάτω με s4 mini, όχι όμως το video που ο ήχος του δεν είναι το ίδιο καλός με το s4 mini και λιγότερα μάλλον frames per second. Το GPS γρήγορα κλειδώνει αλλά τόσο με Google Maps όσο και here maps, έχει μια απόκλιση, υπολειπεται περίπου 20-30 μέτρα. Οθόνη καλύτερη από s4 mini και είναι εντυπωσιακά καλύτερη έξω στον ήλιο. Antutu περίπου 20.000. Ηχείο περίπου τα ίδια. Ποιότητα ήχου κλήσεων χωρίς ιδιαίτερες διαφορές. Δοκιμή λειτουργίας με 2 sim χωρίς προβλήματα (και οι δύο στον ίδιο πάροχο). Σύνδεση με 4g OK. Η κύρια απαίτηση μου για υψηλή αυτονομία και φωτεινή οθόνη, έχουν απολύτως καλυφθεί και πλέον είναι το βασικό μου τηλέφωνο. Το GPS μπορει να βελτιωθει με καποιες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν έχω προλάβει να το δω αναλυτικότερα. Το πρώτο συμπέρασμα το έβγαλα σε πυκνοκατοικημένη αστική διαδρομή περίπου 3km. Θα επανέλθω όταν θα έχω περισσότερα δείγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Με ψήνει και εμένα αρκετά για την αδερφή μου, κυρίως λόγω ανθεκτικότητας μιας και τα σπάει συνέχεια τα κινητά της :P Είναι τόσο καλή κατασκευή όσο λένε;καμιά θηκούλα καλή έχεις βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Η κατασκευή δίνει την αίσθηση ότι είναι στιβαρή. Βέβαια δεν προσπαθώ να το διαπιστώσω, μου αρκούν τα τεστ που έχουν δημοσιευτεί στο YouTube. Σε σχέση μην θήκη έχω παραγγείλει την: http://www.tinydeal.com/original-flip-cover-for-oukitel-k4000-p-157141.html η οποία δεν μου έχει έρθει ακόμα. Μέσα στο κουτί του τηλεφώνου όμως είχε και μια πλαστική που ήδη με έχει βολέψει. Δεν το έγραφαν στο site ότι ήταν στα περιεχόμενα του τηλεφώνου. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι καλές εντυπώσεις που είχα από την πρώτη στιγμή και δεν μου έχει κάνει έως τώρα κάτι ανησυχητικό. Η λήψη τόσο της κινητής τηλεφωνίας όσο και του WiFi είναι πολύ καλή. Το βίντεο κατά την γνώμη μου που είναι 3gp αποτελεί το σημείο που δεν συμβαδίζει με τα υπόλοιπα καλά χαρακτηρίσει κάτι του τηλεφώνου. Edited December 8, 2015 by ygik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Να ξερεις φιλε οτι ειναι βαρυ κινητο δεν θυμαμαι ποσο ειναι σε γραμμαρια αλλα το πιανεις και καταλαβαινεις την διαφορα απο τα υπολοιπα κινητα. Μετα βλεπεις το μεγεθος και το βαρος της μπαταριας και καταλαβαινεις γιατι ειναι τοσο βαρυ :lol: Ωραιο κινητακι παντως ,αξιζει τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Το βάρος με την μπαταρία είναι 205gr. Το προηγούμενο που είχα ήταν 107gr αλλά συνηθίζεται γρήγορα η διαφορά και η 5 οθόνη του είναι πολύ πιο ξεκούραστη και φωτεινή από την προηγούμενη που είχα 4.3 (s4 mini). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 κριμα που δεν εχει notification led :( Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Από 30/11/2015 έως σήμερα έχουν έρθει 2 ota firmware update !!! Όταν αγοράζεις low budget κινητά από όχι και τόσο γνωστή εταιρεία, δεν περιμένεις να έχεις και software bug fixes. Αυτό μου δείχνει ότι το έχουν δει αρκετά σοβαρά στην Ουkitel και δεν πάνε για την αρπαχτή. Μπράβο τους. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σήμερα το πήρα για την μητέρα μου κυρίως λόγο μπαταρίας και μετά λόγο εληψης σφιριου στο σπίτι. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 κάποιο bug έχεις παρατηρήσει στην ρομ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Οχι. Έχω έως τώρα δεχθεί 3 fota update τα οποία προφανώς θα διορθώνουν κάποια προβλήματα. Πάντως προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 έχει κινέζικες εφαρμογές? με ανοιχτά δεδομένα κρατάει 1,5 μέρα? από φωτό αξίζει το τηλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κινέζικες εφαρμογές δεν έχει. Τα δεδομένα κινητού τα έχω συνέχεια ανοιχτά αλλά σε 3g και θα σε βγάλει για 2 μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τις φώτο έχω απαντήσει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κινέζικες εφαρμογές δεν έχει. Τα δεδομένα κινητού τα έχω συνέχεια ανοιχτά αλλά σε 3g και θα σε βγάλει για 2 μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τις φώτο έχω απαντήσει παραπάνω. ευχαριστώ πολύ.. και κάτι τελευταίο αν θα μπορούσες όποτε μπορείς να ανεβάσεις 1-2 φωτογραφίες να δω αν θα με καλύψει η εικόνα(ποιότητα) τους. αν γίνεται στην μέγιστη ανάλυση ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ναι μέχρι αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Ναι μέχρι αύριο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου βρήκα αυτό το link http://www.androidheadlines.com/2015/11/featured-review-oukitel-k4000.html που έχει φωτό οπότε δεν χρειάζεται να σαι καλά. και κάτι τελευταίο αισθάνεσαι έντονη ακτινοβολία στο κεφάλι όταν μιλάς? Edited January 22, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 τι διαφορά έχει με το pro? επίσης με ποια εταιρεία σου ήρθε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 τι διαφορά έχει με το pro? επίσης με ποια εταιρεία σου ήρθε? Από ότι ξέρω έχει μπαταρία 4600 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Από ότι ξέρω έχει μπαταρία 4600 αν είναι μόνο αυτό τότε να χτυπήσω από tinydeal το απλό που έρχεται και γρήγορα.. επίσης είδα ότι έχουν διαφορά στις διαστάσεις είναι πιο μεγάλο το pro αν δεν έχει σημαντική διαφορά να χτυπήσω το απλό από tiny τι λέτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) να ρωτήσω είμαι έτοιμος να το παραγγείλω μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι δεν έχει κάποιο bug σαν κινητό? επίσης την ακτινοβολία του την καταλαβαίνεις όταν μιλάς? και οι φωτό από κάμερα που φαίνονται στο πιο πάνω link από το review είναι όντως αυτή η ποιότητα ευχαριστώ. θα αγοράσω το απλό δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά με το pro και θα το πάρω από tiny.de για να έρθει πιο γρήγορα Edited January 23, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 πήρε καμιά καινούρια αναβάθμιση το περιμένω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Από τέλος Νοεμβρίου έχει πάρει 3 φορές ota update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μπράβο τους. Υποστήριξη άψογη και ποιότητα πολύ καλή. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 το περιμένω να έρθει η επιλογή μου έγινε με το κριτήριο της μπαταρίας δεν μπορώ κάθε μέρα φόρτισμα. δεν έχω πιο πολλά λεφτά να πάω σε κάτι καλύτερο με περισσότερη μπαταρία για τα λεφτά του πιστεύω είναι αρκετά καλό βέβαια θα έχω καλύτερη άποψη μόλις έρθει. εγώ το πληρώνω μόνο και μόνο για την μπαταρία αλλά έχει και άλλα καλά από ότι είδα. και η κάμερα δεν είναι και πολύ χάλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts