Ayrton Δημοσιεύτηκε November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2015 Καλησπέρα στους Συνφορουμίτες! Ηρθε η ώρα για την αλλαγή κινητού. Το μπρικάκι μας τα έπαιξε... και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Το μπάτζετ θα είναι γύρω στα 250Ε. Η αλήθεια είναι ότι έχουνε γίνει κάποιες πρώτες διαλογές. Απο αυτά που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, στης επιλογές μου βρίσκονται τα ακόλουθα (αγορές απο Ελλάδα): - Lenovo K3 Note - LG G3 32GB (ξεπερνάει λίγο το μπάτζετ) - Letv Le One (ίσως μόνο για αυτό να το αγοράζα απο Honorbuy) - Xiaomi Redmi Note 2 Τα έχω βάλει και με την σειρά προτίμησης. Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας, και αν είναι εύκολο να μου δώσετε και κάποια αιτιολογία. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αν μπορείς να περιμένεις βγήκε το xiaomi Redmi note 3. Ειναι μέσα στα λεφτά που δίνεις. Φαίνεται κορυφαίο. Αλλιώς το prime. Για μένα με αυτά τα λεφτά μείνει μακριά απο Lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχω και το Redmi Note 2 και το Lenovo K3 Note και τα 2 πολύ ωραία Θα συμφωνήσω με το φίλo απο πάνω μηπως τσιμπουσες το Redmi Note 3 με τα 3GB Ram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. November 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το θέμα με το Redmi Note 3 είναι όντως ενδιαφέρον, αλλά όπως έγραψα, δεν θέλω να μπλέξω με Κίνα. Και εντός Ελλάδας, αμφιβάλλω αν θα βρεθεί σε αυτήν την τιμή. Με το K3 δεν είσαι ευχαριστημένος? Γιατί και επιδόσεις καλές έχει, αλλά και υποστήριξη απο την κοινότητα των modders. Το LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σκέφτομαι στην πιο πάνω εξίσωση να βάλω και το Asus Zenfone 2 (Laser 3GB / το σκέτο 2 με 4GB). και το Letv, είναι εκτός λίστας πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Γιατί οχι letv x800? Εχει πεσει η τιμή του στα 275 το ασημένιο! Αλλου το βρισκεις ακομα πιο κατω. Παντως απεχει κατα πολυ απο τα αλλα που κοιτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Γιατί οχι letv x800? Εχει πεσει η τιμή του στα 275 το ασημένιο! Αλλου το βρισκεις ακομα πιο κατω. Παντως απεχει κατα πολυ απο τα αλλα που κοιτάς. Επειδή αυτά που κοιτάω είναι για αγορά απο Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 αα οκ δεν το πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τι λες για το lumia 640 Xl. Εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του. Αν βέβαια δεν σε ενοχλούν τα windows. Και σίγουρα θα πάρει w10. Μπαταρία τέρας απο οτι λένε. Για το Lenovo ποτε δεν είχα απλά δεν εχω ακούσει τα καλύτερα και σε αυτά τα χρήματα έχεις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Τι λες για το lumia 640 Xl. Εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του. Αν βέβαια δεν σε ενοχλούν τα windows. Και σίγουρα θα πάρει w10. Μπαταρία τέρας απο οτι λένε. Για το Lenovo ποτε δεν είχα απλά δεν εχω ακούσει τα καλύτερα και σε αυτά τα χρήματα έχεις επιλογές. Από ότι βλέπω έχει 1 GB Ram / 8GB Rom. Είναι πολύ λίγα και τα 2. Και εδικά η Ram. Επίσης, έχει Snapdragon 400. Δεν το θεωρώ και ότι καλύτερο για αυτά τα λεφτά. Ολα τα κομμάτια απο επάνω, έχουνε σαφώς καλύτερο επεξεργαστή, καθώς και μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το 1 GB Ram ειναι υπερ-αρκετο για windows phone. Τα 8 GB rom, ειναι πλεον καπως λιγα αλλα γι αυτο υπαρχουν κ οι sd. Η Φωτογραφικη του ειναι εξαιρετικη κ γενικα σαν συσκευη παρα πολυ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Από ότι βλέπω έχει 1 GB Ram / 8GB Rom. Είναι πολύ λίγα και τα 2. Και εδικά η Ram. Επίσης, έχει Snapdragon 400. Δεν το θεωρώ και ότι καλύτερο για αυτά τα λεφτά. Ολα τα κομμάτια απο επάνω, έχουνε σαφώς καλύτερο επεξεργαστή, καθώς και μνήμη. συμφωνω με τον φίλο. το λειτουργικο των windows ειναι διαφορετικο. και εγω όμως στην φαση να επιλεξω ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Εγώ μάλλον το άλμα στα WP δεν θα το τολμήσω. Οσο καλά και να είναι, δεν αποχωρίζομαι την άνεση του Android. Πέρα απο την "ελαστικότητα" που προσφέρει. Πέρα απο την τρομερή υποστήριξη που έχει, δίνει και μεγάλη υποστήριξη απο modders, και απο apps. Οπότε περιορίζω της επιλογές μου σε android. Edited December 15, 2015 by Ayrton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Και ξαφνικά κάνει την εμφάνιση του για αγορά απο Ελλάδα το........ Huawei Honor 7, στα 331Ε!!!! Και ομολογώ ότι θα μπορούσε να με κάνει να το προτιμήσω απο το G3, λόγω Dual Sim. (Πρέπει βέβαια να πώ ότι ξεπερνάω το μπάτζετ αρκετά.... αλλά νομίζω ότι το αξίζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts