kost1980 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ισως τα περισσότερα εχουν ανακυκλωθει πλεον. Το δικο μου παντως συνεχιζει να δουλευει εντως σπιτιου για browsing λογο μεγαλης οθονης αλλα με power button χαλασμενο και με το τραγικο touch. Κατα τα αλλα δε το εχω για κυριο τηλ γιατι μαλλον θα το ειχα σπάσει. το power button φτιαχνει με ενα κομματακι χαρτοπετσετα... το εκανε το μικρου μου το ανοιξα ειδα τι φταιει και ολα οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslat Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Παρακαλώ την βοήθειά σας/πρώτη φορά κάνω root with flashtool !!!! :!::O Επειδή κάτι δεν πάει καλά με τη χρήση του flashtool (μου βγάζει μια κοκκινη μπάρα με 100% αλλά μετά από λίγοα πετά ένα : BROM_ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) Τι σημαίνει στις οδηγίες (#281) : στα 8 & 10 θέλει τη διαδικασία για unsigned drivers ? Πού μέσα στον φάκελο με τους drivers βρίσκονται αυτοί ? Έχω Win10X64 , αλλά δοκίμασα την διαδικασία και σε win7 μηχάνημα και κάνει τα ίδια (χρησιμοποιώ το δικό του usb cable) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Παρακαλώ την βοήθειά σας/πρώτη φορά κάνω root with flashtool !!!! :!::O Επειδή κάτι δεν πάει καλά με τη χρήση του flashtool (μου βγάζει μια κοκκινη μπάρα με 100% αλλά μετά από λίγοα πετά ένα : BROM_ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) Τι σημαίνει στις οδηγίες (#281) : στα 8 & 10 θέλει τη διαδικασία για unsigned drivers ? Πού μέσα στον φάκελο με τους drivers βρίσκονται αυτοί ? Έχω Win10X64 , αλλά δοκίμασα την διαδικασία και σε win7 μηχάνημα και κάνει τα ίδια (χρησιμοποιώ το δικό του usb cable) Σχεδον ολα τα Ηομτομ εχουν κλειδωμενο bootloader. Μια φορα το εκανα δεν θυμαμαι πως. Ενας ιταλος με ψευδωνυμο κλεοπατρα ξερει. Κοιτα στους xda μπορει να το βρεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δοκιμασε με αλλη εκδοση flash tools,αλλο usb καλωδιο ή αλλη usb θυρα και τελος αλλο pc..εχω κατα καιρους τετοια θεματα στα mtk μου κινητα και συνηθως φταιει κατι απο αυτα που ανεφερα *ειναι η κλεοπατρα και οντως γνωριζει αρκετα πραγματα αλλα ειναι και πολυ εριστικη.. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslat Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Δοκιμασε με αλλη εκδοση flash tools,αλλο usb καλωδιο ή αλλη usb θυρα και τελος αλλο pc..εχω κατα καιρους τετοια θεματα στα mtk μου κινητα και συνηθως φταιει κατι απο αυτα που ανεφερα *ειναι η κλεοπατρα και οντως γνωριζει αρκετα πραγματα αλλα ειναι και πολυ εριστικη.. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρήκα λύση..ήθελε και την μπαταρία πάνω στο τηλεφ. όταν πάταγα download sto flashtool... Δηλαδή: πατάμε download στο flashtool...(το usb καλωδιο είναι συνδεδεμένο) και τότε συνδέω την μπαταρία και μετά πατάω volume- ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή η Rom είναι η τελυταία (2016/9) ? http://www.needrom.com/download/homtom-ht7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Χαιρετε , μιας και προσφατα αγορασα το εν λογω κινητο ηθελα να ρωτησω για να μεταφερω τις Εφαρμογες στην sd μεσω της εφαρμογης " AppMgr III (App 2 SD) " δεν δεχεται να κανω μεταφορα , υπαρχει αλλο προγραμμα που να μας επιτρεπει την διαδικασια αυτη ? Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Χαιρετε , μιας και προσφατα αγορασα το εν λογω κινητο ηθελα να ρωτησω για να μεταφερω τις Εφαρμογες στην sd μεσω της εφαρμογης " AppMgr III (App 2 SD) " δεν δεχεται να κανω μεταφορα , υπαρχει αλλο προγραμμα που να μας επιτρεπει την διαδικασια αυτη ? Ευχαριστω . Δεν είναι είναι Θέμα κάποιας εφαρμογής που ψάχνεις αλλά θέμα της έκδοσης Android που έχει η συσκευή... Μην παιδεύεσαι τσάμπα, δεν μεταφέρονται.... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δεν είναι είναι Θέμα κάποιας εφαρμογής που ψάχνεις αλλά θέμα της έκδοσης Android που έχει η συσκευή... Μην παιδεύεσαι τσάμπα, δεν μεταφέρονται.... ;) Οποτε οπως καταλαβα οτιδηποτε κατεβει απο εφαρμογη θα καθεται στο κινητο δεν εχουμε καμια λυση για μεταφορα ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Χαιρετε, Ερωτηση το συγκεκριμενο κινητο το χρησιμοποιω μονο για νετ καθαρα 2ο κινητο ενω καταναλωνει πολύ αμεσα την μπαταρια σε ένα διαστημα 4-6 ωρες εχει πολύ αργή φορτιση, γενικα με το θέμα της μπαταριας του έχετε βρει καποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Χαιρετε, Ερωτηση το συγκεκριμενο κινητο το χρησιμοποιω μονο για νετ καθαρα 2ο κινητο ενω καταναλωνει πολύ αμεσα την μπαταρια σε ένα διαστημα 4-6 ωρες εχει πολύ αργή φορτιση, γενικα με το θέμα της μπαταριας του έχετε βρει καποια λύση? Αν και το δικο μου ειναι 16+ μηνων η μπαταρια μου ειναι σκυλι. Αν το χρησιμοποιω για σερφαρισμα με 50% φωτεινοτητα και με wifi η 3g μπορει να μου βγαλει σερι 7+ ωρες. Γενικα εχει αργη φορτιση αλλα εγω το βαζω αργα το βραδυ για φορτιση και το βγαζω νωρις το πρωι. Με εχει βγαλη ασπροπροσωπο απο θεμα μπαταρια με καθημερινη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Γενικα το κινητο εχει το μεγαλυτερο Μειον το θεμα μπαταρια και φορτιση , επισης μου χαλασε μεσα σε 1 μηνα το πλαινο κουμπι power button , απο το μαγαζι που το αγορασα μου ειπαν να απευθυνθω στην αντιπροσωπεια απευθειας τον εισαγωγεα στην Θεσ/νικη εστειλα εμαιλ κ εδω και σχεδον 25 ημερες καμια απαντηση ... το σερβις τους ειναι καλο η μαπα ?? Το θεμα καταναλωση μπαταριας ειναι πολυ σημαντικο φορτιζει αργα και ξε - φορτιζει αμεσα ... απο ebay εχει παρει κανεις αλλη μπαταρια πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Γενικα το κινητο εχει το μεγαλυτερο Μειον το θεμα μπαταρια και φορτιση Το θεμα καταναλωση μπαταριας ειναι πολυ σημαντικο φορτιζει αργα και ξε - φορτιζει αμεσα ... Πρέπει να μας δώσεις πληροφορίες σχετικά με τις εφορμογές που έχεις, αν είσαι ρουτ, ποιον browser χρησημοποιείς, αν είδες ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και σου τρώνε μπαταρία και κάποιες επιλογές στις ρυθμίσεις (πχ με διπλό ταπ να ανοίγει) κλπ κλπ ακόμη παίζει ρόλο αν είσαι σε wifi και αν έχεις μειωμένη τη φωτεινότητα Κοίταξε αυτά και ξαναμιλάμε Με χαλαρή χρήση πάντως κρατάει μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Πρέπει να μας δώσεις πληροφορίες σχετικά με τις εφορμογές που έχεις, αν είσαι ρουτ, ποιον browser χρησημοποιείς, αν είδες ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και σου τρώνε μπαταρία και κάποιες επιλογές στις ρυθμίσεις (πχ με διπλό ταπ να ανοίγει) κλπ κλπ ακόμη παίζει ρόλο αν είσαι σε wifi και αν έχεις μειωμένη τη φωτεινότητα Κοίταξε αυτά και ξαναμιλάμε Με χαλαρή χρήση πάντως κρατάει μέρες https://postimg.org/image/cdsx1ph43/ https://postimg.org/image/ni8a5q2of/ https://postimg.org/image/hxgzzhqxj/ Νομιζω θα βοηθησουν τα πιο πανω ss . Root οχι Δεν ειμαι στο ερωτημα σου . Edited May 9, 2017 by Cannibal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 https://postimg.org/image/cdsx1ph43/ https://postimg.org/image/ni8a5q2of/ https://postimg.org/image/hxgzzhqxj/ Νομιζω θα βοηθησουν τα πιο πανω ss . Root οχι Δεν ειμαι στο ερωτημα σου . Δυστυχως απο οτι καταλαβα κατι πρεπει να σου ρουφαη την μπαταρια. Πρεπει να δεις τι ειναι αυτο. Ποση ωρα ενεργης οθονης σου βγαζη και ποση ωρα γενικη αναμονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Με 100% μπαταρια αναφερει γυρω στο 7ωρο αντεχει και οταν ξεκιναει η χρηση 3G τοτε αρχιζει κ πεφτει συνεχως ανα 2% η μπαταρια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Με 100% μπαταρια αναφερει γυρω στο 7ωρο αντεχει και οταν ξεκιναει η χρηση 3G τοτε αρχιζει κ πεφτει συνεχως ανα 2% η μπαταρια .. Μην φοβασαι και εμενα αυτο μου κανει. Απο 100% σε 10-15' μπορει να φυγη το 10% για πλακα. Αλλα μετα κραταη παρα πολυ. Ενδεικτικα αναφερω. Με 15-16 ωρες συνολικη αναμονη, με 5+ ωρες ενεργης οθονης, και 30' τηλεφωνα στο 50% φωτησμος με μονιμα data η wifi. Εσυ τι στατιστικα σου βγαζη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 εβγαλα κανα δυο εφαρμογες αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα κρατησει και περισσοτερο απο 7 ωρο , ας μας πει και καποιος αλλος φιλος την δικη του εμπειρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 εβγαλα κανα δυο εφαρμογες αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα κρατησει και περισσοτερο απο 7 ωρο , ας μας πει και καποιος αλλος φιλος την δικη του εμπειρια.. Βάλε ένα άλλο πληκτρολόγιο πχ anysoftkeyboard και απενεργοπoιησε το bagan Σβηνεις τα: baterry repair, cache defrag,cool battery saver,droid info, documents to go, facebook & messenger Το doubletap το έχεις απενεργοποιημένο; To chrome άλλαξέ το με το fastest mini browser και τον via browser που είναι γρήγοροι και firefox για τις σελίδες που μπορεί να έχεις πρόβλημα στο άνοιγμα Και ρυθμίζεις το τηλέφωνο στο 2G για περισσότερα πρέπει να το κάνεις ρουτ, ώστε να κόψεις τις διαφημίσεις που τρώνε μπαταρία και κάποιες εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο και τώρα δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Σε μένα μια χαρά η μπαταρίες τους (έχω 2 εγώ και η σύζυγος) 1 έως 3 μέρες ανάλογα με τη χρήση. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Οσο για το πλαινο κουμπι power button πρεπει να σταλει Θεσσαλονικη και μετα απο 4-5 εργασιμες στο επιστρεφουν μου ειπαν. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε ένα άλλο πληκτρολόγιο πχ anysoftkeyboard και απενεργοπoιησε το bagan Σβηνεις τα: baterry repair, cache defrag,cool battery saver,droid info, documents to go, facebook & messenger Το doubletap το έχεις απενεργοποιημένο; To chrome άλλαξέ το με το fastest mini browser και τον via browser που είναι γρήγοροι και firefox για τις σελίδες που μπορεί να έχεις πρόβλημα στο άνοιγμα Και ρυθμίζεις το τηλέφωνο στο 2G για περισσότερα πρέπει να το κάνεις ρουτ, ώστε να κόψεις τις διαφημίσεις που τρώνε μπαταρία και κάποιες εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο και τώρα δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Δυστηχως κανενα απο αυτα δεν γινεται η μαλλον εγω περασα τις εφαρμογες αυτες επισης και σε αλλο κινητο που ειχα δεν αντιμετωπιζα το θεμα αυτο τοσο αμεσα να τρωει την μπαταρια ... αν τις βγαλω ολες αυτες οκ συμφωνω το κινητο θα κραταει αλλα θα μου ειναι και αχρηστο δεν θα κανω λειτουργιες που θα θελω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Οσο για το πλαινο κουμπι power button πρεπει να σταλει Θεσσαλονικη και μετα απο 4-5 εργασιμες στο επιστρεφουν μου ειπαν. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστηχως κανενα απο αυτα δεν γινεται η μαλλον εγω περασα τις εφαρμογες αυτες επισης και σε αλλο κινητο που ειχα δεν αντιμετωπιζα το θεμα αυτο τοσο αμεσα να τρωει την μπαταρια ... αν τις βγαλω ολες αυτες οκ συμφωνω το κινητο θα κραταει αλλα θα μου ειναι και αχρηστο δεν θα κανω λειτουργιες που θα θελω.. Ποιες λειτουργίες από αυτά που σου είπα είναι αυτές που θέλεις υποχρεωτικά? (ανέφερες ότι το έχεις μόνο για browsing) Τα παρακάτω μη νομίζεις ότι κάνουν κάτι baterry repair, cache defrag,cool battery saver,droid info τώρα για το facebook μπορείς να βάλεις το lite ή να το δουλευεις μέσω του browser και για το documents to go υπάρχουν και άλλα καλύτερα και τζάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 ολα καλα εβγαλα μερικες θα βγαλω και οτι αλλο ειναι κ πιστευω θα μεγαλωσει ο χρονος αναμονης της μπαταριας , αναγκαστικα θα πρεπει να παρω κ 2η για back up διοτι δεν μπορω να βγαινω και να ψαχνω λυση για φορτισμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Βρηκα κατι ακουστικα στο aliexpress που λενε για το pro μοντελο. Να τα παρω θα κανουνε η χρειαζεται συγκεκριμενα ακουστικα για το homtom ht7 που εχω. Η το συγκεκριμενο ανταπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Βρηκα κατι ακουστικα στο aliexpress που λενε για το pro μοντελο. Να τα παρω θα κανουνε η χρειαζεται συγκεκριμενα ακουστικα για το homtom ht7 που εχω. Η το συγκεκριμενο ανταπτορα Παντως τοσο καιρο που το εχω παρατηρηση οτι το bluetooth του δεν ειναι πολυ δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glamor Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παντως τοσο καιρο που το εχω παρατηρηση οτι το bluetooth του δεν ειναι πολυ δυνατο. γενικά έχει ένα θέμα με το bluetooth δηλ στην διάρκειά μια κλήσεις μπορεί να μου μεταφέρει στο τηλ και πρέπει να ξανά επιλέξω ηχείο -> bluetooth για να ξαναμιλήσω από εκεί!!!! και όταν ακούω μουσική μέσο bluetooth κάνει κάποια παράσιτα. το ίδιο αν μιλάω οπότε πρέπει να το έχω σχεδόν με οπτική επαφή για να δούλεψη σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts