Jump to content

Άπειρα Posts - Σελίδες

karaLRS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να επισημανω το γνωστο προβλημα που υπαρχει με δημοφιλη topics.

Πχ το topic για το 7610 εχει καπου 135 σελίδες με Posts. Πιστευω οτι ειναι αδυνατον να μπορεσει καποιος να τις διαβασει ολες απο την αρχη.

Ετσι οταν καποιος εχει αποριες αναγκαστικα τις ρωταει στην τελευταια σελιδα και πολλες φορες δεν του απαντανε γιατι εχουν απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες.

Αυτο που σκεφτηκα οτι μπορει να γινει ειναι το εξης.

Καποιος Moderator να κανει edit στο πρωτο post του topic ανα τακτα χρονικα διαστημα και να το ενημερωνει με οτι πληροφοριες εχουν αναφερθει και γινονται συχνα ερωτησεις.

Πχ στο 7610 μπορει να γραψει σχετικα με τα καμενα Pixel τι κανουμε , οτι τα mp3 ακουγονται μονοφωνικα ,ποια προγραμματα παιζουν , κλπ κλπ.

Θα γινει καπως μεγαλο το πρωτο Post αλλα εχει τα εξης θετικα :

1) θα ενημερωνονται ολοι κατευθειαν

2)δεν θα γινονται τοσα Post με τις ιδιες ερωτήσεις ξανα και ξανα.

Ελπιζω να μπορεσει να πραγματοποιηθει η ιδεα μου.

Φιλικα

Θοδωρής

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Ουσιαστικά μιλάς για την δημιουργία FAQs. Σωστή σκέψη, αλλά στην πράξη έχει αποδειχτεί πως λίγοι τα κοιτάνε.

Αν θες την γνώμη μου, καλό είναι να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση. Σίγουρα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν βολεύει, αλλά μπορεί να βοηθήσει.

Συμφώνω μαζι σου σχετικα με την αναζητηση παρολα αυτα δεν μπορεις να την χρησιμοποιεις τις περισσοτερες φορες.

Πχ δεν ξερεις τι θελεις να κοιταξεις...απλα να μαθεις καποια γενικα πραγματα για το κινητο που παιρνεις.

Πχ Τα greeklish δημιουργούν πρόβλημα στην αναζήτηση

Ειδικα σε μερικα topics που εχουν τις απειρες σελιδες δεν μπορεις να τις διαβασεις ολες...ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

Ισως θα μπορουσε ο αρμοδιος mod για το αναλογο section να βλεπει καποιον που εχει αρκετα Post σε ενα μεγαλο topic Και με ενα Pm Να των ρωταει ποια ειναι τα πιο σημαντικα πραγματα σε αυτο το topic και ο Mod να τα περναει σαν FAQ στο πρωτο Post.

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ βολικο , θα γινει συνηθεια σιγα σιγα και επισης θα μειωθουν κατα παρα πολυ τα ανουσια post Που επαναλαμβανονται καθε δευτερη με τριτη σελιδα και εχουν παντα τις ιδιες ερωτήσεις...

Φιλικα

Θοδωρής

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Πριν μερικές μέρες αγόρασα το πολυπόθητο από τον Μάρτιο 7610 και είμαι μες την τρελή χαρά!

Διάβασα και τις 160 σελίδες του συγκεκριμένου thread, κάτι που με βοήθησε να μην την πατήσω με καμένα pixels, να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία απαραίτητη έκδοση firmware, να πάρω την όμορφη δερμάτινη θήκη με τη κόκκινη ραφή, να πάρω το τελευταίο και πολύ καλό hands free της Motorola (με μπαταρία) με 45 €, να επισκεφτώ τα user groups που έχετε φτιάξει και να κατεβάσω όλα τα απαραίτητα προγράμματα και πλέον είμαι έτοιμος να κάνω κάποιες επιπρόσθετες ερωτήσεις.

Πχ αυτο εγινε στις τελευταιες σελιδες και ειναι παρα πολυ βολικο!!

κατι τετοιο να γινει στο πρωτο Post με λιγες περισσοτερες λεπτομερειες

Μα στο είπα και εγώ, η αναζήτηση δεν βολεύει πάντα, συμφωνούμε σε αυτό. Από την άλλη, σαφώς και είναι δύσκολο να κάτσει κάποιος να διαβάσει ένα επισημασμένο των 200 σελίδων.

Τώρα, σε αυτό που λες, δηλ. να ρωτάει ο Mod κάποιον που έχει πολλά posts για να συντάξει το FAQ, δεν το βρίσκω ιδιαίτερα καλή ιδέα. Υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν πολλά posts, αλλά εάν προσέξεις δεν παράγουν πληροφόρίες. Αντίστοιχα, υπάρχουν και άτομα με λιγότερα posts που όμως κάθε τους απάντηση προσφέρει και ένα λιθαράκι. Άρα, ο κάθε Mod πρέπει να εξετάζει ποιον/ποιους χρήστες να συμβουλεύεται στην κατάρτιση ενός FAQ. Αυτό, ίσως να είναι μια λύση.

Όμως, θα σου ξαναπώ εδώ πως ακόμα και αν γίνει αυτό που συζητάμε (ήδη σε κάποια από τα fora του myphone έχει γίνει) και πάλι οι περισσότεροι (νέοι χρήστες κυρίως) θα προτιμούν να ρωτάνε περιμένοντας να τους απαντήσει κάποιος, αντί να ψάξουν να βρουν τις απαντήσεις. Δυστυχώς, η εμπειρία αυτό έχει δείξει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 ( 2 Ιαν. 2005 , 14:29)

Όμως, θα σου ξαναπώ εδώ πως ακόμα και αν γίνει αυτό που συζητάμε (ήδη σε κάποια από τα fora του myphone έχει γίνει) και πάλι οι περισσότεροι (νέοι χρήστες κυρίως) θα προτιμούν να ρωτάνε περιμένοντας να τους απαντήσει κάποιος, αντί να ψάξουν να βρουν τις απαντήσεις.

Την πρώτη σελιδα ολοι την διαβάζουν πιστευώ...Οταν πατας πανω στο Link για το topic την πρωτη σελιδα δεν σου βγαζει?

Εγω πιστευω οτι μπορει να δουλεψει.

Δηλαδη ποσοι νεοι χρηστες γραφονται σε αυτο το forum επειδη πρωτοπηραν κινητο?

Παλιοι χρηστες ειναι που αλλαξαν κινητο και θελουν να δουν τι θα προσεξουν στην καινουργια συσκευη τους.

Υπαρχουν και νεοι χρηστες δεν λεω...αλλα ταυτοχρονα υπαρχουν χιλιαδες πιο εμπειροι χρηστες που θα κοιτανε την πρωτη σελιδα και θα αποφευγουμε τις ιδιες και ιδιες ερωτησεις.

Στο topic για το 7610 αμα λειπαν οι ιδιες ερωτησεις ειλικρινα πιστευω οτι απο τις 135 σελιδες θα υπηρχαν μονο 40-50 με Posts ουσιας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS ( 2 Ιαν. 2005 , 14:18)

Συμφώνω μαζι σου σχετικα με την αναζητηση παρολα αυτα δεν μπορεις να την χρησιμοποιεις τις περισσοτερες φορες.

Πχ δεν ξερεις τι θελεις να κοιταξεις...απλα να μαθεις καποια γενικα πραγματα για το κινητο που παιρνεις.

Πχ Τα greeklish δημιουργούν πρόβλημα στην αναζήτηση

Ειδικα σε μερικα topics που εχουν τις απειρες σελιδες δεν μπορεις να τις διαβασεις ολες...ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

Θέλοντας να επικεντρωθώ σε αυτά,

α) Κανένα FAQ δεν μπορεί να σου καλύψει την ανάγκη να μάθεις κάτι "γενικά" για το Χ κινητό. Όρισέ μου το "γενικά".

β) Πολύ σωστό αυτό με τα greeklish, γι'αυτό και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι πως πρέπει να γράφουμε ελληνικά. Για το συμφέρον μας είναι. ;)

Επιμένω πάντως, πως η αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει περισσότερο από όσο νομίζετε. Ειδικά στους Διαξιφισμούς πχ, εγώ προσωπικά έχω φροντίσει να τυποποιώ τους τίτλους των θεμάτων ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει αμέσως ποια θέματα τον ενδιαφέρουν.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος θέλει να δει ποια θέματα αναφέρονται στο Nokia 6230, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει στην αναζήτηση και να βάλει το λήμμα "6230". Δοκιμάστε το, εκεί τουλάχιστον θα κάνετε την δουλειά σας. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS ( 2 Ιαν. 2005 , 14:36)

Την πρώτη σελιδα ολοι την διαβάζουν πιστευώ...Οταν πατας πανω στο Link για το topic την πρωτη σελιδα δεν σου βγαζει?

Όχι απαραίτητα. Μπορείς να πατήσεις και στην εμφάνιση του τελευταίου post ή ακόμα και πάνω σε ένα από τα "κουτάκια" των σελίδων.

Εγω πιστευω οτι μπορει να δουλεψει.

Δηλαδη ποσοι νεοι χρηστες γραφονται σε αυτο το forum επειδη πρωτοπηραν κινητο?

Πιο πολλοί απ'όσο νομίζεις.

Παλιοι χρηστες ειναι που αλλαξαν κινητο και θελουν να δουν τι θα προσεξουν στην καινουργια συσκευη τους.

Όχι. Οι περισσότεροι παλιοί χρήστες, οι οποίοι και έχουν συνηθίσει τον τρόπο που λειτουργούμε, συνήθως... κάνουν την καρδιά τους πέτρα :p και ψάχνουν.

Υπαρχουν και νεοι χρηστες δεν λεω...αλλα ταυτοχρονα υπαρχουν χιλιαδες πιο εμπειροι χρηστες που θα κοιτανε την πρωτη σελιδα και θα αποφευγουμε τις ιδιες και ιδιες ερωτησεις.

Στο topic για το 7610 αμα λειπαν οι ιδιες ερωτησεις ειλικρινα πιστευω οτι απο τις 135 σελιδες θα υπηρχαν μονο 40-50 με Posts ουσιας.

Μα τις ίδιες και ίδιες ερωτήσεις τις κάνουν οι νέοι χρήστες κυρίως, οπότε και πάλι αδιέξοδο.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 ( 2 Ιαν. 2005 , 14:40)

α) Κανένα FAQ δεν μπορεί να σου καλύψει την ανάγκη να μάθεις κάτι "γενικά" για το Χ κινητό. Όρισέ μου το "γενικά".

Πχ να σου πω τι θα ηθελα να ξερω πριν παρω το κινητο που εχω τώρα (samsung e700)

Θα ηθελα να ξερω οτι εχει κλειδωμενες υπερυθρες , οτι δεν παιρνει mp3 , οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ηχους κλησεις , οτι στον καταλογο τα ελληνικα ονοματα ειναι μεχρι 8 χαρακτηρες , οτι δεν μπορεις να μεταφερεις μυνηματα απο την καρτα στην μνημη , οτι το καινουργιο firmware δεν διορθώνει τιποτα , οτι για να συνδεθει με υπολογιστη θέλει το ταδε Μοντελο καλωδιου...

Ορισμενα πραγματα που αναγκαστικα να διαβασω 90 σελιδες με Post για να μην ρωταω στο ασχετο στην τελευταια σελιδα

Γενικες πληροφοριες που στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου δεν περιλαμβανονται.

ΠΧ τωρα στο 7610 τι θα εβαζα στην πρωτη σελιδα?

θα εβαζα οτι το BT ειναι κλειδωμενο για μερικα αρχεια και οτι χρειαζεται το Mobiluck για να στειλεις.

Θα εβαζα οτι αμα εχει καμενο Pixel πηγαινε το κινητο την ιδια μερα πισω για να στο αλλαξουν.

θα εβαζα οτι το τελευταιο firmware διορθωνει το προβλημα με τον ηχο στο ακουστικο.

κλπ....

Πιστευω καταλαβαινεις το πνευμα των πληροφοριων που εγω (και αρκετοι χρηστες πιστευω) θελουν να ξερουν...

Η προταση σου ειναι πολυ καλη αλλα δυστυχως ενα πολυ μικρο ποσοστο διαβαζει πλεον την πρωτη σελιδα σε threads τετοιου μεγεθους.Η πλειοψηφια μπαινει κατευθειαν χωρις να ψαξει και κανει ο καθενας την ερωτηση που θελει χωρις να εχει διαβασει καν την τελευταια σελιδα στην οποια πολλες φορες βρισκεται η απαντηση που θελει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS ( 2 Ιαν. 2005 , 14:51)

Πχ να σου πω τι θα ηθελα να ξερω πριν παρω το κινητο που εχω τώρα (samsung e700)

Θα ηθελα να ξερω οτι εχει κλειδωμενες υπερυθρες , οτι δεν παιρνει mp3 , οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ηχους κλησεις , οτι στον καταλογο τα ελληνικα ονοματα ειναι μεχρι 8 χαρακτηρες , οτι δεν μπορεις να μεταφερεις μυνηματα απο την καρτα στην μνημη , οτι το καινουργιο firmware δεν διορθώνει τιποτα , οτι για να συνδεθει με υπολογιστη θέλει το ταδε Μοντελο καλωδιου...

Ορισμενα πραγματα που αναγκαστικα να διαβασω 90 σελιδες με Post για να μην ρωταω στο ασχετο στην τελευταια σελιδα

Γενικες πληροφοριες που στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου δεν περιλαμβανονται.

ΠΧ τωρα στο 7610 τι θα εβαζα στην πρωτη σελιδα?

θα εβαζα οτι το BT ειναι κλειδωμενο για μερικα αρχεια και οτι χρειαζεται το Mobiluck για να στειλεις.

Θα εβαζα οτι αμα εχει καμενο Pixel πηγαινε το κινητο την ιδια μερα πισω για να στο αλλαξουν.

θα εβαζα οτι το τελευταιο firmware διορθωνει το προβλημα με τον ηχο στο ακουστικο.

κλπ....

Πιστευω καταλαβαινεις το πνευμα των πληροφοριων που εγω (και αρκετοι χρηστες πιστευω) θελουν να ξερουν...

Καταλαβαίνω τι λες, ωστόσο για αυτή την δουλειά υπάρχει ΚΑΙ η Στήλη MyDevices :up:

Εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες παραπανω

παρολα αυτα πιστευω οτι ειμαι σε μελος στο καλυτερο Ελληνικο forum Και οτι συνεχεια γινονται προσπαθειες για να γινει ακομη καλυτερο και πιο συμαζεμενο...

το να λες οτι κατι ειναι τετελεσμενο και οτι ειμαστε σε αδιεξοδο δεν πιστευω οτι ειναι σωστο για ενα τετοιο site.

Παντα υπαρχουν λυσεις.

αρκει να υπαρχει θεληση και λιγη επιμονη.

Τα faq θα ειναι η συνηθεια που εγινε λατρεια!χαχαχαχαχα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 ( 2 Ιαν. 2005 , 14:54)

Καταλαβαίνω τι λες, ωστόσο για αυτή την δουλειά υπάρχει ΚΑΙ η Στήλη MyDevices :up:

:lol: :lol:

Συμφωνώ μαζι σου φίλε μου αλλα και παλι..

λειπουν αρκετα πραγματα ..

πχ καμενα Pixels

Πχ τελευταιο firmware

πχ διαφορα hint & tips

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS ( 2 Ιαν. 2005 , 14:56)

Εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες παραπανω

παρολα αυτα πιστευω οτι ειμαι σε μελος στο καλυτερο Ελληνικο forum Και οτι συνεχεια γινονται προσπαθειες για να γινει ακομη καλυτερο και πιο συμαζεμενο...

το να λες οτι κατι ειναι τετελεσμενο και οτι ειμαστε σε αδιεξοδο δεν πιστευω οτι ειναι σωστο για ενα τετοιο site.

Παντα υπαρχουν λυσεις.

αρκει να υπαρχει θεληση και λιγη επιμονη.

Τα faq θα ειναι η συνηθεια που εγινε λατρεια!χαχαχαχαχα

Μα, φυσικά και γίνονται αυτές οι προσπάθειες και δεν θα σταματήσουν ποτέ να γίνονται.

Επίσης, δεν σου είπα πως κάτι είναι τετελεσμένο ούτε ότι είμαστε σε αδιέξοδο. Σου εξήγησα πως το πρόβλημα έχει να κάνει κυρίως με τονς νέους χρήστες.

Θέληση και επιμονή πάντα υπάρχει, αν δεν υπήρχε δεν νομίζω πως θα ήταν το myphone τόσο καλό όσο λες, έτσι δεν είναι; ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS ( 2 Ιαν. 2005 , 15:00)

:lol: :lol:

Συμφωνώ μαζι σου φίλε μου αλλα και παλι..

λειπουν αρκετα πραγματα ..

πχ καμενα Pixels

Πχ τελευταιο firmware

πχ διαφορα hint & tips

Έχει επίσης, όμως, αρκετά πράγματα που θες να μάθεις και ανέφερες πριν. ;)

Τώρα πχ FAQ για καμένα pixels κτλ δύσκολο να γίνει. Εάν κάποια παρτίδα ενός κινητού εμφάνισε αυτό το πρόβλημα, τι θα γράψει ο αρθρογράφος; "Σε κάποιες παρτίδες το Χ κινητό έχει αυτό το πρόβλημα"; "Ποιες παρτίδες είναι αυτές;" είναι η εύλογη απάντηση. Δεν βγαίνει άκρη.

Σου ξαναματαλέω όμως :p πως ο παλιός χρήστης θα κάτσει και θα ψάξει λίγο το forum και 9 στις 10 φορές θα βρει αυτό που θέλει. Ο νέος είναι το πρόβλημα, και όπως σου είπε και ο asymvivastos και θα σου πει και ο κάθε Mod, ΣΠΑΝΙΑ θα ψάξει το forum. Θα ρωτήσει αμέσως αυτό που θέλει.

Τελος παντων δεν καταλήγουμε πουθενα...

Θεωρω τον εαυτο μου παλιο χρηστη του ιντερνετ και κατα συνεπεια πολλων forum.Στο Myphone Νομιζω ειμαι κανα 2 χρονια.

Παρολα αυτα με την αναζητηση βρισκεις γενικα θεματα.

Δηλαδη επρεπε να διαβασω 140 σελιδες για να μαθω καποια γενικα πραγματα για το κινητό που θα πάρω??ΕΛΕΟΣ :wacko: :wacko:

Οπως εγω εχω τα επιχειρηματα μου εχεις και εσυ τα δικα σου..

Αντικειμενικα λυση δεν γινεται να βρεθει..

εγω αυτο που εχω να προτεινω ειναι να το δοκιμασετε .

Εξάλλου topics με πανω απο 30-40 σελιδες δεν ειναι παρα πολλα..

Πιστευω οτι θα γλιτωσετε χρονο απο πολλους.

φιλικα

θοδωρής

karaLRS ενα τρανο παραδειγμα οτι και να μπει ενα ειδος faq στο πρωτο post καποιου thread δεν θα ωφελησει και παρα πολυ (για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω) ειναι 2 threads στο series 60 forum της Nokia.

Αν παρατηρησεις στα threads Κλειδωμα αποστολης αρχειων στα κινητα Series 60 και Πως κατεβασετε απο το IRC ο petran και ο eLeKtriK EyE εχουν κανει ακριβως αυτο που προτεινεις.

Ποιο ειναι ομως το αποτελεσμα;;;Να μπαινουν σε αυτα τα threads αλλα και σε διαφορα αλλα και να ρωτανε : "πως μπορω να κατεβασω απο το irc;;;" ή "τι παιζει με το κλειδωμα αποστολης καποιων αρχειων;;".

Οπως ειπες και εσυ ακρη δεν βγαινει σε αυτο το θεμα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 2 Ιαν. 2005 , 15:54)

Ποιο ειναι ομως το αποτελεσμα;;;Να μπαινουν σε αυτα τα threads αλλα και σε διαφορα αλλα και να ρωτανε : "πως μπορω να κατεβασω απο το irc;;;" ή "τι παιζει με το κλειδωμα αποστολης καποιων αρχειων;;".

Οπως ειπες και εσυ ακρη δεν βγαινει σε αυτο το θεμα.

Λογικοτατο γιατι οταν εγω θα παρω το κινητο θα ψάξω το topic Που λεει

"Official Nokia 7610"..

Απο την στιγμη που δεν ξέρω οτι εχει κλειδωμένο BT γιατι να ξεκινήσω απο αλλο post?

Πρώτα θα χαθω στις 140 σελιδες και μετα θα το δω αυτο το Post....

Το προβλημα του οτι κανεις δεν θα διαβαζει το faq της πρωτης σελιδας καθε thread,θα μπορουσε ευκολα να λυθει με ενα pop up window που θα βγαινει με link που θα υπαρχει σε ολες τις σελιδες του thread,με εναν καθαρο και επεξηγηματικο τιτλο που θα αναγκασει τον νεο χρηστη να το διαβασει θελει δεν θελει..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 2 Ιαν. 2005 , 16:32)

Το προβλημα του οτι κανεις δεν θα διαβαζει το faq της πρωτης σελιδας καθε thread,θα μπορουσε ευκολα να λυθει με ενα pop up window που θα βγαινει με link που θα υπαρχει σε ολες τις σελιδες του thread,με εναν καθαρο και επεξηγηματικο τιτλο που θα αναγκασει τον νεο χρηστη να το διαβασει θελει δεν θελει..

Γεια σου βρε Billy! τελικα για ολα υπαρχει λύση :)

Δεν έχω κάποια καινούργια λύση να καταθέσω, αλλά μιας και θίγεται το θέμα ήθελα να προσθέσω και τη δική μου "φωνή". ΑΝ (το τονίζω) ο σκοπός του forum είναι να βρίσκονται πληροφορίες, αυτό είναι αδύνατο με την αναζήτηση για κάποιον που δεν έχει πολύ χρόνο να διαβάζει σελίδες επί σελίδων. Πραγματικά, ειδικά στα δημοφιλή κινητά είναι τόσο διασκορπισμένες λόγω του τεράστιου αριθμού posts που προσωπικά δεν κάνω καν τον κόπο να κοιτάξω.

Αυτό ΦΥΣΙΚΑ δεν αποτελεί μομφή για κανέναν, απλά επισήμανση ενός προβλήματος ( ; ).

KCB