Poterium Δημοσιεύτηκε November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω GPS αυτοκινήτου και το ψάχνω, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής: 1) Καλοί χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης με δωρεάν ανανέωση 2) Οθόνη 5 ιντσών 3) Όσο το δυνατό πιο εύχρηστο στη χρήση (π.χ. menu). Καλό θα ήταν να έχει και οθόνη αφής 4) Αν γίνεται να δέχεται φωνητικές οδηγίες. Οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Από μάρκες τί να κοιτάξω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 χαρτες here maps στο κινητό σου ή Sygic maps με 25€. Οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμα χρημάτων. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Tomtom έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, εκτός που δεν είχε τότε δωρεάν ενημέρωση εφ'ορου ζωής. Τώρα έχει. Για να καταλήξω στο tomtom είχα αγοράσει άλλα 5-6 pna πρώτα. Χωρίς δωρεάν ενημέρωση για πάντα μην πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts