ZENTRAEDI Δημοσιεύτηκε October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2003 Aν και παρακολουθω τo myphone απο την εποχη που ηταν unwired και υπηρχε στα link του θρυλικου peppa, ειναι η πρωτη φορα που κανω post στην κατηγορια computing. το προβλημα: εχω xp και ο αδελφος μου κανει κολπα εχοντας βαλει adminstrator password και δεν μπορω να χρησιμοποιησω οπως θελω. Υπαρχει προγραμμα να βρω το password ? Καποια σχετικα links.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Επισης θα ηθελα και εγω να κανω μια παρομοια ερωτηση. Στα Xp professional υπαρχει τροπος να εμφανιστει ο administrator στο γραφικο logon. Ξερει καποιος πως. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 ti enoeis na emfanistei??? mia fotografei sou as poume??? den ksero pos ginete me ton kodiko i douleia!!! aplos an katafereis na beis mesa(an sou balei o allos diladi ton kodiko) mporeis na ton allakseis!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Επισης θα ηθελα και εγω να κανω μια παρομοια ερωτηση. Στα Xp professional υπαρχει τροπος να εμφανιστει ο administrator στο γραφικο logon. Ξερει καποιος πως. Χρησιμοποίησε το TweakUI για Windows XP. Έχει επιλογη για να εμφανίζεται και ο Administrator στη welcome screen (βέβαια καλύτερα θα ήταν να φτιάξεις ξεχωριστό account για καθημερινή χρήση). Θα το βρεις στο site της Microsoft, στα Powertoys. Σχετικά με την εύρεση του password του administrator, το μόνο που μου έρχεται είναι να φτιάξεις κάπως έναν άλλο λογιαριασμό με δικαιώματα administrator και να τον χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις τον κωδικό του αρχικού. Δεν ξέρω αν γίνεται σίγουρα. Πάντως μάλλον δεν θα βρεις πρόγραμμα που να τον ανιχνεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts