ilka71 Δημοσιεύτηκε December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2015 κατεβασα του μικρου το scania track driving και τωρα "οδηγαει" με τα πληκτρα του πληκτρολογιου. υπαρχει καποιο joystick- τιμονι (και με λεβιε ταχυτητων αν υπαρχει!) που να το συνδεσω στο πισι μεσω usb(?) και να συνεργαστει με το παιχνιδι? η λεω βλακειες? και απο ebay και απο κινα μερια δεν θα με πειραζε να παραγγειλω.εκτος εαν απο ελλαδα ειναι σε προσιτη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 τιμονιερα ψαχνεις ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 τιμονιερα ψαχνεις ή κατι αλλο? πιθανόν όπως το λες.Γιατί να οδηγείς με τα πλήκτρα του πληκτρολογίου είναι δύσκολο για τον μικρό.υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 υπαρχει αυτο που θες. η λεγομενη "τιμονιερα" υπαρχουν σε πολλα καταστηματα(αν θες ριξε μια ματια στο σκρουτζ.γρ) απλα αυτη που θα παρεις πρεπει να ξες αν υποστηριζει το παιχνιδι, συν οτι εχουν πενταλ γκαζι-φρενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 υπαρχει αυτο που θες. η λεγομενη "τιμονιερα" υπαρχουν σε πολλα καταστηματα(αν θες ριξε μια ματια στο σκρουτζ.γρ) απλα αυτη που θα παρεις πρεπει να ξες αν υποστηριζει το παιχνιδι, συν οτι εχουν πενταλ γκαζι-φρενο https://www.skroutz.gr/c/664/wheels.html?keyphrase=%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+pc&page=1 ξερεις καθολου πως θα μαθω ποιες καταρχην υποστηριζουν ποια παιχνιδια?πχ scania track driving simulation αλλα και αλλα που θα βρω παρομοια? επισης στην 1η τιμονιερα γραφει καποιος οτι δεν γυριζει 360 μοιρες.αυτο ειναι να γυριζει γυρω γυρω?ειναι απαραιτητο σε αυτα τα παιχνιδια?δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω!για τον μικρο το θελω για δωρο τα χριστουγεννα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) https://www.skroutz.gr/c/664/wheels.html?keyphrase=%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+pc&page=1 ξερεις καθολου πως θα μαθω ποιες καταρχην υποστηριζουν ποια παιχνιδια?πχ scania track driving simulation αλλα και αλλα που θα βρω παρομοια? επισης στην 1η τιμονιερα γραφει καποιος οτι δεν γυριζει 360 μοιρες.αυτο ειναι να γυριζει γυρω γυρω?ειναι απαραιτητο σε αυτα τα παιχνιδια?δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω!για τον μικρο το θελω για δωρο τα χριστουγεννα? Ολες οι τιμονιέρες και ειδικά η Thurst master παίζουν σε pc και ειδικά στο Scrania όσο και στο Truck simulator. Επίσης να γνωρίζεις ότι ένας μεγάλος αριθμός από τιμονιέρες για ps3 κάνουν και για pc. Δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε μια τιμονιέρα να γυρνά παραπάνω από 170-180 μοίρες. 360 μοίρες δεν είναι τιμονιέρα αλλά hulla hoop !!!!! Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/248857/SpeedLink-Darkfire-Racing-Wheel.html Edited December 4, 2015 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Ολες οι τιμονιέρες και ειδικά η Thurst master παίζουν σε pc και ειδικά στο Scrania όσο και στο Truck simulator. Επίσης να γνωρίζεις ότι ένας μεγάλος αριθμός από τιμονιέρες για ps3 κάνουν και για pc. Δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε μια τιμονιέρα να γυρνά παραπάνω από 170-180 μοίρες. 360 μοίρες δεν είναι τιμονιέρα αλλά hulla hoop !!!!! Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/248857/SpeedLink-Darkfire-Racing-Wheel.htmlγια αγωνες με αυτοκινητα εαν βρω για τον μικρο κανουν?εννοω οχι μονο με φορτηγα.(ετυχε να το κατεβασω για πλακα και τρελαθηκε ο μικρος) αυτο που λες γυριζει γυρω γυρω? EDIT ΟΚ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ EDIT! αυτη η μαρκα που λες ειναι πιο ακριβη απο αυτην που μου προτεινες?για δειξε μου μια της thrust master να δω μια! μοχλος ταχυτητων χρειαζεται? Edited December 4, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 δυστυχως παραπανω λεπτομερειες δε γνωριζω :) ισως βρεις πληροφοριες στην google. (scania track driving steering wheel support ή καπως ετσι ψαξτο) επισης θα ηταν καλυτερο να γυριζει πληρως το τιμονι, προσωπικη αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 για αγωνες με αυτοκινητα εαν βρω για τον μικρο κανουν?εννοω οχι μονο με φορτηγα.(ετυχε να το κατεβασω για πλακα και τρελαθηκε ο μικρος) αυτο που λες γυριζει γυρω γυρω? EDIT ΟΚ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ EDIT! αυτη η μαρκα που λες ειναι πιο ακριβη απο αυτην που μου προτεινες?για δειξε μου μια της thrust master να δω μια! μοχλος ταχυτητων χρειαζεται? http://www.skroutz.gr/s/4341320/Thrustmaster-Ferrari-Racing-Wheel-Red-Legend-PS3-PC.html Αυτή έχω και παίζει σε όλα τα Truck simulators, F1, colin mcrae, bus simulators, και γενικά δεν βρήκα κάποιο παιχνίδι που να μην το αναγνώριζε. Δεν χρειάζεται να κάνει 360 στροφή διότι έχει την ανάδραση ! ;-) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 http://www.skroutz.gr/s/4341320/Thrustmaster-Ferrari-Racing-Wheel-Red-Legend-PS3-PC.html Αυτή έχω και παίζει σε όλα τα Truck simulators, F1, colin mcrae, bus simulators, και γενικά δεν βρήκα κάποιο παιχνίδι που να μην το αναγνώριζε. Δεν χρειάζεται να κάνει 360 στροφή διότι έχει την ανάδραση ! ;-) αναδραση δεν ειναι η δονηση?εχει σχεση με το στριψιμο του τιμονιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 αναδραση δεν ειναι η δονηση?εχει σχεση με το στριψιμο του τιμονιου? Ανάδραση είναι όταν το τιμόνι γυρνά ανάποδα ή έχει αντίσταση στην χρήση του. Δόνηση είναι κάτι άλλο που αφορά τον δρόμο που τρέχει, τις γούρνες, τα εμπόδια κτλπ. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ανάδραση είναι όταν το τιμόνι γυρνά ανάποδα ή έχει αντίσταση στην χρήση του. Δόνηση είναι κάτι άλλο που αφορά τον δρόμο που τρέχει, τις γούρνες, τα εμπόδια κτλπ. οκ σας ευχαριστω.καποιο απο αυτα που μου προτεινατε θα κοιταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 μιας και μιλουσαμε για χειριστηρια η τιμονιερα ειναι καλη για παιχνιδια οδηγησης φυσικα.για παιχνιδια τυπου fifa soccer τι μου προτεινετε να παρω?παλι για πισι με usb συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 μιας και μιλουσαμε για χειριστηρια η τιμονιερα ειναι καλη για παιχνιδια οδηγησης φυσικα.για παιχνιδια τυπου fifa soccer τι μου προτεινετε να παρω?παλι για πισι με usb συνδεση. Gamepad σαν τα χειριστήρια των κονσολών. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 μιας και μιλουσαμε για χειριστηρια η τιμονιερα ειναι καλη για παιχνιδια οδηγησης φυσικα.για παιχνιδια τυπου fifa soccer τι μου προτεινετε να παρω?παλι για πισι με usb συνδεση. Σταθερη αξια Logitec F310 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-accessories/Microsoft-Xbox-360-Wired-Controller-for-Windows-Black-52%CE%91-00005.htm με έτη φωτός διαφορά το καλύτερο και συμβατό με όλα μα όλα τα παιχνίδια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτά που προτείνετε παιδιά μπαίνουν σε usb hub η πρέπει να μπουν πάνω στον πύργο; Δεν έχω ελεύθερα usb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Σε τι τιμή μιλάμε; Εγώ έχω την Logitech driving force gt Που ειναι από τις value for money για μένα. Στρίβει 900 μοίρες σαν ένα κανονικό τιμόνι και έχει έναν απλό λεβιε και ένα γκαζι και ένα φρένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αυτά που προτείνετε παιδιά μπαίνουν σε usb hub η πρέπει να μπουν πάνω στον πύργο; Δεν έχω ελεύθερα usb! όπου υπάρχει θύρα usb,είτε σε hub είτε στον πύργο δεν έχεις θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Σε τι τιμή μιλάμε; Εγώ έχω την Logitech driving force gt Που ειναι από τις value for money για μένα. Στρίβει 900 μοίρες σαν ένα κανονικό τιμόνι και έχει έναν απλό λεβιε και ένα γκαζι και ένα φρένο. Όχι ρε συ αυτή που λες είναι ακριβή! την θέλω για τον μικρό τώρα που ξεκινάει να "οδηγεί" στα παιχνίδια! ένα πενηνταρικο το πολύ δίνει ο Άγιος Βασίλης ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-accessories/Microsoft-Xbox-360-Wired-Controller-for-Windows-Black-52%CE%91-00005.htm με έτη φωτός διαφορά το καλύτερο και συμβατό με όλα μα όλα τα παιχνίδια. το αντίστοιχο ασύρματο παίρνει μπαταρίες κλασικές η έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζει με usb καλώδιο; ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Όχι ρε συ αυτή που λες είναι ακριβή! την θέλω για τον μικρό τώρα που ξεκινάει να "οδηγεί" στα παιχνίδια! ένα πενηνταρικο το πολύ δίνει ο Άγιος Βασίλης ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το αντίστοιχο ασύρματο παίρνει μπαταρίες κλασικές η έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φορτίζει με usb καλώδιο; ξέρεις; το ασύρματο είναι και πιο ακριβό και θέλει και αντάπτορα για να μπει στον υπολογιστή. το κόστος του αντάπτορα δεν ξέρω πόσο είναι. Μπαταρίες παίρνει ότι θες εσύ,απλές ή επαναφορτιζόμενες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 όπου υπάρχει θύρα usb,είτε σε hub είτε στον πύργο δεν έχεις θέμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λειτουργεί το τιμόνι αν το βάλεις σε hub και το hub δεν έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος. Εκτός αν βγάλεις κάτι από τα usb του υπολογιστή σου π.χ. εκτυπωτή, δίσκο, τα βάλεις στο hub και στο ελεύθερο slot βάλεις το τιμόνι. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λειτουργεί το τιμόνι αν το βάλεις σε hub και το hub δεν έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος. Εκτός αν βγάλεις κάτι από τα usb του υπολογιστή σου π.χ. εκτυπωτή, δίσκο, τα βάλεις στο hub και στο ελεύθερο slot βάλεις το τιμόνι.το ιδιο ισχυει και για απλα χειριστηρια για ποδοσφαιρο κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λειτουργεί το τιμόνι αν το βάλεις σε hub και το hub δεν έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος. Εκτός αν βγάλεις κάτι από τα usb του υπολογιστή σου π.χ. εκτυπωτή, δίσκο, τα βάλεις στο hub και στο ελεύθερο slot βάλεις το τιμόνι. για το χειριστήριο έγραψα εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 για τιμονιερα σε χαμηλη τιμη η πιο αξιολογη νομιζω ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2487399/SpeedLink-Drift-O-Z-Racing-Wheel-PC-PS3.html?from=autocomplete&keyphrase=speedlink+drift+o.z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts